Blu-Ray film kalitesi karşınızda!

Net bir şekilde filmleri izlemek isteyenler Blu-Ray tercihinde bulunabilir. Çünkü bu teknoloji sayesinde yüksek çözünürlük elde edilir. Artık evlerinizde de kaliteli sinema keyfinden faydalanmanız mümkün olacaktır.

Blu-ray film

Blu-Ray filmler arasından:

  • İstediğinizi seçerek yüksek çözünürlükte izlemeye başlarsınız.
  • Full HD film izle cihazlar üzerinden seçiminizi yapmanız gerekir.
  • Oynatıcı Blu-Ray olarak ayarlanmalı ve film bu şekilde açılmalı.

Kısacası bu olanaklardan faydalanmak için izleyeceğiniz cihazın da uygun olması gerekir. Medya oynatıcısında ‘Blu-Ray’ varsa sonuç alabilirsiniz. Yani çözünürlüğü güçlü olan görünümler ile istediğiniz filmi izlemeye başlarsınız.

Blu-Ray ile izlenmesi gereken filmler

Blu-Ray teknolojisine uyumlu olan yapımlar sayıca fazla. Yani gerçekçi görünümler ile sinemayı evlere getirmek mümkün olacaktır. Bunun için ilk başta önerilen yapımları sıralamak gerekirse:

  • Mad Max: Muhteşem bir aksiyon olan Mad Max, Blu-Ray teknolojisi ile buluştu. Böylece ortaya efsanevi bir seyir keyfi çıktı. 2015 yılında vizyona giren film, Oscar kazanmış ve izleyicilerinden tam puan almayı başarmıştır.
  • Transformers: Gerçekçi sahnelere tanıklık etmek isteyenler Blu-Ray eşliğinde Transformers izlemeye başlayabilir. Büyük bütçeli yapımlar arasında olan film, sinema keyfini evde yaşamanıza olanak sağlayacaktır.

Blu-Ray film tavsiyeleri

Blu-ray imkanlarından faydalananlar tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmiyor. Böylece en sevilen filmlerden haberdar olur ve tercihinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse:

  • John Wick: Seri olarak yayınlanan John Wick, 1 – 2 olarak ele alınabilir. Neticesinde Blu-Ray teknolojisine bağlı olarak yüksek çözünürlükte izlemeye başlayabilirsiniz. Bunun için Blu-Ray filmler arasında başı çekmiş ve tavsiye edilmiştir.
  • Fantastik Canavarlar: Orijinal adı Fantastic Beasts and Where To Find Them olarak ele alınır. Fantastik Canavarlar ve Nerede Bulunurlar şeklinde ifade edilir. Yine yüksek çözünürlük imkanları dahilinde izlemeye başlayabileceğiniz yapımlar arasında yerini almıştır. Ultra HD çözünürlük sayesinde keyifli saatler geçirebileceğiniz filmlerden bir tanesidir.

Ultra HD film izle!

Yüksek çözünürlük ile film izlemek isteyenlere tavsiye edilen yapımlar saymakla bitmiyor. Mesela Despicable Me 2 bunlardan sadece bir tanesi. Macera dolu sahneleri ile öne çıkan yapımlar arasında. Beraberinde gelenler de:

  • Alien: Seri yapımlardan da tercihte bulunmanız mümkün. Alien bunlar arasında boy gösterir. Ve 4k şeklinde yüksek çözünürlük imkanlarından faydalanmanız mümkün olacaktır.
  • Apocalypse Now: Usta yönetmen Francis Fod Cappola tarafından ele alınmıştır. Özel montajla izlenebilecek olan film, gerilim türünden gözler önüne serilir. Ve gerilim dolu sahnelerin ultra çözünürlük ile izlenmesi söz konusudur.
  • 2001: Tam olarak 2001: A Space Odyssey şeklinde ele alınır. Bir Uzay Macerası, izlenmesi gereken yapımlar listesinde yerini almıştır. Ve uzay temalı olan filmi, kesintisiz olarak izlemeniz sağlanmıştır.

Yüksek kalitede sinema keyfi!

Yüksek kalite 4k ile Blu-Ray imkanları dahilinde gözler önüne serilir. Neticesinde en çok tavsiye edilenlere göz atarak istediğinizi seçebilirsiniz. Yine yukarıda sıraladıklarımız kadar dikkat çeken diğer yapımlar ise şöyle:

  • Pacific Film: Aksiyon filmlerine meraklı olanlar bu yönde seçimini yapabilir. 4k görünümleri ile öne çıkan yapım, macera tutkunlarını karşılamakta.
  • Black Hawk Down: Savaş filmleri arasında yerini almıştır. Yine hem ses hem de görüntü kalitesi ultra seviyede. Bundan dolayı Blu-Ray film izle listelerinde yerini almıştır.
  • Blade Runner: Birkaç versiyona sahip olan bu yapım üzerinden de seçiminizi yapabilirsiniz. Yine aksiyon dolu sahneleri ile ekrana kilitleyecek olan film, sinema severlerden tam puan almayı başarmıştır.

Blu-Ray izlenen savaş filmleri

Daha çok yüksek çözünürlük imkanı ile savaş filmlerine başvuruluyor. Mesela Gladyatör bunlardan bir tanesi. Ve henüz izlemeyenlere dair:

  • Film: 2000 yılında sinema severleri karşılamıştır. Hem savaş hem de dram türünden sergilenir. Russell Crowe ile Joaquin Phoenix’in başrolde yer aldığı yapım, 2 saat 51 dakika kadar sürüyor.
  • İzleme: Yine Blu-Ray kalitesinde izlemeniz mümkün. Yüksek kalitede ses ile görüntü efektlerine yer verilmiştir. 4k imkanları dahilinde filmin gerçekçi sahnelerine şahitlik edersiniz. Bunun için medya oynatıcısı üzerinden ayarlama yapmanız gerekir.

Hem bu ultra çözünürlük hem de tavsiye edilen filmlerde tek bir adreste buluştu. İzleyiciler hemen https://www.fullhdfilmizlesene.com/ üzerinden hepsine göz atarak seçimini yapabilir ve izlemeye başlayabilir.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.