Yetişkin kadınların ilişkilerde yapmadığı 10 hata

İlişkilerinizde yeterince olgun olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Yetişkin kadınların ilişkilerde yapmadığı 10 hata!

Her ilişkinin kendine özgü zorlukları vardır, fakat bazı durumlar herkes tarafından çocukça karşılanmakta ve mutlu ilişkinin önüne geçmektedir.

İşte yetişkin kadınların ilişkilerde yapmadığı hatalar:

1- Diğer ilişkilerini feda etmez

Yetişkin kadınlar, ailesi ve arkadaşlarıyla sevdiği erkek arasında denge oluşturur. Birçok insan ilişkileri uğruna arkadaşlarını feda etmektedir. Her ne kadar bu durum ilişkinin cicim aylarında anlaşılabilir olsa da, unutmamanız gerekir ki, arkadaşlarınız ve aileniz, partnerinizden çok daha uzun zamandır sizin hayatınızda. Yetişkin kadınlar, arkadaşları ve ailesiyle sevdiği erkek arasında denge oluşturmayı başarır.


2- Partnerine nazik davranmayı ihmal etmez

Uzun süreli ilişkilerde, partnerinizin sizin için yaptığı küçük iyilikleri unutmak ve takdir etmemek kolaydır; ancak olgun kadınlar hayatını biriyle paylaşmanın bir hediye olduğunu bilirler. Bu yüzden partnerinize karşı nazik olmayı ve onu takdir etmeyi ihmal etmeyin.

3- Finansal özgürlüklerini bırakmaz

Partnerinizin maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun, finansal bağımsızlığınızı karşı tarafa bırakmak bir anlamda bağımsızlığınızdan vazgeçmek anlamına gelmektedir. Yetişkin kadınlar her şeyi karşı tarafın almasını istemezler; çünkü kendi paralarıyla istedikleri şeyi almak onları içten içe mutlu eder ve gururlandırır.

4- Partnerinin kötü özelliklerine odaklanmaz

Olgun kadınlar, partnerlerinin olumsuz özellikleri yerine olumlu özelliklerine odaklanmayı tercih ederler. Partnerinin olumlu söz ve davranışına odaklanırlar ve onları kusurları nedeniyle yargılamazlar; çünkü bilirler ki, kimse mükemmel değildir.

5- Hayallerinden vazgeçmez

Mükemmel giden bir ilişki yetişkin kadınları aşağı çekmez, aksine kendi en iyilerinin açığa çıkmasına yardımcı olur. Güzel bir ilişki onları hayallerinin peşinden koşmaları konusunda cesaretlendirir.


6- Mutluluğun tanımının herkes için farklı olduğunu bilir

Yetişkin kadınlar mutluluk tanımının herkes için farklı olduğunu bilirler. Eğer partneri kişisel alan talep ediyor ya da tam aksine onunla ilgilenilmesini istiyorsa, bunu ona verirler. Ve en önemlisi de, partnerini nasıl mutlu edeceklerine dair düşünmezler.

7- Öz saygısını kaybetmez

İlişkilerde değişim oldukça normaldir, fakat olgun bir kadın asla kendi öz saygısının elinden gitmesine izin vermez. Asla partnerinin kendi hakkında negatif veya küçümser bir şekilde davranmasına müsaade etmez. Aksine sevdiği insanlara davrandığı gibi iyi davranmasını bekler.

8- O özel 2 kelimeyi her zaman kullanmaz 

O 2 kelimenin ne kadar özel olduğunu bilir ve sadece doğru yer ve zamanda kullanır. Yetişkin kadınlar bu 2 kelimenin önemini bilir ve ne kadar uzun süredir ilişkide olursa olsun bu 2 kelimeyi özel kılmak için çaba harcarlar. Her konuşmanın sonunda bunu söylemezler, sadece doğru zamanda doğru yerde kullanırlar.

9- Mutluluğun değerini bilir

Yetişkin kadınlar mutluluğun değerini bilirler; çünkü mutlu değillerse bir olamazlar. İlişkilerde çiftler birbirlerinin mutluluk kaynağıdırlar ve biri mutsuz olduğu zaman diğer onu mutlu etmelidir.

10- Sevgilisiyle her an irtibat halinde kalmaya ihtiyaç duymaz


Günümüzde insanlar oldukça yoğun çalışıyorlar. Yetişkin bir kadın da bu durumun farkındadır ve her saniye partneriyle kontak halinde olmaya çalışmaz. Partneriyle beraber değilken ona güvenir ve sürekli ona e-mail ya da mesaj atarak vakit öldürmez. Kaynak: Uplifters.com

Aşkınızı uzun soluklu bir ilişkiye çevirebilmek için 10 öneri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.