Astroloji: Ekim 2024 aylık burç yorumları

ekim burç yorumları

Astroloji: Ekim 2024 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Ekim aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Ekim burç yorumları

Koç burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşecek. Bu alan aynı zamanda açık düşmanlıklar ve danışmanlık yapma, danışmanlık alma gibi konuları da ifade eder. Genel olarak ikili ilişkilerdeki birtakım konuların açığa çıktığı bir zaman olacak. Güneş Tutulması, ikili ilişkilere olan bakış açınızı ve adımlarınızı değiştirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak, mevcut ilişkilere resmiyet kazandırmak, işinizle ilgili önemli ortaklıklar yapmak gibi gündemleriniz olabilir.


13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Kalıplaşmış düşüncelerinizden uzaklaşmak faydalı olabilir. Kendinizle çatışmak yerine bu hafta akışta kalmayı deneyimleyebilirsiniz. Değer verdiğiniz eşiniz ve ortağınızla ilgili ilişkilerinizdeki sevgi terazinizde şaşmalar söz konusu olabilir ve sınanabilirsiniz. Yeni fırsatları değerlendirirken korkularınızın olmaması kendinize tam anlamıyla güvenmeniz gerekebilir. Hayatınızda bir değişim süreci başlıyor ve çevrenizdeki fırsatların farkına varmanız çok önemli.

17 Ekim’de sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Sizin için yılın en belirleyici günlerinden biri. Bu dolunay ile birlikte hayatınızda artık hiçbir şeyin aynı olmadığını ve olmayacağını görebilirsiniz. Daha hızlı ve akıcı gündemler, yeni gelişmeler oluşturabileceğiniz gibi geçtiğimiz yıldan bu yana süregelen konuların da netlik kazanması söz konusu olabilir.

Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu dolunay zamanında. Bu dolunayda hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Özellikle kariyer noktasında, hak ettiğinizi düşündüğünüz noktaya ulaşmak için son dokunuşları yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız, bunları yerine getirmenin veya getirmemenin sonuçlarına göre değişebilir.

17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. Venüs 9’uncu evinize seyahat ediyor. Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası ya da yurt dışı bağlantılı konular varsa gündeminizde, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Güzelce hallolur.

boğa burcu

Boğa burcu Ekim burç yorumları

Boğa burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. İşlerinizle ilgili birtakım konuların açığa çıkması söz konusu olabilir. İş arkadaşlarınız, günlük işleriniz, sağlık ve beslenme rutininiz ile ilgili yeni gelişmelere şahit olacağınız bir dönem. Sağlık ve iyileşme açısından oldukça olumlu ve değerlendirmeye uygun zamanlardasınız. İşiniz, çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutin işleyişinizde önemli değişimler sizi bekliyor. Önceden yapmış olduğunuz bazı iş adımlarından sonuç almadığınız bir işi yeniden adım atarak yapabilirsiniz.

13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Aşk hayatınız, evliliğiniz, iş ortaklıklarınız, ticari ilişkileriniz, danışmanlarınız, avukatınız, kısaca her türlü ikili ilişkiniz ön plana çıkıyor. Merkür’ün de desteğiyle son derece iletişim odaklı olacaksınız. Ayrıca imzaları da anlatan Merkür, bazılarınıza güzel bir iş kontratı getirebilir.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir. Kendinize çalışmak ve zihninize göre hareket etmek için müsaade etmelisiniz. Bulunduğunuz yerden kısa süreli de olsa uzaklaşmak, yalnız vakit geçirmek bu noktada yardımcı olabilir.

17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. Venüs 8. evinize seyahat ediyor. Borçlarınız, ödemeleriniz varsa, en basit örneği ile kredi kartı borcu gibi, onları küçültmenizi ya da bütünüyle bitirmenizi sağlayacak parasal fırsatlar doğabilir. Parasal konularda bir rahatlama olabilir Venüs ile. Hayatınızı kolaylaştıracak bazı bankacılık uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz. Vergi, sigorta konularınız varsa, parayla ilgili yasal konular varsa, olumlu gelişmeler olabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu Ekim burç yorumları

İkizler burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. İlişkilerle ilgili bir süredir gizlide kalmış konular açığa çıkabilir ve birtakım yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Tutulmanın odaklanacağı konular aşk, özel hayat, flörtler, çocuklar, hobiler, hayatın zevk ve keyif veren yanları, yaratıcılık gerektiren konular üzerine olacaktır. Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek olacak.

