Astroloji: Mart 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Mart 2021 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji Mart ayı burç yorumları

Astroloji: Mart 2021 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Mart ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Yakın çevremiz ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkıyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Çok sayıda kısa yolculuk yapabiliriz. 23 Nisan’a kadar devam eden bu süreçte yeni iş anlaşmaları yapabilir, yeni sağlık rutinlerine başlayabilir, işiniz ile ilgili iletişim trafiğiniz artabilir.


Günlük yaşamımızın da hareketleneceği bir döneme giriyoruz. Yakın çevremizle fikir alışverişi yapmak, entelektüel tartışmalar girişmek bize büyük zevk verecek. Sosyal medyada ise çok aktif olacağımız bir süreçteyiz. Ancak dilimize hâkim olmakta fayda var.

13 Mart tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yalnızlık, geri çekilme, iç çalışma ve korkularınızla ilgili olarak yaşadığınız yeni bir noktaya odaklanma zamanı olabilir. Yani buna odaklanırken içinizde dünyanın tüm yükünü taşıdığınızı düşünebilirsiniz. Emin olun ki karşıki dağlar sizin sıkıntınızla hiç mi hiç ilgilenmiyor. Bu yüzden bugünlere birçok zorlukla geldiğinizi düşünerek bir kısa mola vermelisiniz.

Kendinize kafanızı dinlediğiniz gizli bir bahçe oluşturun. Kariyer sorumluluklarınız, iş yoğunluğunuz veya aile sorumluluklarınızdan bir parça kaçabildiğiniz bir şarj ünitesi yaratabilirsiniz. Uzun zamandır açamadığınız bir kapının anahtarını bulabilirsiniz. Kendinize güven duyun. İlahi planda sizin için güzel bir şeyler hazırlanıyor olabilir.

16 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Kalabalıklardan uzaklaşıp kendine dair iç gözlem yapmak isteyebileceğin bir dönem olabilir. Ortaya koymayı planladığın bir fikir varsa eyleme geçmek yerine konuya ilişkin daha fazla güç elde etmek üzere bu süreci bir hazırlık evresi olarak değerlendirebilirsin. Geçmişte çözülmeden üzeri kapatılmış finansal ya da işle ilgili bir konu varsa gündeme gelebilir.

21 Mart tarihinde Venüs sizin burcunuza geçiyor. Eğlenceli konulara uzun vakitler ayırmak isteyebileceğin bir zaman dilimindesin. Çekici, sempatik, özgüven yüklü tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Bu süreçte dış görünüşünde değişiklikler yapmak istemen mümkün. Ancak Venüs Koç burcundayken kendine has özelliklerini sergilemekte güçlük çektiği için bu arzuyu yerine getirmek adına Venüs’ün Boğa burcuna geçmesini beklemekte fayda olabilir. Ayrıca çatışmalı durumlar içerisindeki tarafların arasının düzelmesi konusunda aktif rol oynayabilirsin.

boğa burcu

Boğa burcu Mart ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili konular ön plana çıkacak. Bu dönemde, maddi konularda kendimizi risk almaya hazır hissedebilir, yeni gelir ve yatırım alanlarına yönelebiliriz.

Finansal olarak her zamankinden daha cesur olabilir, harcamalarda biraz aşırıya kaçabiliriz. Çok fazla temkinli davranmamalı, gerekli gördüğümüz yerde risk almalı ancak daha sonra bütçemizi çok zorlayacak girişimlerden ve harcamalardan da kaçınmalıyız.

13 Mart tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Gelecekteki hedefleriniz, beklentileriniz, arkadaşlarınız, gruplarınız, akranlarınız ve nihai umut ve isteklerinizle ilgili olabilir. Sosyalleştiğiniz yeni konulara odaklanma zamanı. Bu, dürüstçe inandığınız şeyin arkasında durduğunuz ve geleceğinizin yükselmesine izin veren şeyin yakalamanızla ilgilidir.

