Astroloji: Mart 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Mart 2020 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Mart 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Mart 2020 aylık burç yorumları…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Mart ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Maddi olarak derin bir nefes alacağınız dönemde olacaksınız. Büyük yatırımlar düşünüyorsanız güzel etkiler altında olabilirsiniz. Şansınızı deneyebilirsiniz. Bu dönem gelirlerinizde umduğunuzdan daha çok artış yaşayabilirsiniz. Maaşınız gibi gelir kaynaklarınız zihninizi kurcalayabilir. Daha iyisini hak ettiğinizi düşünerek yeni arayışlara geçebilirsiniz.


Bu ay arkanızdan işler çevrilebilir. Dostlarınızın, çevrenizdekilerin arkanızdan konuştuklarına dair duyumlar alabilirsiniz. Bilinçaltı çalışmaları yapabilirsiniz. Çocuğu olan Koçlar, çocuğunun sağlığına dikkat etsin. Hamile olanlar sağlığına ekstra dikkat etsin, riskli durumlar olabilir. Aşkla ilgili de kayıplar, aldatmalar yaşayabilirsiniz.

Evlilik ve ilişki hayatınızda hayal kırıklıkları yaşamaya açık olabilirsiniz. Hayal ettiğiniz ilişkinin veya evliliğin bu olmadığını düşündürtecek hareketleri, sözleri partnerinizden görebilirsiniz. Siz de bu süreçte detaylara takıldığınızdan dolayı olduğundan daha karamsar bir düşünce yapısında olabilirsiniz.

Geçmişte bıraktığınız birinden yeniden haber alabilirsiniz. Hisleriniz çok güçlü olacaktır. Rüyalarınız haberci olabilir. 20 Mart itibariyle sizlerin dönemi başlıyor olacak. Güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimler size iyi gelecek.

Dostluk ilişkilerinizde gerçekleri görmeye başlayacaksınız. Deneyimleyecekleriniz, beklemediğiniz davranışlar kim dost kim düşman size gösterecektir. Kariyer hayatınızda bir takım zorluklarla mücadele edebilirsiniz.

Ayın son haftası yaşamınızda yapmak istediğiniz her şey için, yeni adımlar konusunda Yeni Ay size destek olacaktır. Size yara veren ne varsa, geride bırakacaksınız. Çevrenizde kendinizi göstereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bu kariyer başarısı da olabilir.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Mart ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Mart ayının ilk haftası itibariyle sosyal çevrenizden fayda sağlayabilirsiniz. İş konusunda kazançlarınız ve gelirleriniz düşüşe geçebilir. Finansal risklere girmemekte fayda var. Kariyer hayatınızda işler yavaş ilerleyebilir. Öte yandan daha önce başvurduğunuz bir iş varsa bu dönem olumlu haber gelebilir.

Duygusal hayatınızda güzellikler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. İlişkinizin gitgide güçlendiği ve şansınızın bu konularda açıldığını göreceksiniz. Aşk hayatında şanslı bir dönemde olacaksınız. Ayrıca estetikler, güzellik ve kişisel bakım konularında da çok uygun bir dönemde olacaksınız.

Aşk hayatınızdaki gerilimlere dikkat etmelisiniz. Vereceğiniz tepkilere dikkat edin. Hayallerinizdeki kişi olmadığını düşünerek üzülmek yerine partnerinizin pozitif taraflarını görmeye çalışın.

Kendinizi sosyal yardım kuruluşları için emek harcarken bulabilirsiniz. Dostlarınızın yardımına koşabilirsiniz. Sizin desteğinize ihtiyaçları olduğunu haber alabilirsiniz.

Rahatsızlıklarınız varsa kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. En güzeli psikolojik olarak artık mutlu olmaya başlayacaksınız. Kariyer hayatınızda köklü değişimlere gidebilirsiniz. Ama bu değişime giderken her şey kolay olmayacaktır. Önce zorlanacak ve bu zorluklara direnirseniz çok güzel yerlere geleceksiniz.

Akademik hayatınızda bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Seyahatlerinizde bu dönemde gecikmeler, iptaller olabilir.

