Astroloji: 20 – 26 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Kasım haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Kasım haftalık burç yorumları. 20 Kasım, 21 Kasım, 22 Kasım, 23 Kasım, 24 Kasım, 25 Kasım ve 26 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Genel etkiler:

Bu hafta 22 Kasım tarihinde Güneş burç değiştirerek Yay burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte yeni şeyler keşfetmeye, yeni mekanlar tanımaya, yeni insanlarla tanışmaya daha hevesli olacağız. Her türlü yeniliklere, yeni deneyimlere açık olabileceğimiz bir dönem. Yine bu dönem hayatımızdaki önemli konuları önce daha karmaşık hale getirip sonra çözmeye eğilimli olabiliriz. Başımıza gelen olayları ve konuları abartmaya, olduğundan daha büyük ve daha etkili göstermeye, anlatmaya da eğilimli oluruz. Bu dönem, başımıza gelen olaylara iyimser ve daha umut dolu, bardağın dolu tarafını görecek şekilde değerlendirmede daha başarılı oluruz. Riskler almaya, gözü kapalı bir şekilde olaylara atlamaya, cesur davranmaya daha yatkın oluruz.


24 Kasım‘da Mars Yay burcuna geçiyor. Toplumsal olarak kutuplaşma artabilir; ülkemizdeki ve dış politikalarla ilgili konularda daha gerilimli dönemler yaşayabiliriz. Grevler gerçekleşebilir, orduyla ilgili gerginlikler söz konusu olabilir. Özellikle dini fanatizm, dini konuların sömürülmesi ya da kişisel amaçlar için zorbalıkla kullanılması konuları gündeme gelebilir. Bu noktada hiçbir provokasyona kapılmamakta fayda var.

Bireysel olarak ise Mars Yay burcunda canlıdır, yani enerjimiz artabilir. Çok daha hevesli ve mücadeleci hissedebiliriz ancak bir yandan da abartıya açık olabiliriz. Coşkumuzu ya da öfkemizi kontrolde tutmakta fayda var. Aynı anda sayısız şey yapabilecek gibi hissedebiliriz ancak aşırıya kaçarsak sonuç alamayabiliriz. Tek konu seçip tüm enerjiyi o konuya yoğunlaştırmak gerekir. Patavatsızlık veya kendi fikir ve inançlarını aşırı saplantılı şekilde savunma ve karşıt fikirlere saygı göstermemek gibi yan etkiler de görülebilir. Özellikle İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları bu konularda dikkatli olmalı. Terazi, Kova, Aslan ve Koç burçları bu etkileşimden son derece olumlu bir şekilde faydalanabilir.

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 20 – 26 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Bu dönemde kariyer anlamında destekleyici etkiler söz konusu olabilecektir. İşinizi daha çok sevmeniz veya işinizden keyif almanızı sağlayacak durumlar oluşabilir, üstlerinizden övgüler veya destekler alabilirsiniz.

İdrakinizin yönü değişiyor. Yabancı farklı kültürler, eğitim ve akademik konular üzerine odaklanabilirsiniz. Daha adil bir düzen arayışlarınız artabilir. Eğer iş arıyorsanız bu dönemde arkadaşlarınızın veya partnerinizin desteği ile iş bulabilme potansiyeliniz yüksek olacaktır.

Yabancı ülkelerle olan işbirlikleriniz, yurtdışı bağlantılı işler, haberleşme sektörü veya topluma hitap edecek araçlar üzerinden yaptığınız çalışmalar sonuçlanabilir. Hangi aşamada olduğunuzu bildiğinizde, bunu tamamlamak kolaylaşacaktır. Sık sık seyahat etmeniz gerekebilir.

24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. Planladığınız, gündeme aldığınız her şeyi hakkıyla yapabilmek ve geliştirebilmek adına önemli gelişmeler getirebilir. Sınırlarınızın farkına varıyorsunuz. Bunu genişletmenizi engelleyen durumların da farkına varmanız, daha iyi ilerlemenizi sağlayacaktır.

boğa burcu

Boğa burcu 20 – 26 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta itibariyle başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular odak noktanız haline gelebilir. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.

Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. Yurt dışı, yabancıları bağlayan konulardaki işleriniz ise su gibi sorunsuz bir şekilde hallolabilecek. Ya da sizden mesafe olarak uzakta biri ile duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

İdrakinizin yönü daha çok kendi öz değeriniz üzerine yoğunlaşabilir. Burada önemli olanın alma verme dengenizdeki adil tutumların önceliğiniz haline gelmesi olabilir. Finansal açıdan önemli adımlar atabilirsiniz, motivasyonunuzu bu yöne aktarın.

Bazı konular resmiyet kazanabilir, özellikle gelir beklentisi noktasında elde edeceğiniz yeni kazanımlar size farklı planlar yaptırabilir. Kendinize yeni meşguliyetler bulmak, kafaya taktığınız sorunları aşmanızı, bunların sorun olmadığını fark etmenizi, enerjinizi farklı alanlara yönlendirmenizi sağlayabilir. Bu da önemli bir eşikten geçmek için iyi bir adım olabilir.

24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. Aklınızı başınıza getirecek, farkındalığınızı arttıracak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ekonomik sorunlar, aileyle ilgili uğraşlar, mali gündemler sizi ne yapmanız gerektiği konusunda uyarabilir. Fevri ve isyankar bir duruş sergilemediğiniz zaman her şeyin üstesinden gelebileceğinizi göreceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 20 – 26 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta itibariyle birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu olacak. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar muhtemeldir. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz.

Özellikle para ile ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz. Rahatlıkla borç bulabilir, maddi anlamda destek aradığınız noktalarda rahatça yardım bulabilirsiniz. Eğer ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise kazançların artacağı birkaç haftaya giriyorsunuz.

Günlük alışkanlıklarınız, aktiviteleriniz, iletişim ve iş bitirme becerileriniz yüksek başarı getirebilir. Tamamen dozuna ve niyetine göre sonuç alacağınız bir etki altındasınız. Anlaşmak, bir arada olmak, ortak paylaşımda bulunmak konusundaki düşüncelerinizi ve beklentilerinizi fark edebilirsiniz. Bu da size seçimlerinizi, kriterlerinizi güncellemek konusunda yol gösterebilir. Sizi zorlayan ya da sizin bir şekilde zora soktuğunuzu fark ettiğiniz ilişkilerle ilgili konuşmak isteyebilirsiniz.

24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. Özellikle iş yaşamınızdaki temponuz artabilir, yeni sorumluluklar alabilir ve değişikliklere gidebilirsiniz. Yeteneklerinizi fark etmek, toplumun beklentilerini görmek size neler yapacağınız konusunda fikirler verebilir. Birden fazla konuyla ilgilenirken, kendinize niş bir alan belirleyip bununla ilgili uzmanlık, işi geliştirme gibi konularda çalışmalar yapabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 20 – 26 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Günlük yapılması gereken, hatta size angarya gibi gelen işlerinizi daha eğlenceli bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz. İş konularında kendinizi adeta bir köle gibi hissedebilir, her zamankinden çok daha fazla çalışmanız, mesai harcamanız gerekebilir ve daha çok yorulacaksınız ne yazık ki. Stresli bir iş süreci sizleri bekliyor. Bir tarafta yetiştirilmesi gereken işler diğer taraftan hayatın idamesi için yapılması gereken rutin işler bir süreliğine sizi fazlaca yorabilir.

Çalışma ortamınızda daha adil bir düzen sağlamak adına çaba harcayabilirsiniz. Çalışma azminizi ortaya koymak isterken bilginizi de ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Güzelleşmek için daha çok para harcayabilirsiniz, eğer yalnızsanız Venüs ilişkiler konusunda yaraların sarılması konusunda destek olabilecektir.