Bu yeni ay sadece özgünlük kazanmanızı ister. Kendi imajınızı daha iyi yerlere taşıyan olumlu bir ışıltıdır. Bu dönem yaptığınız her şey çevrenizde aslında ne kadar bu işi iyi bildiğinizi gösteren bir ispat olabilir. Bu duruma veya bu koza ihtiyacınız varsa kendinizi ispat etmek için uygun bir dönem olacak.

16 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Arkadaşlarınla vakit geçirmek ruhuna iyi gelebilir. Yeni şeyler öğrenmek için çeşitli organizasyonlara katılabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin. Çevrende sanatsal ya da ruhsal konular çerçevesinde hoş sohbetler yapıp fikir alabileceğin bilgili insanlarla karşılaşabilirsin. Geleceğe dair planlar yapmak için uygun bir dönemdesin.

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Kendi halinde kalmaktan daha çok keyif alabilir ve sosyal ortamlar içinde boy göstermeye bir süre ara verebilirsin. Bu süreçte hayatında meditasyon yapmak gibi içe dönebileceğin konulara yer vermek içindeki huzur seviyesinin yükselmesinde etkili olabilir. İkili ilişkilerde yanılma payı olabilir. Kalbin platonik bir aşk için atabilir. Ya da gündemini gizli bir ilişki meşgul etmeye başlayabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu Mart ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya ifade etme biçimimiz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Kendimizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha enerjik ve cesur hissedebiliriz.

Daha çok konuşmak isteyecek, özellikle zihinsel olarak kendimizi daha çok göstermek isteyeceğiz. Ancak bize zarar verebilecek sert sözlerden ve sivri dillilikten kaçınmalıyız. Daha uzlaşmacı olmamızda büyük yarar var.

13 Mart tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyeriniz, kamusal ve mesleki yaşamınız ve otorite konusundaki görüşlerinizle ilgili yeni başlangıçlara odaklanma zamanı. İşleriniz ya da kariyeriniz ile ilgili planlarınıza daha fazla ilgi göstermelisiniz.

Yöneticilerinizden ya da otorite figürlerinden keşfedilmeyi beklemek yerine bunu sizlerin sunması gerekmektedir. Kimse durduğu yerde keşfedilmez. Biraz daha beklemek ve görmek gereklidir. Bu yüzden dinamik bir yeniden doğuşun ortaya çıkmasını yenilemek için geri çekilmeyi seçin.

16 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. İş hayatınla ilgili hareketli günler seni bekliyor. Merkür Balık burcunda seyahat ederken senin de işle ilgili seyahatlerin olabilir. Ummadığın bir iş görüşmesi ya da iş anlaşması fırsatıyla karşılaşabilirsin. Ancak karar vermeden önce mantığı ön plana alarak etraflıca düşünmekte, detayları kaçırmamakta fayda var. Kariyerinle ilgili seni daha ileri götürecek bir konuda eğitim almayı planlıyorsan oldukça uygun bir dönemdesin.

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay süresince partilerin aranılan insanı olabilirsin. Katıldığın organizasyon ve sosyal aktivitelerde bolca yeni insanla tanışabilir, sanatsal eğilimi yüksek kişilerle ortak paylaşımlarda bulunabilirsin. Bu gruplar içinde bir araya geldiğin kadın figürlerden destek görebilir ya da yine bu gruplar içinde tanıştığın biriyle bir ilişkiye başlayabilirsin. Geleceğe yönelik kazançlı yatırımlar yapmak açısından şanslı bir dönemdesin.

yengeç burcu

Yengeç burcu Mart ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. İç dünyamızda iniş çıkışlar ve çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz.

Derinlerde yatan korkularımız ön plana çıkabilir. Gizli düşmanlarımızla ya da arkamızdan konuşanlarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Karar vermemiz çok zorlaşabilir, ruhsal ikilemlerde kalabiliriz. Bu dönemde sağlığımıza zarar vereceği için gerginlikten uzak durmaya çalışmalıyız.

