Hipnoz yöntemi ile göğüs nasıl büyütülür?

Göğsünüzün büyüklüğünüzden memnun musunuz? Değilseniz, ameliyatsız göğüs büyütme yöntemlerinden faydalanmayı düşünüyor musunuz? Cevabınız evetse, doğal yolla göğüslerinizin büyümesini sağlayacak birçok yöntem mevcut ve hipnoz da bu yöntemlerden biri.

göğüs büyütme yöntemleri hipnoz

Her ne kadar kulağa biraz tuhaf gelse de, zihniniz gerçekten size göğüslerinizi doğal ve güvenli şekilde büyütmenizde yardımcı olabilir. Hipnozla göğüs büyütme yönteminin sizin için en uygun yöntem olduğunu düşünüyorsanız, bu yöntem göğüs büyütmede nasıl işe yarar bunu öğrenmeniz gerekiyor. Ameliyatla göğüs büyütme yönteminin aksine, hipnozla göğüs büyütmede hiçbir şekilde ağrı hissedilmez çünkü bu kişiye hiçbir müdahalenin yapılmadığı (noninvazif) bir yöntemdir.

Büyük göğüs için düşünce gücü

Hipnozla göğüs büyütme yöntemini ilk duyduğunuzda, belki de aklınıza gelen ilk soru böyle bir şeyin mümkün olup olamayacağı sorusudur. Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, bu şaşırtıcı yöntem hakkında şu bilgileri verdi: “Şunu unutmayın ki, zihniniz düşünce, duygu ve inançlarınızı işleme yeteneği olan ve sonunda bunları vücut diline çeviren güçlü bir araçtır.


Bununla birlikte, bilinçaltı zihninizde depolanmış bazı şeyler vardır ki, bunlar sizin olumlu düşünceleri işleyebilme becerinizi engellerler. Bazen, göğüslerinizle ilgili olumsuz düşüncelere kapılmanıza sebep olan şey bu zihinsel engellerdir. İşte göğüs büyütmede hipnoz yöntemi bu noktada işe yarar ve siz hipnoz sayesinde bilinçaltı zihninizdeki olumsuz şablonu olumluya çevirirsiniz.

Örneğin, göğüslerinizin küçük olduğunu ya da bundan sonra hiç büyümeyeceğini düşünüyorsunuz, o zaman göğüsleriniz hep küçük kalacak demektir. Aslında, siz farkında bile olmadan, göğüsleriniz küçük kalmaya devam eder.

Bir de bilinçaltı zihninizin tam tersini söylediğini ve sizin göğüsleriniz için daha büyük beden bir iç çamaşırı alacağınıza inandığınızı düşünün. Hipnoz yöntemiyle, düşüncelerinizi arzu ettiğiniz büyük göğüsler hayalinize yoğunlaştırabileceksiniz. Bu sayede, bilinçaltı zihninizde depolanmış olumsuz düşünce ve inançlar değişime uğrayacak.”

1960’larda keşfedildi

Zihninizin düşüncelerinizi kontrol etmesi yoluyla göğüslerinizin nasıl büyüdüğünü merak ediyor olabilirsiniz. Her ne kadar ilk bakışta bu imkansız gibi görünse de, bu tezi destekleyen sağlam birçok bilimsel araştırma mevcuttur.

Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, hipnozla göğüs büyütmeyle ilgili bilimsel araştırmalar hakkında da şu bilgileri verdi:

“Zihin ve göğüs fizyolojisi arasındaki ilişkiyi ilk inceleyen kişi Dr. Milton Erikson’du. Erikson’un yaptığı araştırma neticesinde elde ettiği sonuçlar 1960’lı yıllarda Amerikan Klinik Hipnoz Dergisi’nde yayımlanmıştı. Yaptığı araştırmada Erikson, basit hipnotik telkin ve imgeleme (zihinde canlandırma) metoduyla göğüs büyüklüğünde artış olan iki kadından bahsediyordu.

hipnoz göğüs büyütme kadınlarda ameliyatsız doğal göğüs meme büyütme

Göğüsleri 4 ila 5.5 cm büyüdü

1969 yılında Dr. Leslie Le Cron tarafından benzer bir araştırma yapıldı ve sonuçları Amerikan Psikosomatik Dişçilik ve Tıp Derneği Dergisi’nde yayımlandı. Toplam 20 kadın arasında yapılan bu araştırmada, hipnotik imgeleme yönteminden faydalanıldı ve kadınlardan göğüslerinin büyüdüğünü zihinlerinde canlandırmaları istendi. Bir süre sonra, kadınlar göğüs büyüklüklerinde, yaklaşık 4 cm artış olduğunu bildirdiler.

