Kasko sigortasını taksitle ödeyebilirsiniz!

Kasko sigortasında yüzde 70’e varabilen hasarsızlık indirimi imkanı kaza yapmamış araç sahipleri için büyük bir fırsata dönüşüyor. 12 ay taksit imkanı sunuluyor!

Kasko sigortasını taksitle ödeyebilirsiniz! fiyatlar hasarsızlık indirim

Trafiğe çıkan tüm araçlar için kasko sigortası en önemli sigorta ürünlerinden biridir. Ülkemizde trafik kazalarının neredeyse tamamı maddi hasarı da beraberinde getiriyor. Araç sahiplerini ekonomik anlamda çok ciddi sıkıntıya sokabilen maddi hasarlara karşı alınabilecek en önemli tedbir ise kasko sigortasıdır. Bilindiği gibi bu sigorta araç sahiplerinin isteği doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Ancak zorunlu trafik sigortasından farklı olarak, bir kaza durumunda karşı tarafın değil sigortalı olan aracın masraflarını karşılıyor.

Öncelikle kasko sigortasının ücretini taksitle ödeme imkanı sunan Generali Sigorta gibi sigorta firmalarının olduğunu belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla bütçe endişesi yaşamadan da kasko sigortasının sunduğu teminatlardan rahatlıkla faydalanılabilir. Üstelik 12 taksit imkanı sunuluyor ve haliyle araç sahiplerinin her ay ödemesi gereken ücret de gayet makul seviyelere geriliyor.

Hasarsızlık indirimi fırsatından faydalanma zamanı!

%70’e varabilen hasarsızlık indirimi imkanı ise kaza yapmamış araç sahipleri için büyük bir fırsata dönüşüyor. Generali Sigorta’nın araç sahipleri tarafından çok fazla tercih edilmesinin nedenlerinden biri de hasarsızlık indiriminin sembolik rakamlarla yapılmıyor olmasıdır. Aynı zamanda oldukça esnek teminat paketlerinin sunuluyor olduğunu da unutmamak gerekir. Teminat paketleri arasından her araç sahibinin ihtiyacına yönelik seçimler yapması mümkün olabiliyor.

‘Benim Kaskom’ olarak adlandırılan bu kasko sigorta ürünü hasarsızlık indirimi dışında da çeşitli indirimleri kapsıyor. Araç sahiplerinin hangi risklere karşı teminat almak istediğine bağlı olarak sigorta poliçesinin şekillendirilmesi yani kişiye özel bir form kazanmasına olanak tanınıyor. Ardından araç sahiplerinin indirim seçeneklerini değerlendirmesi ve bütçesine en uygun olan poliçe için onay vermesi de mümkün hale geliyor.

Tüm bu işlemler için sadece birkaç dakika ayrılması yeterli oluyor. Zira internet sitesinde zaten konuya dair merak edilen tüm detaylar aktarılıyor. Bu sayede araç sahiplerinin nasıl bir sigorta ürünü satın aldığını çok iyi biliyor olması sağlanıyor. Fiyatlar zaten makul seviyede tutuluyor ve bu durumda kasko sigortası yaptırmamak için geriye hiçbir engel kalmıyor. Generali Sigorta tarafından sunulan en güncel kasko fiyatları için buraya tıklayın ve 2020 fiyat listesine hemen siz de göz atın.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.