Özgüveniniz yükselebilir. Bu yükseklik, hayatınıza dahil olacak insanları da belirleyecektir. Herkesin her yere gelemeyeceğini, gelmemesi gerektiğini kabulleniyorsunuz. Günlük yaşamınızı ve rutinlerinizi büyük oranda değiştirebilirsiniz. Küçük adımların büyük yollar getirmesiyle karşılaşabilirsiniz. Daha geniş çaplı ve etkili işler almak, daha büyük işverenlerle çalışmak, sınır dışı veya sosyal medya üzerinden projelerle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. Hayat planlarınızın ve bunlarla ilgili sorumluluklarınızın artması muhtemeldir. İş seyahatleri, ofis dışı işler, beden gücünüze ihtiyaç duyacağınız alanlar gündeminize gelebilir. Verimli ve yorucu bir dönemin içine giriyorsunuz. Sıkıldığınız, bir amacınızın olmasını istediğiniz dönemlerin ardından bu süreçte yapacaklarınız size ilaç gibi gelecektir.

aslan burcu

Aslan burcu 20 – 26 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yaşamdan çok daha fazla keyif alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Özel anlamda yeni insanlarla tanışacaksınız, bu insanlar farklı dini-etnik kökenlerden insanlar olabilir. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için adımlar atabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla keyif almaya çalışacak, hobilerinize, sizi mutlu eden konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz. İşleriniz hızla açılmaya başlıyor, işinizi daha çok severek yapabileceğiniz koşullar oluşmaya başlıyor, yeni iş projeleri de aynı şekilde gündeme gelebilir.

Ailenize olan bağlılığınız ve ilişkilerinizde bazı çözülmeler getirebilir. Bunu hemen olumsuz bir yoruma çekmemeli, birbirinizin üzerinde bıraktığınız etkiyi fark ederek ilerlemeniz gerektiğini düşünmelisiniz. İyi niyetle kurduğunuz bir cümlenin, yaptığınız bir hamlenin geri dönüşlerini görebilmelisiniz. Sevgili ilişkileri ve çocuklarınızla daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Birlikte daha keyifli vakitler geçirmek isteyebilirsiniz. Farklı aktiviteler içerisinde olmak faydalı olabilir.

Geçmişten ve bugününüzden gelen sorunlardan, sorumluluklardan sonra şimdi kendinize ve sizi mutlu eden insanlara, konulara zaman ayırabilirsiniz. İlerletmek istediğiniz çalışmalar, hayatınızın merkezine koymak istediğiniz fikirler ve yatırımlarla ilgilenebilirsiniz. Hayatınıza yeni pencereler açabilirsiniz. Yerinizde durmak istemeyeceğiniz bir süreç olabilir ancak kendinizi hem fiziksel hem de maddi olarak buna hazırlamalısınız.

24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. Enerjinizi, zamanınızı gelip geçici konular yerine fayda sağlayacak ve uzun vadeli olacak konulara ayırmak isteyebilirsiniz. İçinizdeki heyecan, yaratıcılığınızı ve iyi iş çıkardığınız yönleri size gösterebilir. Kendinize ve hayatınıza dair yeni keşifler yapabilirsiniz. Ekonomik planlar yapabilir, gerek bireysel gerekse ortaklı işlerde bulunabilir, mevcut kariyerinizle ilgili değişiklikler yapacağınız konulara eğilebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 20 – 26 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem. Ya da yeni bir mülk edinmek istiyorsanız bu dönem harekete geçebilirsiniz. Sizlerin aşk dönemi başladı, yalnızsanız eğer size keyif verecek hem de romantik bir ilişki ile her an karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni hobiler edinebilir, yaşamın keyif verici yanları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz. Bu süreçte hayattan ölçüyü çokta fazla kaçırmadan daha çok keyif alacağınız, daha çok neşeleneceğiniz, daha çok güleceğiniz bir süreç olacak.

Yaşam alanlarınızdan başlayacak büyük değişimlerin kapısı aralanıyor. Eviniz, çevreniz ve ailenizle ilgili yeni kararlar gündeminizde olabilir. Bir süredir ertelediğiniz ya da istediğiniz değişiklikler için düğmeye basabilirsiniz. Kendinizi mutlu ve rahat hissettiğiniz yerlerin başına evinizi getirebilirsiniz. Aile ve yuva hanesinde daha adil bir düzen sağlamak isteyebiliriz. Aile ile ilgili hukuki süreçler gündeme gelebilir.