13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Düşüncelerinizi sakin, rahat bir şekilde ifade etmek, iyi niyetli ve anlayışlı yaklaşımlar sergilemeniz bu zorlukların üstesinden gelmenize kolaylık sağlayabilir. Bir ilişki, bir karar veya size yararı olmayan bazı fikirleri terk etmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte fazla aceleci olmamak faydalı olabilir. Kariyer konuları da ön plana çıkıyor. Kariyerinizde iletişiminizle, takım çalışmalarındaki gayretinizle ön plana çıkıyorsunuz. Yeni projelere başlayabilirsiniz, ya da bazılarınızın kariyerinde güzel imzalar olabilir. Sağlığınızı da anlatan bir alanda transitini gerçekleştiren Merkür, sağlığınızdaki sıkıntılara çözümler bulmayı, doğru tedaviyle sizi buluşturmayı amaçlıyor Ayrıca diyete, spora başlamak için de çok doğru bir zaman.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır. Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Bu süreçte herkesten öğrenecekleriniz ve ilham alacaklarınız var. Kendi özgür ve özgün fikirlerinizi besleyebilmek adına bilgiye ve insana olan tutumlarınız belirleyici olacaktır. Yeniden başlattığınız her şeyin size hizmet edeceği bir dönemdesiniz.

17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. Venüs 7. evinize seyahat ediyor. Evliliğiniz/ilişkiniz, iş ortaklıklarınız üzerinden güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. İlişkiler içinde keyifli bir dönem. Güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir şeyler olabilir. Bunlar dışında 7.ev, bizi herhangi bir alanda yönlendiren, rehberlik veren kişileri (örneğin spor hocası, müzik hocası gibi) ve danışmanları anlatır. Bu konularda da Venüs desteğiniz var. Bir alanda biriyle yol almak istiyorsanız, böyle bir bağlantı doğabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ekim burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu dönemin odağında ev, aile, ebeveynler ve gayrimenkul konuları olacak. Ebeveynlerinizle ve çalışıyorsanız raporladığınız kişilerle aranız iyi olacak ve o kişilerden destek göreceksiniz. Kariyer konularınız da oldukça ödüllendirici gözüküyor. Fakat ikili ilişkiler biraz sert geçebilir. Bu tutulmayla ailede krizler ve beraberinde ev değişikliği olabilir. Ev alabilir veya satabilirsiniz. Kök aile, atalar, dedeler ile ilgili gündemler var. Başlangıçlar veya bitişler söz konusu olacak. Evinizden zorla çıkarılma olabilir. Yeni bir ev alımında elinizden başka satışlar çıkması muhtemel.

13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Aşk ilişkilerinizde şüpheci yaklaşımlara dikkat! Odağınız biraz aşk hayatında gibi duruyor. Diyalog odaklı tavrınızla, doğru iletişiminizle aşk hayatınızdaki sorunları çözebilirsiniz. Bazılarınıza ise her an yeni bir ilişki gelebilir. Ebeveyn Yengeçler, çocuklarınızla olan iletişiminiz gayet güzel, onlarla ortak gündemleriniz olabilir, güzel vakit geçirebilirsiniz. Yatırımlarınızı da anlatan bir alanda ilerleyen Merkür, bazılarınızın doğru yatırımlarla kar elde etmesine destek veriyor.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay, iş hayatı, iş hayatında ki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Sorumluluklarınızı geliştirmek ve gerektiği durumlarda da değiştirmek gerekebilir. Bu konuda girişken olmalısınız, bir kenarda beklemenin size veya ailenize, çalışma koşullarınıza bir faydası olmayacaktır.

