Türk Telekom internet tarifelerine büyük zam geliyor!

türk telekom

Türk Telekom, resmî internet sitesinde taahhütsüz internet ücretlerine zam geleceğini duyurdu. Peki taahhüdü devam edenler ne yapacak? Taahhütsüz internet fiyatları ne kadar oldu?

Türk Telekom resmî internet sayfasından yaptığı bir duyuruyla taahhütsüz internet ücretlerine zam geleceğini duyurdu. Taahhüdü bulunan aboneler için geçerli olmayan bu zam, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren uygulanmaya başlayacak.

Yeni zam ile birlikte taahhütsüz internet fiyatları artacak. “12 Mbps’ye kadar” kadar hız sunan en düşük internet paketinin fiyatı 650 TL’den 755 TL’ye yükselecek. Türk Telekom’un resmî web sitesinde yer alan açıklamada şu şekilde:


​​​​​1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, MEB tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (nakil, devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır.

Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler.”

Taahhüdü Devam Edenler Ne Yapacak?


Taahhütsüz internet ücretlerine gelen zamlar, taahhüdü devam eden kullanıcıların internet ücretlerine yansımayacak.

Türk Telekom Taahhütsüz İnternet Fiyatları:

Limitsiz İnternet Paketleri İnternet Hızı Eski Fiyat Yeni Fiyat (1 Temmuz)
ADSL, Fiber, Hiper 12 Mbps’ye kadar 650 TL 755 TL
ADSL, Fiber, Hiper 16 Mbps’ye kadar 655 TL 760 TL
Fiber / Hiper 24 Mbps’ye kadar 680 TL 785 TL
Fiber / Hiper 35 Mbps’ye kadar 690 TL 795 TL
Fiber / Hiper 50 Mbps’ye kadar 700 TL 805 TL
Fiber / Hiper 75 Mbps’ye kadar 720 TL 825 TL
Fiber / Hiper 100 Mbps’ye kadar 780 TL 885 TL
Fiber 200 Mbps’ye kadar 900 TL 1.030 TL
Fiber 500 Mbps’ye kadar 1.200 TL 1.375 TL
Fiber 1000 Mbps’ye kadar 1.500 TL 1.720 TL
türk telekom internet fiyatları

Kirada yüzde 25 sınırı kalkıyor, yüzde 60’larda artış olabilir!


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.