Astroloji: Jüpiter Terazi burcunda: Hangi burçlar nasıl etkilenecek?

Astroloji: Jüpiter Terazi burcunda. Bolluk, genişleme, iyi şans, ve kısmetin gezegeni Jüpiter hangi burçları nasıl etkileyecek?

Astroloji: Jüpiter Terazi burcunda: Hangi burçlar nasıl etkilenecek?

Jüpiter Terazi burcunda (9 Eylül 2016 – 10 Ekim 2017)

Her doğum haritası kendine özel etkiler barındırır bildiğiniz gibi. Şu burçtan ya da bu burçtan olabiliriz ama hepimizin doğum haritasında Terazi burcu var ve bir hayat alanımızda ifade buluyor. İşte asıl etkileri, şans ve büyümeyi o alanda hissedeceğiz her birimiz kendi haritamızın vaatleri doğrultusunda. Yine bu mantıktan hareketle bazılarımızın doğum haritasında bazı gezegenler Terazi burcunda bulunuyor ve Jüpiter ile kavuşum yapacaklar. Yani anlatmak istediğim bireysel olarak bu süreci her birimiz farklı farklı alanlarda, farklı düzeylerde deneyimleyeceğiz. Ancak Yükselen ve Güneş burçlarınıza dair genel olarak yaşanması muhtemel etkiler şöyle olabilir:

Jüpiter Terazi burcunda: Hangi burçlar nasıl etkilenecek?

koç burcu

KOÇ VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR

Terazi burcunda bir yıl kalacak olan şans ve fırsatların gezegeni Jüpiter sizlerin eş ve ortaklık alanınızda etkisini gösterecek sevgili Koç burçları. Verimli ortaklıklar kurma, evlilikle ilgili temalar yoğun olacak bu dönem. Eşinizle veya ortağınızla ilgili konularda şans ve büyüme fırsatları yakalayabilirsiniz.


Bu transitin ilk başladığı günlerde Jüpiter yükseleninize karşıt açı yapacağı için bir öğretmen, bir rehber ya da size akıl verecek bir büyüğünüz sayesinde bilincinizin açıldığını daha sağlıklı kararlar aldığınızı deneyimleyebilirsiniz. Eşinizin varlığında, size olan desteğinde ciddi artışlar olabilir. İş anlamında zengin ve varlıklı ortaklarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde adalet ve iyimserlik hakim olabilir.

Eşinizi daha iyi anlayacak, ondan da gereken desteği almakta zorlanmayacaksınız. Bekar olan Koç burçları bu süreçte evlilik adına kararlar almak isteyebilirler, kalbi boş olanlar bir partner bulmakta zorlanmayabilirler. Jüpiter’in Güneşinize yapacağı sert açıların olduğu dönemlerde egonuzun tuzaklarına düşüp ikili ilişkilerinizi zedeleyebilirsiniz, buna dikkat edin. Ayrıca burcunuzda bulunan Uranüs gezegeninin etkisi ile başkalarını yargılama, peşin hüküm verme, aşırı ve taşın hareketlerle ilişkiye zarar verme gibi etkiler de yaşanabilir.

Hayat felsefenizi ve uzak kültürleri , bunlarla olan ilişkilerinizi anlatan alanda bulunan Satürn ile Jüpiter’in olumlu açı yaptığı dönemlerde yurt dışı seyahatlerinizde artış görülebilir. Yurt dışı kaynaklı işleriniz varsa rahat ilerleme kaydedebilirsiniz. Otorite figürleri ve eşiniz tarafından göreceğiniz destek sayesinde bu bir yıllık süreç sizlere hayat felsefenizi yerli yerine oturtmak, kariyer konularında destek almak anlamında da yardımcı olacaktır.