17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. Venüs 6. evinizde seyahatine başlıyor. Yani iş, hizmet, astlar, çalışanlar, sağlık ve gündelik yaşam evine. İş ortamında güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sevineceğiniz yeni şeyler olabilir. Bir görevin, görev tanımınızın içinde bir sorumluluğun yeniden düzenlenmesi gibi. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha keyifle çalışabilir, iş arkadaşlarımızın yanında kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Günlük yaşamımızda da keyfimize düşkünlüğümüz artabilir. Sağlık konularına dikkat etmeli, bol bol egzersiz yapmalı, kilo almamak için aşırı yeme içmeden kaçınmalıyız.

aslan burcu

Aslan burcu Ekim burç yorumları

Aslan burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Yakın çevre, komşular, akrabalar ve kardeşler konusunda değişim ve dönüşüm yaşayacaksınız. İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Bu dönem özellikle kariyer konusunda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değerlendirmeye bakın! Duygusal ve ticari imzaları beraberinde getirebilir. Teklifler, anlaşmalar, size hitap eden veya sizin hitap edeceğiniz alanlar gündeminizde yer bulacaktır. Dijital mecraları kullanabilir, yazma ve anlatma becerilerinizi uygulayabileceğiniz işler yapabilirsiniz. Dolayısıyla kendinizi her zaman gelişime açık halde tutmalısınız.

13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Aile yaşantınızı anlatan bir alanda transitini gerçekleştirecek Merkür, ailevi ilişkilerde diyaloğu ve çözümleri ön plana çıkarıyor. Aile içindeki kök sorunları temelinden yok etmek üzerine konuşmalar gerçekleştirebiliriz. Ailevi sorunları çözmenize yardımcı olmaya çalışırken, bir yandan da aileyle yapılabilecek hoş aktiviteleri ön plana çıkarıyor. Birçoğunuzun taşınma ya da bir mülk planı da olabilir ve bu bağlamda doğru zaman.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay 9. evinizde gerçekleşecek; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizle karşı karşıya kalmak, hakkınızı kenarda bırakmak yerine artık konumunuzu değiştirmelisiniz. Bu değişiklik size çevre değişikliğini ve beraberinde gelecek iş fırsatlarını, sosyal desteklerini de getirebilir. Fikirlerinizi projelendirmek, aklınızdan geçenleri somut bir çalışmaya dönüştürmek adına resmi kurumlardan veya araştırmalarınızdan destekler alabilirsiniz.

17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. Venüs 5. evinize seyahat ediyor. Aşk ve ilişkiler açısından güzel bir etki. Şanslı bir transit. Eğer hayatınızda sanat varsa, işiniz sanat ise ya da belki bir hobiyle, bir meşguliyetle sanatın içindeyseniz, Venüs yaptığınız işleri duyurmanıza, daha fazla insana ulaştırmanıza destek verecektir. Alkış, beğeni ve takdir getirecektir size. Beşinci evin diğer temalarını düşünecek olursak, çocuk sahibi olmak isteyenler için de iyi bir dönem. Çocukları olanlar, onlarla ilgili halletmek istedikleri şeyleri güzelce yapabilirler. Yoluna girmesini istediğiniz durumlar varsa, istediğiniz yönde çözülebilir.

başak burcu

Başak burcu Ekim yorumları

Başak burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Alacak verecek konuları, gelirleriniz, sahip olduklarınız nisan ayının ilk yarısında oldukça vurgu kazanacak. Yeni bir eşya sahibi olabilir veya bir yatırıma girebilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak aldığınız, çaba sonucu gelen bir gelir artışı söz konusu olabilir. Sevdiğiniz işi yapmanın, hayat kalitenizi kendi çabalarınızla belirlemenin önemli olduğunu, bunu artık kendi hayatınız için ön planda tutmanız gerektiğini unutmayın. Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Yazılı sözleşme ve anlaşmalarda daha detaycı bir tutum içerisine girebiliriz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ve çocukluk arkadaşlarınızla ilişkileriniz, iletişiminiz, onlarla ortak gündemleriniz ön plana çıkıyor. Onların bazı sorunlarına da çok güzel destek verebilirsiniz. Merkür bazılarınıza güzel bir eğitim getirebilir. Ticari faaliyetleriniz varsa güzel bir destek olabilir. Ayrıca şans getirecek bazı imzalar bu ay sizi bekliyor olabilir.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri..vb konular bu dolunayın ana konusu olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi-iletişim hızı artabilir. Ortaklı işler, yan gelirler, aile destekleri gibi konularda şanslı olabilirsiniz. Bazı şeyler yoluna girerken bazı şeylerin de yolunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu dolunay ile birlikte önünüzün kapalı olduğunu hissettiren her şey açığa çıkabilir ve artık derin bir nefes alabilirsiniz.