Duygusal olarak yara vermiş olan her şey artık geride kalıyor. Fiziksel olarak çektiğiniz bir ağrınız, rahatsızlığınız varsa şifa bulma vakti olacak. Enerjinizi iş hayatınıza ayırabilirsiniz. Çok savaşmanız ve dil dökmeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Mart ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: İkizler burçları kariyer hayatlarında güzel bir döneme giriyorlar. İş arayanlar iş başlangıcı yapabilirler. Önemli iş anlaşmaları veya evlilik için imza atılabilir. Sosyal çevre ile iş yapabilirsiniz.

Hayatın temposunda kendinizi ihmal etmemeye dikkat edin. Seyahatlerinizde gecikmeler veya aksilikler yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızdaki işlerinizde her şeyi iki kere kontrol etmenizde fayda var. Yüksek öğrenimde gece gündüz çalışarak bitirmeniz gereken şeyler olabilir.

Eski sevgiliniz geri dönüş sinyalleri verebilir. Geçmişinizde bıraktığınız olaylar bu sefer olumlu olarak size göre dönecektir. Duygusallığınızın artacağı bir dönemden geçeceksiniz. Aile içerisinde hayal kırıklığı yaratacak durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ummadığınız bir aile ferdinden beklenmedik bir tavır görebilirsiniz.

Kariyer hayatınızda kendinizi geliştireceğiniz bir dönemde olacaksınız. Alacağınız haberlerle işinizde elde ettiğiniz başarıları kutlayabilirsiniz. Beklemediğiniz anda şu ankinden daha güzel bir yerden teklif alabilirsiniz. Akademik kariyerinizde yorulacağınız, sık sık zorluklar çekeceğiniz fakat yılmadığınızda güzel başarılar elde edeceğiniz uzun bir süreçte olacaksınız.

Bulunduğunuz çevrede kendinizi ispatladığınız, başarılarınızın konuşulacağı bir dönemde olacaksınız. Şansınız açılacak. Elinizi attığınız her şey olumlu sonuçlanacaktır. Hayat sizi planlamadığınız şekilde yeni yollara sokabilir. İlk başta istemesiniz de bir şehir veya ülke değişikliği bu süreçte yaşayabilirsiniz.

Enerjinizi seyahatlere ayırabilirsiniz. Spora başlamayı düşünebilirsiniz. Profesyonel olarak yapıyorsanız başarılar elde edebilirsiniz. Eski dostlarınızla aranızdaki yaşanmışlıkları, kırgınlıkları bir kenara bırakarak tekrardan görüşmeye başlayabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında görev almaya başlayarak maneviyatınızı güçlendirebilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Mart ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Seyahate çıkabilirsiniz, akademik başarılar ve yüksek öğretimle ilgili şanslı bir dönemde olacaksınız. Mahkemesi olanlar avantajlı duruma geçebilir. Yurt dışı, yabancılarla ilgili işlerden para kazanabilirsiniz ya da bu alanlarda ticaret veya yatırımlar yapabilirsiniz.

Sosyal ilişkileriniz ön planda olacak. Dostlarınıza vakit ayırabilirsiniz. Hep birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Çevrenizde elde ettiğiniz başarılarla diğer insanlar sizi konuşuyor olacak.

Ayın ilk haftalarında finansal işlemlerinizde bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz. Kredi kartlarınızla ilgili problemler olabilir. Bu süreçte internetten yaptığınız harcamalara dikkat edin. Alacak, ödeme veya miras konularında size aldatıcı bilgiler söylenebilir.

Bu ay sizler için çok şanslı bir dönem başlıyor olacak. Yaptığınız her şey yolunda gidecektir. Bulunduğunuz ortamda parlayabilirsiniz. Aşk hayatında da sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Arkadaşlarınız vasıtasıyla tanıştığınız birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz.

Ummadığınız bir anda hem maddi hem de pozisyon olarak daha güzel bir iş teklifi alabilirsiniz. Aceleci kararlar vermeyin. Ruhen kendinizi özgürleştirmek, kimseye hesap vermemek isteyeceğiniz bir dönemden geçeceksiniz.

Akademik hayatınızda işleriniz yolunda olacak. Kariyer hayatınızda gücünüze güç katarak ilerliyor olacaksınız. Üstlerinizden veya yöneticinizden destek görebilirsiniz. İş değiştirmek istiyorsanız bu dönem yaptığınız başvurular olumlu sonuçlanabilir.