13 Mart tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayatınızı yeniden gözden geçirmeniz ve olması gereken formatına dönüştürmeniz gereken bir dönem içinde olmanız muhtemel. Sanki tren raydan çıktı ama kimseye bir şey olmadı gibi. Sadece yeterli hevese ihtiyacınız var. Birileri bu konuda size yardımcı olacaktır.

Yardımcı olan insanları yanınıza alarak treni raya sokun. Yeniden eğitim görme isteğiniz ya da büyüme ihtiyacınız ortaya çıkabilir. Bu ihtiyaca cevap verin. Gerçek olanın yanında durmayı seçin. Ortaklık ilişkilerinizde kendinizi ifade etme biçiminizi değiştirmelisiniz.

16 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Hayata bakış açını değiştirebilecek ruhsal temalı yeni felsefeler, düşünce sistemleriyle karşılaşabilirsin. Mistik konular ilgini çekmeye başlayabilir ya da zaten ilgini çekiyorsa daha da derinleşmek isteyebilirsin. Denizaşırı ülkelerle ilgili hayallerin olabilir. Yurtdışında eğitim almayı planlıyorsan uygun bir dönemdesin.

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Venüs iş hayatını güzelleştirmeye geliyor. Venüs Koç burcundayken ilişkiler içerisinde biraz ani çıkışlar olabilir. Bu duruma farkındalıkla yaklaşıp, iş ortamında iyi ilişkiler içerisinde olduğun sürece olumlu dönüşler yaşayabilir, üstlerinden destek görebilirsin. Yaptığın işi güzelleştirmek isteyebilir, sanatsal konulara ilgi duyabilirsin. Zaten sanatsal bir işle meşgulsen bu süreçte öncü tavırlarınla işinin daha görünür olmasını sağlayabilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu Mart ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular gündemimizde olacak. Bu dönemde, yeni insanlarla tanışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilir, kendimize yeni gelecek planları kurabiliriz. Partneriniz ile birlikte vakit geçirmek, içinde bulunduğunuz sorunlardan kurtulmanıza yardımcı olacak. Birlikte ortak kararlar alarak hareket etmek faydalı olacaktır.

23 Nisan’a kadar sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirmeli, korkak davranmamalı ancak bir taraftan da temkini de elden bırakmamalıyız. Bu dönemde arkadaşlarınızda rekabet ve kıskançlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Mart tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Finansal kaynaklarınızı yenileme ve artık korkularınızı ortadan kaldırma zamanındasınız. Kendinizi yenilerseniz hiçbir olumsuz duyguya teslim olmazsınız.

Yenilenme ve değişme yetenekleriyle ilgili olarak dönüştürdüğünüz yeni noktaya odaklanma zamanı. Kariyeriniz ve kamusal yaşamınız bu yansıtıcı cevabı size verecektir. Çünkü alacağınız ödüller alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi doğru bir düzene sokmanıza vesile olacak.

16 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Finansal konularla ilgili geleceğe dair planlar yapabilirsin. Bu süreç verilen kararlarda istikrar sağlamak adına zor olsa da Merkür’ün Balık burcundaki yaratıcı enerjisi yeni fikirler üretmek ve planlama yapmak için değerlendirilebilir. Zihinsel anlamda dağınıklık, odaklanamama söz konusu olabileceğinden ortaklaşa finansal paylaşımlarla ilgili konularda mümkünse karar almayı daha sonraki bir zamana ertelemekte ve diğer tarafla konuşulan her şeyi yazıya dökmekte fayda olabilir.