Kariyer ve toplum önünde duruşunuzu anlatan alanda bulunan Plüton gezegeni sizleri daha önce hiç olmadığı kadar kariyer konuları ile ilgili meşgul etmiş olabilir. Güç ve otoritenizi , tanınma potansiyelinizi arttırmış olabilir. Ancak Jüpiter ile Plüton arasındaki zorlayıcı açısal görünüm zamanlarında gücünüzü ve otoritenizi başkaları üzerinde denemekten kaçınmalı, denge ve alçak gönüllülüğünüzü korumalısınız. İrade gücü ve karizmanızı toplumsal amaçlar doğrultusunda kullanmalısınız.

boğa burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR

Terazi burcunda bulunacağı bir yıllık süreçte Jüpiter etkisi ile bolluk ve şansı iş ve çalışma koşullarınızı anlatan alanda yaşayacaksınız sevgili Boğa burçları. İşinizde, kişisel gelişiminizde kendinizi ve koşullarınızı iyileştirmeye yönelik bir dizi şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Her zaman angarya olarak gördüğünüz, şikayet ettiğiniz işler bu dönemde daha az engel ile karşılaşabilir. Basit, sıradan, gündelik işlerinizde yoğunluk oluşabilir. İş ortamınızda ve orada bulunan arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde gelişim ve iyileşme kaydedeceksiniz.

Eğer yeni bir iş ortamı oluşturmaya çalışıyorsanız ya da mevcut iş koşullarınızı düzenleme anlamında girişimleriniz varsa Jüpiter sizleri bu anlamda da destekleyecektir. Toplumsal anlamda hizmet edeceğiniz birden fazla proje içerisinde yer alabilirsiniz. Sadece gezegenlerin, özellikle Merkür’ün retro dönemlerini dikkate alarak harekete geçtiğiniz taktirde şans ve bolluk sizden yana olacaktır.

Jüpiter’in geçiş yaptığı alan aynı zamanda sizin sağlık eviniz. Bu nedenle sağlığınıza da bu dönemde azami dikkati ve özeni göstermelisiniz. Jüpiter’in büyütücü etkisi ; eskiden var olan, devam eden bir sağlık sorununu da büyütebilir. Kilo almanız da söz konusu olabilir. Ayrıca iş yerinize ya da evinize bir yardımcı almayı düşünüyorsanız, bir mülkünüz var ve uzun süredir kiracı bulmakta zorlanıyorsanız ya da bir evcil hayvan edinmek istiyorsanız Jüpiter Terazi burcu transiti sizlere bu anlamda da destekler verecektir.

ikizler burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR

Terazi burcunda bir yıl süre ile kalacak olan bolluk ve iyi şans gezegeni Jüpiter, sizlerin hayattan aldığınız keyifleri daha da arttıracağa benziyor. Biliyorum karşıt burcunuzda bulunan iki kötücül gezegenin, Mars ve Satürn’ün transiti sizleri ikili ilişkiler, ortaklıklar, eşinizle ilgili konularda epey bir zorladı, çeşitli engel ve gecikmelerle karşılaştınız belki de.

Şimdi Jüpiter’in burcunuzla yapacağı olumlu görünüm eşliğinde yaratıcı çalışmalar, hobiler, çocuklarınız varsa onlarla ilgili konular, aşk hayatınız, babanızdan gelecek maddi yardımlar, sanat, spor gibi keyif veren faaliyetler yönünden şanslı bir sürece giriyorsunuz. Hayatınızı uzun süredir hiç olmadığı kadar zevk ve eğlenceye açıyorsunuz. Bir çok kutlama, parti ve eğlence sizleri bekliyor. Aşıksanız eğer bu da büyüyecek Jüpiter etkisi ile🙂 Aşık değilseniz eğer yeni bir aşk kapınız çalabilir.