22 Mart itibariyle uzun bir süre maddi olarak zaman zaman zorlanacağınız ancak direndiğiniz müddetçe paraya para katacağınız bir dönemde olacaksınız. Borçlarınız artış gösterebilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde, kazandıklarınızı biriktirmenizde fayda var.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Mart ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: Kredi ve miras konuları, eşinizin / partnerinizin kazancı, ortak kazanç alanlarında oldukça şanslı bir döneme başlıyorsunuz. Geliri yurt dışına bağlı olanlar veya yurt dışı ile ortak iş veya ticaret yapanlar buradan güzel paralar kazanabilirler. Eğitim ya da seyahat için kredi başvurusunda bulunanlar destek alabilirler.

Bu ay itibariyle geleceğinize yönelik adımlar atacaksınız. Uzun süredir düşündüğünüz ancak harekete geçmekte zorlandığınız gelecek planlarınızı artık devreye sokabilirsiniz. İş hayatınızda değişikliklere sıcak bacaksınız.

Partnerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Zaman zaman birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle ilgili kulağınıza gelen her bilgiye inanmayın. Gerçekliğini onlara sorun. Birbirinize karşı açık ve dürüst olmakta fayda var. Kuruntulara yer vermeyin.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte kariyer hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Hem kazancınız hem de iş başarılarınız sizi son derece tatmin edecektir. Kalbiniz boşsa iş ortamında tanıştığınız birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz.

Dolunay döneminde (9 Mart) paranıza, değerli eşyalarınıza dikkat etmelisiniz. Sizden borç isteyen kim olursa olsun hayır demenizde fayda var. Sizin duygusal tarafınızı suistimal edebilirler. Öte yandan akademik işlerinizde gücünüzü, bilgi birikiminizi ispatlayabilirsiniz. Yurt dışı başvurularınız sorunsuz geçecektir. Sporla uğraşanlar için başarılı bir dönem olabilir.

Ekonomik durumunuzu ilgilendiren haberler alabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bu dönem ameliyat olma ihtimaliyle ilgili haberler alabilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçiyle de pozitif bir süreçten geçeceksiniz. Hayatınızda olumlu bir döneme adım atacaksınız.

İlişki ve evlilik hayatınızda gerçeklerin farkına varacağınız bir dönemde olacaksınız. Bitmesi gereken, çıkmazdaki ilişkiniz için artık mantığınızı devreye sokup sonlandırabilirsiniz. Bazı bitişler olsa da ilişkisinde güçlenip ciddi adımlar atacak çiftlerde olacaktır. Ama her iki taraf da ilişkisi için emek vermezse Satürn dersini verecektir.

Bu ay itibariyle sevdiğiniz kişiyle tutkulu bir dönem içinde olacaksınız. Enerjinizi ilişkinize ve evliliğinize ayıracaksınız. Bazen karşı tarafın özgürlük arzusu ağır basabilir. Kıskançlıklar yapmak yerine onun isteklerine kulak vermelisiniz.

Geçmişte artık ne yaşadıysanız yaşadınız. Şimdi yaralarınızı sarma vakti gelmiş olacak. Çünkü o kadar iyimser enerjiler altında olacaksınız ki hayat sizi mutlu edecek yeni kapıları önünüze getirecektir. Akademik olarak hedefleriniz varsa yeni başarılara imza atabilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Mart ayı burç yorumları

Başak burç yorumları: İkili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında şanslı bir dönemde olacaksınız. Ortak işlerden kazanç elde edebilirsiniz ama çok dikkatli olmalısınız. Bu ay başlarken oldukça pozitif bir ruh hali içinde olacaksınız. Olumlu bakış açılarınız sayesinde kendinize de güzellikleri çekeceksiniz.

Çalışma hayatınızda işlerinizde bazı sorunlar çıkabilir. Her şeyi iki kere kontrol etmekte fayda var. Sağlığınıza dair bir teşhis alırsanız hemen inanmayın. Sonuçlar veya doktorun teşhisi yanıltıcı olabilir.

Akademik hayatınızda zirveye yükselebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi size bir tatil sürprizi yaparak başbaşa romantik anlar geçirmenizi sağlayabilir. Partnerinizle olan iletişiminiz daha samimi ve duygusal olacaktır. Birbirinizle olan bağınız güçlenecektir. Bazen konuşmadan bakışarak anlaşacağınızı göreceksiniz.


