Galatasaray şampiyon oldu! Spor Toto Süper Lig 2017-2018

Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonunda şampiyon Galatasaray oldu! Göztepe’yi deplasmanda Gomis’in penaltı golüyle 1-0 yenen Galatasaray 21. kez şampiyonluğa ulaştı.

Galatasaray Süper Lig şampiyonu oldu!

Spor Toto Süper Lig’in 34’üncü haftasında Göztepe’yi deplasmanda Gomis’in penaltı golüyle 1-0 yenen Galatasaray 21. kez şampiyonluğa ulaşırken, maçtan sonra Bornova Stadı’nda büyük coşku yaşandı. Hakem Cüneyt Çakır’ın son düdüğü ile futbolcular ve teknik ekip sahaya koşarak sevgi yumağı oluşturdu.

Galatasaraylı futbolcular şampiyonluk sevincini kale arkasında oturan 516 taraftarıyla paylaştı. Teknik direktör Fatih Terim de kariyerindeki 7. şampiyonluğu kutladı. Galatasarayı 1996-97, 1997-98, 1999-98, 1999-00, 2011-12 ve 2012-13 sezonlarında da şampiyon yapan Terim kulüp tarihine geçti. Tecrübeli teknik adam futbolcularıyla birlikte taraftarı selamladı.


Göztepeli futbolseverler ise stadı terk etmedi. Maçtan sonra Göztepe marşları çalınırken, ev sahibi takımın seyircisi oyuncuları tribünlere çağırdı. Galatasaraya şampiyonluğu getiren golü atan Fransız forvet Gomis iki sevinci bir arada yaşadı. Attığı 29 golle krallık tacını takan 32 yaşındaki futbolcu gelen şampiyonlukla adeta coştu.

Fatih Terim iki değişiklik yaptı

Fatih Terim

Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonunun son haftasında oynanan Göztepe-Galatasaray maçında her iki takımın teknik direktörü son oynadıkları maçlara göre iki değişiklik yaptı.
Teknik Direktör Fatih Terim, son oynadıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçından farklı olarak ilk 11’de Maicon Pereira ve Sinan Gümüş’ün yerine Serdar Aziz ve Sofiane Feghouli’ye şans verdi.

TAMER TUNA’DAN ZORLUNLU 2 DEĞİŞİKLİK

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ise Atiker Konyaspor müsabakasına göre iki zorunlu değişiklik yaptı. Cezalı futbolcular Andre Poko ve Halil Akbunar’ın yerine Rajko Rotman ve Yoan Gouffran mücadele etti.

Galatasaray Süper Lig şampiyonu oldu!

Galatasaraylılar sahaya beyaz formayla çıkarken, Göztepeli futbolcular 2018-2019 sezonunda giyecekleri efsane parçalı formayla sahada yer aldı.

Galatasaraylı Gomis tarihe geçti

Galatasaraylı Gomis tarihe geçti


Göztepe karşısında deplasmanda attığı golle 29 gole ulaşan Galatasaray’ın Fransız forveti Bafetimbi Gomis, Süper Lig tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu oldu.

BJK, GS ve FB’nin sosyal medya analizi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.