Çocuk sahibi olanlar çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yakalayabilirler. Henüz çocuk sahibi olmayan İkizler Burcu mensupları için çocuk sahibi olmayı destekleyen güzel görünümler olabilir. Şans oyunları açısından da Jüpiter etkisi ile kazançlı çıkabilirsiniz. Jüpiter gezegeni gölge yönü ile var olan olumlu ve olumsuz  her şeyi büyüttüğü için şayet alkol, kumar ve diğer türlü bağımlılıklarınız varsa, eğlenceye aşırı düşkünseniz, bu eğilimlerinizi de büyütecektir bu konuda dikkatli olmalı zevk uğruna harcamalarınızı abartmamalısınız.

yengeç burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI

Transit Jüpiter’in bir yıllık Terazi burcunda olacağı süreç içerisinde bolluk ve bereketi, şans ve fırsatları aile, ev, yuva ve yerleşim konularında, atalarınıza ait, köklerinizi anlatan alanda deneyimleyeceksiniz. Uzun vadeli güvenliğinizi oluşturmaya, aile bireylerinizin konfor ve huzurunu garantilemeye çalışacağınız bir dönemdesiniz. Geleceğinizi güvenceye almak, ailenizi korumak amacı ile yeni birikime, gayrimenkule de yatırım yapabilirsiniz.

Evinizi genişletmek, güzelleştirmek adına tadilat dekorasyon ya da daha geniş bir eve taşınmak gündeminize gelebilir. Jüpiter ailenizden gelecek yardım ve desteği de arttıracaktır. Aile içerisinde huzur ve güven ortamı sağlamışsanız eğer Jüpiter bunu daha da büyütecektir, ya da tam tersi var olan problemler çözülmemişse Jüpiter bunu da büyüterek bu alanda bir an önce çözüme ulaşmanız anlamında yardımcı olacaktır.

Eş ve ortaklıklar alanınızda bulunan Plüton etkisi ile ikili ilişkilerinizde eşiniz ya da ortaklarınızla güç savaşlarına girmeniz de olası. Fanatik ve zorlayıcı davranışlardan uzak kalmalısınız. Bastırıldığınızı, kullanıldığınızı ya da kontrolünüz dışında oluşan olayların içerisinde kaldığınızı hissedebilirsiniz bu süreçte.

Tedbirli, ılımlı olmalı ve önce siz kendinizi kontrol etmelisiniz. İnancınızı her şekilde korumalısınız. Ayrıca transit Jüpiter kariyer ve toplum önündeki duruşunuzu anlatan alanda bulunan Uranüs ile zorlayıcı bir görünümde yapacak. Bu etki altında kariyerinizi ilgilendiren konularda acil bir şeyler yapmanız gerekebilir. Ani kopuşlar veya ani iş başlangıçları bu zaman diliminde yaşanabilecek konular arasında olabilir.

aslan burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI

Jüpiter bir yıl boyunca sizlerin eğitim, iletişim, kısa yolculuklar, yakın çevreniz ve komşularınız, yakın akrabalarınız ve kardeşlerinizi anlatan alandan transit edecek sevgili Aslanlar. Bu süreçte bilginizin arttığı, yeni bilgileri kolayca kavradığınız, yeni eğitimlere başladığınız, devam eden eğitimlerinizde ise büyüme ve gelişme kaydettiğiniz verimli bir dönemde olacaksınız. İletişim konusunda her zamankinden çok daha iyi olacaksınız bir yıl boyunca.

Makale, kitap yazmak, yayım işleri ile uğraşmak da söz konusu olabileceği gibi en basitinden günlük tutmak, kitap, gazete okumak gibi basit ama zihinsel olarak geliştirici eylemler içerisinde olacaksınız. Eğer zihinsel bir iş yapıyorsanız, öğretmenlik, yazarlık vb gibi bu dönem bu alanlarda girişimleriniz daha da artabilir.

