Astroloji: 19 – 25 Ağustos 2024 haftalık burç yorumları (Dolunay)

burç yorumları

Astroloji: 19 – 25 Ağustos 2024 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları. 19 Ağustos, 20 Ağustos, 21 Ağustos, 22 Ağustos, 23 Ağustos, 24 Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri: Aniden patlayan fırtına!

19 Ağustos Kova Dolunayı: Kova dolunayı yüksek gerilimli bir elektrik akımı ya da sıcak ve sakin bir yaz gününde aniden patlayan fırtına gibidir. Çarpıcı, çılgın, asi ani ve şaşırtıcı gelişmelerle ilgili olabilir. İnsanlığa nasıl faydalı olabileceğinizi, yeni bir yaşam vizyonu kazanmak için kimlerle bir araya gelmeniz ve kimlerden ayrılmanız gerektiğini sorgulayabilirsiniz. Hangi takımın ya da ekibin üyesi olmak istediğinize karar vermeniz gerekebilir. Alternatif rotalar üretmek için ana yoldan sapılabilir. Alışılagelen sorunlara alışılmadık çözümler bulunabilir. Beklenmedik kazançlar kayıplar kazalar ve arızalarla sistemlerin ritmi bozulabilir.


Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Şans oyunları, riskli yatırımlar, tutarsız harcamalar, sorumluluktan kaçan davranışlar sizin için ileriye dönük olumsuzluklar doğurabilir. Bu yüzden kendi emeğinizle ve gerçek bir şeyler uğraşmalı, gözünüzü yanlış ve sahte olandan ayırmalısınız. Temmuz ayının son 15 gününde yaşadıklarınız, aldığınız kararlar, koyduğunuz hedefleri yeniden gözden geçirin. Geçen ay başlattığınız işler, kurduğunuz hayallerle alakalı bir revizyona gitmeniz gerekebilir. Değişikliğe ve düzenlemeye açık olduğunuzda, retro bitiminde süreç sizin lehinize ilerleyebilir.

19 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hedeflerinizi ve hayata geliş amacınızı sorgulayabilirsiniz. Yeni bir aşk hikayesi hayatınıza dahil olabilir. Bu aşk hikayesi sizlerin yaşamında sizin hayata olan bakış açınızı değiştirecek yönde olabilir. Belki de çok istediğiniz o Aşk’a yaklaştınız ama şu an siz korkup biraz geri çekilmek istiyor olabilirsiniz. Bunu yapmayın. Yaratıcılığınızı manipüle etmemelisiniz. Sizi neşelendirecek ve keyiflendirecek organizasyonlar içerisinde olmalısınız. Dostluk ve arkadaşlık kavramlarını tamamen tanımlayacağınız bir dönem. Geleceğinizle ilgili planlarınızı gerçekleştirmek adına önünüze harika fırsatlar gelebilir. Bunları mutlaka değerlendirin.

Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz, revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var, sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Şu dönem hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız. Evinizde, yaşadığınız yerde huzur bulmak daha kolay olabilir. İlişkilerinizi ve hedeflerinizi gözden geçiriyorsunuz. İdealleriniz ve bulunduğunuz nokta arasındaki farklar netleşiyor. Kendinizle kalmanız kafanızı toplamanızı sağlayabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Özellikle parasal konular, miras, paylaşım, taşınma ve satın alma gibi konularda beklentileriniz kadar ihtiyaçlarınızı, imkanlarınızı da dikkate almalısınız. Büyük ve riskli harcamalar yerine mevcut duruma uygun bir planlama daha iyi olabilir. Mantığınızı kullandığınızda, sağduyulu olduğunuzda ve buna diğerlerini de davet ettiğinizde fevri çıkışların önüne geçebilirsiniz. Evlilik, boşanma, ailedeki çocuklar ya da yeni dahil olacak kişiler, taşınma, kendi düzenine geçme gibi önemli gündemleriniz olabilir.

