SON DAKİKA: Yüksek Seçim Kurulu’ndan (YSK) İstanbul kararı

AK Parti Temsilcisi Recep Özel: İstanbul’da 31 ilçede yeniden sayım talebimiz YSK tarafından reddedildi.

SON DAKİKA: Yüksek Seçim Kurulu, AK Parti’nin ‘İstanbul seçimindeki 31 ilçedeki tüm oyların yeniden sayılması’ itirazıyla ilgili ret kararı verdi.

AK Parti’nin YSK temsilcisi Recep Özel İstanbul’daki bütün oyların yeniden sayılmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.



AK Parti Temsilcisi Recep Özel yaptığı açıklamada, “31 ilçenin kararı alındı, Büyükçekmece’ye ilişkin karar yarına ertelendi. İstanbul’da 21 ilçede 51 sandıkta oyların yeniden sayılması kararı çıktı. 31 ilçede yeniden sayım talebi reddedildi” dedi.

  • 31 ilçe için AK Parti’nin tüm oyların yeniden sayılması başvurusu YSK tarafından reddedildi.
  • Büyükçekmece kararı ertelendi.
  • 21 ilçedeki 51 sandıkta tüm oylar sayılacak. Hangi ilçeler olduğu açıklanmadı.

AK Parti: Geçersiz oyların yüzde 88’i sayıldı, aradaki fark 14 bine indi


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.