20 Mart itibariyle de finansal konularda güç kazanacağınız bir sürece giriyorsunuz. Yavaş yavaş maddi olarak güzel günlere adım atacaksınız. Çalışma hayatınızda güçleneceğiniz belki de yönetici olacağınız bir süreçte olacaksınız. Maddi olarak aldığınız yaraları saracak yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Bu ay sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var zira ciddi bir süreçten geçebilirsiniz. Çalışma koşullarındaki stres sizi ruhsal ve fiziksel olarak yıpratabilir. Fazla hırs yapıp kendinizi bu dönemde ihmal etmemelisiniz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Mart ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: Özellikle parasal konularda ve duygusal ilişkilerle ilgili konular kafanızı yoruyor olabilir. Ayın ilk haftası itibariyle finansal olarak rahatlamaya başlıyorsunuz. Miras kaldığını öğrenebilirsiniz. Elinize toplu para geçebilir. Eşinizin gelir durumunda artış yaşanabilir. Kredi başvurularınız sorunsuz onaylanabilir. Çalışma ortamınızda üstlerinizden veya yöneticilerinizden önemli destekler alabilirsiniz.

Özellikle Dolunay döneminde (9 Mart) sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Özellikle bağışıklık sisteminizle ilgili problemler ortaya çıkabilir. Duygusal ilişkinizde detaylara takılmanız sizi gerginleştirebilir. Eski korkularınız bu dolunayda tetiklenebilir.

Hislerinizin güçlü olacağı bir dönemden geçebilirsiniz. Aklınıza gelenler karşınıza çıkabilir. Aşk hayatınızda iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle fikirleriniz uyuşmayabilir. Onun hakkında size söylenenlere inanmayın. Dedikodudan ibaret olacaktır. Öte yandan partnerinizle ciddiyete giden adımlar atılabilir. Aranızdaki problemleri çözerek güçlü bir beraberliğe devam da edebilirsiniz.

Ortaklıkla yürütülen işiniz varsa sizi iş hayatında yükseltecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili birtakım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerek sağlığı gerekse eğitim, iş hayatında onun zorlandığını görebilirsiniz. Onun pes etmemesi için destek olmanız gerekebilir.

Ailevi konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sizden saklanan gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Ay sonuna doğru yalnız olanlar yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Birlikte olanlar da partnerleri ile geçmişteki duygusal yaraları sarabilirler.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Mart ayı yorumları

Akrep burç yorumları: Kariyer hayatınızla ilgili ön planda, sahnede olabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Şans oyunlarından veya borsadan para kazanabilirsiniz. Bu ay ikili ilişkilerinizin de ön plana çıktığı bir süreçte olacaksınız. Gerek gönül ilişkinizde gerek ortaklık ilişkinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ailevi konularda zaman zaman çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Herkes birbirini yanlış anlayabilir. Bazı gerçekleri kabullenmek zor gelse de zorlukları aştıkça güzel günler de gelecektir. Ailenizle sıkı sıkıya bağlı yola devam edeceksiniz. Bu dönem evle ilgili sözleşme imzalayacaksanız her şeyi kontrol edin. Hatalar meydana gelebilir.

Gönül ilişkinizde mutluluktan uçabilirsiniz. Evlilik tekliflerine hazır olmanızda fayda var. Yalnızlar yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Evliliğinizdeki sorunlar yoluna girip daha büyük tutkuyla yola devam edebilirsiniz.

Sevdiğinizde iletişiminiz düzelecektir. Empati yaparak, birbirinizi anlayarak birbirinizle olan bağınız güçlenecektir. Dostlarınıza karşı kırılabilirsiniz. Dostunuz sandıklarınızın aslında samimi olmadıklarını görünce hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

İş ortağınızla beraber elde ettiğiniz başarılarla bu dönem çok fazla maddi gelir elde edebilirsiniz. İş hayatınızda gücünüzü diğerlerine kanıtladığınız bir dönemde olacaksınız. Yeni bir hobiye yönelebilirsiniz. Yeni gayrimenkuller elde edebilirsiniz. Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni kapılar aralanabilir.

Eğitim hayatınızda zorlanmalar olsa da sonunda başarı sizin olacaktır. Çevrenizdekilerle iletişiminiz azalabilir. Daha da sessizleşip içinize kapanabilirsiniz. Geçmişteki duygusal yaralarınızı sarmaya başlıyorsunuz. Öfkenizi, pişmanlıklarını bir kenara bıraktığınızda mutlu olacağınızı göreceksiniz.

yay

Yay burcu Mart ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: Ev ve aile ile ilgili konularda daha fedakar olacağınız, aileden destek alacağınız bir dönemde olabilirsiniz. Bebek düşünenler müjdeli haber alabilirler. Yurt dışından misafir gelebilir. Evden internet yayımcılığı, e-ticaret konularıyla ilgili bir iş yürütmeye başlayabilirsiniz.