17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. Venüs 4. evinize seyahat ediyor. Aile içinde güzel bir dönem. Onlarla daha iyi anlaşacağınız, sorunlar varsa oturup çözeceğiniz, birbirinize sevginizi daha güçlü şekilde göstereceğiniz, güzel bir dönem. Ayrıca eviniz için yeni güzel eşyalar alabilirsiniz, yenilemek istediğiniz şeylerde güzel ürünler bulabilirsiniz, yaşam alanınızı daha şık, daha konforlu bir hale getirebilirsiniz Venüs buradan geçerken.

terazi burcu

Terazi burcu Ekim burç yorumları

Terazi burç yorumları: 2 Ekim’de sizin burcunuzda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Sizin için oldukça belirgin ve önemli zamanlardan geçeceğiniz bir tutulma süreci olacak. Bu tutulmadan en yoğun etkiyi siz alacaksınız. İkili ilişkileri sağlamlaştırmak, yeni ilişkiler kurmak, kırgınlıkları düzeltmek ve birlikte eğlenmek açısından oldukça faydalı bir zaman. Taşınma, yer veya sektör değişikliği gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.


Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal birtakım kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerde ve partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkarabilirsiniz. Eğer yalnızsanız sürpriz bir aşk durumu söz konusu olacak. Hayata daha olumlu ve pozitif bakmaya başlayacaksınız. Sevgi hayatınızda önemli bir rol oynayacak.

Önemli başlangıçlar ve imzalar gündeme gelebilir, hem işinizde hem de duygusal konularda beklentileriniz gerçekleşebilir. İlişkiler, ortaklıklar, evlilikler konusunda keskin bitişler ve başlangıçlar yaşayacaksınız. Hayatınızı kökten değiştirecek kararlar alacaksınız. O gücü kendinizde bulacaksınız. Mevcut yerinizi değiştirmek isteyeceksiniz. Yepyeni ve tertemiz bir sayfa açacaksınız hayatınızda.

13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Gelir gider dengenizi korumak, kişisel değerlerinizi korumakla eş değer olabilir. Merkür, odağınızı maddi konulara yöneltecek gibi duruyor. Sanki ay boyu maddi koşullarınızı gözden geçiriyorsunuz ve çözümler arıyorsunuz. Elbette finansla alakalı konularda Merkür’ün olumlu bir desteği olacağını söylemek isterim. Bazılarınıza kariyer konularında da olumlu etkileri olabilir. İş bağlantıları yapabilir, iş görüşmelerine gidebilir, belki de aradığınız işi bulabilirsiniz.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kendinizi köprüden son çıkışa gelmiş gibi hissedebilirsiniz. İyi veya kötü, her şeyin önünüze serilmesiyle havada asılı kalmış olan her şey yerine oturabilir. Dönüm noktası sayılabilecek görüşmeler, ilişki kararları gündeme gelebilir. Bunlar karşısındaki şaşkınlığınızın kısa sürmesi daha hızlı ve keyifli şekilde yol almanızı sağlayacaktır. Olayların yönünün değişmesinden, hayatınızdaki dengelerin oynamasından korkmayın. Bazen bazı taşların yerine oturması için bütün taşların yerini kontrol etmeniz gerekebilir.

17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. Venüs 3. evinize seyahat ediyor. Arkadaşlarınızla, komşularınızla, yakın akrabalarınızla ilgili konular olumlu etki alıyor. Birbirinize desteğinizi, sevginizi göstereceğiniz şeyler olacaktır. Samimi paylaşımlar olacaktır. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz kuzenlerimiz ile bir araya gelebilir, uzaklardaki aile bireylerinden güzel haberler alabiliriz. Keyifli yolculuklar yapabilir, eğer eğitim hayatımız devam ediyorsa, olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. İletişim trafiğimiz artabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ekim aylık yorumları

Akrep burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Perde arkasından çevrilen olaylar, sizin veya sizden gizlenen gizli ilişkiler söz konusu olabilir. Bu dönemde biraz daha inzivaya çekilebilir, psikolojik olarak iyileşme yolunda adımlar atabilirsiniz. Tutulma haftasında içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak.

Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz. Bunun yanı sıra lüks tüketiminiz daha da artabilir, finansal anlamda çok fazla açılmamaya gayret etmelisiniz. İlişkisi olanlar için aslında bu bir krizin işaretidir. Partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik olumsuz sürprizlerle karşılaşabilir, fedakarlıklarınızın karşılıksız olduğu gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz.

13 Ekim’de Merkür sizin burcunuzda transit yapıyor. Motive olamamakla ilgili kök sorunlarınız üzerine eğilim gösterebilirsiniz. Merkür, ikili ilişkilerinize de destek olmaya geliyor. Kendinizi güçlü ifade ettiğiniz ve ilişki problemlerinde ortaya koyduğunuz çözümlerle dikkat çekeceğiniz bir ay olacaktır. Ayrıca yaşamınıza dair yeni planlar yapabilir ve bu planlarınıza güzel destekler bulabilirsiniz. Sağlığınızda bir sıkıntı varsa, Merkür çözümleriyle, doğru tedavi biçimini size getirerek yardımcı olacaktır.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Güçlü ve sizi olduğunuzdan daha iyi bir yere taşıyacak bir iradeniz olduğunu görebilirsiniz. Bunu her seferinde yerinizi korumak için kullandınız ancak şimdi koşullar değişiyor. Gergin olmaya takılmak yerine bu değişime ayak uydurun. Hayatınızla ilgilenin, sağlık sorunlarınızın çözümü için doktor tavsiyelerine uyun, cildinize ve bedeninize daha iyi yaklaşın. Bu vesileyle farklı bir şekle giren hayatınızın, sizi buluşturacağı farklı konuları görmeniz kolaylaşacaktır.

17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. Venüs 2. evinize seyahat ediyor. Maddi anlamda güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Elinize, sizi rahatlatacak paralar geçebilir. Yaptığınız işte geliriniz artabilir. 2’nci el varlıklarımızı, sahip olduğumuz değerleri anlatır ve yeteneklerimizle de bağlantılı. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda bolluk ve bereket dönemindeyiz. Zam alabilir, farklı kaynaklardan da gelir kazanmaya başlayabiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebiliriz. Ayrıca daha önce fark etmediğimiz bir yeteneğimiz ortaya çıkabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ekim burç yorumları

Yay burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma size hayal ettiğiniz her şeyi hedefe dönüştürme ve gerçekleştirme fırsatı verebilir. Kendinizi daha motive, daha enerjik ve cesur hissedebilirsiniz. Bu yetilere sahip olmak kadar kullanabileceğinize de inanmanız önemli olacaktır. Bu inancı yeniden kazandığınız bir süreçtesiniz. Hayatınıza yeni kişiler katılabilir. Arkadaşlarınızla aranızda sevgi ve dostluk bağı daha da güçlenmeye başlayacak. Bu süreç sosyal ve arkadaşlık ilişkilerini tam da sağlamlaştırmak için harika zamanlardır. Sosyal ortamınızda daha da popüler biri olacaksınız. Kariyerinizde veya sosyal yaşantınızda geleceğe dönük yatırımlar yapabilirsiniz, bunu sadece maddi olarak da duygusal ve manevi yöne de yapmanız mümkün olabilir.

13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Tek bir konu üzerine odaklanabilir ve o konuya takıntı geliştirebilirsiniz. Konuşarak ifade edemediğiniz noktalarda yazarak ifade etmeyi deneyimleyebiliriz. Merkür sizi biraz rahatlatmaya geliyor. Zihinsel anlamda gevşemenize, belki de zihninize, bilinçaltınıza iyi gelecek yöntemle tanışmanıza vesile olabilir.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay size bir şeyler istemenin mümkün ve gerçek bir hedef olduğunu gösterebilir. Bunu göremediğinizde motivasyonunuzun kırıldığı zamanları geride bırakmalısınız. Vazgeçmediğiniz, üzerinde emek verdiğiniz her şeyi devam ettirmeniz ve bununla ilgili kararları geliştirmeniz pek çok durumu değiştirebilir. Mutlu olmanın tanımını yeniden yapmalısınız ve bu tanıma hayatınızda her zaman yer vermelisiniz. Böylece hem işinizde hem ilişkilerinizde istediğiniz sonuçları görmeniz kolaylaşacaktır.

