Vizyonda – Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi

Vizyona bu hafta 5’i yerli olmak üzere 7 film gösterime girdi.

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi / Rogue One: A Star Wars Story

Vizyonda bu hafta: Bir Star Wars Hikayesi

Jyn Erso (Felicity Jones) ve bir grup isyancı, imkansız gibi görünen Ölüm Yıldızı’nın planlarını çalabilmek için güç birliği yapmak zorunda kalacaktır. İmparatorluğun yepyeni kitle imha silahının inşasını durdurmak, elbette Erso’nun tahmin ettiğinden çok daha büyük bir mücadele gerektirecektir.

Vizyon Tarihi:  14 Aralık 2016


Yapımı:  2016 – ABD

Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera

Süre: 133 Dak.

Yönetmen: Gareth Edwards

Oyuncular: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen

Senaryo: George Lucas, Chris Weitz, Gary Whitta, John Knoll

Yapımcı: Kathleen Kennedy

Diğer Adı: Star Wars Anthology: Rogue One

***

Oldu Mu Şimdi?

Vizyonda bu hafta: oldu mu şimdi

Hayatı yanlış anlaşılmalar yüzünden hep mahvolan Yaşar, sonuçta yine bir yanlış anlama sonucu hapse girer. Hapiste Ömer ile tanışır ve en yakın dost olurlar. İkili, hapisten çıktıktan sonra birçok defa dolandırıcılık işleri yapar.

Fakat her defasında işler kötü gider ve tekrar hapse girerler. En son çıkışlarında bıkarlar ve tövbe ederler. Artık böyle işler yapmayacaklardır. Tövbe etmek için camiye gittikleri gün iyilik olsun diye kaldırdıkları cenaze başlarına talih kuşu gibi konar.

Cenaze, “cenazemi kim kaldırırsa mal varlığımda onundur.” diyen ünlü ve zengin bir iş adamına aittir. Yaşar ve Ömer bir anda uluslararası nakliyat işi yapan bir tertemiz firmanın başına geçmiştir. Fakat işler o kadar temiz kalmayacaktır…

Yönetmenliğini Kenan Öztürk’ün yaptığı komedi filminin oyuncu kadrosunda Yavuz Seçkin,Orhan Aydın, Seda Güven, Serkan Şengül, Emre Mutlu, Oğuzhan Yıldız, Esra Sönmezler, Yakup Yavru gibi isimler yer alıyor.

Vizyon Tarihi: 16 Aralık 2016

Yapımı: 2016 – Türkiye

Tür: Komedi

Süre: 95 Dak.

Yönetmen: Kenan Öztürk

Oyuncular: Yavuz Seçkin, Orhan Aydın, Seda Güven, Serkan Şengül, Emre Mutlu

Senaryo: Ali Kobanbay

***

Sen Sağ Ben Selamet: Sağ Salim 3

Sen Sağ Ben Selamet

Hapisten salıverilmesine 2 gün kalan Selamet (Burçin Bildik), müebbet hapse mahkum edilmiş Sansar’la (Ufuk Özkan) birlikte cezaevi nakil aracıyla Sivas’a doğru yola çıkmıştır. Ancak yolda geçirdikleri trafik kazası, birbirlerine zincirlenmiş bir vaziyette serbest kalmalarına neden olur.

Selamet her ne kadar kaza yerinde beklemekten yana olsa da Sansar’ın zoruyla kaçarlar. Bu yolculukta goril Behlül’le karşılaşmaları da dahil olmak üzere birçok maceraya birlikte atılmak zorunda kalırlar.

Sağ Selim serisinin 3. filminin çekimleri Marmaris, Köyceğiz, Dalaman ve Patara gibi Türkiye’nin güneyindeki popüler yerlerde yapıldı.

16 Aralık 2016

2016 – Türkiye

Komedi

Ersoy Güler

Burçin Bildik, Ufuk Özkan, Tuvana Türkay, Lale Başar, Ayçin İnci

Ersoy Güler

İnci Kırhan Gündoğdu, İsmail Gündoğdu

***

Aptallar Çetesi: Masterminds

Aptallar Çetesi

1997 yılında Loomis Fargo & Company adlı nakit para taşıma şirketinde sürücü olarak görev yapan David Scott Ghannt (Zach Galifianakis), her gün milyonlarca lirayı zırhlı araçlarla oradan oraya taşıyan, sıradan bir hayat süren bir adamdır.
Güzel iş arkadaşı Kelly Campbell (Kristen Wiig) dışında onu heyecanlandıran birşey yoktur. Günün birinde Kelly, David’i taşıdığı paraları çalmaya ikna eder. Fikir, Kelly’nin arkadaşı Steve Chambers’tan (Owen Wilson) çıkmıştır.
Olanca zorluğuna rağmen David 17.3 milyon $ çalmayı başarır. Ancak arkadaşları tarafından ihanete uğrar, arkadaşları tüm parayı elinden aldıkları gibi David’i ortadan kaldırmak için peşine bir kiralık katil takarlar.
David şimdi hem kanundan, hem kiralık katilden kaçacak, bir yandan da hain arkadaşlarına yaptıklarını ödetmek için her yolu deneyecektir.
Masterminds filminde tarihteki en büyük soygunlardan biri merkeze alınıyor.

