İlgi giderek artıyor! Tatilin yeni adı: Villa kiralama

Türkiye’nin en gözde tatil bölgelerinde, ister doğanın tam ortasında, isterseniz şehir hayatına yakın bir villa tatili sizi bekliyor. Her şeyiyle tam olarak istediğiniz gibi geçecek olan tatilinizde özgürlüğün ve huzurun tadına doyacaksınız. Dilediğiniz her şeyi, dilediğiniz an yapabilme lüksüne sahip olacağınız, gerçek anlamda dinlendiren bir tatil deneyimi Hellovillam ile mümkün!

villa kiralama sitesi kiralık villa hellovillam tatil
İlgi giderek artıyor! Tatilin yeni adı: Villa kiralama

Ne istediğinizi siz belirleyin

Her biri birbirinden özel detaylara sahip olan yüzlerce farklı villa arasından tam da hayal ettiğinizi kolayca bulabilirsiniz. İçerisindeki özelliklerinden konuk kapasitesine kadar oldukça detaylı seçeneklerin bulunduğu kiralık tatil villaları hayal ettiğiniz tatili tam olarak yaşabilmenizi sağlıyor.

İster denize sıfır, isterseniz doğanın tam ortasında bir villa kiralayabilirsiniz. Sadece konumuyla değil, tatiliniz sırasında yapmak isteyeceğiniz diğer aktiviteleri de seçebileceğiniz bu villalarda, jakuzi, buhar odası, fitness salonu ve benzeri daha pek çok farklı detaya rastlamak mümkün. Hangi özelliğin olmasını istiyorsanız, nerede tatil yapmayı arzuluyorsanız Hellovillam’da onu bulacaksınız!

Tatilin her anında kontrol sizde

Tatiliniz sırasında hiçbir şekilde rahatsız edilmeden, başkasının sizin adınıza yaptığı programlara dahil olmak zorunda kalmadan keyifle vakit geçirebilirsiniz. Güne istediğiniz anda başlayarak, yine istediğiniz anda sonlandırabilir, 24 saat tamamen size ait olan yüzme havuzunuzun tadını çıkarabilirsiniz.

Hiçbir şekilde karmaşa, kalabalık ve koşuşturmaca ile karşılaşmadan sadece sizin ve sevdiklerinizin mutluluğunu düşünen bir tatil istiyorsanız, Hellovillam’da sunulan kiralık villalar tam olarak aradığınızı vermeye hazır. Her şeyiyle konforu ve huzuru sağlamak için özel olarak hazırlanan bu villalarda en ufak bir stresle bile karşılaşmayacaksınız.

Hellovillam güvencesini tatilin her anında hissedin

hellovillam özel havuzlu kiralık villalar rezervasyon

Hellovillam, hayal ettiğiniz tatili yaşarken asla herhangi bir problemle karşılaşmayacağınızı garanti ediyor. Rezervasyon sürecinden, tatiliniz bitene kadar her an bir telefon ile ulaşabileceğiniz size özel tatil danışmanınız olası tüm sorunlarınızın çözümü için hazır.

Her daim en misafirperver ev sahipleriyle çalışan Hellovillam ile tatiliniz sırasında evinizin rahatlığını hissedecek, bir villanın konforu ile dinleneceksiniz. Her şeyin size ait olduğu bir tatilde, evinize gerçek anlamda dinlenmiş olarak döneceksiniz.

Hellovillam’ın güvencesini ve tecrübesini her an hissedebileceğiniz tatiliniz sırasında sadece mutluluk ve huzur sizi bekliyor. Güne kuş sesleri eşliğinde uyanıp, her anından keyif alacağınız muhteşem günlere şimdiden hazırlanın!

Kiralık villa tatili ile her yeri keşfedebilirsiniz

Otellere bağlı kalmadan, çevreyi rahatlıkla keşfedebileceğiniz bir tatili türü olan villa tatili sırasında dilediğiniz yere kolayca ulaşabileceğinizi unutmayın. Gözünüz arkada kalmadan, bölgedeki tüm koylarda denize girebilir, doğa yürüyüşleri, tekne turları veya dalış parkurlarıyla tatilinize renk katabilirsiniz.

Her anından keyif alacağınız, rengarenk bir tatil geçirebilmeniz için gereken her şeye sahip olan bu villalarda, hem bu etkinliklerde hem de villanızın eşsiz konforunda asla unutamayacağınız anlar yaşayacaksınız.

Özgür bir tatil sunan kiralık villa tatili, tüm bu sebepler ve çok daha fazlasıyla her geçen gün daha fazla insanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Özellikle Akdeniz’in incisi Kalkan, İslamlar gibi bölgelerde alternatif turizm artan bir ivmeyle rağbet görüyor.

Tatil tanımınızı değiştirmeye hazır olun

Tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla karşılarken aynı zamanda klasik bir otel tatiline kıyasla çok daha renkli, keyifli günler geçireceğiniz kiralık villalarda tatil anlayışınızı baştan aşağı değiştireceksiniz.

Özellikle özgür ve doğayla bütünleşeceğiniz bir tatile şahit olduktan sonra stresten tam anlamıyla uzaklaşarak, tam da hayal ettiğiniz tatille karşılaştığınıza şahit olacaksınız. Hellovillam güvencesi ve tecrübesiyle, tam olarak aradığınız özellik ve fiyatta, asla unutamayacağınız bir tatil deneyimi sizi bekliyor.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.