Astroloji: Kova burcu dolunayı tüm burçları nasıl etkileyecek?

Hayatımızda bireysel anlamda yaşanacak olaylara ışık tutması açısından tutulmalar yaklaşık olarak 6 aylık bir sürece yayılarak etki gösterirler. Çoğumuzun hayatında geriye dönmenin oldukça zor olacağı,değişimi zorunlu kılan etkiler barındırırlar. Eğer tutulma derecesi bireysel doğum haritalarımızdaki gezegenlerle temas ediyor, özel açı görünümleri oluşturuyorsa hiç şüphe yok ki etkisini çok daha güçlü hissedeceğiz.

Astroloji: Kova burcu dolunayı: Tüm burçlar nasıl etkilenecek?

Her doğum haritası eşsiz ve benzersizdir elbette ve bu süreçte kimimiz sert etkiler alacağız yani hayatımızda gerçekleşecek olayları benliğimiz, ruhumuz öyle hemen kabul etmeyecek, belki de dirençle cevap vereceğiz ya da kadere isyan ede ede hem kendimizi hem de etrafımızı stres topuna çevireceğiz.

Özellikle 13-23 Ağustos doğumlu ASLAN’lar, 12-18 Mayıs doğumlu BOĞA’lar, 14-24 Kasım doğumlu Akrep burçları dolunayın değişim ve dönüşüme zorlayan etkileri altında bir kez daha hayatlarını gözden geçirmeli,direnç yerine değişim anlamında şimdiye kadar görmekte zorlandıkları fırsatların farkında olmalılar.

Tutulmadan rahat etkiler alanlar:

9-18 Şubat doğumlu KOVA burçları, ayrıca kişisel gezegenleri (Ay,Merkür,Mars ve Venüs) KOVA olanlar, yükselenleri 23 ile 27 derece KOVA burcunda bulunanlar olacak. TERAZİ ve İKİZLER burçları da bu tutulmadan rahat etkiler alıyorlar.


Özellikle 15-21 Ekim doğumlu TERAZİ’ler ile 13-19 Haziran doğumlu İKİZLER evrenle uyum içerisinde akacaklar ve gökyüzünün onlar için hazırladığı ani,şaşırtıcı sürprizlere hazır olsunlar 🙂 24-26 derece İkizler ve Terazi burçlarında Ay, Merkür, Yükselen, Mars ve Venüs’ü olanlar da bu tutulmadan olumlu anlamda etki alacaklar.

Her doğum haritası kişiye özeldir dedik ancak genel olarak burçların bu dolunayda gündemlerine gelebilecek konuları da şu şekilde özetleyebiliriz:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

koç burcu astroloji

Arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili bir takım yeni kararlar alabilirsiniz,bu süreçte bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayıracak türden bir eleme süreci başlatabilirsiniz. Sizi aşağı çeken, enerjinizi tükettiğini düşündüğünüz ama bir yandan da alışkanlığın verdiği rahatlık duygusu ile bir türlü hayatınızdan çıkartamadığınız arkadaşlarınızla ya da sizi oyaladığını düşündüğünüz sosyal ortamlarla olan bağlarınızı aniden kopartabilirsiniz.

Daha idealist düşünceler içerisinde olacağınız bu dönemde ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz ,şimdiye dek ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Bu dolunay ideallerinizin ve geleceğiniz için hayallerinizin de yeniden şekilleneceği bir dönem. Geçmişte kurguladığınız, uğruna mücadele ettiğiniz bir takım hayallerinizden de aniden vazgeçebilirsiniz.

Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili Koçlar…

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

boğa burcu astroloji

Tutulma kariyer evinizde gerçekleşiyor dolayısı ile ilgi odağınızın değişimi ile birlikte ileri doğru adım atmaya başlamanız gereken günler içerisindesiniz. Doğuştan sağlamcı ve tedbirli olan Boğa burçları karşılarına çıkan ani ve sürprizli iş ve kariyer konularını dikkatlice ele almalılar.

