Plaket Nedir?

Genellikle bir başarı ya da ödül almaya hak kazanmış kişilere verilen bir başarı nişanesine plaket denilmektedir. Plaketler çeşitli malzemelerden yapılsa da en kıymetlisi kristal plaket olmaktadır. Sadece başarı ya da ödül olarak değil aynı zamanda sevdiklerinize hediye olarak da verebileceğiniz plaket çeşitleri de bulunmaktadır. Bunların başında; masa isimliği, sahte Oscar ödülü gibi ürünler gelmektedir.

Plaket Nedir

Ödül törenlerinin vazgeçilmezi olan kristal plaket İstanbul ise ülkemizde birçok konferans salonu, üniversite, TV stüdyosu gibi yerleri bulunduran İstanbul‘da kullanılmaktadır. Durum böyle olunca talep doğrultusunda kullanıcılar Plaket İstanbul terimini internetten araştırmaya başlamış ve siparişlerini verebilecekleri güvenilir siteler aramaya başlamıştır.

İncelemelerimiz doğrultusunda güvenilir ve kaliteli ürünler barındıran sitelerin başında ise www.istanbulplaket.com gelmektedir. Plaket İstanbul çok geniş ürün yelpazesi bulunan ve İstanbul’da kristal plaket alabileceğiniz güvenilir sitelerin başında gelmektedir.

Kristal Plaket Nedir?

En çok tercih edilen plaket türü olan kristal plaket ise diğerlerine göre daha şık bir görüntüye sahip olması nedeni ile birçok ödül töreninde kullanılmaktadır. Kullanılan malzeme ve emeği nedeni ile diğer plaket türlerinden daha kıymetli olan kristal plaket, genellikle üniversite ya da farklı toplulukların ödüllerinde; işletmelerin “Ayın Çalışanı” , “Yılın Çalışanı” gibi ödül törenlerinde personellerini motive etmek ve başarısını takdir etmek amacı ile kullanılmaktadır.

İstanbul Plaket Kimdir?

istanbul plaket

Plaket İstanbul denilince akla gelen firmaların başında gelen www.istanbulplaket.com sadece kristal plaket değil birçok farkı ürün çeşidinde kalitesi ve güvenilirliği ile sektörde zirveye oynamaktadır.

Sadece İstanbul Plaket konusunda hizmet vermeyen İstanbul Plaket, ülke geneline yaptığı güvenli kargolama sistemi sayesinde Türkiye’nin tüm illerine başarı ile hizmet veren kullanıcı deneyimi en yüksek sitelerin başında gelmektedir.

Ürün yelpazesi oldukça geniş olan İstanbul Plaket; madalya, masa isimliği, kapı isimliği, çinili plaketler, ödül kupaları, kupa bardak, ofis tabelası, yaka kartı, rozet gibi birçok farklı ürün çeşidinin satışını gerçekleştirmektedir.

Özel kutulu modeller de bulunduran İstanbul Plaket ister kadife ister deri kutu yapısı ile hizmetlerini sürdürmektedir.

Yazımızın ana konusu olan plakette ise albüm plaket, gümüş tabak plaket, ahşap plaket, pirinç plaket, cam tabak plaket, metal plaket gibi birçok farklı şekilde tasarıma sahip olup; istediğiniz yazı ve baskının basılması ile ürünler sizlere teslim edilmektedir.

Yaklaşık 20 yıldır Plaket İstanbul denilince akla gelen ilk firmalardan olan www.istanbulplaket.com geniş ürün çeşidi, olumlu müşteri yorumları ve kaliteli ürünleri ile sektörün en iyi firmalarından birisi konumundadır.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.