Eyfel Kulesi Türk bayrağının renkleriyle ışıldadı

Fransa’nın simgelerinden Eyfel Kulesi, Türkiye”nin Euro 2016 kapsamında sosyal medyada en çok destek alan takımı olması sebebiyle bayrağımızın renklerine büründü. Paris’in her yerinden görülebilen Eyfel, bayrağımızın renkleri olan kırmızı beyaz renkleriyle ışıl ışıl parladı.

Eyfel Kulesi Türk bayrağının renkleriyle ışıldadı

Bir ay sürecek Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca, her maç günü sosyal medya platformu Twitter’da en fazla destek alan ülke takımının renkleriyle ışıklandırılacaktı. Sosyal medyadan en çok etkileşimi sağlayan Türkler, Eyfel Kulesi’ni kırmızı beyaz renklerine boyadı.

Paris’teki Eyfel Kulesi, Almanya – Ukrayna maçından sonra Paris sokaklarında Türkiye’nin renkleriyle ışıl ışıl parladı

Twitter’ın resmi hesabından yapılan açıklamada, Eyfel Kulesi’nin, turnuva boyunca her maç günü Twitter’da takım etiketleriyle en fazla bahsedilen ve destek alan ülkenin renkleriyle ışıklandırılacağı duyurulmuştu. Paris’teki Eyfel, Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 15. Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında sosyal medya platformu Twitter’da en çok destek alan ülke takımının renkleriyle aydınlatılmaya devam edecek.

Yapılan açıklamada, Eyfel’in her günün son karşılaşmalarından 10 dakika sonra en fazla desteği alan ülkenin renklerine bürüneceği belirtildi.


Ayrıca sporseverler tarafından Twitter’da paylaşılan günün en popüler mesajlarının, Eyfel’in üzerine yansıtılacağı ifade edildi.

Eyfel Kulesi’ni bayrağımızın renklerine boyadık

Eyfel Kulesi Türk bayrağının renkleriyle ışıldadı

Euro 2016’da Hırvatistan’ı yenemedik ama Eyfel Kulesi’ni kırmızı – beyaza boyadık.

Euro 2016’da sosyal medyadan en çok etkileşimi yapan ülkenin renkleri, maç gününde Eyfel’in ışıklarını süsleyecek açıklaması sporseverleri heyecanlandırdı.


En çok sosyal medya etkileşimi sağlayan Türkiye’nin, bayrağının kırmızı – beyaz renkleri Almanya – Ukrayna maçı sonrasında tarihi Eyfel Kulesi’ni ışıl ışıl parlattı.

Hazırlıklar tüm Fransa’da devam ederken dün sosyal medya üzerinden yapılan bu açıklama taraftarları heyecanlandırdı.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Twitter’da en çok destek alan ülkenin renkleri Fransa’nın Başkenti Paris’in simgesi Eyfel aydınlatılmaya devam edecek. Twitter’ın resmi hesabından yapılan açıklamada, Eyfel’in, turnuva boyunca her maç günü Twitter’da takım etiketleriyle en fazla bahsedilen ve destek alan ülkenin renkleriyle ışıklandırılacağı duyuruldu.


Açıklamada, Eyfel’in her günün son karşılaşmalarından 10 dakika sonra en fazla desteği alan ülkenin renklerine bürüneceği ve ayrıca sporseverler tarafından Twitter’da paylaşılan günün en popüler mesajlarının, kulenin üzerine yansıtılması devam edecek.


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.