19 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay etkisi ile kaderiniz en güzel şekilde gerçekleşiyor diyebilir. Hayatınızda radikal bazı değişimlere ilerlediğinizi hissediyorsunuz. Hayatınızda gelebileceğiniz en iyi noktaya gelme fırsatını yakalayacağınız harika bir dönemin ayak sesleri olduğunu söyleyebiliriz. Buna ister kariyer ister yuva kurmak isterseniz taşınmak olarak değerlendirebilirsiniz. Hayat hikayenizde ne varsa artık. Bu sizin öykünüze bağlı olarak değişecektir.

Sadece bilmeniz gereken yaşanan her olayın artık büyük bir şans ve güzellik getirdiğidir. Toplum içinde ya da çalıştığınız mesleğinizde bir statü elde edebilirsiniz. Bu oldukça önemlidir. Durum ve şartları bizim tavrımız belirlediğini unutmamalısınız. Farkındalıkla hareket etmelisiniz. Çalıştığınız yerde herhangi bir krizi yönetirsiniz ve terfi edebilirsiniz. Ya da çıkan bir krize kriz katarsınız itibarınız ile ilgili bir zedelenme yaşayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yaşanacak bu güzel süreci pozitif noktada değerlendirmelisiniz.

Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle ilişkilerimizde açık ve net olarak isteklerimizi ortaya koyabiliriz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşmamız mümkün. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Çalışıyorsak yeni bir işe geçiş yapabiliriz. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

ikizler burcu

İkizler burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Hakkınızı almak ve yaşadıklarınızdaki hayrı görmek adına etkili bir süreçtesiniz. Görüşmediğiniz ya da dargın olduğunuz kişilerden haber alabilir, siz bir adım atabilirsiniz. Sorunu değil dostluğu büyütmenin, iyi olanı geliştirmenin daha avantajlı olduğunu göreceksiniz. Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde net bir karar almak için değil ama bu kararı hangi kriterlere göre vereceğinizi görmek için önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

19 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili yeni davranış biçimleri geliştireceğiniz konularla karşılaşabilirsiniz. Artık rutin olan şeyleri kırmak istiyorsunuz. Bazı şeyler size göre değildi ve daha özgür bir durum içinde olmak istiyorsunuz. Şaşırtıcı ve beklenilmeyen haberlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Alacağınız bu yeni haber belki işinizi veya kariyerinizi destekleyici yepyeni bir oluşum olabilir. Sizler bu noktada yeni bir yola girmek isteyebilirsiniz.

Bu dolunayda yapmanız gereken şey geleceğe yönelik hedeflerinizi geliştirmeniz ve büyütmenizdir. Şu an için her şey sizi engelliyor gibi gelse de aksine bu kıstırılmış duygulardan sizler kendinizi çıkartabilirsiniz. Bir o kadar da bunu yapabilecek şans ve fırsatları bu dolunay sunmaktadır. Özellikle yurtdışı veya eğitim bağlantılarınızla gelişebilecek fırsatları asla reddetmemelisiniz.

Bu Dolunay zamanında belirleyeceğiniz hedefler önümüzdeki aylar için oldukça önem kazanacak. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Bir eleme dönemine giriyor olabilirsiniz. Yeni bir marka yaratmak, patent işlerine girişmek, web sitesi açmak içinde fırsatlarınız olacaktır. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeniden üniversite okumaya karar verebilirsiniz. Bu dönem dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler görebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Ödemelerinizi, verdiğiniz sözleri gündeme alarak sorumluluklarınızı, borçlarınızı tamamlamaya çalışın. Gerçekçi bir hedef, özgeçmiş, beklentiler ve görüşlerle ilerleyin. Önemli karar almak için Eylül ayını beklemenizde fayda var. Bu günlerde ve Temmuz ayında yaşadıklarınızı değerlendirerek ilerlediğinizde şu anki sorun gibi görünen durumların aslında sizin koruyucunuz olduğunu fark edebilirsiniz. Aynı durumu, ikili ilişkiler konusunda da yaşamanız mümkün olabilir.

19 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda bu dolunay ile beraber bir şeyleri öldürüyor yeni bir şeyleri başlatıyor olabilirsiniz. Bu noktada gerçekleşen dolunay aslında sizlerin uzun zamandır kesemediğiniz veya ayrılamadığınız durumlarınızı içinizde soğutmanıza yardımcı olacak. İçinizde bir şeyler ölüyor ve artık gerçekten soğudunuz. Şimdi yeni bir kıpırdanma oluşacak.