Zihniniz her zamankinden daha geniş düşünmeye başlayacaktır. Akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizin olumlu anlamda gelişim göstereceği bu süreçte kısa yolculuklarınızda artışlar olacaktır. Kardeş özlemi içerisinde olan minik Aslan burçları bu süreçte istedikleri kardeşe de kavuşabilirler.🙂 Hayat felsefemizle ilişkilendirilen alanınızda bulunan Uranüs etkisi ile profesyonel yaşantınıza dair yeni yaklaşımlar içerisinde olup, hayattaki arayışlarınızı yeniden şekillendirebilirsiniz.

başak burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR

Jüpiter sizlerin maddi ve manevi kişisel kazanımlarınızı temsil eden alandan geçecek sevgili Başak burçları. Kendi yeteneklerinizle somut faydalar sağlayacağınız bir yıllık sürece giriyorsunuz. Bu süreçte maddi ödüller gelebileceği gibi kendi kişisel değerinizi de sağlamlaştıracağınız bir dönemdesiniz.

Para ile ilgili tüm konularda avantajlısınız. Para mesleki kazanımlarınızdan gelebileceği gibi emekli aylığı, burs, maaşınıza zam ya da prim gibi ekstra kaynaklardan da gelebilir. Bir yıllık süreçte yeni yatırım kaynakları gündeminize gelebilir. Babanızın işinden elde ettiği kazanç artabilir.

Jüpiter Terazi süreci ayrıca çocuk sahibi olan Başak burçlarının, çocuklarının toplum önündeki duruşları ve kariyerleri ile ilgili de büyütücü etki yapacaktır. Onlarla ilgili gurur duyacağınız haberler alabilirsiniz.🙂

Para alanınızdan geçecek Jüpiter sizlere gölge yönü ile harcamalarınızda da abartı verebilir. Zevk ve eğlence uğruna, kılık kıyafet ve kişisel bakım konularında harcamalarınızın ucunu kaçırabilirsiniz. Borç vermeye de eğilimli olduğunuz bu süreçte bütçenizde de dengeyi tutturmanız gerekiyor sevgili Başaklar.

terazi burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR

İyimserliğinizin, neşenizin ve kendinizden hoşnutluğunuzun artacağı bir yıllık sürece hoş geldiniz sevgili Teraziler🙂 Bu bir yıllık dönemde övgüler, terfiler, hediyeler, bolluk ve bereket sizlerle. Bir yıl boyunca burcunuzda kalacak JÜPİTER sizleri talihli ve korunur kılacaktır. Kişisel gelişim ve her türlü büyüme için iyi bir zamandasınız. Eğer doğum haritanızdaki Jüpiter de iyi konumlanmış ve asaletli bir durumdaysa şimdi evrenin sizler için hazırladığı bolluk ve bereketi sevgiyle karşılayıp, tadını çıkartın.


Ancak Jüpiter’in gölge yönüne de dikkatinizi çekmek isterim. Abartı, zevklere aşırı düşkünlük, tembellik,aşırı kendine güvenden kaynaklı gurur ve kibir bu dönemde size çeşitli tuzaklar kurabilir. Özellikle güneşinizle kavuşum yaptığı zamanlarda egonuzun da abartılı olarak ortaya çıkmak isteyeceği zamanlar yaşayabilirsiniz bu konuda dikkatli olun. Ayrıca birinci evdeki Jüpiter transitleri kişiye kilo olarak da dönebilir haberiniz olsun.🙂

Bu bir yıllık süreçte başarı şansı yüksek olan yeni girişimlere başlamakta zorlanmayacaksınız sadece gezegenlerin, özellikle de Merkür’ün retro dönemlerine dikkat edin. Eş ve ortaklıklar alanınızdaki URANUS ile burcunuzda bulunan JÜPİTER karşıt açı yapacaklar. Bu zorlu etki altında eş ve ortağınıza karşı isyan duygularınız yükselebilir, sabırsızlık, huzursuzluk hissedebilirsiniz. Aşırı risklerden uzak durmanız gereken bir süreçtir bu.