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Alıştığın, senin için süregelen alışkanlıkların dışına çıkmak isteyebileceğin bir dönemdesin. İçinde yükselen yeni şeyler keşfetme arzusuyla farklı kültürlerle bir araya gelmek üzere yurtdışına seyahat organize edebilirsin. Hayata bakış açını değiştirebilecek, yeni felsefeler kazanmanı sağlayabilecek insanlarla tanışabilirsin. Uzaklardan gelen bir aşk kapını çalabilir.

başak burcu

Başak burcu Mart ayı yorumları

Başak burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında biraz gergin ve endişeli olabiliriz. İş hayatınızdaki yoğun tempo devam edecek. 23 Nisan’a kadar devam eden bu süreçte çok fazla çalışacaksınız, bu yüzden kendinizi zaman zaman yorgun hissedebilirsiniz. Biraz kaçamak yaparak dinlenmek isteyeceksiniz.

Üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile yaşayabileceğimiz gerginlikleri konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Fikirlerimizi dile getirirken, çok iddialı bir dil kullanmamakta fayda var. İş değişikliği yapmak konusunda daha cesur olacağız ancak biraz da temkinli davranmaya dikkat etmeliyiz.

13 Mart tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ortaklıklarınız, yasal anlaşmalarınız, iş ve kişisel ilişkilerinizle bağlantı kurarak odaklanma zamanı. Şimdi, gerçeğin tam olarak ne olduğunu anlamaya çalışmanın zamanı geldi. İlişkinizde ciddi bir noktaya gitme isteğinizin sizin istediğiniz koşullarda olması tutkusuna kapılmamalısınız. Karşı tarafın akışında hareket etmeyi öğrenmeli ve beklentiler oluşturmamalısınız.

16 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Zihnin daha çok yaşamındaki ikili ilişkilerin ve ortaklı konularınla ilgili düşüncelerle dolu olabilir. İçinde bulunduğun ikili ilişkilerini yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin.

Önemli bir iş anlaşması gündemine gelebilir. Ancak zihnin dağınık olabileceğinden odaklanmakta güçlük çekebilirsin. Yeni bir ilişkiye başlama noktasına gelmen halinde aşırı romantik düşünceler dolayısıyla partnerini olduğundan farklı görme eğiliminde olabilirsin, dikkatli olmakta fayda var.

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Maddi manevi destek görebileceğin bir dönemdesin. Miras gibi bir ortak paylaşım konusunda uzun süredir çözüme kavuşmamış bir sorun var ise senin de bu konuya ilişkin öncü, atak tavırlarınla istediğin sonucu elde edebilirsin. Uzun süredir tahsil edemediğin bir alacağın ya da bankadan onaylanmasını beklediğin bir kredi varsa bu konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Partnerinin kazancında bir yükselme olması muhtemel.


terazi burcu

Terazi burcu Mart ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular gündemimizde olacak. Kendimizi atıl ve enerjisi hissettiğimiz bir dönemden sonra tekrar harekete geçerek, yeni bir eğitim alabilir ya da seyahat planları yapabiliriz.

İş hayatınız ve eğitim hayatınız için mücadele edeceksiniz. 23 Nisan’a kadar sizi pes ettirmeye çalışan bazı engeller ile karşılaşsanız da zamanla bunları aşacaksınız. Yaptığınız işleri takip eden kişiler tarafından övgü alabilirsiniz. Kendimizi ifade etme isteğimiz bu dönemde çok büyük bir artış gösterecek. Entelektüel tartışmalar içinde bulunmaktan zevk alacağız ancak herkesin görüşlerine saygılı olmamızda yarar var.

13 Mart tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Alışkanlıklarınıza, kendinize ve başkalarına hizmetinizle ortaya çıktığınız konulara ve fiziksel sağlığınızla ilgili yaptıklarınıza odaklanma zamanı. Başkalarıyla ilişki kurmayı sevdiğiniz kadar kendi ihtiyaçlarınızı da önemsemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

Yaşamınız boyunca sizi ilerletecek rutin işlerinizi yolunuza düzenli bir şekilde sokmalısınız. İş yerinizde ya da sorumluluklarınızda önemli bir denge oluşturmak için güzel bir süreç. Hayatın yükünden şikayetçi olmak yerine artık kendinizi zoraki sorumluluklardan çıkartmalısınız.

