Kaş tatili için günlük kiralık villa ve daire kiralamak

Antalya Kaş her geçen gün popülaritesini arttıran Türkiye’nin en benzersiz tatil noktalarından biri. Eşsiz doğası, mavi bayraklı plajları ile Kaş, her sene binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Kaş tatili için daha fazla özgürlük arayan yerli ve yabancı turistler ise son zamanlarda kiralık tatil evi pazarının da büyümesi ile beraber artık Kaş’ta villa ve daire kiralamaya yöneliyor.

Kaş tatili için günlük kiralık villa ve daire kiralamak

Neden Kiralık Villa ve Daire?

Çok Ekonomik

Kaş’ta tatil için villa ve daire kiralamanın en büyük avantajlarından biri oldukça ekonomik olması. Günlük kiralanan tatil evlerinde konaklayan sayısı yatak kapasitesine ne kadar yakın olursa ödenecek miktarda o kadar düşüyor ve oldukça ekonomik Kaş tatili yapılabiliyor.

Özgür Tatil Anlayışı

Kaş’ta günlük kiralık villa ya da tercih edenlerin en önemli sebeplerinden biri de özgürlük duygusu. Ev konforunda dinlenme; gezmeye, görmeye, keşfetmeye ve eğlenmeye daha fazla vakit ayırma, müstakil bir villa kiraladığında villanın havuzundan istenen saatte faydalanma ve bir çok sebep bu özgürlük duygusunu pekiştirmekte.

Kalabalık Aile/Arkadaş Grupları için Uygun

Aileler ve arkadaş grupları kiralama ücretini paylaşarak daha ekonomik veya daha uzun Kaş tatili yapabiliyor. Kalabalık gruplar kiralık ev tercihlerinde genellikle özel havuzlu villa tercih ediyor. Çünkü kişi sayısı fazla olduğu için kişi başına düşen kira bedeli çok uygun oluyor ve çok uygun bir fiyata özel havuzlu lüks bir tatil fırsatı yakalamış oluyorlar.

Kaş Tatilinizi FidoRento ile Planlayın

Kaş Tatilinizi FidoRento ile Planlayın

2007 yılında kurulan ve 11 yılı aşkın bir süredir hizmet veren fidorento.com Kaş’ta günlük kiralık villa ve daire hizmeti satın alabileceğiniz bir online tatil platformu. Fidorento ile Antalya’nın Kaş ilçesinde huzur dolu, kaliteli ve problemlerden fersah fersah uzakta kısa ya da uzun tatiller planlamak mümkün.

Online Rezervasyon İmkanı

Fidorento emsallerinin aksine bir kiralık villa ya da daire katalogu değil. Ödeme arayüzü ve kullanımı kolaylığı ile ön plana çıkan bir e-ticaret sitesi. Fidorento ile dakikalar içerisinde tatilinizi geçirebileceğiniz evi seçebilir ve dakikalar içerisinde ödemeyi tamamlayarak rezervasyonunuzu gerçekleştirebiliyorsunuz.

Pratik, hızlı ve sorunsuz hizmet politikası online rezervasyon bölümünde de kendini gösteriyor. Müşterilerin öncelikle konum tayin etmesi ve kiralık tatil evi seçeneklerini bu alanda değerlendirmesi gerekiyor.

Başta Kaşolmak üzere birçok farklı konumda kiralık ev tutulabilir. Bu konumlar arasında Çukurbağ Köyü ve Çukurbağ Yarımadası gibi keyifli yerler de yer alıyor. Ek olarak İslamlar, Meis ve Kalkan lokasyonları kapsamında yer alan kiralık ev seçeneklerine de göz gezdirilebilir.

Fidorento ile kiralayabileceğiniz kiralık villalar için buraya, kiralık daireler için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Fidorento.com’un Öne Çıkan Özellikleri ve Avantajları

Diğer yerlerin aksine fidorento.com karşılıklı güven ilişkisine önem veriyor ve sunduğu paketleri bu yönde belirliyor. Örneğin rezervasyon sırasında misafirlerden hiçbir şekilde hasar depozitosu talep edilmiyor.

Misafirler nereden gelirse gelsin kişisel olarak karşılanıyor ve tatillerini geçirecekleri kiralık villaya ya da daireye kadar eşlik ediliyor. Hem Kaş hem de diğer ilçeler için periyodik olarak kampanyalar düzenleniyor ve kampanyalar sosyal medya hesapları üzerinden konuklarla paylaşılıyor.

Konukları Tatil Evlerinde Bekleyen Tüm Olanaklar

Konuklara özel tatil evi seçenekleri içerisinde yer alan eşyalar ve mobilyalar ile tam bir ev konforu vaat ediyor. Özellikle uzun konaklamalar için elzem ihtiyaçların başında gelen elektrikli ev eşyalarının tamamı söz konusu kiralık evlerde kullanıma hazır halde yeni misafirlerini bekliyor. Elektrik süpürgesi, çamaşır makinesi ve ütü gibi her evin olmazsa olmaz ihtiyaçları güncel listelerde listeleniyor.

Her kiralık villa ya da daire Fidorento tarafından hazırlanan açıklayıcı listelere sahip. Kimi evlerde filtre kahve makinesi ve emanet kasası gibi özel seçenekler de bulunuyor. Ek olarak bebekli aileler için mama sandalyesine ve beşiklere sahip özel kiralık villa seçenekleri de fidorento.com’da bulunmakta.

Fidorento’nun Sunduğu Diğer Hizmetler

Hizmetler sadece Kaş bölgesi ile sınırlı olmadığı gibi sadece tatil evi fırsatlarıyla da sunulmuyor. Bunun dışında hava alanı transferi yaptırmak isteyen tatilciler aynı zamanda transfer satın alabiliyor. Tur ve gezi paketlerine dair ayrıntılı bilgiler almak mümkün. Hoş geldin paketlerindeki sayısız imkana ara temizlik ve alışveriş sepetleri seçenekleri de eşlik ediyor.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.