Astroloji: 11 – 17 Kasım 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 11 Kasım – 17 Kasım 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 11 - 17 Kasım 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 11 – 17 Kasım 2019 haftalık burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

11 Kasım – 17 Kasım haftasında; 12 Kasım tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay; hepimiz için maddi konularda somutlaşmak, sağlamlaşmak, kazanımlarımızı biriktirmek ve korumak anlamına geliyor. Yatırım, alım satım yapmak için kararlar alabiliriz. Dolunay’ın yönetici gezegeni Venüs Yay burcunda yer alırken yurt dışı seyahatlere, eğitime, akademik konulara, uluslararası ticarete, yolculuklara, basın-yayın, medya veya hukuki konulara dair gelir veya giderlerimiz olabilir.

Venüs’ün ayrıca şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter ile kavuşumda olması girişimlerimizin ve kafamıza koyduğumuz hedeflerin bizi fırsatlara taşıyabileceğini, bu fırsatları yakalamak için oldukça umutlu olduğumuzu gösteriyor.


Bu Dolunay’da Merkür Akrep burcunda Retro olacağından iletişim, haberleşme, para transferleri, alışveriş veya krediler, sigorta ve borçlarla ilgili ödemelerde gecikmelere, hatalara ve karışıklığa maruz kalmamak için dikkatli olmakta bir hayli fayda var. Bu dönemde kıskanç, ketum, pasif, agresif davranışlar, şüpheler ve kuşkularla davranıyorsak ilişkiler zarara uğrayabilir, bunu da unutmamak gerekir.

Astroloji: 11 – 17 Kasım 2019 haftalık burç yorumları

11 Kasım, 12 Kasım, 13 Kasım, 14 Kasım, 15 Kasım, 16 Kasım ve 17 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor? Astrolog Dinçer Güner yorumladı…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 11 – 17 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: 12 Kasım’da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana gelecek. Gelirinizi etkileyecek bir konuda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Maaşınızda ya da priminizde kesintiler olabilir. Borç verdiğiniz paralar gelmeyebilir. Maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat edin.

Bu Dolunay işin içinde hem Plüton hem de Satürn olduğu için önemli. Parasal konularda değişim, güç kazanma, sürpriz gelişmelere hazır olun. Ekonomik durumunuzu değiştirecek hızlı gelişmeler söz konusu olabilir.

Özellikle hafta boyunca kariyeriniz ile ilgili yapmak istediğiniz değişimi yapmak, iş kurmak, çalışma sisteminizi değiştirmek, iş ve para düzeniniz için yöneticilerinizle konuşmak için uygun koşullar söz konusu. Kariyeriniz ile ilgili, sizse daha fazla kazanç sağlayacak, kontrollü değişimler olabilir.

Finansal konular gündeme geliyor, yeni kazançlar gündemde. Özellikle iş hayatınıza ilişkin konularda hızlı, olumlu ve finansal anlamda ödül veya destekleyici etkileri olacaktır. Bu yeni bir müşteri ile tanışma olabilir, terfi olabilir veya daha iyi maaşlı bir işe geçişle ilgili olabilir. Her halükarda bu Dolunay, para konularınızı gündeme taşıyacaktır.

Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür; vergiler, borçlar, krediler, nafaka, prim, burs gibi konularda hatalı kararları, iletişim-yazışma sorunlarını, eski dönemlere ait borçların ortaya çıkabileceğine işaret etmekte.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 11 – 17 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: Bu Dolunay zamanı istek ve arzularınızı ortaya koymak, istekleriniz için yeni başlangıçlar yapmak, yeni girişimlerde bulunmak, finansal anlamda kazançlarınızı arttırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Özellikle hukuk, eğitim, ticaret, yurt dışı veya yabancılarla ilgili geçmişe ait belki de önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bir yenilenme, yeniden yapılanma süreci içine girebilirsiniz.

Fiziksel olarak değişime gitmek, yeni bir tarza sahip olmak, diyete başlamak için koşullar sizin adınıza uygun. Bu Dolunay ile birlikte, özgürlük ihtiyacınız da aynı şekilde artacaktır.