16 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. İş hayatında ve günlük rutinlerinde bir hareketlilik söz konusu olabilir. Merkür, Balık burcunun dağılan enerjisi altındayken iş ortamında çok düzenli ve organize olmak zor olabilir. Diğer yandan hayal gücüne vereceği sınırsızlık etkisinden yararlanabilir ve işinde fark yaratan çalışmalar ortaya koyarak ön plana çıkabilirsin.

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Fazla lider ya da rekabetçi tavırlar içerisinde olmadığın sürece ikili ilişkilerin içerisinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Özellikle evliysen ve ilişkin içinde süregelen bir sorun söz konusuysa çözümüne yönelik inisiyatif alarak uzlaşmacı adımlar atabilir, olumlu sonuçlar elde edebilirsin. Ortaklaşa bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyorsan uygun bir dönemdesin. Sonuçlanmasını beklediğin hukuki bir sürecin varsa konu çözüme kavuşabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Mart ayı yorumları

Akrep burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemde olacağız. Maddi konular ile ilgili endişelerimiz artabilir. Ancak bir yandan da harcama dürtülerimiz de artabilir.

Ortak yürütmekte olduğunuz işlerde beklenmedik bir olay yaşayabilirsiniz. Ödenmesi gereken bir borcun gecikmesi yüzünden cebinizden fazladan para çıkartabilirsiniz. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz ya da ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz. Fazla risk aldığımız ve düşünmeden hareket ettiğimiz için eleştirilmemiz ve bu yüzden gerilmemiz de mümkün.

13 Mart tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Aşk ilişkileriniz, hayatınızdaki zevkleriniz ve yaşamın keyifli yanları ile ilgili konularda yeni noktaya odaklanma zamanı. İlişkileriniz zaman zaman sizi hala bir labirentte kaybolmuş gibi hissettirse de hayatınızdaki yeni yönleri keşfetmenize de yardımcı olduğu söylenebilir.

İlişkiniz içinde onurlandırılmadığınızı düşündüğünüz için yalnızlık hissediyor olabilirsiniz. Gerçek ve sizinle konuşan kişilerle yola devam etmelisiniz. Çevrenizdeki insanları şaşırtın.

16 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Romantik günler seni bekliyor. Aşk hayatın hareketlenebilir. Sanatsal bir konuyla ilgilenmeye başlayabilir ya da yoga gibi ruhsal temaları da içinde barındıran sportif bir faaliyete yönelmek isteyebilirsin. Çizim yapmak, yazı yazmak gibi yaratıcı konularla ilgileniyorsan hayal gücün ilgi çekici çalışmalar ortaya koymanda sana destek olabilir. Çocuklarla keyifli vakitler geçirebilirsin.

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. İş ortamındaki ilişkilerinde barışçıl tavırlar içerisinde bulunman halinde ön plana çıkabilir, ekip arkadaşlarından ve özellikle kadın figürlerden destek görebilirsin. Bu süreçte başka insanlara yardımcı olmaktan keyif alabilirsin. Genel anlamda sağlık konularında şanslısın. Ancak günlük koşturmacalarının içerisinde rahatlamak için bolca tatlı tüketme eğiliminin yükselmesine karşılık dikkatli olmakta fayda olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Mart ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde ya da ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Ayrıca kariyeriniz ile ilgili bazı konularda bitişler ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

Bu dönemde iki ilişki arasında kalabilir, mevcut ilişkimizde tamam mı devam mı kararını vermekte zorlanabiliriz. 23 Nisan’a kadar aşk hayatınızda zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Sorunlarımızı tartışarak değil açıkça konuşarak çözmeye çalışmalıyız.

13 Mart tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Eviniz, aileniz, en yakın ortamlar, aitlik duygunuz ile ilgili olarak nasıl bir yön içindesiniz bunu göreceksiniz. Değişiklikler yaparak kendinize yeni bir yaşam tarzı keşfedebilirsiniz.