Yeni bir şeyler doğacak. Evet, bu doğacak şey biraz sancılı olabilir ama sizler bu doğuma inanırsanız hayatınızın bundan sonraki kısmında büyük bir mutlulukla yaşama fırsatını elde edebilirsiniz. Bitmesi gerekeni bitirin ve yeni olana sarılın. Bir konuda kendinizi reddedilmiş hissedebilirsiniz. Bu sizi asla üzmesin. Bunun arkasında bambaşka nedenler olduğunu göreceksiniz. Kontrolü kaybetme duygusuyla irkildiğiniz şeylerle yüzleşmekten korkmayın. Her şey tahmininizden daha güzel olacak.

Eğer ortaklı bir iş yapıyorsanız, ortaklarınız sayesinde gelirlerinizde artışlar bekleyebilirsiniz. Evliyseniz veya uzun süreli bir ilişkiniz varsa partneriniz iş ve maaş konularında iyileşmeler gözlemleyebilirsiniz. Belki de kendinize ev alma fikri oluşacak zihninizde ve bunun araştırmaları içine gireceksiniz. Veya kariyeriniz ile ilgili sizin de maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme, zam gibi bir durumla da karşılaşabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Geçtiğimiz hafta sizin burcunuzda gerçekleşen Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Kendinize olan bakış açınızı yenileyebilirsiniz. Bazı hataların telafisi olmayabilir ama bunun nedenlerini ortadan kaldırdığınızda tekrarlanmasının önüne geçebilirsiniz. Tarzınız, davranışlarınız, ilişkileriniz gibi konularda bunun önemli olduğunu göreceksiniz. Bedensel ve mental açıdan yenilenmek isteyebilirsiniz.

Riskli, fazla cesur ve daha önce denemediğiniz, bilmediğiniz seçeneklerde aceleci olmayın. Sakin, araştırarak ve bilinçli bir şekilde ilerlediğinizde yapmak istediklerinize daha iyi bir zemin oluşturabilirsiniz. Size tesadüfi gibi gelen karşılaşmalar, haberler aslında geçmişin bir kapanışı için olabilir. Özellikle 2018 yılı Temmuz ve Ağustos aylarında yaşadıklarınız, burada kapanmayan hesaplar yeniden gündeme gelebilir. Aynı bakış açısına sahip olmadığınız için şu an daha sağlam ve güvenli kararlar verebilirsiniz.

19 Ağustos’ta karşıt burcunuz Kova’da önemli bir Dolunay gerçekleşiyor. Birlikteliklerin gerçek yüzünü görebilir, ayrılık veya yola devam gibi önemli kararlar alabilirsiniz. Kendiniz ve partneriniz ile ilgili sorgulamalar yapmanız, sorunların çözülmesine yardımcı olabilir. Problemlere karşı farklı perspektifler geliştirmeniz olası. Kariyerinizde belki de bir şeyleri değiştirme, yönünüzü, sektörünüzü veya bakış açınızı değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Ama böyle değişimleri yaparken, kavga gürültü ile de yapmamaya özen gösterin.

Kendinizle özdeşleştiğinizi düşündüğünüz bir ortak ya da bir ilişki hayatınız içine birden dahil olabilir. Sadece sizlerin aşırı bağımlılık korkusundan uzak durması gerekmektedir. Ya da başka bir yönden baktığımızda tüm yargılarınızı, korkularınızı, gururunuzu ve sertliğinizi bir kenara bıraktığınız biri karşınıza çıktı. Sizlerde neler olduğuna inanamıyor olabilirsiniz. Egonun ve korkunun duvarlarını yıkın. Belki aile kurmanın veya evlilik evini oluşturmanın zamanı gelmiştir. Belki de bir insana karşı sorumluluk geliştirmemiz, taahhüt altına girmemiz gerekecek. İlişkilerinizi koşullar üzerine kurmaktan vazgeçerseniz belki de hayatınızın fırsatını yakalayacaksınız.

