Balayı tatilinde yeni trend: Balayı Villaları

Bir kez yaşayacağınız ve çok özel geçmesi gereken balayı deneyimini sıradan bir otel tatili yerine, tamamen size özel olan, ihtiyaçlarınıza ve taleplerinize göre farklı ayrıntılar içeren kiralık balayı villaları balayı tatilinden tüm beklentilerinizi karşılayacak.

Balayı tatilinde yeni trend: Balayı Villaları
Balayı tatilinde yeni trend: Balayı Villaları

Özel olarak tasarlanan ve balayı çiftlerinin romantik bir tatil geçirmesi için her türlü detayın düşünüldüğü bu villalarda, unutamayacağınız bir balayı geçirmek için ihtiyaç duyacağınız her türlü ayrıntı düşünüldü. Çoğunlukla iki odaya sahip olan butik balayı villaları, doğanın içerisinde, sessizlikle baş başa kalacağınız bir tatil geçirmenizi sağlıyor.

 Romantizm ve konfor, kiralık balayı villalarında buluşuyor

Kiralikbalayivillasi.com – Balayı Villaları Lüks detayları romantizm ile buluşturuyor, balayı tatili seçeneklerine yeni bir soluk katıyor. Otellerin kalabalık atmosferinden uzak, ülkemizin en güzel tatil beldelerinde yer alan villalarda eşsiz balayı tatili sizi bekliyor.

Özel yüzme havuzu ve bahçesiyle tatiliniz süresince sadece size ait anlar yaşarsınız. Özellikle bahçenizde yer alan ve sadece size özel olan yüzme havuzunda eşsiz manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Unutulmaz bir balayı tatili için kiralık balayı villaları

Lüks detaylara sahip kiralık balayı villalarında jakuzi ve sauna gibi tatilinizi güzelleştiren detaylar olabilmektedir. Jakuzili villanızda dilediğiniz gibi jakuzinizin tadını çıkartırken, düğün telaşından ve yorgunluklarınızdan kurtulacaksınız.

Villanızın mutfağında ise istediğiniz yemekleri yapabileceğiniz her türlü mutfak gerecini rahatlıkla bulabilirsiniz. Kiralık balayı villaları sizleri kalabalıktan ve gürültü bir ortamdan uzak tutarak tatilinizi sadece size özel kılar. Tatilde ihtiyacınız olabilecek her şeyi villanızda bulabilirsiniz. Villanızın etrafında bulunan plajlarda denizin keyfini çıkartabilirsiniz.

Tatiliniz süresince özgürce eğlenmenin rahatlığını kiralık balayı villalarında hissedeceksiniz. Akşamları havuzunuzun başında mangal yapabileceğiniz, gözlerden uzak bir şekilde korunaklı havuzlar sayesinde güneşlenebileceğiniz, kiralık balayı villalarında unutulmaz bir tatil sizleri beklemektedir.

Balayı Villaları için Öneri: Kaş / Antalya

Unutulmaz Bir Kaş Tatili İçin Mutlaka Görmeniz Gereken Yerler!

Türkiye’nin en güzel tatil beldelerinden biri olan Kaş’ta bulunan hem doğal güzellikler hem de tarihi zenginlikler tatilinize renk katacak birçok olanak sağlamaktadır. Antalya’nın her yaz yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan tatil beldesi Kaş, yemyeşil ormanları ve masmavi denizi ile hiç ayrılmak istemeyeceğiniz tatil rotalarından biridir. Doğal güzelliklerinin yanı sıra binlerce yıllık tarihe sahip birçok yapıya da ev sahipliği yapan Kaş’ta gezip görmeniz gereken o kadar çok yer vardır ki bunları bir tatile sığdırmak oldukça zor olabilir…

Kaş tatiliniz süresince mutlaka görmeniz gereken yerler:

Kaş tatiliniz süresince mutlaka görmeniz gereken yerler:

Xanthos Antik Kenti: Kaş’ın merkezine 50 km uzaklıkta olan ve antik çağlardan kalan Xanthos Antik Kenti’ni Kaş tatiliniz süresince gezi listenizde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Antiphellos Antik Kenti: Kaş’a 10 km uzaklıkta yer alan ve göz alıcı bir manzaraya sahip olan Antiphellos Antik Kenti, günümüzde hala ayakta olan dört bin kişilik kapasitesi ile görmeniz gereken yerler arasındadır.

Simena Antik Kenti: Kale, antik mezarlar ve sarnıç gibi antik yapılarıyla bir kısmı sular altında kalan Simena Antik Kenti, Kaş’ın en önemli tarihi zenginliklerinden biri olarak görmenizi önereceğimiz yerlerden biridir.

Patara Plajı Ve Antik Kenti: Kaş’a yaklaşık 60 km uzaklıkta olan Patara Plajı, Gelemiş Köyü sınırları içerisinde yer alan ve Kaş tatiliniz süresince kesinlikle gezip görmenizi tavsiye edeceğimiz yerlerden bir tanesidir.

Mavi Mağara: Kaş’ın en güzel doğal zenginliklerinden biri olan Mavi Mağara, Kaputaş Plajı yakınlarındaki bir deniz mağarasıdır. Mağaraya teknelerle ulaşım sağlayarak bu doğal güzelliği gezip görme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Meis Adası: Türkiye ana karasına en yakın Yunan Adası olan Melis Adası, “Kolaylaştırılmış Vize Programı” sayesinde Kaş, tatiliniz süresince teknelerle ulaşım sağlayarak gezip görebileceğiniz yerlerden biri olarak tatilinize renk katacaktır.

Kaş’ın doğal ve tarihi güzellikleri içerisinde eşsiz bir tatile Kiralikbalayivillasi ayrıcalığı ile Kaş kiralık villaları seçeneklerinden size en uygun villayı seçerek evinizin rahatlığında bir konaklama deneyimi ile yaşayabilirsiniz. Birbirinden konforlu, özel yüzme havuzlu ve eşsiz bir manzaraya sahip Kaş kiralık villaları ile rüya gibi bir tatil sizleri bekliyor…

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.