Erdoğan: Salgına rağmen kapalı salonlarda tıklım tıklım buluştuğunuz için teşekkür ediyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu kapalı salonlarda, salgına rağmen tıklım tıklım buluşma ve buluşturmayı sağladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.

Erdoğan: Salgına rağmen şu kapalı salonlarda tıklım tıklım buluşma sağladığınız için teşekkür ediyorum

Erdoğan: Salgına rağmen şu kapalı salonlarda tıklım tıklım buluşma sağladığınız için teşekkür ediyorum (video aşağıda)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’de yaşanan istifalar ile ilgili “Şimdi de partilerinde yaşanan istifalar dolayısıyla bizi hedef alıyorlar. CHP yönetimi ayaklarına taş değse AK Parti’yi suçluyor. Parti içi kavgalardan AK Parti’yi mesul tutmak yüzsüzlüktür, pişkinliktir, siyasi arsızlıktır” dedi.


Erdoğan, partisinin gençlik kolları üyelerine de seslenerek, “İnşallah gençliğimizi LGBT gençliği değil, tarihten gelen bu milletin, o şanlı tarihindeki gençlik olarak geleceğe taşıyacağız. Siz bilgisayarların klavyelerinde olan gençliksiniz, LGBT gençliği değil. Siz kıran döken gençlik değil tam aksine kırılan dökülen o kalpleri ayağa kaldıran gençliksiniz” diye konuştu.

“Salgına rağmen tıklım tıklım salonlar”

Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada salgına rağmen kongrelerin yapıldığı salonların tıklım tıklım olmasından dolayı partililere teşekkür etti.

Erdoğan, “Şu kapalı salonlarda Adana’da, Antalya’da, Bursa’da, Muğla’da bu salgına rağmen tıklım tıklım bu salonları haftanın başında oralarda buluşma ve buluşturmayı sağladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“CHP yönetiminden gayet memnunuz”

• Teröristler için gösterdikleri empatinin binde birini dahi o teröristlerin katlettiği insanlar için göstermediler. Devletin kaymakamına, öğretmenine karşı militan iftirası atarken teröristleri arkadaş diye koruma yarışına girdiler. Parti içi kavgalardan AK Parti’yi sorumlu tutmak yüzsüzlüktür. CHP yönetimi ayaklarına taş değse AK Parti’yi suçluyor.”


Parti olarak CHP yönetiminden memnun olduklarını vurgulayan Erdoğan, “Her hafta bir pot kıran, bir gün söylediğini ertesi gün inkar eden gaf ebesi CHP Genel Başkanı’ndan da memnunuz. Mumla arasak bulamayacağımız bir rakip. Bizim endişemiz ülkemiz adınadır. ‘Gazi’nin emaneti’ diye CHP’ye oy veren seçmen adınadır” diye konuştu.

“Teröre, ahlaksızlığa, sapkınlığa ve şiddete bulaşmadığı sürece her görüşe, her fikre saygılıyız”

Erdoğan, AK Parti’nin üye sayısının 11.5 milyona yaklaştığını belirterek şunları söyledi:

• “AK Parti’de ‘Önce millet, önce memleket‘ diyen herkese yer vardır. Kimseyi ötekileştirmiyoruz, kimseyi yargılamıyoruz. Teröre, ahlaksızlığa, sapkınlığa ve şiddete bulaşmadığı sürece her görüşe, her fikre saygılıyız. Başkaları gibi ‘küçük olsun, benim olsun’ zihniyetiyle değil, ‘büyük olsun hepimizin olsun’ şiarıyla hareket ediyoruz.

• Milletimiz geleceğini hala AK Parti’de ve Cumhur İttifakı’nda görüyor. Salgın şartlarına rağmen son bir yılda partimize 1 milyon 300 bini aşkın yeni üye kazandırdık. Yarıdan fazlasını 18-35 yaş arası gençler oluşturuyor.”

‘Partimizden ayrılmış arkadaşlarımızı yeniden kazanalım’

• Partimizden şu veya bu nedenle uzaklaşmış, ayrılmış olan arkadaşlarımızı tekrar yeniden saflarımıza kazandıralım. İsimler, makamlar, mevkiler gelip geçicidir. Türkiye’nin sendelemesini umanlara inat ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırlıyoruz.


Erdoğan törenin sonunda da gençlere “Gençliğimizi LGBT gençliği değil, tarihten gelen bu milletin o şanlı tarihindeki gençlik olarak geleceğe taşıyacağız” diye seslendi.

Video – Erdoğan: Salgına rağmen şu kapalı salonlarda tıklım tıklım buluşma sağladığınız için teşekkür ediyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz CHP yönetiminden gayet memnunuz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.