2024 yılında bizi neler bekliyor? Hangi burçlar şanslı olacak?

2024 burçlar

2024 yılında hangi burçlar şanslı olacak? Tutulmalarla en çok değişiklik yaşayacak burçlar hangileri olacak? En dikkatli olması gereken burç hangisi?

TikTok’un dijital sohbet serisi T’Talks, Aralık ayında 2023 yılını temize çekmek için alanında uzman isimleri ağırladı. T’Talks’ın Aralık ayı konuklarından biri olan ünlü Astrolog Dinçer Güner‘in açıklamaları ve 2024 yılı tahminleri dikkat çekti.

Plüton gezegenin Kova burcuna geçmesiyle dijital dünyanın daha da canlanacağını söyleyen Güner, 2023 yılında da yapay zeka destekli ChatGPT‘nin hayatımıza girmesiyle bunun etkilerini hissetmeye başladığımızı belirtti.


Hangi burçlar şanslı olacak?

Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesiyle, Boğalar, Oğlaklar ve Başaklar 2024 yılında en şanslı burçlar olacak. Toprak grubu burçlarının şansının 26 Mayıs’a kadar süreceğini belirten Güner, bu burçların güzel fırsatlar yakalayabileceğini ve ekonomik anlamda rahatlama yaşayabileceklerini belirtti.

26 Mayıs’tan sonra ise şans gezegeni Jüpiter İkizler burcuna geçiyor. Şans ve fırsatlar hava grubu burçlarında olacak. İkizler, Terazi ve Kova burçları belki de hayatlarındaki son 12 yılın en şanslı dönemine giriyor olacaklar.

Tutulmalarla en çok değişiklik yaşayacak burçlar:

2024 senesinde yaşanacak Güneş ve Ay tutulmaları nedeniyle Koç, Terazi ve Yükselen Terazi burçları ortaklıklar, evlilikler, ülke değişiklikleri yaşayabilecekler.

Eylül’den itibaren tutulmalar Balık-Başak aksına geçmeye başlayacak. Artık bu değişimi Balıklar ve Başak burçları sırtlanmaya başlayacak. Onların hayatlarında iş, aşk, ortaklıklar, ilişkiler, sağlık gibi her konuda önemli değişiklikler olacak.

Dikkat etmesi gereken en önemli burç:

2024 yılında kendisine en çok dikkat etmesi gereken burç Balık ve Yükselen Balık burçları. Çünkü Satürn Balık burcuna geçiyor. Satürn en nihayetinde sorumluluk, disiplin, köşeye sıkışmışlıkla ve yeniden bir şeyleri düzenlemekle alakalı bir gezegen.


Balık ve Yükselen Balıklar için ciddi anlamda hayatlarının sorumluluklarını almaları gereken, ellerini taşın altına sokmaları gereken, bir işe veya bir ortaklığa zamanlarını, paralarını, enerjilerini en etkili şekilde kullanmaları gereken bir süreç olacak 2024! Ve bu süreç Balıklar için Mayıs 2025’e kadar devam edecek.

2024 yılının aşk şampiyonları hangi burçlar?

2024 yılında aşk konusunda en şanslı burçların Oğlak ve Yükselen Oğlaklar, Akrepler ve Yükselen Akrepler olduğunu söyleyen Güner, bu burçların 26 Mayıs’a kadar aşkta ve evlilikte oldukça şanslı, şahane bir zaman diliminde olacaklarını söyledi.

Dinçer Güner “26 Mayıs’tan sonra Yükselen Yay, Yükselen Kova aşkla ilgili şahane bir dönem yaşayacaklar” dedi.

Türkiye’de güçlü toparlanma ve ayağa kalkma süreci başlıyor!

2024 senesinin Türkiye için çok önemli olacağını söyleyen Güner, Haziran ayından sonra ekonomik anlamda güçlü bir toparlanma ve ayağa kalkma sürecinin bizleri beklediğini belirtti.

2023’te Plüton Kova sürecinin bizi zorlayabilecek negatif tarafı “Üçüncü Dünya Savaşı’nın ayak seslerini duyabiliriz” idi. Ve ne yazık ki bu sene dünyada uluslararası ilişkilerdeki en stresli zamanları yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz.

@tiktokturkiye T-Talks Aralık: Ünlü astrolog Dinçer Güner’in açıklamaları ve 2024 yılı tahminleri dikkat çekiyor📝🪐 #ttalkstürkiye #dinçergüner ♬ orijinal ses – TikTok Türkiye

T’Talks serisi; TikTok platformunun internette pozitiflik, yaratıcılık, mutluluk ve her şeyden önce neşe vaat eden kimliğini temel alarak ortaya çıktı. TikTok’un topluluğuna ilham vermeyi hedeflediği T’Talks serisi #ttalkstürkiye çatısı altında üretmeye devam edecek.

Astroloji || 13 Aralık Merkür Retro ve Yeni Ay burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.