Ani bir iş fırsatı, ya da tam tersi aniden işten ayrılıp bambaşka bir yöne doğru hayatın yön alması, ev ve mülk alım satımı, anneniz ile ilgili bir takım gelişmeler bu tutulmada gündem maddeleriniz arasında olabilir. İş konusundaki yeteneklerinize de vurgu yapan bu tutulma belki de şimdiye dek farkında olmadığınız bir yeteneğinizi kariyer fırsatına çevirmek konusunda sizlere destek olacaktır.

Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili Boğalar…

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI

ikizler burcu astroloji

Yurt dışı, yabancılar ve farklı kültürlerle ilgili konular bu tutulmada gündem maddeleriniz arasında. Sürpriz yurt dışı seyahatleri olabileceği gibi yabacı ülkelerle iletişiminizin de yoğunlaşacağı bir dönemdesiniz. Kişisel olarak inandığınız değerleri sağlamlaştırmak adına şimdiye dek sizlere çok da fazla yararı dokunmadığını düşündüğünüz inanç kalıplarınızı değiştirebilirsiniz hızlı bir şekilde.

Hatta bu konuda kendinizi bir dizi teste bile tabi tutabilirsiniz. İnançlarla ilgili şüpheleriniz sizleri araştırmaya ve doğruyu bulmaya ulaşma yolunda motive edebilir. Macera duygusu ve özgürlük arayışı siz meraklı ve hareketli İkizler burçları için bu dönemi sürprizli ve değişim dolu kılabilir. Tutulmadan olumlu etki alan gruptasınız 🙂

Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili İkizler…

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI

yengeç burcu astroloji

Tutulma ile birlikte alma ve verme dengenizde şimdiye dek göremediğiniz bir takım aksayan yanların farkına varabilirsiniz. Fedakar ve anaç yapıları ile herkesin her derdine ilaç olmaya çalışan sevgili Yengeç burçları,bu dönemde son derece fedakarca verdiklerinin yanında ” neler alıyorum acaba bunca şeyi verirken ?” diye sorgulama aşamasına gelebilirler.

Mali anlamda borçlarını düzenlemek adına yeni kararlar alabilir, yeni kazanç kapılarını aralayabilirsiniz sevgili Yengeç burçları. Finansal anlamda sürpriz harcamalar olabileceği gibi bu harcamalar için kaynak da beraberinde gelebilir. Maddi konularda yeniden bir yapılanma içerisine girebilirsiniz. Miras, nafaka, prim,başkalarından tahsil edeceğiniz alacaklar, vergi ve sigorta konuları tutulmanın getireceği gündem maddeleriniz arasında.

Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili Yengeçler…

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI

aslan burcu astroloji

2 Ağustos’da burcunuzda gerçekleşen Yeni ay söz hakkını size vermişti sevgili Aslan burçları. Bu tutulmada ise söz hakkı karşı tarafın 🙂 İkili ilişkilerinizde bir denge oluşturmak adına farkındalığınızın açıldığı zaman dilimindesiniz. Eğer evliyseniz, bu tutulma sizin evliliğinizi,eşinizi; eğer bir ortaklıksa söz konusu ilişki; siz ve karşı taraf arasındaki anlaşma ve uzlaşmanın şeklini anlatacak bir tutulma yaşamaya hazır olun.

Aslan burcunun ego merkezli,gururlu ve bencil yapısını bir kenara bırakıp, doğuştan sahip olduğunuz coşku, cömertlik ve iyimserlik duyguları ile ikili ilişkilerinizi yeniden ele alırsanız şimdiye kadar problem olarak gördüğünüz şeylerin çözümüne yönelik sürpriz ve sıra dışı çözüm yollarını bulmakta zorlanmayacaksınız. Ay tutulması ilişkiler anlamında bazı gerçekleri zor yolla da olsa sizlerin gözleri önüne serecek ve değiştirmeniz gereken yanları gösterecek.

Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili Aslanlar. . .

