2023 kehanetleri: Pandemiyi bilen medyumdan tahminler

2023 kehanetleri: 2018’deki grip salgınını ve korona virüs salgınını önceden tahmin eden Londralı kahin Nicolas Aujula 2023 yılına dair tahminlerini açıkladı. Ayrıca Baba Vanga’nın 2023 yılı için kehanetleri gerçekleşirse yandık!

2023 kehanetleri

Pandemiyi bilen medyumdan 2023 tahminleri:

Eski ABD başkanı Donald Trump‘ın seçimde yenileceğini, Black Lives Matter hareketininin doğacağını ve Paris’teki büyük Notre-Dame Katedrali’ndeki yangını önceden tahmin ettiğini öne süren Londralı medyum Nicolas Aujula, 2023 tahminlerini açıkladı.


Medyum Aujula’dan 2023 kehanetleri

New York Post’un haberine göre Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığını da tahmin eden 37 yaşındaki medyum, 2023 yılına dair 8 tahmin paylaştı.

Madonna

madonna

Ünlü şarkıcı Madonna’nın gelecek yıl derin bir üzüntü yaşayacağını söyleyen medyum, “Önünde çok zorlu bir yıl var gibi görünüyor” dedi.

Beyonce

Beyonce

Bu yıl Renaissance albümüyle adından sıkça söz ettiren R&B müziğin yıldız ismi Beyonce hakkında kehanette bulunan medyum, “Şarkıcı gelecek yıl hayatında bir değişim yaşayacak. İlişkisini de sorguladığı bir dönem yaşanabilir” dedi.

İngiltere ve Kraliyet Ailesi

londra yangın

İngiliz diplomasisini ilgilendiren bir konuyla ilgili gelişmelerin yaşanacağını paylaşan medyum, büyük bir İngiliz yapının yanacağına dair yorumlarda bulundu.

Kraliyet ailesinin geliri ve popülaritesi düşecek

İngiliz kraliyet ailesinin popülaritesinin azalacağını düşünen medyum, “Kraliyet ailesinin gelirinin ve popülaritesinin düşeceğini düşünüyorum. Böylece mülklerini satabilirler veya bir mülklerini otele çevirebilirler veya gelirlerini çeşitlendirmek zorunda kalacaklar” dedi.

Kral Charles sağlık sorunları yaşayacak

kral charles kehanet

Kraliçe II. Elizabeth’in ardından tahta çıkan Kral Charles’ın gelecek yıl sağlık sorunları yaşayacağını öngören medyum, 74 yaşındaki Kral’ın kalp sorunları yaşayacağını söyledi.

İngiltere’de ekonomik düşüş 6-7 yıl sürecek

İngiliz ekonomisinin gerilemesi üzerine konuşan Aujula “Ekonomik düşüş gelecek yıl daha da artacak ve belki de 6-7 yıl sürecek” açıklamasında bulundu.

İngiltere’de iktidarda olan Muhafazakar Parti bu yıl 3 lider değişikliği gördü. Boris Johnson, 7 Temmuz’da istifa etti, ardından Liz Truss göreve geldi. Truss, açıkladığı ekonomi politikalarına gelen tepkilerin ardından koltuğunu bırakmak zorunda kaldı. Sonrasında Hint kökenli Rishi Sunak, ülkenin yeni başbakanı oldu.

Rishi Sunak
İngiltere Başbakanı Rishi Sunak

Anjula, Muhafazar Parti’deki talihsizliğin bu yılda devam edeceğini tahmin etti. Kahine göre, Muhafazakar parti Haziran ve Ağustos ayında bir kriz daha yaşayacak.


Medyum, gelecek yıl elinde İngiliz bayrağı olan bir bisikletçinin bir çeşit rekor kıracağını söyledi.

Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri

Bulgar kahin Baba Vanga, Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana’nın ölümünü, Sovyetler Birliği’nin dağılmasını, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit’i de bilmişti. 48 bin yıldır uyuyan virüs Sibirya’daki buzullar eriyince ortaya çıktı. Baba Vanga’nın bu kehaneti gerçekleşince herkesin aklına 2023 kehanetleri geldi.

baba vanga

Baba Vanga 2023 yılı için ürperten kehanetlerde bulunmuştu. İşte Baba Vanga’nın ‘tuttu’ denilen 2022 kehaneti ve 2023 kehanetleri…

1- Dünya’nın yörüngesi değişecek

Baba Vanga, 2023’te Dünya’nın yörüngesinde bir şekilde bir değişiklik yaşayanacağını tahmin etti, ancak bunun detayları verilmedi. Baba Vanga’nın bu kehaneti gerçekleşirse yıkıcı sonuçları olabilir. Eğer, Dünya Güneş’e biraz daha yaklaşırsa, artan radyasyon ve yükselen sıcaklıklar felakete neden olabilir. Bu, buzulların hızla erimesine, deniz seviyelerinin yükselmesine ve değişimle başa çıkmak için küresel bir acil durum oluşmasına neden olacaktır. Diğer taraftan, Dünya Güneş’ten biraz daha uzaklaşırsa, saatlerce süren karanlığın olduğu bir buzul çağına girecek ve Dünya’daki yaşam için çok farklı bir dizi feci etkiye neden olacaktır.

kehanet

2- Biyolojik silah denemesi

Baba Vanga’nın ayrıca “büyük bir ülkenin” insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacağını ve bunun da binlerce insanın ölümüyle sonuçlanacağını öngördüğü iddia edildi. Birleşmiş Milletler Biyolojik Silahlar Sözleşmesi bu tür deneylerin yapılmasını yasaklıyor.

3- Güneşte fırtına kopacak

güneş kehanet

Bulgar kahinin bir başka tahminini ise Dünya gezegeninde daha önce hiç görülmemiş bir ölçekte büyük bir Güneş fırtınasının yaşanacağı oluşturuyor. Güneş fırtınası sebebiyle, Dünya üzerindeki elektrik ve internet sistemleri zarar görebilir, ayrıca uzaydaki istasyonlar, uydular ve astronotlar da güneş fırtınasından olumsuz etkilenebilir. Ancak, Baba Vanga’nın öngördüğü bu daha güçlü Güneş fırtınaları, tüm teknolojik sitemlere yıkıcı bir şekilde zarar verecek sistem. Bazı uzmanlar bu boyutta patlamaların dünyayı karanlık çağlara yeniden döndürebileceğini belirtiyor.

4- Bebekler laboratuvarda üretilecek

tüp bebek başarısı

Baba Vanga’nın 2023 için bir iddiası ise ürpertici. Baba Vanga’ya göre 2023 yılında normal doğum yasaklanacak ve bebekler laboratuvarda ‘üretilecek.’ Baba Vanga’nın kehanetine göre hükümet liderleri tüm insan yaşamının bir laboratuvarda gerçekleştirilmesi çağrısında bulunacak.

5- Nükleer patlama olacak

baba vanga

2023 için yaptığı pek çok öngörü arasında, Baba Vanga’nın potansiyel bir nükleer santral patlaması konusunda uyardığı öne sürüldü. Bu ürkütücü tahmin, Çernobil felaketiyle ilgili diğer tahmininin ardından geldi. Bu kehanet, özellikle Rusya ve Ukrayna savaşının yaşandığı bu dönemde oldukça korku verici. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin toprak bütünlüğünü korumak için her türlü silahı kullanacağını söylemesinin ardından dünyada nükleer savaş korkusu arttı.

1979’da yazar Valentin Sidorov ile yaptığı söyleşide Vanga, “Her şey buz gibi çözülecek, sadece bir tanesine dokunulmayacak. Vladimir’in ve Rusya’nın görkemi. Çok fazla insan kurban edilecek. Rusya’yı kimse durduramaz. Her şey onun tarafından yoldan kaldırılacak ve sadece tutulmakla kalmayacak, aynı zamanda dünyanın efendisi olacak” demişti.


Gerçek ya da değil, medyumların ilginç kehanetleri ve internet dünyasının sevdikleri yıldızlar hakkındaki tahminleri bu yönde. 2023’e az zaman kaldı, bakalım bunlardan hangisi ya da hangileri gerçek çıkacak…

Resimdeki 5 sayısını bulun: Cevaba baksanız bile tekrar bulmanız zor! || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.