Demi Moore’dan “Hayalet” filminin yeniden çekilmesiyle ilgili yorum

Hayalet

Ünlü oyuncu Demi Moore, 1990’lar klasiği Hayalet’in (Ghost) Channing Tatum’ın rol alacağı yeniden çevrimiyle ilgili konuştu. 61 yaşındaki Moore’dan merakla beklenen duygusal filmle ilgili ilginç ve iyimser bir yorum geldi.

Patrick Swayze, Demi Moore ve Whoopi Goldberg‘ün başrollerini paylaştığı 1990’lar klasiği Hayalet (Ghost) filmi, soygun girişimi sırasında trajik bir şekilde öldürülen bankacı Sam’in, kız arkadaşı Molly’yle yeniden bir araya gelme arzusunu konu alıyordu.

Hasılat rekorları kıran 1990 yapımı Hayalet, o yılların en ikonik filmlerinden biri olarak öne çıkmıştı.


Entertainment Weekly‘ye verdiği röportajda Moore, Tatum’ın başrolde yer alacağı yeniden çevrim hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Sinemada her hikayenin anlatıldığını ve bazı filmlerin “dokunulmadan bırakılmasının daha iyi olduğunu” belirtmesine rağmen Moore, mevcut materyalin yeni yorumlarında harika sürprizler olabileceğini ifade etti.

demi moore

“Bazen harika sürprizler ortaya çıkar”

Amerikalı aktris, sözlerine “Bakın, her hikaye bir şekilde zaten anlatılmıştır” diyerek başladı ve şöyle devam etti:

Harika olan şey, olayların farklı şekillerde yeniden yorumlanabilmesidir. Bence bazı filmler vardır ki dokunulmadan bırakılmaları daha iyidir ve bazen bu yeniden yorumlamada harika sürprizler ortaya çıkar.

Hayalet En İyi Film, En İyi Kurgu, En İyi Müzik, En İyi Orijinal Film Müziği, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve En İyi Senaryo dahil olmak üzere 5 dalda Oscar’a aday gösterilmişti.

ghost movie

Romantik drama, Whoopi Goldberg’e ve senarist Bruce Joel Rubin’e Akademi Ödülü kazandırmıştı.

Aradan geçen uzun yıllara rağmen film, 57 yaşında hayatını kaybeden ünlü aktör Swayze’nin hayranlarının favorisi olmaya devam ediyor.


İlk Dans, İlk Aşk’la (Dirty Dancing) da tanınan Amerikalı oyuncu Patrick Swayze, pankreas kanseri nedeniyle 2009’da yaşamını yitirmişti.

SEC’tan şaşırtan hamle: Spot Ethereum ETF’lere onay!


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.