Seyahat Sağlık Sigortası nedir ne işe yarar?

Seyahat sağlık sigortası; Türkiye’den yurt dışına gidiş gelişlerde ve Türkiye içerisindeki seyahatlerde müşterileri pek çok aksiliğe karşı korumaktadır. Bu sayede meydana gelebilecek olumsuz durumların tarafınıza maddi açıdan zarar vermesini engeller. Bu sigortayı yaptırdığınız takdirde başınıza gelebilecek kaza, sağlık sorunları vb. durumlarda tedavi masraflarıyla uğraşmaktan kurtuluyorsunuz. İş seyahatleri veya kişisel gezilerinizde kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden seyahat sağlık sigortası teklifi almanızda fayda var.

Seyahat Sağlık Sigortası

Seyahat Sağlık Sigortası Nedir?

Yolculuğa çıkarken hiç beklenmedik bir anda pek çok aksilikle karşılaşabilirsiniz. Bu gibi durumlara karşı tedbir almak isteyenlerin imdadına seyahat sağlık sigortası yetişiyor. İş yoğunluğunu bir kenara bırakıp tatile çıkarken ya da ailenizle birlikte gezi planlarken geçirebileceğiniz her türlü kazaya karşı kendinizi teminat altına almak istiyorsanız bu sigortayla tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Üstelik seyahat sağlık sigortası poliçenizde ilgili maddenin olması halinde ikamet adresinize sağlı bir şekilde dönmenizi de sağlıyor. Ek olarak dönüş sonrasında tedavi masraflarınız için tarafınıza ödeme gerçekleştiriyor.

Yurt Dışı Seyahatlerinde Sigorta Zorunlu Mudur?

Günümüzde pek çok kişi tatil ve iş gezileri için farklı ülkeleri tercih ediyor. Vize istemeyen ülkelerde seyahat sağlık sigortası yaptırmak zorunlu değildir. Tabi kendi inisiyatifinize göre seyahat sigortası teklifi al işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuda tercih tamamen sizlere bırakılıyor. Vize isteyen ülkelere giriş yapmak için ise yurt dışı seyahat sigortanızın bulunması gerekiyor. Bu sigortanın amacı, bireyleri muhtemel kazalara ve sağlık sorunlarına karşı korumaktır. Yani kendinizi tamamen güvence altına almanızı sağlar.

Seyahat Sigortası Nasıl Yapılır?

Seyahat sigortası yaptırmak, sanılanın aksine son derece kolaydır. Tüm yolculuk boyunca kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız sigorta teklif alma işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Son zamanlarda özel sağlık sigortası da çok sık araştırılıyor. Bu sigorta türü, poliçeye ek maddeler eklenmediği takdirde yurt içi tedavilerini kapsar. Seyahat sigortası ise farklı ülkelerde olsanız bile kendinizi evinizin rahatlığında hissetmenizi mümkün kılar. Dilerseniz yurt içi seyahatlerinizi de güvenli hâle getirebilirsiniz. E-sigortam.com bu alanda sınırların ötesinde bir hizmet sağlıyor. Tüm müşterileri için etkili çözümler üreterek memnuniyeti üst seviyelere çıkarıyor. Burada şubelere gitmenize gerek kalmadan online seyahat sağlık sigortası başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Müşterilere sunulan sigorta teklifleri tamamen canlı sistemler üzerinden üretiliyor.

Seyahat sağlık sigortası fiyatları belirlenirken pek çok faktör göz önünde bulundurulur. Seyahat edecek kişi sayısı, yaşı, gidilecek ülke, sigorta gün sayısı ve poliçede bulunan ek teminatlar bunlardan bazılarıdır. E-sigortam.com için öncelik her zaman müşteri memnuniyetidir. O nedenle sigorta fiyatları emsallerine kıyasla çok daha uygun tutuluyor.

Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.