Türkiye’nin en lüks kiralık villaları

Zaman zaman tatil keyfi yapabilmek için otele ya da tatil köylerine gitmeye ihtiyaç duyulur. Ancak son zamanlarda bunların yerine lüks villa tercihi yapan birçok aile bulunmaktadır. İşte Türkiye’nin en lüks kiralık villaları…

Türkiye en lüks kiralık villaları villa ekstra

Türkiye’nin en lüks kiralık villaları

Lüks kiralık villalara arasında özellikle balayı çiftleri için dizayn edilmiş villalar göz çarpmaktadır. Çiftlerin ve ailelerin tercihlerine göre değişkenlik gösteren özelliklere göre kiralanabilecek farklı villa türleri mevcuttur. Örneğin, ultra lüks bir villa geniş yatak odası dizaynı ve farklı yatak modelleri ile sunulur.

Genellikle villalar doğa içinde bulunan ve manzarası olan yapılardır. Lüks villalar, ziyaretçilere televizyon, uydu alıcı, internet hizmeti, tüm mutfak aksesuarları, konforlu oturma grupları, lavabo, tuvalet, havuz ve bahçe gibi hizmetler sunar.

Lüks Villaların Genel Özellikleri

Ultra lüks villalar, kiralayacak ailelerin büyüklüklerine göre de seçilebilmektedir. Tatilini villaekstra.com sitesinden kiraladığı villada geçirmek isteyen ziyaretçilerimiz için yatak odası sayısı, villanın büyüklüğü ve bahçe genişliği gibi faktörler önemli rol oynamaktadır. Hemen hemen bütün villalarda ilk gün villaya giriş saatleri en erken 16.00’dır. En son gün villadan ayrılış saati ise 10.00’dur. Arada bulunan zaman diliminde ise villa temizliği gerçekleştirilir. Her ziyaretçiden önce detaylı bir şekilde temizlenerek steril hale getirilen villalar, sizlere hem konfor ve hem de lüks hizmetler sunar.

Aşağıda kiralama hizmeti verdiğimiz popüler bazı villalarımız ile ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Villa Şahmeran

Lüks Villa Şahmeran - Kalkan
Lüks Villa Şahmeran – Kalkan

Antalya’nın Kalkan ilçesinin İslamlar Köyü’nde yer alan Villa Şahmeran, Dalaman Havalimanı’na 130 km uzaklıktadır. Restoranlara 500 metre uzaklıkta yer alan bu villa Kalkan şehir merkezinde sadece 8 km uzaklıktadır. Son derece konforlu olan Villa Şahmeran’da en çok 4 kişi konaklayabilirken villada sunulan hizmetler ve villa içerisindeki eşyalar şu şekildedir;

  • Klima
  • İnternet
  • Televizyon
  • Oturma grubu
  • Modern Amerikan mutfak ve tüm ekipmanlar
  • 2 yatak odası (elbise dolabı, jakuzi, çift kişilik yatak, tuvalet ve banyo)
  • Havuz ve bahçe

Villa Hanedan

Lüks Villa Hanedan - Fethiye
Lüks Villa Hanedan – Fethiye

Dalaman Havalimanına 45 km mesafede bulunan Villa Hanedan, Fethiye’nin Çalış bölgesinde yer almaktadır. Şehir merkezine sadece 2 km uzaklıkta olan bu villa market ve toplu taşıma hizmetlerine de 500 metre uzaklıktadır.

Toplamda 7 kişinin lüks bir tatil yapabileceği Villa Hanedan’da 4 yatak odası bulunuyor. Modern Amerikan mutfağıyla hazırlanan bu villada sunulan diğer hizmetler;

  • TV, uydu alıcı, yemek masası, Wi-Fi, şömine,
  • Klima,
  • Bahçe ve tüm ekipmanlar,
  • Özel yüzme havuzu,

Villa kiralama hizmeti ile sizlere sunduğumuz bu güzel villada 4 yatak odası ve her odada 1 kişilik yatak, klima, elbise dolabı yer almaktadır. 1 yatak odası ise suit aile yatak odasıdır.

Villa Golden

Lüks Villa Golden - Fethiye
Lüks Villa Golden – Fethiye

Market ve restoranlara oldukça yakın olan Villa Golden, Fethiye’nin Ovacık bölgesindedir. 8 kişilik olarak tasarlanan Villa Golden 4 yatak odasından oluşuyor. Diğer villalarımızda olduğu gibi Amerikan mutfak modeliyle tasarlanan Villa Golden’da her yatak odasında ihtiyaç duyulan banyo, tuvalet, elbise dolabı ve komodin yer almaktadır. Ayrıca klima, lavabo, internet TV, uydu alıcı ve lüks oturma grupları da Villa Golden’da yer almaktadır.

Villa Kalbim

Lüks Villalar Kalbim - Fethiye
Lüks Villa Kalbim – Fethiye

Fethiye’nin Kayaköy mevkiinde bulunan Villa Kalbim, Dalaman Havalimanına 65 km uzaklıktadır. Şehir merkezi ve otogara ise sadece 6 km uzaklıkta konumlanmıştır. 4 kişilik olarak tasarlanan bu villada 2 adet yatak odası yer alıyor. Villada sunulan diğer hizmetler ve villa içerisinde bulunan eşyalar şöyledir;

  • Suit yatak odaları
  • Modern Amerikan mutfak
  • Modern ve rahat oturma grupları
  • Uydu alıcı, Wi-Fi
  • Klima
  • TV

Villa Sunshine

Lüks Villalar Sunshine - Marmaris
Lüks Villa Sunshine – Marmaris

Restoran, plaj ve marketlere yakın olan bu villa, Marmaris’in Söğüt bölgesinde yer almaktadır. Şehir merkezine 55 km uzaklıkta olan bu villa 8 kişiliktir. 4 yatak odası bulunan villada sunulan hizmetler ve bulunan eşyalar;

  • Bahçe ve tüm ekipmanlar
  • 4 suit yatak odası
  • Tüm mutfak ekipmanları
  • Klima
  • İnternet
  • Uydu alıcısı ve TV

Kiralama hizmeti verdiğimiz diğer villalar ile ilgili detaylı bilgiye villaekstra.com sitesinden erişebileceğinizi unutmayın. Bu güzel bölgede siz de sevdiklerinizle beraber rahat ve unutamayacağınız bir tatil deneyimi yaşayın.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.