Mart ayının ilk haftası Merkür retro etkisiyle elektronik aletlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle iletişim konusunda sorunlar, gecikmeler yaşanabilir. Cep telefonunuzu, bilgisayarınızı mutlaka yedekleyin. Bilgiler kaybolabilir.

Kariyer hayatınızda başarılı bir dönem sizi bekliyor. Bu süreçte terfi alabilirsiniz, maaşınızda artış söz konusu olabilir. Gelirlerinizde bir hayli artış yaşanabilir. Duygusal hayatınızda da her şey rayına oturmaya başlayabilir.

Dolunay döneminde aile ve iş hayatındaki dengeyi bozmanız sorunlara neden olabilir. Aileniz sizden duygusal ilgi görmek istiyorken kendinizi işinize kaptırmış olmanız gerginlikler yaratabilir. Ailede rahatsızlığı olan biri gündeme gelebilir. Ailenizi ilgilendiren haberler alabilirsiniz. Önceliğiniz yakın çevreniz olabilir. Ev arayışınız varsa araştırmalarınız bu dönem sıklaşabilir.

Ayın ikinci yarısından sonra şansınızın daha da açıldığı bir dönemde olacaksınız. Yeter ki harekete geçin ve olumlu sonuçlar alacağınızdan emin olun. Aşk hayatınızda da cesur adımlar atmanız sizi mutlu edecektir.

Kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili gerginlikler gündemde olabilir. Bazı kişilerle ipler kopma noktasına gelebilir. Ay sonu gerçekleşecek Yeni Ay ile duygusal yaralarınızı sarma dönemi olacaktır. Olumsuz düşünmek yerine geleceğinize odaklanarak iyimser olduğunuzda hem psikolojiniz hem enerjiniz yükselecektir.

oğlak

Oğlak burcu Mart ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: İletişim ve eğitim konularında şanslı bir dönemde olacaksınız. Ev kredisi alabilrsiniz. Aile ile ilgili miras konuları gündeme gelebilir. Enerjiniz de şansınız da yükselişte olacak. Sevdiğinizle romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

Merkür retro döneminde finansal işlemlerinizde dikkat edin. Paralarınız başka hesaplara gidebilir. Kredi kartlarınız kopyalanabilir. Para çekerken kartınız ATM’de kalabilir. Kısacası paranıza dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda mucizelere inanabilirsiniz. Aşık olmam diyenler bile bu dönem yeni bir aşka tutkuyla bağlanabilir. Çocuk hayalleri olanlar bu dönem bebek müjdesi alabilirler. Her konuda şansınız çok açık olacak. Hiçbir şeyi ertelemeyin harekete geçin. Hayatınızın sahnesinde olacaksınız.

Bu dolunayda duygusal olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Sorun olmasa bile çok fazla detaya takılarak enerjinizi düşürebilirsiniz. Yüksek öğrenimle ilgili işlerinizde vaktinizi harcayabilirsiniz.

Eğitimle ilgili süreçleriniz yoğunlaşabilir. Sosyalleşeceğiniz, yakınlarınızdan davetler alabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Kurduğunuz güzel iletişim sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Edebiyata olan ilginiz artabilir.

Evinize ve aileniz olan düşkünlüğünüz artabilir. Gayrimenkul yatırımlarınızda güzel getiriler olabilir. Ailenizle aranızdaki bağın güçlendiği bir dönemde olacaksınız. Maddi olarak güçlenmeye başlıyor olsanız da Satürn bunu yaparken size dersler vermeye de çalışacaktır. Öncelikle çok para kazanmanız için bir o kadar emek vermeniz gerekecektir. Bazen aksilikler olsa da kolaya kaçmak yerine savaş verdiğinizde gelirinizde artışlar olacaktır.