Gelişim ve ilişkilerinizde özgürlük arzunuzun da artacağını düşünerek denge ve ılımlılık içinde olmanızı öneriyorum. İlişkinizin sağlıklı yürümesi için kişisel çabayı elden bırakmamalı, diplomasiden uzaklaşmamalısınız. Kendinizi her zamankinden daha şanslı hissederek aşırı risk alabilirsiniz ve bu yüzden ayrıntıları kaçırabilirsiniz.

Aile ve yuva alanınızda bulunan PLUTON gezegeni yine burcunuzdaki Jüpiter ile stresli bir görünüm yapacak. Bu etki altında ailenizde ve yuvanızda güçlü değişim ve dönüşümler, belki de sonlanması gereken, değişmesi gereken durumlar sizin artmış olan iyimserliğiniz ile tezat oluşturabilir. Her şeyi abartılı olarak ele alırsanız aile içinde meydan okumalar, güç savaşları, zor ya da ters durumlar, krizler yaşanması da olasıdır.

akrep burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI

Jüpiter Terazi burcundaki bulunduğu süreçte sizlerin dışarıdan çok da görülmeyen, anlaşılmayan bir alanınızdan geçiyor olacak sevgili Akrep burçları. Duygusal ve zihinsel sınırlarınızın geliştiğini, olağan korku, kompleks ve fobileriniz ile yüzleşeceğiniz ve sonucunda ise içsel temizlik ve arınma yolu ile yeni bir hazırlık dönemi içerisindesiniz.

Neye mi hazırlık? Jüpiter Terazi burcundaki 1 yıllık yolculuğunu tamamladıktan sonra sizlerin burcuna girecek ve şans, büyüme ve bolluk etkisini ilk önce size yansıtacak. Ancak bu bir yıllık süreci bir nevi “şans ve fırsatlara hazırlanma dönemi” olarak ele almalısınız. Hayata karşı daha derin bir anlayış geliştireceğiniz, ruhsal gelişim adına büyük ilerleme kaydedeceğiniz bir yıllık döneme adım atıyorsunuz.

Tanrı kavramını sorgulamak, meditasyon yapmak, içsel gözlemde bulunmak belki bunları daha çok kendi başınıza inzivaya çekilerek yapmak isteyeceksiniz. Her anlamda şifa sürecinin içerisinde bulunacaksınız bu nedenle size ağırlık yaptığını düşündüğünüz gereksiz kaygı ve korkularınızdan arınmak için harika bir zamanda bulunuyorsunuz. Bu alandaki Jüpiter sizi düşmanlarınızdan da koruyucu etki verecektir.

Sezgilerinizin güçlendiğini, haberci rüyalarınızın arttığını, hayata ve varoluşa dair inançlarınızın güçlendiğini  gözlemleyebilirsiniz. Bir takım mistik öğretilerle uğraşabilirsiniz. Sadece sizleri uyarmak istediğim bir konu var, eğer başkalarından gizlediğiniz sırlar ya da konular varsa bunu uzun süre içinizde tutmak size olumsuz etki edeceğinden, kendinizle olan iletişiminizde daha dürüst olmaya ve her ne olursa olsun hayata dair inancınızı güçlü tutmaya çalışmalısınız. İçgüdüsel olarak evrenle kurduğunuz ilişkinizin olumlu yansımalarını da Jüpiter’in Akrep burcuna geçeceği 10 Ekim 2017 sonrasında toplamaya başlayacaksınız.

yay burcu

YAY VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR

Terazi burcundaki Jüpiter sizlerin arkadaşlar, sosyal grup ve organizasyonlar, işten elde ettiğiniz kazançlar alanında bir yıl süre ile etkisini gösterecek sevgili Yay burçları. Bu alan aynı zamanda önemli hedeflerinizin ve tutkularınızın, dilek ve umutlarınızın olduğu alan. Jüpiter’in büyütücü etkisi altında şimdi uzun zamandır var olan önemli arzularınıza ve özlemlerinize ulaşmayı başarmanın ya da önceden başarmış olduklarınızın ne kadar önemli olduğunu anlamanızın zamanı.

