Hafta sonu veya tatilde okuyabileceğiniz 5 kitap önerisi

Hafta sonu veya tatilde okuyabileceğiniz 5 kitap önerisi: Erkeklerin Kadınlara Söylemediği 7 Sır, Acemi Çöpçatan, Şimdi Değiş, Erkeğin Pin Kodu, Kasmadan Annelik…

Hafta sonu veya tatilde okuyabileceğiniz 5 kitap önerisi: Erkeklerin Kadınlara Söylemediği 7 Sır, Acemi Çöpçatan, Şimdi Değiş, Erkeğin Pin Kodu, Kasmadan Annelik...
Hafta sonu veya tatilde okuyabileceğiniz 5 kitap önerisi

Boş zamanda ne okuyacağım diye karar veremiyor musunuz? Keyifle okuyabileceğiniz 5 kitap önerisi…

Milattan önce 10. yüzyılda papirüslerin birbirine yapıştırılmasıyla başlayan mükemmel serüven; kitap… Tara Kitap etiketiyle yayımlanan bu 5 kitap size eşlik edecek.


Hafta sonu veya tatilde okuyabileceğiniz 5 kitap önerisi:

1- Acemi Çöpçatan

acemi çöpçatan kitap

Herkes mutlu sonları sever ama Eros’un küçük kızı sanki daha çok! Yalnız bir kusuru var, biraz acemi… Onun attığı oklar pek de hedefi vuramıyor hatta yanlış kalplere isabet ediyor. Eros’un, pardon Ecoş’un kendini ‘fahri aşk doktoru’ ilan etmesiyle olaylar başlıyor. Kimi zaman Eros’un kızı, çoğunlukla yaveri ama aslında bal gibi de ‘Acemi Çöpçatan’ olan Ecrin’in maceraları; şaşırtıcı tesadüfler, gülümseten gelişmeler, karmaşık düşünceler ve bazen de kendi gönül ilişkileriyle karışıp adeta sarpa sarıyor.

Gülay Fırat’ın kaleme aldığı romanda Nevin-Suat, Buğz-Peri, Demir-Hülya ve niceleri ‘Acemi Çöpçatan’ın okları ile feleğini şaşırıyor. Hayatın yoğun temposuna minik bir ara verip bu iyi niyetli ama acemi çöpçatanın romantik maceralarını okurken çok eğleneceksiniz. Elinizden düşüremeyeceğiniz, şahane bir roman okumaya hazır olun!

2- Erkeklerin Kadınlara Söylemediği 7 Sır

Erkeklerin Kadınlara Asla Söylemeyeceği 7 Sır
Erkeklerin Kadınlara Asla Söylemeyeceği 7 Sır

Bir erkek ilişkide en çok neye ihtiyaç duyar? Onu mutlu etmek için bilmeniz gerekenler nedir? Birlikte olduğunuz erkeği neler huzursuz eder? Hayatınızdaki erkek en fazla neden korkar ve siz onun korktuğu şeyi nasıl ustaca yaparsınız? Neden daima kahraman olmaya öykünür? Ve onunla harika bir ilişki sürdürmenin yolları nelerdir?

Yazar Kevin Leman kitabıyla ilgili olarak: “Bu kitabı elinize aldığınız için sizi kutlarım! Demek ki hayatınızdaki erkeği önemsiyor ve onunla ilişkinizi geliştirmek istiyorsunuz. Erkekler hiç de biz kadınların düşündüğü kadar karmaşık değildir. İster evli olun, ister biriyle birlikte yaşayın veya çıkıyor olun Erkeklerin Kadınlara Asla Söylemeyeceği 7 Sır, ilişkinizin gölgede kalan yönlerini ortaya çıkaracaktır.” diyor.

3- Şimdi Değiş

Elisha Goldstein şimdi değiş kitap

Elisha Goldstein’in kaleme aldığı Şimdi Değiş, karar vermek ve hayatında köklü bir değişiklik yapmak isteyen kişilere adeta bir rehber niteliğinde.


Goldstein kitabını şöyle anlatıyor: “Hayatınızda neleri değiştirmek isterdiniz? Ayaklarınızın geri geri gittiği işinizden istifa edip, yeni bir başlangıç yapmak? Sizi mutlu etmeyen ilişkinize son verip hayallerinizdeki gibi bir aşk yaşamak? Kaybeden değil, bolluğu ve bereketi çeken biri olmak? Antidepresanları çöpe atıp strese karşı doğal bir zırh geliştirmek?

Bütün bunları geçmişten gelen inançlarınız ve geleceğe yönelik kaygılarınız yüzünden yapamıyor olabilirsiniz. Bu kitap sizi ‘şimdi’ye, içinde bulunduğumuz ‘an’a getirerek zihninizin kilitli kapılarını açacak ve size hayatınızın senaryosunu yeniden yazma fırsatı verecek. Ve bütün bu değişim ‘şimdi etkisi’ ile yaşanacak! Çünkü ‘şimdi’den başka zaman yoktur. “Şimdi’ye giden bir yol yoktur; Şimdi yolun kendisidir.”

4- Erkeğin Pin Kodu

Erkeğin Pin Kodu kitap baturay özden

İlişki Koçu Baturay Özden, “Erkeğin Pin Kodu ” kitabında kadınların merak ettiği tüm soruları somut örneklerle yanıtlarken; “Erkek neden aldatır?” tarihi sorusunu da yaşanmış olaylarla masaya yatırıyor ve zeki bir erkek için ‘O kadın’ı mutlu etmenin hazzı yüzlerce kadınla birlikte olmaktan daha büyüktür’ diyor.

Kitabında ‘o kadın’ olmanın tüyolarını da veren yazar, kadınlara ‘Her gün beni sevmenin yeni bir yolunu bulan bir kadın için çabalamayı bırakır mıyım sizce?’ diye soruyor ve: “Her erkek hayatının kadını olduğunuzu anlar, yeter ki siz ona anlatın. Erkeğinizin her şeyi olun; aşkı, arkadaşı, dostu, sırdaşı, dert ortağı… Ama asla biblosu olmayın.” diyor.

5- Kasmadan Annelik

Daisy Waugh kasmadan annelik

Amerika’daki Çinli annelerin başlattığı zorlayıcı “Kaplan Annelik” akımına son vermeye hazırlanan o akım, “Kasmadan Annelik”. Zamanla çocukları sıkan “Kaplan Annelik” modelinin aslında onları pek de mutlu etmediği ortaya çıktı.


Çocuklarımızı bir proje gibi yetiştirmek yerine onların da her konuda mükemmel olmadığını kabul edersek her şey çok daha kolay olacak. “Kasmadan Annelik” adındaki rahat ebeveynlik modeli sizi ve çocuklarınızı daha mutlu edecek. Tara Kitap etiketiyle raflarda yer alan “Kasmadan Annelik” kitabının yazarı Daisy Waugh kısaca “Kasmayın ve anneliğin keyfini çıkarın” diyor.

Türkiye en çok satan kitaplar 2018 listeleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.