17 Ekim’de Venüs sizin burcunuzda transit yapıyor. Venüsyen bir etki alıyor olmanız gayet güzel. Neşeli, sempatik, konuşkan, özgüvenli davranışlarımızla dikkat çekebiliriz. İmajımızı farklılaştırabilir, hayatımızın her alanı ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni girişimlerde de bulunabiliriz. Daha çok eğlenmek, eğlenmek için yeni şeyler yapmak isteyeceğiniz, güzelliğinize, bakımınıza daha fazla özeneceğiniz, belki giyim kuşam alışverişleri yapacağınız, kendinizi yenilemek isteyeceğiniz bir dönem bu.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ekim aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Kariyer konularında tüm dönüşümsel etkiyi alacaksınız. Ortaklıklar yapabilir, toplum önündeki statünüzü değiştirmek gayretinde bulunabilirsiniz. Bir dönemi kapatıp yeni bir dönem için kolları sıvayacaksınız. Memnun olmadığınız mevcut işinizden istifa edebilirsiniz. Kariyerinizde yepyeni bir sayfa açacak ve bunu başaracaksınız. Size iyi gelmeyen tüm ilişkileri bitirme kararı alabilirken yeni ilişkilere merhaba diyeceksiniz.

13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Arkadaşlık ilişkileri ve sosyal çevrenizde şüpheci yaklaşımlarınızda artık olabilir. Kontrol altına almak faydalı olabilir. Kariyer çevrelerinde dikkat çekebileceğiniz, iyi iş bağlantıları kurabileceğiniz, kısacası kariyerinizde kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem başlıyor sizler için. İş toplantıları, iş eğitimleri, seminerler ve konferanslar için de doğru zaman sizler açısından. Sosyal çevre ilişkileri anlamında da etkisini gösterecek bu Merkür transiti, sizi yeni çevrelere sokabilir, ya da genel olarak sosyalleşeceğiniz, arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceğiniz bir dönem olabilir.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Dolunayın beraberinde getireceği köklü değişikliklere hazır olun. Kendinizi hangi koşulda mutlu ve rahat hissedecekseniz onun temelini atacağınız bir dönemdesiniz. Bu noktada, ailenizle yapacağınız konuşmalar da önemli olabilir. Sorunlarınızı dile getirmek, ortak gündemlerinizi konuşmak ve bir sonuca bağlamak adına fırsatlar bulabilirsiniz.

17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. Venüs 12’nci evinize seyahat ediyor. Güzel bir dinlenme, bir mola getirebilir size. Sakinlik, dinginlik, sessizlik getirebilir. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak inziva diyebileceğimiz bir dönem yaşayabilirsiniz. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Huzuru kendi içimizde arayacağımız bir döneme giriyoruz. Sosyal ortamlar bu süreçte bizi çok sıkabilir ve gürültülü gelebilir. Hayatın karmaşasından uzaklaşmak bize çok iyi gelecektir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ekim burç yorumları

Kova burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Tutulma etkisi ile iş konusunda önemli ve heyecan verici seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir veya çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Size keyif verecek konulara yönelmelisiniz. Yurt dışı konularınız ile ilgili değişimler yaşayacaksınız.

