Masa örtüsü üretimi

Tek kullanımlık masa örtüsü ürünlerinin en büyük avantajı, yemek masası temizliği yapmak yerine serilen masa örtüsünün toplanıp doğrudan çöpe atılmasıyla kullanıcılara ve işletmelere zaman kazandırması…

Masa örtüsü üretimi tek kullanımlık laminant kağıt plastik pvc masa örtüleri

İnsanlık tarihinde beslenme gereksinimi, zamanla değişti ve gelişti. Bu değişimde hayat standartları belirleyici bir etken olarak çıkıyor karşımıza. İlk çağlarda yaşamak için beslenen insanlar, belirli eşikler aşıldıktan sonra masalarda beslenmenin yanı sıra sohbet etmek, eğlenmek ve güzel vakit de geçirmek istediler. Bu süreci evde yemek yeme olanağına sahip oldukları hâlde farklı ortamlarda, farklı kişilerle tanışmak ve etkileşim içinde olmak takip etti. Bir anlamda yemek yeme kültürü gelişti ve sosyalleşmenin bir aracı oldu.

Bu noktadan sonra yiyecek-içecek hizmeti veren işletmeler karşımıza çıktı. Doğal olarak bu işletmelerin tercihleri, insanların talepleri doğrultusunda şekillendi. Daha konforlu, daha gösterişli ve rahat yemek yeme ortamları hazırlanmaya başladı. İnsanları tatmin eden temel faktörler hiç şüphesiz ki ortam ve yemeklerin lezzetleriydi ama yemek masalarının tertibi, sunumda kullanılacak araç ve gereç kullanımına da zamanla etkili olmaya başladı.

Kâğıt masa örtüsü, masa kurma ve görüntü açısından masa örtüleri içinde ayrı bir öneme sahip. Masa örtülerinin kullanımındaki en önemli öğe, misafirlerin gözlerine ve zevklerine hitap etmekti. Zamanla evlerde ve işletmelerde masa örtüleri görülmeye başlandı ve masa örtüsü modelleri giderek arttı. Rulo yapılan kâğıt masa örtüleri, PVC masa örtüsü, desenli PVC masa örtüsü, muayene masa örtüsü, lamineli muayene masa örtüsü, tek kullanımlık masa örtüsü gibi.

Tek kullanımlık masa örtülerinde tüketicinin tercihi: Ambalajstore

Şimdilerde ise tüketici ihtiyaçları yeniden şekillendi, daha pratik çözümler tercih edilmeye başlandı. Kâğıt masa örtülerinde, lamineli kâğıt masa örtülerinde, plastik masa örtülerinde ve muayene masa örtülerinde “kullan at” şeklinde tabir edilen tek kullanımlık ürünler ön plana çıktı.

Bu ürünlerin en büyük avantajı, yemek masası temizliği yapmak yerine serilen masa örtüsünün toplanıp doğrudan çöpe atılmasıyla kullanıcılara ve işletmelere zaman kazandırması. Masanın ayrıca temizlenmesi zahmetinden, zamandan ve işgücünden tasarruf sağlayan bu ürünleri tercih edenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

tek kullanımlık masa örtüleri pvc kağıt plastik laminant muayene örtüsü

Kâğıt ve plastik masa örtülerinin kullanım alanları

Bugün masaları örten, kullanıldığı alanı daha dolu ve şık gösteren farklı renk ve boyutlardaki kâğıt ve plastik masa örtüleri, bir yandan misafirlerin gözlerine ve zevklerine hitap ediyor, diğer yandan güzel bir görünüş sağlıyor. Masa örtüleri, toplu yemek davetlerinde, lokantalarda, hastanelerde, pikniklerde, pastanelerde, yemekhanelerde, fabrikalarda, zincir restoranlarda ve otellerde tercih edilen bir ürün çeşidi.

Lamineli yemek masa örtüsünün üst kısmı kâğıt, alt kısmı kâğıda kaynak yapılan ince bir plastik malzemeden imal edilen bir ürün. Lamineli ürünler, kâğıttan imal edilen masa örtülerine kıyasla alt kısma sıvı geçirmediği için daha kullanışlı ve hijyeniktir.

Ambalaj ve temizlik sektöründe toptan satış yapan ilk e-ticaret firması olan Ambalajstore, özel hastanelere, yemek üretim tesislerine, kafelere, catering firmalarına, restoranlara, otellere, yurtlara, konaklama tesislerine, zincir marketlere, fabrikalara ve kliniklere plastik ve lamineli masa örtüsü sağlamaktadır. Ayrıca kâğıt havlu ve laminasyonlu olmak üzere muayene masa örtülerinde de aranan adrestir.

Lamineli ve plastik masa örtüsü

Piyasada plastik ve lamineli masa örtülerinin en çok tercih edildiği e-ticaret sitesi Ambalajstore’dur. Tek kullanımlık ürünlerde güvenin ve kalitenin adresi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi ziyaret eden tüketiciler, ürün standardı çok çeşitli olan ambalaj ürünlerini satın alırken ürün özelliklerini ilgili ürün açıklamalarından görerek taleplerini karşılayacak en doğru ürünleri alabilirler.

En kaliteli masa örtüleri Ambalajstore’da

Masa örtülerinde tüketici için fiyat belirleyici olsa da konu tercihe gelince kalite, çok daha baskın bir neden. Kâğıt veya plastik fark etmeksizin en kaliteli masa örtülerinin adresi hiç şüphesiz Ambalajstore. 2011 yılından bu yana Türkiye’nin ilk toptan ambalaj malzemesi satışını yapan Ambalajstore, tüketici nezdinde güvenilir bir e-ticaret sitesi konumunda.

Her geçen gün ürün gamını artıran Ambalajstore, “Ambalaj Toptancınız” mottosuyla Türkiye’nin tüm bölgelerine hızlı ve kolay bir şekilde ambalaj tedarikini toptan olarak yapabiliyor. Seneler içinde edindiği deneyimi; tüketici merkezli bir anlayışla daha da artıran Ambalajstore hem ürün çeşidinde hem de fiyat-performans olarak pazarı domine ediyor.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.