Tuğba Altun’un Asla Vazgeçme kitabı çıktı

İndigo Dergisi yazarı Tuğba Altun’un yeni kitabı “Asla Vazgeçme” Cenova Yayınları’ndan çıktı.

Tuğba Altun Asla Vazgeçme kitabı cenova yayınları d&r

Toplum olarak karşımıza çıkan şartları bir bir kaleme alan Tuğba Altun, Asla Vazgeçme isimli kitabında bizlere hayatın görünmeyen yanını bölüm bölüm anlatmaya çalışıyor.

Tuğba Altun’ın sözleriyle Asla Vazgeçme:

Çocukluğumdan mı kalma bilmem hayatta hep hayal kurmayı sevdim. Ama hiçbir zaman hayallerim için savaşmak zorunda hissetmedim kendimi. Çünkü, kurduğum hayallerde daha iyi bir yaşam, daha iyi bir statü olmadı hiçbir zaman. Sadece güzel olanı istedim. Ama deseniz ki, istediğin şeylerin içinde ne kadar vardın. Emin olun kendim için hiçbir zaman fazlasını istemeyi beceremedim. Elindekini bile tutmayı beceremeyen bir Tuğba.


Ama hayatımda gerçekten bir şeyin farkına varabildim. İnsan ne kadar çok hayal kurarsa kursun bir süre sonra o hayallerinin içinde buluyor kendini de etrafındaki güzellikleri görebiliyor. Kimi ağaca bakar, yaprak görür, kimi ağaca bakar o yaprağın rüzgara karşı hayatta durmak için çabasını.

İşte belki de ben o çabayı görenlerdenim. Çoğu zaman anlaşılamama nedenlerimden biri de bu oldu belki de.

Hayata sitem etmeyi bilmedim hiçbir zaman. Çünkü, ona sitem edecek olsam kendime etmiş olacaktım ki, hayat da zaten başlı başına insanın kendisi değil midir. Ona ne verirsen karşılığında onu alırsın. İşte, benim de hayattan aldığım yalnızca elde ettiğim dualarım. Hayaller bir insanın ayakta duran duası gibidir ya, ben de işte dualarla hayallerimi ayakta tutabildim.


Önce emekledim. Sonra yürüdüm ve şimdi de koşmaya başladım. Kimbilir belki de sıra sizde…

Tuğba Altun, toplum olarak karşımıza çıkan şartları bir bir kaleme alıp da bizlere hayatın görünmeyen yanını bölüm bölüm anlatmaya çalıştı. Ve dedi ki, ‘iyi olmaktan vazgeçmeyin, hayal kurmaktan vazgeçmeyin, yaşamaktan vazgeçmeyin, düşünmekten vazgeçmeyin, konuşmaktan vazgeçmeyin, sevdiklerinizden vazgeçmeyin… En önemlisi de umut etmekten ve kendinizden asla ama ASLA VAZGEÇME‘yin…

Çünkü, Umutlar ayakta duran bir insanın duası gibidir…

D&R’dan online satın almak için tıklayın 

tuğba altun asla vazgeçme kitap cenova yayınları

Genel Yayın Yönetmeni : Mehmet Can
Yayın Editörü : Metin Soylu
Redaksiyon : Havva Kaplan
Medya Cinsi : Ciltsiz
Hamur Tipi : 1. Hamur
Sayfa Sayısı : 136
Ebat : 15 x 21,5
İlk Baskı Yılı : 2017
Baskı Sayısı : 1. Basım

Biyografi: Tuğba Altun


Tuğba Altun; TV Medya & Sosyal Medya uzmanlığı yapıyor. 14 yıldır birçok mecrada köşe yazarlığı yaptı. Önde gelen bir kadın kuruluşunun basın bültenlerini yazıyor. Başta Haydi Gülümse ve Haydi Gülümset olmak üzere Bir Kitap da Sen Bağışla, İnsanlık Ölmedi Ben Burdayım gibi birçok sosyal sorumluluk projesinin kurucusu. Yazıları için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.