Bu dönem mazeretler ya da gelişen olaylara direnç dönemi değil. Kendinizi iyi hissettiğiniz yeri bulursanız her şey yoluna girecektir. Şu an memnuniyetsizlik içinde olmak yerine kendinize doğru sorular sormalısınız.

16 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Odağında ev hayatın olabilir. Evde değişiklikler yapmak ya da evini değiştirmek isteyebilirsin. Ancak dağınık bir zihinle geleceğe yönelik karar alıp eyleme geçmeden önce daha odaklı bir zihinle karar vermek adına bu süreci bir planlama evresi olarak değerlendirmekte fayda olabilir.

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Sanatsal bir uğraşın varsa çalışmalarını, yeteneklerini öncü bir tavırla sahneye koymak için uygun bir dönemdesin. Çocuklarınla olumlu ilişkilerin olabilir ve onlarla bolca keyifli vakitler geçirebilirsin. Çocuğun yok ama istiyorsan Venüs’ün Koç burcundaki ziyaretini değerlendirebilirsin. Vaktini daha çok hobilerinle ilgilenerek ve sanatsal faaliyetler içerisinde sosyalleşerek geçirmek isteyebilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Mart ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda hareketli bir döneme giriyoruz. Eğitiminiz devam ediyorsa sınavlar veya hazırlamanız gereken yazılar, yayınlar olabilir.

23 Nisan’a kadar birlikte çalıştığımız kişilerle fikir alışverişi yapabilir, yeni projeler geliştirebilir, parlak fikirlerimizle takdir toplayabiliriz. Ancak zekamızla bilgiçlik taslamamızda ve daha kararlı olmamızda fayda var.

13 Mart tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Düşüncelerinizi değiştirmeniz gereken ve düşündüklerinizi gerçekleştiremediğinizi fark ettiğiniz bu dönem sizleri agresif biri yapabilir. Zihninizi açmak için kısa geziler, yakın dostlarınızla sohbetler size çok iyi gelecektir. İletişim gücünüzü yeniden yapılandırmanız gereken bir dönemdesiniz.

Yeni konulara odaklanma zamanı. Yükselip dünyaya farklı bir şekilde bakmanız size kendinizi daha iyi hissettirecektir. Yaşam aslında bir öğreti ve bu dönem sizden istenen bunu fark etmenizdir. Ticaret veya müşterileriniz ile ilgili geçmişte yarım kalan her türlü konuyu ortaya sunmalı ve çözme becerilerinizi bu sayede geliştirmelisiniz.

16 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Yaratıcı uğraşılar içerisindeysen bu dönem senin için çok güzel fırsatlar sunabilir. Hayal gücünün yükselişini değerlendirerek çok yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilirsin. Şiir, öykü vb. yazılar yazıyorsan kelimelerin büyüsünü rahatlıkla kullanarak hitap ettiğin kitle üzerinde büyük bir etki yaratabilirsin. Kardeşlerinle ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Gerçeklerden uzaklaşarak fazla fedakârca tutumların olabilir, dikkat etmekte fayda var.

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay süresince aradığın huzuru evinde, ailenle yakın temasta bulunarak yakalaman mümkün. Evini değiştirmek ya da evini güzelleştirmek arzusuyla yeni dekoratif düzenlemelere gitmek isteyebilirsin. Sosyalleşmek isteyeceğin ortamın da yine evin olması muhtemel. Arkadaşlarını evine davet edip onlarla keyifli vakitler geçirebilirsin. Aile içerisinde çözüme kavuşturulamamış konular varsa olumlu sonuca bağlanmasında aktif rol oynayabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Mart ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacak. Bu dönemde aşk hayatımız hızlı bir sürece giriyor. Partnerinizle ve çocuklarınızla keyifli vakit geçirebilir, aranızdaki bağları kuvvetlendirebilirsiniz.

Sportif aktivitelerden çok zihnimizi çalıştıracak, entelektüel yönlerimizi besleyecek aktiviteler bu dönemde bizi daha çok rahat ettirebilir. Hobilerimizle daha çok ilgilenmeye başlayabilir, yeni ilgi alanları üzerine eğilebiliriz. Sosyal yaşamımız da hareketlenebilir.