Bulunduğunuz yerden farklı bir yerde ev almak, taşınmak, yolculuk gerektiren çalışmalar ve gündemler söz konusu olabilir. Bu sadece sizin değil ailenizden herhangi birinin de yaşayacağı bir durum olabilir. Böyle bir gelişme, size de yeni sorumluluklar verebilir ve evinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir.

24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. Yenilenme hızı ve heyecanı her yanınızı sarmışken bunu kullanacağınız farklı alanlar getirebilir. Küçük, basit ancak mutlu ve gerekli konular dikkatinizi çekebilir. Sadece fiziksel olarak değil mental olarak da kendinize yeni bir yaşam stili oluşturabilirsiniz. Hızlı düşünüp hızlı hareket edebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 20 – 26 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta itibariyle yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkilerinize odaklanıyorsunuz. Bol bol seyahate çıkabilirsiniz. Tatil planları yapabilir, pasaport işleriniz varsa bunları halledebilir, vize konularını araştırabilirsiniz. Yine bu dönemde kişisel gelişim ile ilgili olabilir veya mesleki konularla ilgili olabilir yeni bir takım eğitimlere başlayabilir, seminerlere ve özel çalışmalara katılabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilecek eğitimler de olabilir bunlar.

Bulunduğunuz ortamda iletişiminizin gücünü kullanırken daha adil bir ortam sağlamak isteyebilirsiniz. Evinizi, yuvanızı güzelleştirmek adına adımlar atabilir, aile içinde küslükleri sona erdirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yine bu süreç ev almak, ev değiştirmek, ev kiralamak, araba almak veya arabanızı değiştirmek içinde koşullar çok uygun olacaktır.

Bir süredir gizlendiğiniz yerden artık nihayet çıkıyorsunuz. Hayatınıza yeni bir form katmak isteyebilirsiniz. Yapmadığınız işler, gitmediğiniz yerler ilginizi çekebilir ve bunlarla ilgili düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Beklemek yerine konuyu geliştirmek ve hayata dahil etmek konusunda daha istekli hissedebilirsiniz.

24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. Önemli kişilerle önemli paylaşımlarınız olabilir, bireysel fikirlerinizi topluma açabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri kelimeye dökmek daha kolay olabilir, düşüncelerinizi hızla ve uzunca paylaşabilirsiniz. İnsanları sıkmamaya ve yanlış anlaşılmaya mahal vermemeye çalıştığınızda, söylediğiniz her şeyin güzel dönüşleri olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 20 – 26 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta itibariyle odak noktanız parasal konular, bütçe para kazanma, kazançları arttırma ile ilgili konular olacaktır. Para biriktirebilir, yatırım yapabilir, bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Diğer yandan maddi konularda üzerinize iyimser bir hava yerleşebilir, harcamalar konusunda biraz esnek, gevşek davranabilirsiniz. Dikkatli olmasında fayda var.

Yeni iletişim projeleri, seyahatler söz konusu sizler için. Yakın çevreniz ile sorunlarınız var ise bu hafta itibari ile çözüme kavuşturabilirsiniz. Gayet keyifli seyahatler organize edebilirsiniz. Bu süreçte kendinizi çok güzel ifade edebilecek, iletişim içinde olduğunuz kimseler, hitap edeceğiniz kişiler sizin kelimeleri kullanışınıza, iletişim şeklinize hayran kalabilirler.

Fiziksel anlamda yorgun ve hantal hissettiğiniz zamanların ardından şimdi daha enerjik olabilirsiniz. Kendinizi göstermek her zaman mümkün ve söz konusu olabilir. Ama önemli olan, nasıl göstereceğinizdir. Bu yöndeki tercihlerinizi baştan aşağı yeniliyorsunuz. Kısa mesafeli tatiller organize etmek isteyebilirsiniz. Ekonomik açıdan kendinizi toparlayacağınız, büyük kazanımlar elde edeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Emeklerinizin karşılığı dönecektir.