Eğer bir ortağınız veya partneriniz var ise, onun sizden sakladığı bir takım bilgiler ortaya çıkabilir ve bu sizi biraz gerebilir. İlişkilere dair alınması gereken önemli bir kararla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Evinizde ya da iş yerinde çalıştırdığınız ya da beraber çalıştığınız insanlar varsa o insanların parasal sorumluluğu sizin üzerinize binebilir ve bunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 19 – 25 Ağustos haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Yüzleşmeler, sırlar, gerçeği yansıtmayan haberler gündeminize gelebilir. Var olanı koruyun, iyileştirin. Olmayanı da zorlamak yerine daha bilinçli bir şekilde çalışmaya odaklanın. Gözünüzde çok büyüttüğünüz ya da tam tersi önemsizleştirdiğiniz konuların aslında öyle olmadığını anlamak için bu bilince ve sakinliğe ihtiyacınız olacaktır. Kendinize zaman ayırın, sağlığınızı ve rutinlerinizi gözden geçirin. Ekonomik ve duygusal açıdan daha dengeli, tutarlı ve hesaplı olmaya gayret gösterin.

19 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş hayatınızda bitirmeniz gereken bir projeye odaklanmanız da gerekebilir, yoğun bir çalışma içerisine girebilirsiniz. İş koşullarında sürpriz ve sıra dışı koşullar gündeminize gelebilir. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir.

Çalıştığınız iş yeri mekanında da değişiklikler olabilir. Bu Dolunay zamanı belki kullandığınız bir ilacı değiştirebilir ya da doktorunuzu değiştirebilirsiniz. Eğer sizin yardımlarınız varsa yaptığınız işte, onunla ilgili skandal gelişmeler söz konusu olabilir. bir çok işinizi çok hızlı bir şekilde halledecek bir yardımcı çalıştırmaya başlayabilirsiniz. İyi bir planla hareket edin ve yenilik ararken var olan sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin.

Stres kaynaklı hastalıklara yatkın olabilirsiniz. Rutin sağlık kontrollerini ihmal etmeyiniz. Sizi yoran, yıpratan, enerjinizi düşüren ve bu nedenle sağlık direncinizi zayıflatan etkilerin farkına varıyorsunuz. Bu iş ve yaşam koşulları ile ilgili olabilir. Ayrıca bulunduğunuz iş ve çalışma koşullarında şimdiye dek göremediğiniz ya da görüp de nasıl yapacağınızı bilemediğiniz için ertelediğiniz koşullarınızı düzenlemek adına çaba sarf edebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Ekonomik yatırımlar ve planlar konusunda bazı hazırlıklar yapabilirsiniz. İmza aşamasını bu döneme denk getirmek yerine hazırlıklarınıza, eksiklerinize odaklanmak, gerekliliğini ve gidişatını değerlendirmek daha akıllıca olacaktır. Uzun vadeli olmasını istediğiniz planlarınızın, geçmişten alacağınız tecrübe ve derslerle daha iyi işlenebileceğini unutmayın. Uzun süredir devam eden dostluklarınız konusunda biraz zamana, ara vermeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Asosyal olacağınız bir dönem yaşayabilirsiniz ay sonuna kadar.


19 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Parasal anlamda da nitekim bazı zorluklar içerisinde olduğunuz zamanlar oldu. İşte şimdi finansal bazı toparlanmalar içinde olacağınız doğru bir zaman dilimindesiniz. Sürekli geçmişteki olumsuzlukların korkusuyla yaşamanız sizi ilerletmez. Lüks harcamalara ve şans oyunlarına karşı ölçülü olmalısınız. Gönül ilişkilerinde macera teşkil eden şeyler içinde olmayın. Güzel bir aşk hikayesi tüm neşenizi yerine getirebilir. Eğlenmeyi ve hayattan zevk almayı ihmal etmeyin. Çocuklarınızla unutulmaz bağlar kurmak için bir arada güzel organizasyonlar yapmak size ve evladınıza iyi gelebilir. Değerlendirin.

Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evli iseniz şayet, eşinizde size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Eğer hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa bu Dolunay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Ya da partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir hobiye yönelebilirsiniz. Eğer işiniz sahne, sanat odaklı bir işse, ajansta ya da bir başkası sayesinde gelebilecek yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz.

Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz. Çocuklarınızla olan ilişkinizde, aşk hayatınızda bir takım ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olan Teraziler bir sürpriz bir ilişkiye adım atabilir. Denge ve ahenk oluşturma konusunda oldukça usta ve ilişkilerinde uzlaşmacı bir burç olan Teraziler sosyal hayatları ile çocukları, yaratıcı çalışmaları, hobileri arasında bir denge yaratmaya odaklanabilirler.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 19 – 25 Ağustos haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Akrepler kariyer yaşamları açısından önemli bir döneme giriyor. Sizin için miadı dolan konuları ve işleri gündeme getirecek olan bu gerileme sürece, sizde biraz sıkışıklık ve yoğunluk hissi uyandırabilir. İş değişikliği veya diğer bazı koşullarınızla ilgili önemli kararlar için acele etmeyin. Verdiğiniz sözler, aldığınız sorumluluklar bu dönemde daha dikkat çekici olabilir.

Sorumluluklarınız, konumunuz ve kazancınızla ilgili değişimleri ileriki tarihlerde gündeme getirmenizde fayda var. Geçmiş başarılarınızın bugün önünüze çıkması, kazanca dönüşmesi, ödüllendirilme gibi konular motivasyonunuzu yükseltse de bunların devamını getirebilmeniz de önemlidir. Kendinizi bu anın etkisinden çıkarıp ileriye dönük planlarınıza odaklanmalısınız.

19 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir. Aile bireylerinden hamilelik, doğum ya da evlilik haberleri gelebilir.

Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home ofis tarzı bir yapıya doğru da gidebilirsiniz. Veya işiniz ile evinizi yakınlaştırmak isteyebilirsiniz. Dolunay ile birlikte, ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Ya da arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır.

Kişisel anlamda ne istediğinizi bilmeniz oldukça önemli sevgili Akrep burçları. Önceliklerinizi iyi belirleyip adım atıyor oluşunuz önemli. Aile ve yuvanızda, ebeveynlerinizle ilgili konularda önemli gündem maddeleriniz olabilir. Yaşadığınız yeri aniden değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Dolunay ile birlikte, ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Ya da arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Sosyal hayatınızda dengelerin değişmesi, bazı arkadaşlarınızla aranıza mesafeler girmesi, bazılarının tamamen bitmesi, hukuki alana taşınacak konuların çıkması canınızı sıkabilir. Savunma mekanizması geliştirdiğiniz konularda daha sakin düşünmeyi, fikir alabilmeyi alışkanlık haline getirmek için iyi bir dönemdesiniz.

Yer değişikliği, taşınma, ziyaret ve seyahatler, akrabalarınız ya da uzaktaki tanıdıklarınızla olan ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Eğitim hayatınız, mesleki gelişiminiz, hukuksal ve imzalı süreçlerde geçmiş hatalarınızı tekrarlamamalısınız. 2018 yılından beri uğraştığınız, dönem dönem önünüze çıkan konuları tamamlamak için bu zaman dilimini iyi kullanın.

19 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Önemli bir haber öğrenebilir ve bunun gerçekliğini sorgulayabilirsiniz. Kendinizi toparlamalı ve zaman kaybettiğiniz işlerden uzak durmalısınız. Sizlerin şu an en çok zaman yönetimine ihtiyacınız var. Bu kova dolunayında gereksiz iletişim biçimlerinden ve plansız durumlardan uzak durarak değerlendirmelisiniz. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ya da yakın dostlarınızın bazı olaylarına destek vermek isterken kendinizi gereksiz olaylar içinde bulabilirsiniz. Bu yüzden iletişimde yanlış anlaşılmalara karşı daha özenli olmalısınız.

Spontane, plansız bir tatile bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz bu seyahate. İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Birden fazla anlaşma, sözleşme durumları olabilir. İş anlamında üzerinizde her zamankinden çok daha fazla baskı ve sorumluluk hissedebilirsiniz.

Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz. Sizin için önemli bir konuda belge imzalamak, bir iş için eğitim almak konuları gündeme gelebilir. Ani bir kararla seyahate çıkabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 19 – 25 Ağustos haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Ekonomik beklentilerinizin sizi getirdiği noktayı daha iyi görebilirsiniz. Kendinizi toparlamanıza ve daha rahat hissetmenize yarayacak girişimlerinizin neticelerini görebilirsiniz. Özellikle hukuksal alanlara intikal eden işlemleriniz, başvurularınız veya hak sahipliğiniz olan konular sizin için öncelikli hale gelebilir. Bu aşamada haklıyken haksız duruma düşmemek için tepkilerinizi kontrol edebilmelisiniz.

Aile içi konularda, iş ortaklıklarında ani bitişler sonrasında sizi üzebilir. Kendinizi bir rekabetin ya da savaşın ortasında görebilirsiniz. Ancak etrafınıza baktığınızda sizi destekleyen, yanınızda olan kişilerin gerçek niyetlerini anladığınızda aslında ortada böyle bir durumun olmadığını fark edeceksiniz. Kendinizi zorlamanın ya da gereksiz bir şekilde yormanın faydasının olmadığını kabulleniyorsunuz.

19 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Maddi kaynaklarınızın ön planda olacağı ve ekonomik anlamda bazı durumları toparlamak isteyeceğiniz bir süreçtesiniz. Yaşamınızı kısıtlayacak şekilde maddesel koşullar peşinde olmamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Eski bir projenizin tekrar hayata geçmesi ve yeniden deneyimlemeniz söz konusu olabilir. Hayatınızda yeni bir başlangıç içinde olacaksınız. Bu yüzden buna hazırlık aşaması da diyebiliriz. Eski bir ilişkiniz hayatınıza dahil olabilir ya da siz iki kişi arasında kalmış olabilirsiniz.

Kişisel gelirlerinizle, mali durumunuzla ilgili fırsatlar, teklifler olabilir ama gerekli mücadele ve bu konuda çalışmanız da şart. Hayatınızın değişmesini istediğiniz bir alanı var ve siz nasıl yapacağınıza nereden başlayacağınıza karar vermekte zorlanıyorsanız birtakım gerçekleri de görmenize yardımcı olabilir. Maddi konularda gerçekleşecek sıra dışı ya da ani diyebileceğimiz gelişmeler odak noktanız olabilir. Alma ve verme dengesini hayatınız içinde ne kadar başarı ile kurguladığınızı görmeniz ve bu konuda bazı gerçeklerin farkına varmanız söz konusu. İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geçte olsa elde edebileceksiniz.

Bu dönemde bir taraftan grup çalışmaları ile kazançlarınızı artırmanın yollarını ararken bir taraftan da kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir. Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir, satabilir, taşınabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

 

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Karşıt burcunuz Aslan’daki Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Evlilik, iş kurma, ayrılışlar, ortaklıklardan ziyade bireysel çalışmalar gündeminizde yer bulabilir. Bunlarla ilgili ne düşüneceğinizi, nasıl yol alacağınızı bu süreçlerde yaşadıklarınızla netleştirebilirsiniz. Hayatınızı üzerine kurmaya çalıştığınız temellerin sağlamlığını test ediyorsunuz. Güvenilir olmayan, şüphe oluşturan, kişisel değerlerinize yer ayırmayan ilişkilerde daha fazla zaman kaybetmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Bir şeylerin kararı netleşse de dibini görmediğiniz suya dalmamalısınız. Kaybettiklerinizin, kaçırdığınız fırsatların bir telafisinin olduğunu yaşayarak deneyimleyeceksiniz. Her zaman haklı olmayacaksınız ama her zaman bir çıkış yolu bulabileceksiniz. Geçtiğimiz ayda, son iki yılda veya 2018’de yaşadığınız anlaşmazlıklar ilgili konuları değerlendirebilir, hukuki destek alabilirsiniz.