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI

başak burcu astroloji

Tutulmayı günlük yaşam aktivitelerinizi ve sağlık durumunuzu anlatan alanda karşılıyorsunuz sevgili Başak Burçları. Sağlık açısından kendinizi nasıl hissediyor olduğunuz bu tutulmada önemli. Gerekli rutin sağlık kontrollerinizi yaptırmanızı tavsiye edebilirim. Stres kaynaklı hastalıklara yatkın olabilirsiniz. Sizi yoran, yıpratan, enerjinizi düşüren ve bu nedenle sağlık direncinizi zayıflatan etkilerin farkına varıyorsunuz.


Bu iş ve yaşam koşulları ile ilgili olabilir. Ayrıca bulunduğunuz iş ve çalışma koşullarında şimdiye dek göremediğiniz ya da görüp de nasıl yapacağınızı bilemediğiniz için ertelediğiniz koşullarınızı düzenlemek adına çaba sarf edebilirsiniz. Tutulma döneminde iş hayatınızda bitirmeniz gereken bir projeye odaklanmanız da gerekebilir, yoğun bir çalışma içerisine girebilirsiniz. İş koşullarında sürpriz ve sıra dışı koşullar gündeminize gelebilir.

Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili Başaklar. . .

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI

terazi burcu astroloji

Tutulma sizlerin keyifli bir alanınızda gerçekleşiyor sevgili Terazi burçları. Çocuklarınızla olan ilişkinizde,aşk hayatınızda bir takım ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olan Teraziler bir sürpriz bir ilişkiye adım atabilir. Denge ve ahenk oluşturma konusunda oldukça usta ve ilişkilerinde uzlaşmacı bir burç olan Teraziler bu tutulmada sosyal hayatları ile çocukları,yaratıcı çalışmaları,hobileri arasında bir denge yaratmaya odaklanabilirler. Tutulmanın sizlere olumlu yansıyacak enerjisi ile yapmak istediğiniz her çalışma için zaman sıkıntısı yaşayabilirsiniz.

Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili Teraziler…

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI

akrep burcu astroloji

2 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşen Yeniay da kariyer alanında attığınız yeni adımlar varsa ve bu alanda yeni girişim fırsatları yakalamışsanız bu tutulmada başlattığınız bu konular belli bir olgunluğa gelerek daha görünür olabilir. Kişisel anlamda ne istediğinizi bilmeniz oldukça önemli sevgili Akrep burçları. Önceliklerinizi iyi belirleyip adım atıyor oluşunuz önemli. Aile ve yuvanızda, ebeveynlerinizle ilgili konularda önemli gündem maddeleriniz olabilir. Yaşadığınız yeri aniden değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

Özellikle bu dönem içerisinde aile ve iş arasında belli bir dengeyi sağlamak açısından gerginlik hissedebilirsiniz. Mülkiyetle ilgili konularda aile içinde bir takım sıkıntılı süreçler olsa da doğuştan muazzam bir dayanıklılığa sahip siz Akrep burçları için bu süreç üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız bir dönem olabilir yeter ki değişime ısrarla karşı koymaktan vazgeçin.

Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili Akrepler…

YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI

yay burcu astroloji

Yakın çevreniz,varsa kardeşleriniz,komşularınızla ilgili gelişmeler tutulma ile birlikte görünür hale gelebilir. Aslan burcunda 2 Ağustos’ta gerçekleşen yeni aydan bu yana huzursuz hissetmiş olabilirsiniz ve doğuştan sahip olduğunuz iyimserliğiniz bu süre boyunca testlerden geçmiş olabilir.

Şimdi bir takım konuların görünür hale gelmesiyle nispeten daha rahat bir döneme giriyorsunuz. Ancak bu rahatlık içerisinde de iletişim konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle iş yaşamınızla ilgili bazı konularda araştırmalar içerisinde olabilirsiniz. Sizin için önemli bir konuda belge imzalamak,bir iş için eğitim almak konuları gündeme gelebilir. Ani bir kararla seyahate çıkabilirsiniz.

Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili Yaylar…

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI

oğlak burcu astroloji

Tutulma  ve takip eden günlerde maddi konularda gerçekleşecek sıra dışı ya da ani diyebileceğimiz gelişmeler odak noktanız olabilir. Alma ve verme dengesini hayatınız içinde ne kadar başarı ile kurguladığınızı görmeniz ve bu konuda bazı gerçeklerin farkına varmanız söz konusu.

Kişisel gelirlerinizle ,mali durumunuzla ilgili fırsatlar, teklifler olabilir ama gerekli mücadele ve bu konuda çalışmanız da şart. Hayatınızın değişmesini istediğiniz bir alanı var ve siz nasıl yapacağınıza nereden başlayacağınıza karar vermekte zorlanıyorsanız bu tutulma bir takım gerçekleri de görmenize yardımcı olabilir.

Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili Oğlaklar…

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI

kova burcu astroloji

Bu tutulma burcunuzda gerçekleştiği için sizi direkt etkileyecek bir dizi etkilerden söz edebiliriz. Hayatınızda önemli bir sürecin başlaması adına görmekte zorlandığınız bir takım parçalar tamamlanıyor. Yaşamınız içerisinde pek çok konuya aynı anda odaklanacağınız , tek başınıza ayakta durabildiğinizi önce kendi kendinize ispatladığınız günlere adım atıyorsunuz. Kadersel etkiler sizin yeni yaşam planınızı hazırlıyor adeta.

Bu süreçte kendinizi dış dünyaya ifade ediş biçiminiz, fiziksel görünümünüz, dış dünyayı algılayış şekliniz bir dizi testten geçebilir. Bütün bunlar siz hümanist ve sıra dışı kişiliğe sahip Kova burçlarını değişim ve dönüşümün hızla yaşandığı bu günlerde yeni yaşam planlarınıza hazırlamak için oluyor elbette. Arzularınızı gerçekleştirmek için mücadeleye devam. 🙂

Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili Kovalar…

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI

balık burcu astroloji

Ay tutulması ve takip eden süreç boyunca yalnız kalıp düşünmeye her zamankinden daha çok ihtiyacınız olabilir. Sizi rahatsız eden, huzursuz olmanıza yol açan konuları derinlemesine düşüneceğiniz ve bu anlamda da bazı gerçeklerin farkına varacağınız bir döneme adım attınız. Tutulmanın gergin ve sıra dışı gelişmelere gebe enerjisi siz Balık burçlarının hassaslığını, olaylar karşısındaki duyarlılığını daha da arttırabilir.

Gizlilik içerisinde yürüttüğünüz bir konu varsa dikkatli olmalısınız,bu dönem hiç beklemediğiniz bir şekilde bu ortaya çıkabilir. Ya da tam tersi bazı konular sizden ustalıkla saklanmış olabilir ve siz aniden bunu fark edebilirsiniz. Hakkınızda yapılan dedikoduları duyup sıkılabilirsiniz. Kimler sizi kandırıyor bunu da fark edebilirsiniz.

Elbette ki bu sinir bozucu bir durum ancak burçlar kuşağının merhametli,vicdanlı ve hassas mensupları olan siz Balıklar bütün bunlara rağmen ilahi bir korumayı da hissedebilirsiniz. Hayatınızı tam anlamı ile dengeye oturtma dönemindesiniz ve sorununuzu çözmeye çalışırken bir anda sorunu yaratan nedeni de içsel biliş hali ile keşfedebilirsiniz. Sağlığınıza da bu süreçte dikkat etmelisiniz.


Tutulmanın getireceği değişim rüzgarları ruhunuzu mutlulukla sarsın sevgili Balıklar…

Astroloji: 18 Ağustos Kova burcu dolunayı: Tanrının parmağı

Astroloji: Satürn Retrosu bitti – Dersimizi çalıştık mı?

Astroloji: Ağustos ayı için burç yorumları