The Voice: Yeni sezon başlıyor

Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran “The Voice” 12. sezonuyla tekrar ekranlarda fakat ufak bir değişiklik ile. Geçtiğimiz sezon jüri kadrosuna dahil olan Miley Cyrus bu sezon koltuğunu 2014-2015 sezonunda jürilik yapmış Gwen Stefani’ye devretti. Yine geçtiğimiz sezon ekibe katılan Alicia Keys yarışmanın jüri koltuğunda.

The Voice: Yeni sezon başlıyor

“The Voice”da yeni jüri: Gwen Stefani

Geçtiğimiz sezon jüri kadrosuna dahil olan Miley Cyrus bu sezon koltuğunu 2014-2015 sezonunda jürilik yapmış Gwen Stefani’ye devretti.

Yayınlandığı ilk sezondan bu yana jürilik yapan Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine ve Miranda Lambert’ın eşi, country sanatçısı Blake Shelton ise yarışmaya ve atışmaya kaldıkları yerden devam ediyorlar.


Miley Cyrus Neden Yok?

Miley Cyrus ve “The Voice” programı yapımcıları resmi bir açıklama yapmasa da Miley’in 2017 senesi içinde yeni bir albüm çıkarması ve dünya turnesi çıkması bekleniyor. Miley’in, büyük yankı uyandıran, Grammy’de adaylık alan ve klipleriyle dikkat çeken “Bangerz” albümü döneminden sonra yeni albümü için daha çok çalışması gerektiğinden programa ara verdiği söyleniyor.

“Waterfalls” (Adam, Blake, Alicia & Gwen)

Her sezon başlangıcının habercisi olan jüri üyelerinin düeti bu sezonda yayınlandı. Ağırlıklı olarak R&B, Hip-Hop, Country ve Pop müzik ile uğraşan jüri üyelerini bu sene ortak payda da buluşturan şarkı ise TLC’nin “Waterfalls” şarkısı oldu.

Düeti dinleyebilirsiniz.

Blake Shelton kazanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Blake Shelton’ın takımından Sundance Head olmuştu. “The Voice” tarihinde Blake Shelton 5 sezon; Adam Levine 3 sezon; Usher, Christina Aguilera ve Pharrell Williams ise birer kez şampiyon oldular.

The Voice: Yeni sezon başlıyor

Yeni sezon 27 Şubat’ta


The Voice 2017 ilk bölümünü 27 Şubat’ta NBC’de yayınlayacak. Yeni sezon reklamını ise bazı yarışmacıların sızdırılmış videolarını YouTube üzerinden yayınlayarak yaptı. Her hafta jürilerle farklı konseptler oluşturarak YouTube üzerinden yayınlayan yarışmanın bu sezona dair ilk videosu “We Love the ’90s!” (90’ları Seviyoruz) oldu.

The Voice: Yeni sezon başlıyor

Ağaç kütüphane: Berlin’de kitap okuma hareketi

Oscar ödüllerinde en iyi film skandalı: Hangi filmler kazandı?


Kutsal Amaç Kuruhan
Kutsal Amaç Kuruhan, 1997 İzmir doğumlu. Küçük yaşlarda ailesinin yol göstermesiyle yazmaya başladı. Şiir ve öykü branşlarında okulunda ve ilçe de ödüller aldı. Lise eğitimini Karşıyaka Gazi Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Şimdilerde ise İstanbul Arel Üniversitesi'nde, Görsel İletişim Tasarımı bölümünde okuyor. Tiyatro, diksiyon, etkili iletişim, psikoloji gibi bir çok eğitim aldı. Yerel kanallarda ve gazetelerde çalışıyor. Merak ediyor, okuyor, araştırıyor, öğreniyor, çeviriyor, yazıyor.