Şahinbey Belediyesi’nden skandal kitap: Kadın ve Aile İlmihali

Gaziantep’in Ak Parti’li Şahinbey Belediyesi tarafından dağıtılan bir kitap belediye meclisini karıştırdı. Öyle ki kitapta kadınların mecbur kalmayınca taksiye binmemeleri gerektiğini belirtiliyor. Televizyon, dergi ve kitapları birer uyuşturucu olarak nitelendiriliyor.

Şahinbey Belediyesi'nden skandal kitap: Kadın ve Aile İlmihali

“Nişanlı çiftlerin birbirlerine dokunmaması gerekir”

Odatv’nin haberine göre Gaziantep’in AKP’li Şahinbey Belediyesi tarafından dağıtılan bir kitap belediye meclisini karıştırdı. Yazarı Mehmet Paksu olan “Kadın ve aile ilmihali” isimli kitapta, kadınlarla, nişan yapmakla ve televizyonla ilgili skandal ifadeler yer alıyor. Kitap, nişanlı çiftlerin birbirlerine dokunmaması gerektiğini, bir araya geldiklerinde ise ortamda üçüncü bir kişinin daha olması gerektiğini savunuyor.

“Kadınlar mecbur kalmadıkça tek başına taksiye binmesinler”

Belediyenin dağıttığı kitap, kadınlarla ilgili taksiye mecbur kalmadıkça yalnız başlarına binmemeleri gerektiğini söylüyor. Eğer kadınlar taksiye binerse de arka koltuğa binmelerini yazan kitapta, “Bir hanımın mecbur kalmadıkça taksiyi tercih etmemesi en güzelidir” ifadeleri yer alıyor. Ayrıca kitapta “Fuhuş kapısı önce bakışla aralanır” sözlerine de yer veriliyor.


Medya ve futbol birer uyuşturucu

Televizyonu da bir “uyuşturucu” olarak nitelendiren kitap, TRT’yi de bu uyuşturucunun bir parçası olarak nitelendiriyor. Televizyonun ardından dergi ve gazetelerin de “uyuşturucu” olduğu belirtiliyor. Kitap “resmi uyuşturucular” olarak da futbol ve piyangoyu sıraladı.

CHP Belediye Meclis Üyesi tepki gösterdi


Söz konusu “Kadın ve aile ilmihali” isimli kitap Şahinbey Belediye Meclisi’nde de tartışmaya yol açtı. CHP’li Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, Belediye Meclis Başkanı’na kitabı göstererek inceleme başlatılmasını istedi. Kitaptan bölümler okumak isteyen Kalkan’a Meclis Başkanı izin vermedi. Başkan, itirazını yazılı yapmasını isteyerek Kalkan’ın konuşmasını engelledi.

İşte skandal kitaptan bazı sayfalar:

mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal

mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal mehmet paksu kadın ve aile ilmihali gaziantep şahinbey belediyesi skandal

Kütahya Belediyesi’nden skandal kitap: Evlilik ve Aile Hayatı


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.