Son yıllarda en çok Uzakdoğu tatilleri tercih ediliyor

Uzakdoğu ülkeleri arasında yer alan Çin, Japonya, Kore, Endonezya, Filipinler, Singapur, Kamboçya, Vietnam, Bangladeş, Moğolistan ve Tayland gibi birçok farklı ülke turistik anlamda sunmuş olduğu imkanlarla son dönemde dünyanın en ilgi çekici ülkeleri arasında yer alıyor.

uzakdoğu tatilleri tayland tatili

Çok köklü bir tarihe sahip olan ve kültürleri bakımından hem Avrupa ülkelerinden hem de ülkemizden farklılık gösteren bu ülkeler turizm noktasında ülkemiz insanları tarafından yoğun bir şekilde tercih edilen rotalar arasında bulunuyor. Özellikle bu farklı lokasyonlara gerçekleştirilecek ziyaretler ve tatil organizasyonları için online rezervasyon gerçekleştirilmesi ve tur paketleri satın alınması daha çok tercih ediliyor.

Uzakdoğu ülkeleri son yıllarda çok yoğun bir şekilde Türkiye’den ziyaretçi kabul eden ve genellikle Güney Kore, Çin ve Japonya ile birlikte Kamboçya’da bulunan Khmer Krallıklarını ziyaret etmek isteyen insanlar tarafından ilgi çekici bir yapıya sahiptir. Bu özellikleri ile birlikte Türkiye üzerinden her yıl binlerce insanın ziyaret ettiği Uzakdoğu ülkeleri için online tatil platformlarında sunulan farklı tur programları sayesinde hizmet dahilinde bulunan pasaport, vize, geçiş harçları, konaklama, yemek, ulaşım ve rehberlik gibi hizmetlerle tam bir paket satın alabiliyorsunuz. Bu sayede istediğiniz tatili sorunsuz olarak yapabiliyorsunuz.

uzakdoğu tatilleri tayland tatili

Online tatil sitelerinin bir avantajı da internete özel indirim kuponu ve hediye çeki gibi promosyonlar. Özellikle tatil sezonu öncesinde erken rezervasyon kampanyaları ile oldukça yüksek oranlarda indirimler sunuyorlar. Bununla birlikte belli tutarda rezervasyonlar için kupon kodları ile ekstra indirimler sağlıyorlar. Tatil sitelerinde kullanılabilen kupon kodlarını www.indirimvekuponu.com gibi sitelerden temin etmek mümkün. Bazı tatil siteleri ise yine belirli tutarların üzerinde rezervasyon yapanlara, bir sonraki tatilinde kullanması için hediye çekleri veriyor.

Türkiye’nin alternatif rotası Karadeniz tatili

Karadeniz tatili yıllardır vazgeçilmez özelliği ile birlikte Türk insanı tarafından tercih edilen alternatif bir tur ve gezi programı oluşturmaktadır. İnternet üzerinden paket tur programlarının satın alınması veya farklı rezervasyonların yapılması ile birlikte; Karadeniz tatili gerçekleştirmek için acentelerin sunmuş oldukları hizmetlerden veya site üzerinde sağlanan olanaklardan faydalanabiliyorsunuz.

karadeniz tatili

Birçok farklı seyahat acentası ile birlikte anlaşmalı olarak paket tur satışları gerçekleştiren tatil sitelerinde Karadeniz’de özel seyahatler planlanabiliyor. Örneğin; Doğu Karadeniz kısmında yer alan Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane gibi kentler; ya da Batı Karadeniz kısmında yer alan Zonguldak, Kastamonu, Bolu ve Bartın gibi farklı bölgeleri görebilirken, Safranbolu ve Amasra’nın engin güzelliklerine de şahit olabiliyorsunuz.

Online alışveriş yöntemlerinin çok gelişmiş bir noktaya ulaşması ve internet üzerinden yapılan alışverişlerde aranan her şeyin bulunabilmesi sayesinde; özellikle tatil alışverişleri ve tatil rezervasyonları gerçekleştirilirken bu platformlardan yararlananların sayısı her geçen yıl daha da artıyor. Sadece tatil rezervasyonları ve tur programlarının satın alınması değil; istenilen durumda seyahatlerde ihtiyaç duyulacak mevsimsel giyim ürünleri, deniz eşyaları veya seyahat ürünleri de online alışveriş sitelerinden satın alınabiliyor. Kaynak: www.kultur.gov.tr

Seyahatlerden kilo almadan dönmek isteyenlere beslenme önerileri

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.