16 Aralık 2016

2016 – ABD


Aksiyon, Komedi, Suç

95 Dak.

Jared Hess

Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson, Kate McKinnon, Leslie Jones

Danny McBride, Chris Bowman, Hubbel Palmer, Jody Hill, Emily Spivey

John Goldwyn, Lorne Michaels

Loomis Fargo

***

Tereddüt

Tereddüt

Bir kasaba hastanesinde psikiyatrist olarak göreve başlamış genç bir kadın olan Şehnaz (Funda Eryiğit) ile bir gece hastaneye getirilmiş Elmas (Ecem Uzun) arasındaki ilişkiyi anlatıyor film.

Çok farklı kültürlerde yetişmiş, bambaşka hayatları yaşayan iki kişi olsalar da aynı toplumdan çıkan iki kadın olarak benzer bir kaderi yaşadıklarını, zamanla Şehnaz için inkar edilemez bir gerçek olarak karşısında bulacaktır.

16 Aralık 2016

2016 – Türkiye, Polonya, Fransa, Almanya

Dram

105 Dak.

Yeşim Ustaoğlu

Ecem Uzun, Funda Eryiğit, Mehmet Kurtuluş, Okan Yalabık, Serkan Keskin

Yeşim Ustaoğlu

Yeşim Ustaoğlu, Marianne Slot

Clair Obscur

***

Zuzula

Zuzula

Aşk romanlarıyla ün yapmış yazar Vildan Akın (Canan Ünal), kariyerinde verimsiz bir dönemden geçmekte, yetkin eserler ortaya çıkarmakta zorlanmaktadır. Yayıncısının önerisiyle tarz değiştirerek bir gerilim romanı yazmaya karar verir ve insanlardan uzakta bir dağ evine yerleşir.

Ancak bu köyde tuhaf ve tedirgin edici olaylar yaşanmaktadır, hepsi de herkesin meczup diyerek kendi haline bıraktığı Çoban Ali ve ailesinin etrafında yoğunlaşmaktadır.

16 Aralık 2016

2016 – Türkiye

Gerilim, Korku

Kemal Özdemir

Canan Ünal, İnanç Akbulut, Fatih Selim Emek, Tuğba Şakar, Seçil Koçak

Kemal Özdemir

***

Alemde Bir Gece

Alemde Bir Gece
Eşiyle mutlu bir evliliği olan Ozan (Bülent Alkış), o gece eşinin annesine ziyarete gitmesi nedeniyle yalnız kalacaktır. Tek başına ve huzur içinde o geceyi geçirme niyetindedir, ancak çocukluk arkadaşı Tolga (Beyti Engin), eşinin haberi olmadan çapkınlık yapabilmek yanında bir hayat kadını, muhabbet tellalı ve üniversite yıllarından tanıdıkları büfeci Ati’yle birlikte çıkagelir.
Tolga’nın hafif çatlak komşusu Kore gazisi emekli Başçavuş Eşref de (Aydemir Akbaş) ekibe katılır. Bu esnada muhabbet tellalı Fehmi televizyon izlemektedir. Oynadığı bahis kuponunun yüklü bir parayla tuttuğunu öğrenir, ancak sevinçten kalp krizi geçirerek ölür.
Foyalarının ortaya çıkmaması için durumu polise haber veremezler, bir şekilde cesetten kurtulmaları gerekmektedir. Bu noktada kontrolü Eşref alır ve onun yönlendirmeleriyle cesedi gömme operasyonu başlar. Ancak hesaba katmadıkları şeyler vardır, Fehmi’nin kuponunun peşine karanlık güçler düşecektir.
Alemde Bir Gece filminde Aydemir Akbaş, bir Kore gazisini canlandırırken birbirinden ilginç tiplere bürünüyor.

16 Aralık 2016

2016 – Türkiye

Komedi

Barış Erdoğan

Aydemir Akbaş, Bülent Alkış, Beyti Engin, Eriş Akman, Ceyda Olguner

Barış Erdoğan


Selin Altınel

Vizyonda geçen hafta: Görümce


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.