Edirne’de arka bacakları kesilmiş halde 6 aylık yavru köpek bulundu

Edirne’de arka bacakları kesilmiş halde bulunan 6 aylık yavru köpeğin görüntüleri yürekleri burktu. Köpeğin tedavisini Sohayko Derneği üstlendi.

Edirne arka bacakları kesilen 6 aylık yavru köpek bulundu sohayko

Edirne’de arka bacakları kesilmiş halde 6 aylık yavru köpek bulundu

Sohayko Derneği tarafından yapılan paylaşım şöyle:


Arka iki bacağı tamamen kesilmiş 6 aylık bir yavru… Bu akşam gelen ihbarla yine içimiz paramparça oldu. Kim bilir başına ne geldi?

Edirne’de arka bacakları kesilmiş halde böyle bulunmuş bandaj yapılmış sadece, yaraları açık duruyormuş. Kesikler simetrikmiş ve maalesef kötü bir mahalledeymiş oradakiler birilerinin yapmış olduğundan şüpheleniyormuş.

Acilen bu canı almak için yasin başkan ve arkadaşlar yola çıktılar İstanbul’a getiriyoruz canı. Durumu çok zor arka iki bacağı da yok aynı Mardin’den getirdiğimiz hayat gibi, aynı bütün Türkiye’nin ayaklandığı Pamuk gibi 😔

Ne istiyorlar bu canlardan?

Arka bacaklarını kesmek nedir nasıl yaşayacak bu can sokaklarda?

Neyse ki artık bizimle. Bundan sonra ona zarar verebilecek insanların eline düşmeyecek. Çocuk şuanda yolda, İstanbul’a geliyor. Bacaklarının durumunu klinikte göreceğiz sizlerle de paylaşacağız.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 


Sohayko Derneği (@sohaykodernegi)’in paylaştığı bir gönderi

Pamuk tüfekle vuruldu, patileri kesildi: 3 şüpheli serbest!


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 20 yıldır ilkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan bağımsız bir medya kuruluşudur. Amacımız: Gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonumuz: Okurlarımızda sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerlerimiz: Dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın çevrimiçi yayınlarından biri olarak, iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul eder. Bu doğrultuda Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İndigo Dergisi ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildirgeyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya toplumsal köken, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.