Ana Sayfa Türkiye Anaokulunda 3 yaşında çocuklara zikir çektirdiler

Anaokulunda 3 yaşında çocuklara zikir çektirdiler

Sakarya Pamuokava’daki bir anaokulunda düzenlenen mezuniyet töreninde 3 ila 5 yaş aralığındaki çocuklara zikir çektirildi.

Odatv’nin haberine göre; Pamukova’da faaliyet gösteren “Minik Eller Papatya Sıbyan Okulu” isimli yerde 3 ila 5 yaşındaki çocuklara zikir çektirildi.

Sakarya’ya bağlı Pamukova’da faaliyet gösteren “Minik Eller Papatya Sıbyan Okulu” 31 Mayıs Salı günü akşamı Pamukova Kültür Merkezi’nde “mezuniyet töreni” düzenledi. Yaşları 3 ila 5 olan 60 çocuk ve velileri törene çağrıldı. Milli Eğitim’e bağlı okullardan farklı olarak, “mezuniyet töreni” denilen “kutlamada”, çocuklara ailelerinin gözleri önünde zikir çektirildi. “Minik Eller Papatya Sıbyan Okulu” hocalarının gözetiminde yapılan törende, sahnedeki küçük çocuklara cübbe ve sarık giydirilerek dualar ettirildi, ilahiler okutturuldu.

Dernek adı altında faaliyet gösterdiği iddia edilen “Minik Eller Papatya Sıbyan Okulu” her öğrenciden en az 110 TL para alıyor. Ekonomik durumu iyi olan ailelerin çocukları için ise fiyat çok daha yüksek. Milli Eğitim Bakanlığı’nın denetlemediği benzer yapıdaki kurumların ise bölgede açılmaya devam ettiği öğrenildi.

Mersin’de öğrencilere sakal kavanozu öptürmüşlerdi

Geçtiğimiz Mayıs ayında Mersin’de bir ortaokulda öğrencileri sıraya dizip, salavatlar eşliğinde sakal kavanozu öptürmüşlerdi.

Mersin'in Akdeniz İlçesinde ortaokul öğrencilerini sıraya dizip, içinde peygamberin sakalı olduğu iddia edilen kavanozu sırayla öptürdüler.

Selahattin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu’nda bir yönetici, “Kutlu Doğum” haftası etkinlikleri kapsamında, peygamberin sakalı olduğu iddia edilen bir nesneyi elinde tutarken, erkek öğrenciler “salavat” adlı duayı seslendirdiler, kız öğrenciler de kuyruğa girerek, okul yöneticisinin elinde tuttuğu kavanozu sırayla öptüler. Haberin devamı

Batman’da öğrenciler Zikirmatik ile salavat çekmişlerdi

Yine geçtiğimiz Mayıs ayında Batman Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Hz. Muhammed’i anmak amacıyla “Bir Salavat da Sen Çek” kampanyası düzenlemişti. Öğrenciler tarafından ‘Zikirmatik’ adı verilen makinenin düğmesine basılması suretiyle 2 milyona yakın salavat çekildiği okulun resmi web sitesi aracılığıyla duyurulmuştu. Haberin devamı

Batman'da imam hatip öğrencileri Zikirmatik ile salavat çekiyor

Editor
İndigo Dergisi Editör – Haber Merkezi, 2005 yılından bu yana yayında olan bağımsız dijital medya kuruluşu İndigo Dergisi'nin (indigodergisi.com) haber ve güncel içerik ekibidir. İstanbul merkezli ekip, gündem, ekonomi, sağlık, bilim, teknoloji ve yaşam alanlarında araştırmaya dayalı haberler, açıklayıcı içerikler ve rehberler hazırlar. "Editör" imzasıyla bugüne kadar 26.500’ü aşkın içerik yayımlanmıştır. "Editör" imzası tek bir kişiyi değil, İndigo Dergisi Yazı İşleri bünyesinde çalışan editör ekibini temsil eder. Bu imzayla yayımlanan her içerik araştırma, yazım, doğrulama ve editoryal kontrol aşamalarından geçer ve ortak bir ekip çalışmasının ürünüdür. Ekip, Yönetici Editör ve yayın yönetimi altında çalışır. Editör – Haber Merkezi, okurun kararlarını doğrudan etkileyebilecek sağlık, beslenme ve finans konularında ek özen gösterir. Bu alanlardaki içerikler güncel bilimsel verilere ve resmi kaynaklara dayanır. İndigo Dergisi hiçbir siyasi parti, ideoloji, dini oluşum ya da çıkar grubuyla bağlantılı değildir. Editör Masası, Basın Konseyi'nin Basın Meslek İlkeleri'ne uymayı taahhüt eder. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi'ni ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni benimser. Irk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi görüş, köken ya da ekonomik durum gözetmeksizin herkesin eşitliğini esas alır. Ayrımcı ve yanıltıcı içeriğe yer vermez. Köşe yazılarındaki görüşler yazarlarına aittir; Editör Masası habere ve bilgiye dayalı içeriklerden sorumludur.