Kadıköy Tiyatro Festivali programı

Kadıköy Tiyatro Festivali, 2 Ağustos’ta başlıyor. Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da 14 gün boyunca oyunlar tiyatro severlerle buluşacak.

İki hafta sürecek festivalde 14 oyun ücretsiz sahnelenecek ve yoğun ilgi nedeniyle davetiyeli olarak izlenecek.

Oyun davetiyeleri, her bir oyunun etkinlik günü 13:00 – 18:00 saatleri arasında, Kadıköy Belediyesi’nin Caddebostan Kültür Merkezi, Kozyatağı Kültür Merkezi, Süreyya Operası ve Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi gişelerinden alınabilecek.


Bu yıl 16’ncısı düzenlenen Kadıköy Tiyatro Festivali Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da 2 Ağustos Perşembe akşamı başlayıp 15 Ağustos’ta sona erecek.

Festivalde 14 gün boyunca yoğun ilgi gören oyunlar saat 21:00’de seyirciyle buluşacak.

Tiyatro Festivali’nin açılışı, Genco Erkal’ın 50’inci Sanat Yılı kapsamında yönetip oynadığı “Bir Delinin Hatıra Defteri” oyunu ile yapılacak. 15 Ağustos’ta Taşra Kabare‘nin “Düşperest” oyunuyla sona erecek festivalde klasiklerden yeni oyunlara büyük beğeni alan 14 oyun tiyatro seyircisi ile buluşacak.

Kadıköy Tiyatro Festivali Programı tam liste:

Kadıköy Tiyatro Festivali programı:

02 Ağustos2018 Perşembe “Bir Delinin Hatıra Defteri” Dostlar Tiyatrosu (10+)

03 Ağustos2018 Cuma “İstila”B Planı (13+)

04 Ağustos2018 Cumartesi “Masal Irmaklarında” İstanbul İmpro (10+)

05 Ağustos 2018 Pazar “İtaatsizler” Kaptan Yapım (7+)

06Ağustos 2018 Pazartesi “Enver Aysever” Sgm Yapım (8+)

07 Ağustos 2018 Salı “Hüzzam” Prinkipo Sanat (7+)

08 Ağustos 2018 Çarşamba “Aşk Dersleri” Kollektif Sahne (14+)

09 Ağustos 2018 Perşembe “Mutluyduk Belki Bugüne Kadar” Two Two Yapım (18+)

10 Ağustos 2018 Cuma “Bunu Ben de Yaparım” Dot Sahne (14+)

11 Ağustos 2018 Cumartesi “Hamlet” Moda Sahnesi (12+)

12 Ağustos 2018 Pazar “Hayvan Çiftliği” Kumbaracı 50 (13+)

13 Ağustos 2018 Pazartesi “Ev’vel Zaman”Yapım: Gülce Uğurlu. 2016 Tiyatro Festivali Ortak Yapımı (11+)

14 Ağustos 2018 Salı “Sevgili Arsız Ölüm – Dirmit” Tiyatro Hemhal (12+)


15 Ağustos 2018 Çarşamba “Düşperest” Taşra Kabare (15+)

Bodrum Müzik Festivali 2018 programı


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.