Sizi kısıtlayan koşullar her ne ise veya yapmak istediğiniz ve sürekli ertelediğiniz her ne varsa hafta boyunca bunları yapmak adına büyük kararlar alıp harekete geçebilirsiniz.

Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür, evlilik, ortaklıklar, anlaşmalarla ilgili konularda hatalı kararlara, iletişim sorunlarına işaret etmekte. Hafta boyunca partneriniz veya ortağınızla birbirinizi yanlış anlama ihtimaliniz oldukça yüksek.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 11 – 17 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: Planlarınızı, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmayabilirsiniz. Gizli ilişkiler, saman altında su yürütürcesine planlar gündemde olacak. Yine bu günlerde yalnız kalmak, kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz.

Bu Dolunay zamanı, finansal anlamda bir engeli aşmak, krizi yönetmek, finansal anlamda daha rahat ve kolay bir şekilde destek bulabileceksiniz. Bu gizli, el altından bir destek olabilir.

Bu Dolunay işin içinde hem Plüton hem de Satürn olduğu için önemli. Hafta boyunca sağlığınıza özen göstermeniz gerek. Beklenmedik, ani rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Özellikle boyun, boğaz, ses telleri, endokrin sistemi ile ilgili olabilir.

İçsel olarak sizi huzursuz eden konularla ilgili destekler alabilirsiniz. Hafta boyunca kredi işlerini araştırabilir, yatırım konularına göz atabilirsiniz. Ekonomik olarak atacağınız adımlar gizlilik içinde olacaktır.

Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür, birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim sorunları, yanlış anlama gibi durumların oluşabileceğine işaret etmekte.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 11 – 17 Kasım haftalık yorumları

Yengeç burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden destekler alabilir, önemli fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Organizasyonlara katılabilir, çok daha aktif ve sosyal olabilirsiniz.

Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş. Yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilerle irtibat halinde olabilirsiniz.

İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik kendinize yeni stratejiler geliştirebilir, hedefler koyabilirsiniz bu hafta itibari ile.

Bu Dolunay işin içinde hem Plüton hem de Satürn olduğu için önemli. Varsa ortaklıklarınız bu alanda yeni bir yapılanmaya gidebilir, yeni olumlu ve düzen getirici kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni ortaklıklar kurmak için özellikle dost ve arkadaşlarla adımlar atabilirler.

Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür, özel hayatınızda, çocuklarla ilgili konularda iletişim sorunları ve yanlış anlamaları gündeme getirebilir.

Hafta boyunca finansal riskler almak, borsa ve yatırım gibi konularda hatalı kararlar verme ihtimaliniz yüksek olabilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 11 – 17 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: Yaptığınız iş ile ilgili güzel ve kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz, iş arayanlar bu dönem iş görüşmeleri yapabilirler, işi olanlar iş hayatlarında kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilirler.

İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir. İş hayatınızda daha kalıcı, sağlam adımlar atabilir, kolay kolay risk almayabilirsiniz.

Bu hafta özellikle maaş zammı konuşmak veya daha iyi maaşlı bir işe geçmek için de koşullar gayet uygundur.

İş konusunda sürpriz, beklenmedik, ani, olumlu gelişmelere hazır olun. Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür, aile içinde iletişim sorunları, yanlış anlamalar yüzünden alınganlıklar söz konusu olabilir. Ev içinde ki elektronik düzende bazı arızalar gündeme gelebilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 11 – 17 Kasım haftalık yorumları

Başak burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: Yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, tanıtım, pazarlama, yaratıcılık gerektiren işlerden finansal anlamda rahatça kazanç elde etmenize yardımcı olacaktır.

Bu Dolunay uzak yerlere seyahat gibi konuları da gündeme getirebilir. Eğer işin içinde parasal meseleleri ilgilendiren bir takım davalarınız var ise, bu konularla ilgili harika destekler alabilirsiniz.

Yeni bir eğitime başlamak, yeni bir dil öğrenmek, para kazanmanıza yardımcı olacak bir eğitim için kolları sıvamak için de bu haftayı rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.

