4413 yılına zaman yolculuğu yaptığını iddia eden adam

Lewis Walker isimli İngiliz, 1977 yılından 4413 yılına zaman yolculuğu yaptığını, birkaç dakika kaldıktan sonra geri geldiğini iddia ediyor.

4413 yılına zaman yolculuğu yaptığını iddia eden adam lewis walker
4413 yılına zaman yolculuğu yaptığını iddia eden adam çektiği video ile hikayesini paylaştı.

Zaman yolcusu olduğunu iddia eden Lewis, gençlik yıllarında babası sayesinde İngiltere Savunma Bakanlığı’nda çalışmaya başladığını belirtiyor. İngiltere’de doğup byüdüğünü ve zaman yolculuğu yaptığı iddia eden Lewis, zaman makinesinin test edilmesi aşamasında seçilen kişi olduğunu söyledi.

1977 yılında yaşadığı olayı anlatan Lewis, zaman yolculuğunu kabul etmesi durumunda hükümetin kendisine 250 bin sterlin ödeme yapacağını, o dönemde çok ihtiyacı olduğu için  görevi kabul ettiğini söylüyor.


Lewis, görevi gerçekleştirmek için son derece gizli bir askeri üsse gitmiş. Bu askeri üssün yüksek teknolojiyle donatıldığını iddia eden Lewis, üssü ziyaret ettiğinde ışınlanma ve zihin okuma gibi pek çok teknolojik aletle karşılaşmış.

Zaman makinesinin insanlara 2028 yılında tanıtılacağını söyleyen Lewis Walker, yolculuğu sırasında karşılaştığı zaman yolcularından bazılarının gelecekte insan ırkının yok olacağını söylediğini de anlattı.

Askeri üste ışınlanma ve zihin okuma gibi son derece yüksek teknolojilerin bulunduğunu iddia eden zaman yolcusu zaman makinesini üçgen biçiminde büyük bir cihaz olarak tanımlıyor. Radyasyondan koruyan özel kıyafetler giyerek zaman makinesine giren Lewis kendisini bir hastane odasında buluyor.

Lewis yaşadığını iddia ettiği olayı şöyle anlatıyor:

Tabi ki gergindim. Kağıtları imzalamıştım ve yapmam gerekiyordu. Bana her şey yolunda giderse 600 yıl geleceğe gideceğimi söylediler. Radyasyondan koruyan özel kıyafetler giydirdiler. Zaman makinesinin ortasında bir koltuğa oturdum. Diğer odadaki bilim insanlarını görebiliyordum. Düğmelere bastılar, zaman makinesi çalıştı ve bütün oda sallanmaya başladı. Sonra tüm gördüğüm beyazdı.

Sonra bir anda gözlerimi açtım ve bir hastane yatağındaydım. Üstümde bir örtü vardı, üstümden çekince özel kıyafetlerin halen üstümde olduğunu gördüm. Odaya baktığımda tamamen boş olduğunu gördüm. Yüksek sesle “Merhaba orada kimse var mı?” dedim. Robotik bir kadın sesi “Merhaba Lewis” diye cevap verdi.

Etrafa baktım ama kimseyi göremedim. “Neredeyim ben, hangi yıldayım?” diye sordum. Ses şöyle yanıt verdi: “4413 yılındasın. Kendini iyi hissediyor musun?” İyi olduğumu söyledim ve bir anda duvarlarda bir kapı açıldı. Kapıdan dışarı çıktım ve fütüristik bir hastane olduğunu gördüm. Bu hastanede hiç insan yoktu, sadece insana çok benzeyen robotlar vardı.


Bana binanın çıkışını gösterdiler ve daha önce hiç görmediğim bir şehir gördüm. Üstümden uçan arabalar, sokaklarda ise robotlar vardı. Yalnızca birkaç insan görebildim. Bir insanın yanına gittim ve “Neredeyim ben?” diye sordum. Güldü ve “Sen bunda yeni olmalısın. Ben de 2030 yılından bir zaman yolcusuyum” dedi. Ona 1977 yılından geldiğimi söyledim. Bana zaman yolculuğunun halka 2028 yılında açıklandığını söyledi. Bana burada insanların artık varolmadığını, uzun zaman önce teknolojinin insan ile birleştirildiğini ve yalnızca robotların var olduğunu söyledi. Zaman yolcularının ziyaret etmelerine izin vermelerine şaşırdığımı söyledim.

Birkaç farklı robotla konuştum ve şu ana kadar iletişim kurduğum en nazik kişilerdi. İnsanlardan çok daha akıllı ama hem sıcakkanlı hem de naziklerdi. Onlara kendi zamanıma nasıl dönebileceğimi sordum. Bana üstünde ‘Zaman İstasyonu’ yazılı bir bina gösterdiler. İstediğim zamana gidebileceğimi gördüğümde oldukça şaşırmıştım.

Buraya geldiğim 1977 yılına geri dönmek istediğimi söyledim ve lokasyonu seçtim. Robot sandalyelerden birine oturmamı rica etti. Farkında bile olmadan görüşüm bembeyaz oldu ve kendimi askeri üsteki sandalyede buldum.

Bilim insanları benim gideli birkaç hafta olduğunu söylediler. Halbuki sadece birkaç dakikalığına gelecekteydim. Bunları artık anlatmak istedim çünkü halkın gerçeği bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum.”

Diğer zaman yolcularının aksine Lewis’in gelecekten bir fotoğraf ya da bitki getirmemesi dikkat çekiyor. Videoyu izleyen çok sayıda kişi Lewis’in iddialarını yeterince inandırıcı bulmadı.

Bazı kullanıcılar ise yalan beyan yorumlarına karşı çıktı ve insanları bu şekilde yargılamamaları uyarısında bulundu. Gelecekten geldiğini iddia eden tek kişi Lewis değil. (Kaynak: Express.co.uk)


Stephen Hawking tarih verdi: Dünya’yı terk etmeliyiz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.