2019 yılında banyo dekorasyon trendleri neler olacak?

2019 yılında banyo dekorasyon trendleri neler olacak? Tasarım otoritelerinin 2019 ev dekorasyon trendleri hakkında bolca fikir yürüttüğü yılın en önemli zamanı geldi.

2019 yılında banyo dekorasyon trendleri
2019 yılında banyo dekorasyon trendleri

2019 yılında banyo dekorasyon trendleri neler olacak?

Gözden kaçırılmaması gereken, evin en önemli noktalarından biri de banyolar. Günün stresini atmak, temizlenmek, ferahlamak için banyoların bu amaca doğru hizmet etmesi; görevini hakkıyla yerine getirmesi gerekiyor.

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, 2019 banyo dekorasyon trendleriyle ilgili bilgiler paylaştı.


Yeni bir ev alıyorsanız; hele de müstakil bir evse banyonun konumuna dikkat edin. Güzel bir manzara gören, geniş pencereli bir banyoda doğru yerleştirilmiş bir küvet oldukça önemli olacaktır.

2019 yılında banyo dekorasyon trendleri neler olacak?
2019 banyo dekorasyon trendleri örnek banyo

Banyo dekorasyon aydınlatma trendi

Banyolarda aydınlatma büyük önem taşır. 2019 banyoları bol aynalı olacak. Bu da aydınlatmaya direkt etki eden bir unsur. Aydınlatmaların gerekli yerlerde bol (tıraş, makyaj gibi), diğer alanlarda ise soft olması iyi olacaktır.

Büyük banyolar 2019’da metal ve camlarla, bolca açık alan ile dikkat çekecek. Kapısız bir duş, odalardan sadece cam ile ayrılmış banyolar görülebilir. Bu fikir çok cazip gelmiyorsa; kapı yerine çeşitli paravanlar bu noktada kullanılabilir.


2019 banyo dekorasyon trendleri
2019 banyo dekorasyonu

Oteller gibi büyük mekanlarda özel olarak ayrılmış makyaj odası bölümlerinde duvarlar floral desenler ile kaplı olacak. Büyük desenler, canlı renkler görebiliriz. Bu alanlara büyük yeşillikler konulacak. Büyük, küçük farketmeksizin banyolarınıza yeşillik ilave edebilirsiniz. Nem seven aloe vera bitkisini deneyin. Banyonuza çok yakışacak.

Banyo dekorasyon trendleri: Beyaz ve gri mermer revaçta

2019 banyo dekorasyon trendleri
2019 banyo dekorasyonu

2019 beyaz ve gri mermerin yılı olacak. İç dekorasyonda bolca göreceğimiz beyaz ve gri mermer, banyolara da yakışacak. Klasik ve zamansız olan beyaz-gri mermerler ister geleneksel, ister modern olsun, her ortama ayak uydurabilir.

2019 banyo dekorasyon trendleri
2019 banyo dekorasyonu

Infrared saunalar 2019’da karşımıza çıkacak. Evleri saunaya küçük dokunuşlarla çevirebilmek muhteşem bir deneyim ve rahatlatıcı bir unsur olacak.

2019 banyo dekorasyon trendleri
2019 örnek banyo dekorasyonu

Beton lavabolara, duvarlara hazır olun. Biraz kaba gibi görünse de; ahşap ve doğal çiçeklerle birleştiğinde cazip görünebilir.

Ev dekorasyonu için sonbahar kış trendleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.