24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. İyi niyetle girişiminde bulunduğunuz, cömertlik yaptığınız her şeyin hayatınızda yeni bir yeri ve adı olabilir. Alışkanlıklarınızı ve beklentilerinizi şekillendirmek isterken, bu geri dönüşler size ipucu verecektir. Alacak verecek işleri, borçlanmalar gibi konulardaki sorunlarınız çözüme kavuşabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 20 – 26 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta itibariyle artık Güneş sizin üzerinizde parlıyor. Geçtiğimiz son bir aydır üzerinizde olan ölü toprağını rahatlıkla atabilecek, hedefleriniz için rahatça harekete geçebileceksiniz. Hatta bir hedef için değil, birden çok hedef için de harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda şansınız açık olacak, eğitim için de aynı şekilde.

Özellikle önümüzdeki bir aylık süreç maddi anlamda bereketli, kazançlarınızın artabileceği bir dönem olacak. Terfi ile birlikte maaş artışı söz konusu olabilir, alım-satımlardan gelirinizi artırabilirsiniz. Her halükarda geliriniz olumlu bir şekilde artmaya başlıyor.

Hayatınızdaki insanların, gerçekten hayatınızda olup olmadığını düşünmek isteyebilirsiniz. Motivasyonunuzu sağlayacak aktiviteler içerisinde olmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı tek bir konuya odaklamak isteyebilirsiniz. Önünüze çıkacak, dikkatinizi çekecek yanlış arkadaşlıklar, toksikleştiren ilişkilerden sıyrılmak için gereken cesarete sahipsiniz.

Fiziksel ve mental açıdan kendinize çeki düzen vermek isteyebilir, işinizi, fikirlerinizi, duygularınızı daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz. Kendinizle, hayatınızla ilgili bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bunların bazılarından rahatsız olabilir, bazılarını görmezden gelebilirsiniz.

24 Kasım’da Mars sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Fiziksel yenilikler yapabilir, tarzınızı değiştirebilir, olmak istediğiniz kişiye dönüşmek için buradan bir başlangıç yapabilirsiniz. Her ne yaparsanız, hangi platforma girerseniz, hangi işle ilgilenirseniz, hangi ilişkiye daha çok çekilirseniz bilin ki her biri hayatınızın bir dönüm noktası olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 20 – 26 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Biraz daha kendinize döneceğiniz, yalnızlık ihtiyacınızın artacağı, hayatta biraz daha geri planda kalmayı tercih edebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık süreçte koşulları ve şartları pek de kolay kontrol edemeyeceksiniz ne yazık ki. Biraz daha sağlıkla ilgili konu ve koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kendinize olan inancınızı sorgulamak durumunda kalabilirsiniz. Tecrübelerinize ve bilginize olan inancınızı sorgulayabilir, yetersizlik hissiyatına bürünebilirsiniz. Tartışma ve yanlış anlaşılmalar neticesinde bazı ilişkileriniz kopma noktasına gelebilir. Haklı haksız savaşına girmeden, bunu bir kaosa dönüştürmeden bitmesi gereken bir şey varsa barışçıl bir şekilde sonlanmasına izin verin.

Kendi içinizde bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Kendinize yönelin ve hayatınızı içeriden iyileştirin. Biraz geriye çekilin, büyük resmi daha iyi görebileceksiniz. Bazı döngüler kırılabilir, ilişkiler bitebilir, iyi niyetinize bir çizgi çekebilirsiniz. Aşk konusunda şanslısınız, sizi sevebilecek kişileri yaşamınıza çekebileceksiniz. Güzelleşmek için adımlar atabilir, estetik yaptırabilir, saçınıza başınıza yeni farklı şekiller verebilir, biraz daha imajınızla ilgilenebilirsiniz.