19 Ağustos’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. hayatınızda bazı radikal değişimlere doğru gidiyorsunuz. Yeni bir şeyler başlatacaksınız. Özgürleşeceksiniz ve değişim sizleri heyecanlandıracak. Bu belki yeni bir iş ya da yeni bir ülke, belki de yeni bir aşk olabilir. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyoruz. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Sizler çok cesur insanlar olmanıza rağmen hayatınızın içinde şu sıralar çelişkili durumlar yaşıyor olabilirsiniz. Belki öyle duygular içindesiniz ki ya batacağım ya çıkacağım diyorsunuz. Ama biliyorsunuz ki bazı konularda özgürleşmeniz hep böyle olmuştur. Dünyaya verimli olduğunuz yer nereyse hayat sizi oraya doğru çekiyor ve sizi sadeleştiriyor olabilir. Hayat size aslında bu dolunayda üstlenmeniz gereken rolü sunuyor olabilir. Tabi bunu anlamak sizin farkındalığınız ve yeteneklerinizle ilişkilidir.

Hayatınızda önemli bir sürecin başlaması adına görmekte zorlandığınız bir takım parçalar tamamlanıyor. Yaşamınız içerisinde pek çok konuya aynı anda odaklanacağınız, tek başınıza ayakta durabildiğinizi önce kendi kendinize ispatladığınız günlere adım atıyorsunuz. Kadersel etkiler sizin yeni yaşam planınızı hazırlıyor adeta. Kendini ortaya koymak adına önemli bireysel kararların alınacağı bir dönem. Aile ve ev konularında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 19 – 25 Ağustos haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. İş koşullarınız, arayışlarınız ve maddi beklentileriniz konusunda bazı iyi haberler alabilirsiniz. Son zamanlarda yaşadığınız sağlık sorunlarıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığın ihmale gelmeyeceğini olumsuz bir şekilde deneyimlemek yerine size tanınan bu zamanı doğru değerlendirmelisiniz. Kalp sağlığınız, kan değerleriniz, sinir sisteminiz konusunda yeni kontroller ve tahliller yaptırmanız gerekebilir. Sağlığınıza iyi gelen, sizi iyileştiren alışkanlıkları kalıcı hale getirmenizde fayda var.

19 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızın içinde dengesizlik olarak gördüğünüz şeylerden uzaklaşacağınız bir zaman başlıyor. Belki hayatınızda neden bazı şeylerin sizi bulduğunu düşünerek yeni şeylere başlayabilirsiniz. Bu dolunay sayesinde hayatınızdaki büyük bir sorunu sonlandırabilirsiniz. Bu kişinin hayat hikayesine göre değişim gösterir. İçsel olarak içinizde olan şeyleri artık dışa vurmak ve anlatmak istiyorsunuz. Bunları anlatabilirsiniz ama ne doğru bir strateji içinde olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Çözüm arama fikri içinde olmalı ve sorunların üzerini asla örtmemelisiniz. Kendinizi uyutmak ve uyuşmak bir çözüm değildir.

İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemde olabiliriz. Yalnız kalıp düşünmeye her zamankinden daha çok ihtiyacınız olabilir. Sizi rahatsız eden, huzursuz olmanıza yol açan konuları derinlemesine düşüneceğiniz ve bu anlamda da bazı gerçeklerin farkına varacağınız bir döneme adım attınız. Dolunay’ın nispeten gergin ve sıra dışı gelişmelere gebe enerjisi siz Balık burçlarının hassaslığını, olaylar karşısındaki duyarlılığını daha da arttırabilir.

Gizlilik içerisinde yürüttüğünüz bir konu varsa dikkatli olmalısınız. Bu dönem hiç beklemediğiniz bir şekilde bu ortaya çıkabilir. Ya da tam tersi bazı konular sizden ustalıkla saklanmış olabilir ve siz aniden bunu fark edebilirsiniz. Hakkınızda yapılan dedikoduları duyup sıkılabilirsiniz. Kimler sizi kandırıyor bunu da fark edebilirsiniz. Elbette ki bu sinir bozucu bir durum ancak burçlar kuşağının merhametli, vicdanlı ve hassas mensupları olan siz Balıklar bütün bunlara rağmen ilahi bir korumayı da hissedebilirsiniz.


Hayatınızı tam anlamı ile dengeye oturtma dönemindesiniz ve sorununuzu çözmeye çalışırken bir anda sorunu yaratan nedeni de içsel biliş hali ile keşfedebilirsiniz. Para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz. Dolunay döneminde içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Instagram, Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.