Başarısızlıkla sonuçlanan eğlenceli denemeler

İnternette bir fotoğraf görüp iç geçirir, biz de yapmak isteriz kimi zaman. Fakat o kolay görünen şeylerin aslında göründüğü kadar kolay olmadığı gerçeğiyle onu denediğimizde yüzleşiriz. Dünyanın dört bir yanından başarısızlıkla sonuçlanan deneme örneklerine göz atmak için sayfada aşağı doğru inebilirsiniz.

Başarısızlıkla sonuçlanan eğlenceli denemeler

Başarısızlıkla sonuçlanan eğlenceli denemeler

İnternette gezinirken pasta, börek, kurabiye fotoğrafı görünce canı çeker çoğumuzun. “Olsa da yesek” deriz, hatta bazılarımız o cesareti bulup fırına koşar.

“Onlar yapabiliyorsa ben de yapabilirim, ne var bunda alt tarafı biraz krema biraz hamur!” nidalarıyla büyük heveslerle girilir mutfaklara fakat mutfaktan çıkış aşaması herkes için aynı coşkuyla bitmez.


İşte aşağıdaki fotoğraflardaki acemi aşçılar da muhtemelen  mutfaktan pek de göğüs gererek çıkmamışlardır.

Başarısızlıkla sonuçlanan girişimler sadece mutfak işlerinden ibaret değil!

İnsanlar kendilerini güzelleştirmek için bir şeyler yapmak istediklerinde de her zaman başarılı olamayabiliyorlar. Gerek o mükemmel olarak isimlendirdikleri ünlülere benzemek için, gerekse sadece beğendikleri fotoğraflardaki uygulamaları denemek için değişik yollara başvurup elleri boş dönüyorlar.

Aşağıdaki fotoğraflarda Angelina Jolie’ye benzemek için bıçak altına yatıp Ölü Gelin’e benzeyen birini, mükemmel tırnak sanatları yaptırmak yerine tırnaklarındaki şekillerin bir şeye benzemediği birini ve buna benzer yanlış uygulama örneklerini inceleyebilirsiniz.

Bir de bebeklerinin fotoğraflarını o meşhur güzel fotoğraflardaki gibi süsleyip fotoğraflarını çekebileceklerini sananlar var ki; onlara ileride bebekleri bu fotoğrafların hesabını sorduklarında nasıl açıklayabileceklerini bilmiyorum.

Sırf güzel Instagram fotoğrafları oluşturabilmek için bebeklerini bal kabaklarına sokanlar da var, onları marshmallow dolu kutulara yatıranlar da… Bebeklerini bu trajikomik hallere sokan annelerin çektiği yüzünüzü güldürecek fotoğrafları aşağıda inceleyebilirsiniz.


Yukarıdaki tüm bu fotoğraflardan şunu çıkarabiliriz ki, internette gördüğümüz her şey bizim de onu yapabileceğimiz anlamına gelmez. Elbette denemekten bir şey çıkmaz ama denenip başarısızlıkla sonuçlanan pastalar misafirlere veya müşterilere sunulacaksa bu denemeleri çoğaltmakta, güzellikle ilgili hatalarla karşılaşmadan önce onların geçici hallerini denemekte, bebek fotoğrafları içinse bir profesyonelden yardım istemekte yarar var.

No Poo akımı nedir? Şampuansız bir dünya mümkün mü?


İpek Tanrıverdi
İpek Tanrıverdi, 1995 yılında Adana’da doğdu. Lise öğrenimini Adana Anadolu Lisesi’nde bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi İşletme (İngilizce) bölümünü kazanmasıyla yolu Ankara’ya düştü. Sonrasında, o da herkes gibi İstanbul ile tanıştı. Hayvansever, insansever ve yaşamseverdir.