Hepsiburada.com Apple’ın Türkiye’deki yetkili e-ticaret satıcısı oldu

Hepsiburada.com, Apple ile yaptığı iş birliği kapsamında, Türkiye’de Apple ürünlerinin online satın alınabileceği tek resmi e-ticaret satış noktası olduğunu duyurdu. Online alışveriş sitesi, iPhone, iPad, Apple Watch, Mac gibi Apple ürünleri için platformunda özel bir sayfa hazırladı.

Hepsiburada, Apple Türkiye yetkili e-ticaret satıcısı oldu

E-ticaret platformu Hepsiburada.com, Türkiye’deki faaliyetleri kapsamında Apple ile yeni bir iş birliğine imza attı. Yapılan açıklamada, Hepsiburada’nın Apple’ın dünyada nadir olarak yetkilendirdiği resmi online platformlarından biri olduğu belirtildi.

İş birliğiyle Hepsiburada, Türkiye’de Apple ürünlerinin online satın alınabileceği ilk ve tek resmi e-ticaret satış noktası durumuna geldi. Yeni işbirliğiyle müşteriler, Hepsiburada üzerinde tasarlanan ayrı bir bölümden Apple ürünlerini inceleyip, satın alabilecek.


Müşteriler, Türkiye’de satışı kısa bir süre önce başlayan yeni iPhone modelleri iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile yeni nesil Apple Watch Series 5’in yanısıra iPad, Mac, Apple TV ve aksesuar gibi diğer Apple ürünlerine de bu bölümden ulaşabilecek.

Dünyada sayılı, Türkiye’de tek!

Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ, Apple ile yaptıkları iş birliğiyle ilgili olarak “Apple’ın dünyadaki sayılı, Türkiye’de ise ilk ve tek olarak tercih ettiği yetkili online platform olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Özel olarak hazırladığımız sayfayı Apple kullanıcılarının alışkın oldukları tasarım ve satın alma yolculuğuna uygun olarak tasarladık” dedi.

Hepsiburada CEO'su Murat Emirdağ
Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ

Murat Emirdağ bu yeni iş birliğiyle ilgili şöyle konuştu:

“Türkiye ve bölgesinin lider e-ticaret platformu olarak, daima müşterilerimize mükemmel müşteri deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Bu noktada da yeni yatırımlar, işbirlikleri, teknoloji ve inovasyona odaklanmaya devam ediyoruz. Teknoloji devi Apple ile hayata geçirdiğimiz yeni iş birliği, bu doğrultuda attığımız önemli bir adım.

Apple’ın dünyadaki sayılı, Türkiye’de ise ilk ve tek olarak tercih ettiği yetkili online platform olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimiz özel olarak hazırladığımız sayfa üzerinden bir tıkla, evlerinin konforunda Apple kalitesi ve Hepsiburada güvencesiyle diledikleri Apple ürününü satın alabiliyor. Üstelik bu sayfayı Apple kullanıcılarının alışkın oldukları tasarım ve satın alma yolculuğuna uygun olarak tasarladık.


Özellikle son dönemdeki yenilikçi atılımlarımız ve global iş birliklerimizle müşterilerinizin farklı alanlardaki ihtiyaçlarına cevap verecek yeni modeller üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Dünya devi Apple ile olan iş birliğimiz Hepsiburada’nın global arenadaki yerinin altını çizen ve önümüzdeki dönemde yazmaya devam edeceği başarı hikayelerinin bir yansıması” dedi.

hepsiburada apple watch iphone yetkili satıcı

hepsiburada.com hakkında

1998 yılında ilk tohumları atılan platform, 2001 yılında Hepsiburada markasıyla Doğan Online’ın bir parçası olarak hayatına devam etmeye başladı. Bugün Hepsiburada, geldiği konum itibarıyla Türkiye ve bölgesinin en büyük e-ticaret şirketi olmakla beraber, Türkiye’de internet ve teknoloji alanındaki şirketler arasında lider olarak kabul ediliyor.

Hepsiburada; 2001 yılından bu yana, dijital dönüşümü desteklemeye ve perakende sektörü ile el ele büyümeye devam ediyor. E-ticarette müşteri deneyimi ve alışverişi kolaylaştıran çözümleriyle geniş kategori ve ürün seçeneklerini tek tıkla müşterilerinin ayağına taşıyor. Hepsiburada, müşterilerine sunduğu kolaylıklar ve avantajlarla online alışveriş alışkanlığının yaygınlaşmasına, e-ticaret sektörünün gelişmesine öncülük ediyor.

Kurucusu Hanzade Doğan Boyner‘in vizyonunun bir sonucu olarak; online perakende hizmetini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırırken, tüm paydaşlarının hayatını kolaylaştırıyor.

Hepsiburada “Hepsiglobal” e-ihracat atılımıyla da platformdaki işletmeleri, markaları ve kaliteli Türk ürünlerini dünya pazarlarıyla ve milyonlaca yeni müşteri ile buluşturuyor.

Kuruluşundan bugüne hızlı büyümesini sürdüren Hepsiburada, bugün yaklaşık 40 kategoride, onlarca milyon ürün çeşidiyle aylık 100 milyondan fazla ziyarete ev sahipliği yapıyor. Geniş ürün yelpazesiyle ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Hepsiburada, ürün çeşitliliğini ve hizmet kolaylıklarını da her geçen gün yeni yatırım ve işbirlikleriyle artırarak müşterilerine sunmaya devam ediyor.


Başarılarını aldığı ödüllerle her geçen gün taçlandırmaya devam eden Hepsiburada.com, Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunurken müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

n11.com 11.11 indirimleri kupon biriktirme maratonu


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.