Karantinaya gitmesi gereken kadın, polisler eşliğinde otobüsten alındı!

Karantinaya alınmak üzere Paris’ten getirilen Türk vatandaşlarının bulunduğu otobüs durdurularak kadın bir yolcu valiziyle beraber indirilerek çakarlı özel bir araca konuldu. Otobüste bulunanlar ise duruma tepki gösterdi.

karantinaya gitmesi gereken kadın polisler eşliğinde otobüsten alındı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun duyurduğu Fransa ve Almanya’dan tahliye edilecek Türk vatandaşlarının uçakları inmeye başladı.

Fakat, Paris’ten TK1824 sefer sayılı uçuşla Türkiye’ye getirilen yurttaşlar arasındaki genç bir kadın İstanbul Havalimanı’ndan otobüsle alınıp karantinaya gidilirken aracın durdurulması üzerine valizi ile otobüsten indi ve üzerinde çakar bulunan özel bir araçla gitti.


Yetkililer ve uzmanlar, günlerdir “14 gün kuralından” bahsetmesine rağmen yaşanan bu görüntüler karantina koşullarının sağlıklı olup olmadığı konusunda endişelere neden olurken görüntüleri sosyal medyada yayımlayan bir kişi “Halk sağlığı için tehlike olduğu için suç duyurusunda bulunuyorum” ifadelerini kullandı.


İşte kadının araçtan indirildiği anlar:

Süleyman Soylu’dan açıklama


Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yanlış yapılan bu biniş işlemi için gereğini yapıyoruz dedi.

Umre dönüşü karantinadan kaçan 28 Erzurumlu Çorum’da yakalandı!


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.