24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. Düşüncelerinizi ve isteklerinizi geri planda tutmak yerine, bunları nerede ve kiminle paylaşacağınız hususunda yeni kararlar alabilirsiniz. Hayata ve insanlara küsmeyin. İlişkiler başlatmak, fikirler üzerine çalışmak, bir yere gitmek ya da taşınmakla ilgili hamleleriniz olabilir. Bunları mümkün olduğunca iyi hazırlayın ve heyecanınıza yenik düşüp paylaşmayın. Herkesle hayatınızdaki her şeyi paylaşmak zorunda değilsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 20 – 26 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Her zamankinden daha sosyal olacak, partiler, davetler, açılışlar, düğünlerin baş misafiri olacaksınız. Birbirinden farklı, etnik ve dini kökenleri olan insanlarla daha sık bir araya gelebilir, onlarla birlikte hareket edebilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla birlikte keyifli seyahatler de organize edebilirsiniz.

İlişkiniz var ise sıkıntılı bir süreç yaşanabilir, gerginliklerden uzak durmanızda fayda var. Gerçekçi ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, ilişkileriniz daha çok platonik düzeyde kalabilir. Karşılık bulmakta zorlanabilirsiniz. Gereksiz kıskançlık tripleri ve kaprisler yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Zaman zaman kendinizi yalnız ve sevgisiz hissedebilirsiniz. Maddi anlamda pek de risk alınabilecek bir süreç değildir.

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde daha adil bir ortam yaratmak isteyebilirsiniz. Aynı bakış açısına sahip olduğunuz ve aynı hedefe koştuğunuz, koşabileceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Sosyal hayatın ve bunun etkileşimlerinin artacağı bir döneme giriyorsunuz. Arkadaş canlısı, kaliteli sohbeti ve içerikleri seven biri olarak bu süreç sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Düzenlemeler yapmak, geleceğe dönük kararlar almak sizi ön plana çıkaracak; emeklerinizi ve yaptıklarınızın fark edilmesini sağlayacaktır.

24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. Bazı yükleri atıp yola hem ruhsal hem de fiziksel olarak daha hafif bir şekilde devam edebilirsiniz. Üzerinde durmadığınız ancak içten içe sizi olumsuz etkileyen durumlar karşısında artık susmak istemeyebilirsiniz. Yoğun stres, fevri çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Sakin kalmayı denediğinizde, kaybolduğunuzu değil kendinizi artık farklı bir yerde bulduğunuzu göreceksiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 20 – 26 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Bu dönem terfi için konuşmalar yapmak, iş değiştirmek, iş geliştirmek, alacağınız sorumluluklarla patronların gözüne girmek sizler için çok daha kolay olacak.

Aranan isim olacağınız bir dönem. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görmeye başlayabilecek, daha çok sosyalleşebileceksiniz. Parti, konser gibi kalabalık davetlere katılırsanız aradığınız aşkı orada bir yerlerde bulma ihtimaliniz var. Yeni tanışacağınız kimseler sizlere epey fayda sağlayabilir.

Kariyeriniz ve hedefleriniz önceliğiniz olabilir. Ekonomik anlamda kendinize güveniniz artabilir. Üzerinde iyi düşündüğünüz, adımlarınızı iyi planladığınız ve amacınızdan sapmadığınız sürece tüm girişimlerinizin maddi ve manevi getirilerini hızlıca elde edebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler yapmak, bulunduğunuz konuma uzak yerdeki insanlarla çalışmak, sektörünüze göre işinizi büyüterek ithalat, lojistik gibi alanlarda adım atmak gibi konular gündeminize gelebilir. Kendinizi işinizi kurarak, farklı girişimleri destekleyerek de bunu yapmanız mümkün olabilir.


24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. Fark edilmek, görülmek, değer kazanmak, maddi kazanımlar elde etmek istiyorsanız bunu sağlayacak koşullarda çalışmalısınız. Fark yaratmak, farklı bir şey yapmakla değil bir şeyi kendi tarzınızla yapmakla söz konusu olacaktır. Kendi tarzınızı bulmak adına iyi olduğunuz işlere, olumlu geri dönüş aldığınız konulara odaklanın. Kapılar size açılacaktır.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.