Eğer ideallerinize sadık kaldıysanız, burcunuzun size has iyimserliği ve pozitif yaklaşımını korumayı başardıysanız bu bir yıllık dönemde ödüllendirildiğinizi hissedeceksiniz adeta. Jüpiter sizlere yeni arkadaşlıklar getirebileceği gibi sosyal çevrenizi de genişletecek etkiyi sunacaktır. Arkadaşlıklarınız belki de hiç olmadığı kadar yolunda gidebilir. Gruplardan, arkadaşlardan yana büyük ilgi ve destek göreceksiniz.

Özellikle ruhsal ve felsefi gruplar bu dönemde karşınıza çıkabilir. Burcunuzda bulunan Satürn ve Mars’ın zorlayıcı ve bir takım hayat alanlarınızda engeller çıkartarak sizlere sorumluluk kazandırmaya çalışan enerjileri altında sıkışmış ya da stresli hissettiğiniz dönemler yaşadınız geçmiş dönemlerde. Şimdi burcunuzdaki bu gezegenler ile Jüpiter’in yapacağı olumlu açısal görünüm altında bakış açınızın genişlediğini, planlarınızın belki ağır ağır ama kalıcı bir şekilde gerçekleştiği, kendinize güveninizin tazelenip iyimserliğinizin arttığı bir yıllık döneme adım atıyorsunuz.

oğlak burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI

Ekim 2017 yılına dek Terazi burcunda kalacak olan bolluk, bereket ve şans gezegeni Jüpiter sizlerin iş, kariyer ve toplumsal statünüzü anlatan alanda bir yıl boyunca misafir olacak sevgili Oğlak Burçları…Bu transit altında yaptıklarınızla ya da kim olduğunuzla tanınacağınız döneme de adım attınız. Kariyerinizde ilerleme, terfi alama, profesyonel çalışmalarınıza dair mücadele ve çabanızın artış göstereceği bir zaman dilimindesiniz.

Otorite figürlerinden destek almanız zaman zaman zorlasa da sizleri kararlılığınız ve çalışkanlığınız ile şartları lehinize döndürebileceksiniz. Elbette her zaman yeni girişimler, fırsatlar buna hazır olanlara ve bu alanda çaba gösterenlere ulaşacaktır yoksa Jüpiter’in sunduğu fırsatları değerlendiremeyenler de olacak. Burcunuzda bulunan Plüton gezegeni sizleri geçtiğimiz yıllarda kişiliğinizle ilgili bir takım değişime yönelik durumlarla yüzleştirdi, krizlerle ya da stresli durumlarla baş etmek zorunda kaldınız.

Jüpiter şimdi Terazi burcunda ve burcunuzdaki Plüton ile stresli bir görünüm yapacak. Bir takım güç savaşlarına maruz kalabilirsiniz. Kişisel özgürlüğünüze dair saldırı altında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ev ve yuva alanınızdaki Uranüs bu alandan isyan bayrağını açtırabilir size.

Hayatınızın bir çok önemli alanında değişim ve dönüşüm yaşıyorsunuz ve Jüpiter sizlere oldukça güçlü bir alandan, kariyer alanından destek olmaya başlıyor. Babanızdan ya da baba olarak kabul ettiğiniz figürlerden göreceğiniz desteğin de artışı ile birlikte siz kararlı, doğuştan mücadele ruhu taşıyan , sorumluluk sahibi ve çalışkan Oğlak burçlarını zorlayıcı ve bir o kadar geliştirici dönem bekliyor diyebiliriz.

kova burcu

KOVA VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR

Terazi burcuna geçen ve bir yıl boyunca orada kalacak olan Jüpiter siz Kovaların yüksek öğrenim, yabancılarla ilişkiler,uzak kültürler, uzun seyahatler, hukuksal konular ve yüksek felsefi konuların ifade bulduğu bir alanda etkili olacak. Sınırlarınızın hem somut olarak hem de felsefi olarak genişlediğini hissedebilirsiniz.