Bu Dolunay, işin içinde hem Plüton hem de Satürn olduğu için önemli. Hayatınızı değiştirecek sürpriz bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu sizin ilgi alanınız veya hobiniz olabilir. Özel hayatınıza çeki düzen verecek kararlar da alabilirsiniz.

Özel hayatınızda meydana gelen konulara duygusal değil daha gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceksiniz Duygusal sorumluluklarınız veya çocuklarınıza ilişkin sorumluluklarınız bu hafta biraz daha artabilir.


Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür, kardeşler, komşular, yakın çevreniz ile iletişim krizleri, yanlış anlaşılmalar yüzünden sorunlar ortaya çıkabilir.

Genel olarak önemli fikirlerinizi daha çok kendinize saklamanızda fayda var. Olası çıkacağınız seyahatlerde bir B planınızın olmasında fayda var.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 11 – 17 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: Özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel, destekler alabilirsiniz. Alacağınız bu destekleri bir sonraki hafta kullanmanızda yarar var.

Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler genel anlamda olumlu nitelikte olacaktır.

Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz. Ya da bu hafta uygun koşulları olan, yatırım amaçlı kredileri araştırabilirsiniz. Ama ekonomi malum, kaldırabileceğinizden çok daha büyük finansal riskler almamakta fayda var aslında.

Bu Dolunay işin içinde hem Plüton hem de Satürn olduğu için önemli. Evinizi veya arabanızı değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Evinize, ailenize ilişkin sorumluluklarınız hafta boyunca artabilir. Bu alanlarda düzen getirecek yeni kararlar alabilirsiniz. Kontrollü değişim dönemi sizler için.

Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür, kişisel olarak kullandığınız elektronik eşyalarla ilgili sorunlar, eşyaların yerini unutmalar söz konusu olabilir. Kafanız dalgın ve yorgun olabilir hafta boyunca.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 11 – 17 Kasım haftalık yorumları

Akrep burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: Sözleşmelere, anlaşmalara işaret etmekte bu Dolunay. Bu daha çok hukuksal bir kağıt üzerinde yapılacak olan bir anlaşma olabilir. Eğer yalnız iseniz, bir partneriniz yok ise bu Dolunay zamanı bazı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

Eşinizden veya partnerinizin fikirlerinden düşüncelerinden rahatlıkla yararlanabileceksiniz. Bazılarınız eş veya ortağınızla beraber bir iş girişiminde bulunabilir veya eşinizin parasal meselesinde olası bir krizi atlatması konusunda yardım ve destek olabilirsiniz.

İlişkilerinizde veya ortaklıklarınızda beklenmedik sürpriz, ani gelişmelere hazır olun. Bu alanda yeni kararlar alabilirsiniz düzen getirmek adına.

Hafta boyunca anlaşmalardan, sözleşmelerden yana şansınız açık olacak. Fakat Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın ve olası imza işlerinizde her şeyi defalarca dikkatli bir şekilde okuyun, okutun ve kendinizden emin iseniz atın imzalarınızı.

Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür, kendinizi ifade ederken zorlanabileceğinizi, kelimelerinizin doğru bir şekilde doğru noktalara gidemeyeceğine işaret etmekte. İletişim ve anlaşma problemleri yaşayabilirsiniz.

yay

Yay burcu 11 – 17 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: İş ortamınızı ilgilendiren bölgede gerçekleşecek olan bu Dolunay, yeni projeler ve yeni müşterilerle bir araya gelmenize yardımcı olacaktır. Bu projeler finansal anlamda getirisi yüksek olabilecektir.

Eğer iş arıyor iseniz bu Dolunay ve takip eden 2-3 gün önemli haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yine bu hafta diyete başlamak, sağlıklı beslenmek, spora başlamak daha doğrusu hayatınızı daha kaliteli ve sağlıklı geçirmek için destek almak için de harika bir hafta.

Yalnız sağlık olarak, boğazınıza, bademciklerinize, ses tellerinize dikkat etmenizde fayda var.

Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür, kötü dedikodulara, fikirlerin çalınmasına, kardeşlerle ilişkilerde sorunlara işaret etmekte.

Hafta boyunca önemli fikirlerinizi ulu orta herkesin yanında söylemeyin, çalınma riski var.

oğlak

Oğlak burcu 11 – 17 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: Yalnız olanlar gözlerini dört açsınlar, çünkü çok yakınınızda bir yerde aşk sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınıza ilişkin gizlilik içinde hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyor da olabilirsiniz fakat bu Dolunay zamanı bunu artık açığa çıkartabilirsiniz.

Yine çocuk sahibi olanlar, çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak iş hayatınızda özellikle başarıyı çok daha kolay bir şekilde edebilir, finansal anlamda kazanç elde edebilirsiniz.

Bu Dolunay özel hayatınızda olan kişiye özel sürprizler hazırlayabilir, ilişkinizi çok daha sağlam ve güçlü bir hale gelmesi için adımlar atabilirsiniz.

Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür, dostlarınızla, arkadaşlarınızla iletişim problemleri, yanlış anlamalar yüzünden problemler, yanlış yargılarda bulunmaya işaret etmekte.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 11 – 17 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: Çevrenizde işinize ve ne yapmanız gerektiğine dair karışacak çok fazla insan olmasına karşın, kendi bildiğinizi okuyacaksınız. Özellikle özel hayatınıza ilişkin sesler çok fazla yükselebilir.

Dolunay haftasında yeni bir eve geçmek, yeni ev kiralamak, araba almak, veya satış işlerini halletmek için koşullar oluşabilir ama Merkür’ün Retro olduğunu unutmamakta fayda var. Bu konularda gecikmeler, aksilikler yine de ortaya çıkabilir.

Ani bir kararlar yaşadığınız evi veya arabanızı değiştirmek isteyebilirsiniz, ya evinizin stilini, tarzını, rengini veya mobilyalarınızı değiştirebilirsiniz. Hafta boyunca yatırımı olabildiğince kendinize yapın.

Hafta boyunca terapi almak, ruhsal anlamda size iyi gelecek ve yön verecek adımlar atmak için çok uygun. Korkularınızın, kaygılarınızın kaynağı ne ise bunları tespit edip çözüme ulaştırın.

Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür iş hayatında iletişim ve anlaşma sorunlarına işaret etmekte. Patronlarla kuracağınız diyaloglara dikkat, gereksiz duygusal tepkiler vermeyin.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 11 – 17 Kasım haftalık yorumları

Balık burcu 11 Kasım haftası burç yorumları: İletişim kanallarınız aktifleşmeye başlıyor, telefonunuz, e-mailiniz her zamankinden daha çok çalışabilir. Yalnız Merkür’ün de Retro olduğunu unutmayın, bu nedenle iletişimde hatalar, aksilikler olmasını bekleyebilirsiniz.

Yine bu Dolunay zamanı arkadaşlarınızla beraber bir seyahat planı yapabilirsiniz. Bir arkadaşınızın desteği ile web sitesi, blog oluşturabilir, internet ve bilgisayarla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Dolunay haftasında kardeşinizin mesleğine ilişkin ya da maddi konularına ilişkin krizlerini çözmek konusunda destek olmanızda gerekebilir.

Dolunay’ın tam karşısında yer alan Retro Merkür hayatı daha derinden sorgulamanıza neden olabilir. Hayata geliş amacınız nedir, kime ne şekilde nasıl faydanız dokunur gibi konulara daha çok eğilebilirsiniz.

Yeni bir eğitim koşulu ortaya çıkabilir ya da bir sınav ya da üniversite ile ilgili konularda iletişim ve anlaşma sorunları ortaya çıkabilir.


Astrolog Dinçer Güner • sorumgeldi.com • Sözcü Astroloji

11.11 indirimleri: 9, 10 ve 11 Kasım’da hangi markalar indirimde?

Trendyol 9 10 11 Kasım indirim günleri: Neler indirimde?

n11 araba kampanyası: 11.11 indirimi ile Volkswagen otomobiller


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.