Ay sonunda gerçekleşecek Yeni Ay’da geçmişte yaşanan ailenizdeki sorunlar için yaraları sarma vakti olabilir. Sorunları çözmeye çalışırken agresif bir tutum sergilemekten kaçınmalısınız. Önümüzdeki iki aylık süreçte para kazanmak için mücadele vermeniz gereken bir süreçte olabilirsiniz. Sabırlı olun, verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Mart ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: Maddi konularda nihayet şansınızın açıldığı bir döneme giriyorsunuz. Yakın çevreden, eşten ya da ortaklarınızdan bu anlamda güzel destekler alabilirler. Evinizle ilgili güzel bir süreçte olacaksınız. Ev değiştirmek isteyenler için güzel fırsatlar karşılarına çıkabilir. Ailede rahatsızlığı olan birinin şifa bulduğunu öğrenebilirsiniz.

Bu ay maddi olarak şansınız açılıyor. Yatırımlarınızdan gelirşler elde edebilirsiniz. Kazançlarınız gözle görülür bir şekilde artabilir. Bir yerden ödemeler ve para gelebilir. Ancak Merkür retro döneminde 10 Mart’a kadar yeni bir şeye adım atmamanızda fayda var. Zihniniz bulanık olacağından doğru kararlar veremiyor olabilirsiniz.

Dolunay döneninde de (9 Mart) paranıza dikkat etmelisiniz. Özellikle borçlarınız konusunda gerginlikler yaşanabilir. Sağlığınızı riske atacak hareketlerden uzak durmalısınız.

Geleceğinizle ilgili yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz. Bu dönem sizin duygusal tarafınızı kullanıp borç isteyenler olabilir. Eğitim ve iş hayatınızda kendinizi kanıtladığınız bir süreçte olacaksınız. Özellikle hedefleriniz varsa hırslı yapınızla kimse önünüzde duramayacaktır.

22 Mart’ta Satürn sizin burcuna geçiyor. Önümüzdeki üç yıllık süreçte Satürn sizleri güçlendirmeye, hayatınızda farklı bir noktaya getirmeye başlayacaktır. Ancak bu pek de kolay olmayacaktır. Bazen dipte olduğunuzu düşünürken sabırlı olmanız gerekecektir. Bu süreç uzun süreceğinden her şeyi bırakmak isteyebilirsiniz. Tam o nokta sizlerin hayatınızın değişeceği an olacaktır.

Yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz. Eskideki tüm anıları unutarak size huzur veren yeni bir ortama dahil olabilirsiniz. Eğitim hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Fakat bu yeniayda sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Bazen agresif olsanız da bu hırslı yapınızdan kaynaklanacaktır. Aşk hayatınızda tutkulu bir süreçte olacaksınız. Çekiciliğiniz baş döndürebilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Mart ayı yorumları

Balık burç yorumları: Maddi konularda şanslı bir ay yaşayacaksınız. İş arayanlar iş bulabilir. Eğitim hayatınızda da başarılar yaşayacağınız bir süreçte olacaksınız. Kariyer konularında ön plana çıkabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilir ve bunu değerlendirebilirsiniz. Kariyer hayatınızda sürpriz gelişmeler olabilir.

İnanç konuları, eğitim, ticaret, akraba iletişimlerinizde, hukuki süreçlerde bu ay gündeminizi oluşturabilir. Önünüzü net görmeden herhangi bir eylem içine girmemelisiniz, bu süreçteki bilgiler yanıltıcı olabilir

Geçmişteki sevgiliniz tekrardan karşınıza ansızın çıkabilir. Sevdiğiniz kişiyle olan iletişiminiz daha yumuşak ve romantik olabilir. İlişkinizin başındaysanız çekinmek yerine birbirinizi tanımalısınız. Duygusal olarak yorgun olabilirsiniz. Evliliğinizde özellikle hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Hayal ettiğinizin bu olmadığını düşünebilirsiniz.

Maddi olarak güç kazanmaya devam ediyorsunuz. Beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Sağlığınızla ilgili ciddi bir süreçten geçebilirsiniz. Kendinize dikkat etmenizde yarar var. Dostlarınızla olan ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Alacağınız yeni bir iş teklifi veya miras haberi gelirlerinizde aniden yükselişe yol açabilir. Sürekli kendinizi yermek, olumsuza odaklanmak sizi yapmak istedikleriniz için engelleyebilir. Psikolojinizi artık değiştirme zamanı, kendinizle barışmanız lazım.


Ay sonuna doğru fikir, düşünce ve duruşunuz dikkat çekici olabilir. Alacağınız bazı kararlar olabilir ya da bazı konularda netleşebilirsiniz. Bu konularla da ilgili yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

İndigo Dergisi Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.