13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Otorite figürleri ile hedefleriniz ve kariyerinizle ilgili daha detayda konuşma isteği içerisine girebilirsiniz. Kariyer alanınızda transitini gerçekleştirecek olan Merkür, kariyerinize güzel bir destek olmaya geliyor. İş hayatındaki iletişimsel becerileriniz, bilhassa da üstlerinizle olan ilişkileriniz dikkat çekiyor. İş hayatında yeni bir kararınız olabilir, bir iş teklifi gelebilir, belki de güzel bir imza atabilirsiniz. Ailenizle ve bilhassa da ebeveynlerinizle olan iletişiminiz, onlarla olabilecek ortak gündemler, planlarınız da dikkat çekiyor.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay, yolunuzun açık olduğunu ve bunu açık tutmak için gereken tüm imkanlara sahip olduğunuzu gösterecektir. Sizin için zorlu geçen, söylediklerinizin yanlış yere vardığı veya gereksiz sorunlar oluşturduğu, işlerinizin sonuca varmadığı her şeyin bir öğretisini yakaladınız. Şimdi bu öğretileri harmanlayıp birçok alanda kullanabilir ve geliştirebilirsiniz. Ticari ilişkilerinizin yoğunlaşacağı, iletişim trafiğinizin artacağı bir dönem olabilir. Bu noktada karşınıza çıkan her fırsata şans tanıyarak kendiniz için gerekli olanı seçmeye çalışabilirsiniz.

17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. Venüs 11’inci evinizde seyahat ediyor. Arkadaşları anlatan alana Venüs’ün gelmiş olması gayet güzel. Sizler için sosyalleşme zamanı diyebiliriz. Dijital sosyalleşmeler de aklınıza gelebilir. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla yazışmalarınız artabilir bu dönemde. Haberleşme trafiğiniz de artacak. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebiliriz. Tanıştığımız yeni insanlar, yeni fırsatlar yakalamamızı sağlayabilir. Arkadaş çevremizden biri ile yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çalışıyorsak, kariyer kazançlarında da bir artış görebiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ekim aylık yorumları

Balık burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Borçlar, nafaka, miras, sigorta, vergi gibi veya eşinizle ortak geliriniz, ortağınızla ortak gelir konularındaki değişimler sizi bekliyor. Kariyeriniz ile ilgili maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme veya zam gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik ve aniden gelişen bir aşk söz konusu olabilir.

Risk almaya daha eğilimli olabilirsiniz. Özelikle ikili ilişkilerde özgür ve rahat etmeyi isteme teması ön planda olabilir. Alacak verecek, ortaklaşa gelirler, borçlar ve krediler gibi sahip olduklarınız, geliriniz, finansal koşullarınız da olumlu etkiler altında. Fakat yine de yanılgılara açık, fazla iyimser olma riskini barındıran bir dönem. Daha fazla sorgulayıcı olun ve hesaplarınızı doğru yapın.

13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Merkür, sizler açısından oldukça geniş konuları anlatan bir alanda transitini gerçekleştiriyor. Kendinizi bir anda daha derinde ve detayda hayatın anlamını sorgularken bulabilirsiniz. Birçoğunuzun bu dönemde hayatı sorguladığını, değişimlerle hayatına bir yön vermeye çalıştığını görüyorum. Bazılarınız bir eğitim fırsatıyla karşılaşabilir, ya da bir eğitime başlayabilir. Yine yurtdışı bağlantılı gündemler ya da uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla iletişiminiz, planlarınız dikkat çekebilir.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay maddi düzeneklerinizi tümüyle irdeleyip yenileyeceğiniz durumları gösterebilir. Yanlış ortaklıklar veya girişimler, emeğinizin karşılanmaması gibi durumlarla daha fazla uğraşmamak için yolunuza tek başınıza devam edebilirsiniz. Önce ve en çok kendinize bu konuda inanmalısınız. Birinin size inanması, yolunuzdan gelmesini beklemek yaşadığınız sorunlarının temelini oluşturabilir ve siz dolunay ile birlikte bu temelle yüzleşebilirsiniz.


17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. İşiniz, üstlerinizle olan diyaloglarınız, yönetimle, patronlarla ilgili konular, bunun dışında resmi işleriniz, devlet dairelerinde yapılacak işleriniz açısından pozitif bir transit. İş hayatınız, kariyeriniz, sorumluluklarınız Venüsyen etkiler altında olacak bu süreçte. Yapacağınız şeylerden keyif alacaksınız. İşleriniz Venüs ile daha rahat akacak. Güzel iletişimler, yardımlaşmalar geliyor. Konum sahibi kişilerden destekler geliyor size. İş ve kariyerle ilgili konular ön plana çıkacaktır.

Astroloji – Güneş Tutulması Burç Yorumları || Takip edin: Instagram · Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 19 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. Ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.