1974 yılında, James Williams Göğüs Büyümesinin Hipnozla Tetiklenmesi üzerine bir araştırma yaptı ve bu araştırmanın sonuçları Cinsellik Araştırmaları Dergisi’nde yayımlandı. Bu araştırmaya göre, deneklerden 13’ünün göğüs çember büyüklüğünde yaklaşık 5.5 cm ya da 2 beden artış oldu.

Williams, araştırmasında yaş ilerletme ve geriletme tekniğini kullandı ve deneklerden göğüsleri daha büyük olana kadar göğüslerinin ilk büyümeye başladıkları döneme, yani ergenlik dönemlerine dönmelerini istedi.

Bundan birkaç yıl sonra, Staib ve Logan Williams’ ın araştırmasını tekrarladılar ve bu araştırmanın sonuçları Amerikan Klinik Hipnoz Dergisi’nde yayımlandı.

Göğüsler büyürken bel çevresi küçüldü

Williams’ın araştırmasını doğrulayan bu araştırmanın sonuçları da, hipnozun, birkaç ay sonra bile, göğüs büyüklüğünü arttırdığını ve aynı zamanda bel çevresi genişliğinde de yaklaşık 4 cm küçülme sağladığını gösterdi.


Williard da zihin ve göğüs büyüklüğü arasındaki ilişkiyi inceledi. Fakat, Williard, bugün de uzmanların üzerinde çalıştığı, kadın vücudundaki hormonal değişikliklerin rolünü ön plana çıkardı.

Bu araştırmada, minimum 12 hafta sonra, kadınlardaki göğüs büyüklüğünde gözle görülür, ortalama 4 cm’ye kadar, artış olduğu sonucuna varıldı.”

Hipnozla göğüs büyütmenin yöntemleri

Göğüs büyütmek için hipnoz yapmak çok kolay, özellikle doğru yapabiliyorsanız. Fakat, hipnozun daha etkin hale gelmesi için çok fazla konsantrasyon ve güçlü bir zihne ihtiyacınız var.

Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, göğüs büyütme hipnozunu nasıl doğru bir şekilde yapacağınızı şöyle tarif ediyor:

– Bütün düşünce ve enerjinizi göğüsleriniz üzerinde toplayabileceğiniz sakin ve rahat bir yer bulun. Aynı zamanda, bütün endişe, korku ve streslerinizi arkanızda bıraktığınızdan emin olun.

– Ruhen ve fiziken rahatlamış bir hale girmenizi sağlayacak hipnotik indüksiyon ya da yönlendirmeli görsel canlandırma teknikleriyle başlayın.

– Yaş geriletme tekniğiyle, göğüs büyüklüğünü arttıran hormonların aktif olduğu ergenlik döneminize geri dönün.

– Ayrıca, göğüslerinizin büyümesine yardımcı olacak telkinler ve görsel canlandırma tekniğinden faydalanın. Daha büyük göğüslere kavuşmanız için, bir terapist,” zihin her şeyi başarabilir” yaklaşımından, direk telkinler veya yönlendirmeli meditasyonlardan faydalanabilir.

– Şimdiki zaman ve gelecekle ilgili olumlu pekiştirici cümleler kurun. Örneğin, “Benim büyük göğüslerim var,” “Göğüslerimin büyüklüğünden eminim,” ya da “Göğüslerimin gittikçe daha dolgunlaştığın fark ediyorum,” gibi cümleler kurun.

– Son olarak, uyandırma tekniğinden faydalanın ya da gerçek dünyaya yani şu anki zamana döneceğiniz aşamaya geçin.

Özetle söylemek gerekirse, her şey beyninizde bitiyor. Göğüslerinizi büyütmek için hipnoz en doğal ve güvenli yöntem olabilir. Bunu denemekte hiçbir zarar yok. Adımları uygulamakta zorlanırsanız alanında uzman bir hipnoterapistten destek alın.


Bilim insanları bu araştırmaları 1960 ve 1980 yılları arasında yaptığı. Şu ana kadar bu araştırmaları destekleyecek yeni ya da güncel bir araştırma yok. Ancak Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, bu yöntemi denemekte hiçbir zararın ve maliyetinin olmadığını sözlerine ekledi.

Estetik Cerrahide Doğru Bilinen Yanlışlar


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.