«METTA», kendi kendine yetebilen özelliklerde ofis koltukları sunuyor!

«METTA», kendi kendine yetebilen özelliklerde ofis koltukları sunuyor. Yenilikçi, fonksiyonel, ergonomik ve estetik ofis koltukları ile işletmelerin personel verimliliğini ve sağlığını destekliyor.

metta ofis koltukları

«METTA innovative ergonomics», ofis mobilyalarında öncü bir Alman şirketidir. Almanya başta olmak üzere Türkiye ve Bulgaristan’da büyük bir müşteri kitlesine sahiptir. METTA, 45 ülkede ofis koltukları ve mobilyaları üretimi ve satışı yapmaktadır. METTA’nın ergonomik ofis koltukları ve ofis sandalyeleri, Alman ve Japon mühendisler tarafından geliştirilmiştir. METTA’nın en büyük avantajlarından biri, Japon tasarımcıların benzersiz ve özgün tasarımlarıdır. Bu tasarımlar, dünyanın dört bir yanındaki ofislerde konforlu oturma çözümleri sunmaktadır. METTA’nın ergonomik tasarımları İsviçre sertifikalıdır; dünya genelinde 100’den fazla patent ile güvence altındadır.

«METTA» Ofis Koltukları Neden Önemlidir?

METTA’nın modern teknolojilerle ofis üretilen koltuklar ve sandalyeler, insan sağlığına ve verimliliğine odaklanmaktadır. İşletmelerde çalışanların doğru duruşunu, oturuşunu ve doğal kan dolaşımını desteklemektedir. Yanlış oturuş şekilleri, kan dolaşımını olumsuz etkimektedir. Basit bir kan tıkanıklığı kan damarlarının işlevini bozabilmektedir. Ayrıca, kan basıncı dalgalanmalarına yol açarak, osteokondroz riski doğurabilmektedir.

Bunlarla birlikte bulanık görme ve yorgunluk gibi olumsuzluklara sebep olabilmektedir. Bu tür rahatsızlıklar, 3-5 gün yanlış pozisyonlarda oturmakla ortaya çıkabilmektedir. Çalışırken fiziksel oturuş bozuklukları sebebiyle çalışanlar sağlık sorunları yaşabilmekte ve sık sık hastalık izni almak zorunda kalabilmektedir. Bu durum iş sürecinin verimliliğini olumsuz etkilemektedir.

metta ofis koltukları

«METTA innovative ergonomics» ofis koltukları ve sandalyeler, insan sağlığını olumsuz etkileyen duruş ve oturuş bozukluklarını düzeltmektedir. Çünkü bu ürünlerin her ayrıntısı insan anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır.

«METTA» Ofis Koltuklarını Yenilikçi Kılan Detaylar

● Ergonomi: «METTA» ofis koltuklarında modelleri; Alman ve Japon tasarımcıların, ortopedi uzmanlarının ve işyeri ergonomisi uzmanlarının ortak çalışması sonucu geliştirilmiştir.

● Kişiselleştirme: «METTA» online sandalye yapılandırıcısı, kullanıcıların kişisel parametreleri çerçevesinde 10 milyon seçenek arasından kişiselleştirilmiş ve benzersiz ofis koltuğu oluşturulmasını sağlar.

● Garanti: «METTA» ofis koltukları, 12 yıl resmi garantilidir. Ürünün kullanım süresi 25 yıldır. Ofis koltuklarının her birinin her bir parçası çarpışma testine tabi tutulur. Böylece kullanıcı güvenliği garanti altına alınır. Böylece kullanıcı uzun süre sorunsuz bir çalışma imkanı bulabilir.

● Kalite: «METTA» ofis mobilyalarının kalitesi, uluslararası kalite standartlarına uygunluğu onaylayan İsviçre sertifikası ile garanti altına alınmıştır. Ergonomik ve kullanışlı ofis koltuklarının kalitesinde üretilebilirlik ve fonksiyonellik gibi kapsamlı bir yaklaşım benimsenmektedir.

«METTA» Ofis Koltukları Hangi Çözümleri Sunuyor?

«METTA» ofis mobilyaları hareketsiz yaşam (sedanter) tarzı ve çalışma ortamındaki sorunları çözmeye odaklanmaktadır:

● Anatomiktir; sandalyenin her eğrisi insan vücuduna hassasiyetle uyarlanabilir. “Yoga” sandalyesi gibi ürünlerle parametreler açısından benzersiz seçenekler sunar.

● Harekete duyarlıdır; sallanma mekanizmaları, dengeleme desteği, devrilme ve darbe emme sistemleri ile donatılmıştır. Bu özellikler çalışma sırasında dönme ve eğilme gibi farklı hareketlere anında tepki verir. Tasarımlar belirli bir şekilde konum değiştirerek tam destek sağlar. Böylece damarlı alan görünümünü ortadan kaldırır.

● Ek destek ekipmanları; vücudun tüm bölümleri için tasarlanmıştır. 2D ve 3D koltuk başlıkları, kolçaklar ve bel destekleri kullanıcının beklentilerine göre uyarlanabilir.

ofis sandalyesi

● Kişiselleştirilebilir; sırtlık açısı, sünger sertliği ve koltuk yüksekliği gibi fonksiyonlar vücut şekline uyarlanabilir. İnsan boyu ve bacak uzunluğu gibi metriklere göre iki bölgeli ayar seçenekleri vardır.

● Oturuşu destekler; bel, omurga, boyun ve görme sorunları gibi klasik ofis rahatsızlıklarını önler. Doğru bir koltukta çalışanlar, daha yüksek performans sergileyebilir. Düz duruş, özgür hareket etme seçeneği ve göz hizası ayarlama gibi doğru konumda çalışma, zihinsel aktivitenin verimliliğini de yüzde 25 artırır. Böylece rahatsızlık hissi olmadan konsantrasyonla çalışma olanağı sağlar.

İşletmenizi «METTA innovative ergonomics» ofis mobilyaları donatarak çalışanlarınızın konforunu sağlayın. İşiniz ile birlikte çalışanlarınızın verimliliğine ve sağlığına da yatırım yapın!

Web sitesindeki konfigürasyon programında kendi koltuğunuzu tasarlayabilirsiniz: https://www.metta-germany.com.tr/constructor/

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.