Yabancı ülkelere olan seyahatlerinizde artış olabilir. Akademik çalışmalar içerisinde bulunuyorsanız, üniversite öğrencisiyseniz ya da bu tip yüksek öğrenimle ilgili sınavlara hazırlanıyorsanız sizlere şans ve fırsatlar bu alanlardan akmaya başlayacak bir yıl süresince.

Yazım ya da yayıncılık sektöründe olanlar, öğretmenler, yurt dışı bağlantılı iş yapanlar bu süreçte şanslı gelişmelerle karşılaşabilirler. Kitap yazmayı ve yayınlamayı düşünen Kova burçları için harika bir dönem olduğunu söyleyebilirim. İthalat ihracat işleri yapıyorsanız aynı şanstan yine bahsedebiliriz.

Yabancılarla aranız çok iyi olabilir, yurt dışından arkadaşlıklarınız ya da sosyal gruplarınız bu süreçte olumlu anlamda sizlere destek olabilir. Ahlak, etik, ilkeler konusunda düşüncelerinizin de genişleyeceğini söyleyebilirim. Eğer okuyucularım arasında torun sahibi olan Kova burçları  varsa bu bir yıllık süreçte torunları ile ilgili güzel gelişmeleri ve mutluluk verici haberleri çokça duyacaklardır.

balık burcu

BALIK VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR

Terazi burcuna 9 Eylülde girecek ve bir yıl burada kalacak olan bolluk, bereket ve iyi şans gezegeni Jüpiter sizlerin kredi, borç, miras, ortaklıklardan elde ettiğiniz kazanç ve eşinizin kazanımları alanında etki edecek. Bu alanlarda hayatınızda genişleme hissedebilirsiniz.

Eşinizin kazancının artışına tanık olabilirsiniz. Büyük iyicil Jüpiter bazı tehlikeli durumlardan da sizi koruyucu bir güç olarak çalışabilir bu süreçte, şöyle ki bu transit ettiği alan aynı zamanda cerrahi operasyonların alanıdır. Bir ameliyat söz konusu olduğunda sizi ilahi bir koruma altına alacaktır Jüpiter. Kredi çekmişseniz, birikmiş borçlarınız varsa ya da uzun zaman önce borç verdiğiniz ve geri alamadığınız paralar varsa Jüpiter bunların ödenmesini kolaylaştırıcı yönde de destek sağlayacaktır.

Burcunuzda uzun süredir misafir ettiğiniz Neptün gezegeni sizlerin olumlu anlamda hayal gücü ve sezgilerinizi arttırıcı, duyarlı ve merhametli, kabullenici olmanıza neden olmuş olabilir. Olumsuz anlamı ile de günlük yaşamın dertleri arasında boğulmuş gibi hissetmenize, kişiliğinizde bir takım çözülmelere neden olmuş olabilir. Şimdi Jüpiter’in Terazi burcu yolculuğu bu Neptün deneyiminize de bir nevi aynalık görevi görecektir diye düşünüyorum.

Ya kişiliğiniz ve hayatta kaçtığınız ,çözmekte zorlandığınız konular kriz olarak önünüze gelecek- ki bu Jüpiter’in geçeceği alan aynı zamanda krizler alanıdır – ya da etrafınızdaki dünya ile birlik ve beraberlik içerisinde akışta kalacaksınız. Yaklaşık bir yıllık süreçte dışarıdaki bir başarı ya da başarısızlık sizin dengenizi bozmayacaktır. Duygusal derinliğinizin de arttığı bu transit süresince mistik bir takım deneyimler de yaşayabilirsiniz.


Sağlık ve mutlulukla, Gökyüzü rehberimiz olsun….

Astroloji: 9 Eylül 2016 – 10 Ekim 2017 ‘Jüpiter Terazi’ burcunda

Astroloji: 30 Ağustos – 26 Eylül Merkür retrosu

Astroloji: 1 Eylül Başak burcunda Güneş tutulması