13 Mart tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Geliriniz, değerleriniz, mülkleriniz ve genel güvenlik duygunuzla ilgili sahip olduğunuz şeylere yani kısaca yeniye odaklanma zamanı. Burada olan yansımanın en iyisi olduğuna güvenin ve aile hayatınızın değiştiği şu dönemlerde hayatınızdaki bazı gerçekleri kabul edin.

Geçmişi daha iyi anlamak ve gelecek düzeninizi daha iyi oturtmak için muhteşem bir yeni ay deneyimleyeceksiniz. Hayatınızın gerçek noktası nerede bunu keşfedeceksiniz. Gizli yürüttüğünüz ilişkiler ya da sizde yarattığı ruhsal krizler bu yeni ay sonrası netliğe kavuşacak.

16 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Zihnin daha çok finansal konulara yoğunlaşabilir ve bu alanda bir hareketlilik yaşayabilirsin. Finansal konularda gerçekçilikten uzak hareket etmen mümkün. Dolayısıyla harcamaların yoğunlaşabilir. Gelirlerin ve giderlerin üzerine düşünebilir, yaratıcı fikirlerinle yeni alternatifler geliştirebilirsin. Ancak tam olarak nasıl ilerleyeceğini belirlemek konusunda karar vermekte zorlanabilirsin.

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Kardeşlerinle ya da yakın çevrenle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Fikirlerini konuşarak ve yazarak ifade edebileceğin konularda başarı sağlama potansiyelin yüksek. Sanatsal bir konuda eğitim almaya başlamak isteyebilirsin. Kısa süreli, sana keyif veren yolculukların olabilir. Yapmayı planladığın bir anlaşma varsa uygun bir dönemdesin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Mart ayı yorumları

Balık burç yorumları: 4 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Ev ve aile konuları ön plana çıkıyor. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir dönemde olabiliriz. Fikirsel ayrılıklarda kantarın topuzunu biraz kaçırabilir, sert sözler sarf edebiliriz.

Evdeki misafir trafiğimiz artabilir. Arkadaşlarımızla evimizde bir araya gelebilir, keyifli ancak zaman zaman gerileceğimiz sohbetlere girebiliriz. 23 Nisan’a kadar evle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir ancak aynı zamanda bu yüzden strese de girebiliriz. Kendinizi iyi hissetmediğiniz bir evde oturuyorsanız da taşınma düşüncesine daha yakın olacaksınız.

13 Mart tarihinde sizin burcunuzda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Görünüşünüz, ortaya çıkan benliğiniz ve dünyaya giydiğiniz maske ile ilgili olarak yeni olana odaklanma zamanı. Zihniyetinizin çevrenizde yaşanılan olaylara göre değişmesi kendinize olan güveninizi bile sıfırlıyor olabilir. Bir sünger gibi sürekli sorunları üzerinize çekmeniz iletişim kurmanız için sizi uzaklaştırmamalıdır.

Bu yeni ay ile bir şeyleri değiştirme zamanındasınız. Bunu geliştirin ve farklı bir resim içinde olmayı seçin. Farkındalık güneş gibidir ve değdiği şeyi dönüştürür. Bu yeni ay sizin burcunuzda olduğu için sizi dönüştürecek demek oluyor. Bu yüzden bu ışıktan fayda sağlamayı seçin.

16 Mart tarihinde Merkür de sizin burcunuza geçiyor. Merkür’ün Balık burcunda düz harekette bulunduğu süre boyunca sözlerin ve fikirlerinle olumlu yönde dikkat çekebilirsin. Bu süreçte daha çok kendine odaklı olabilirsin. Hayatına farklı bir yön vermek adına yeni kararlar almak isteyebileceğin bir dönemdesin. Mümkün olduğunca duygusal kararlar almaktan ziyade mantığı ön plana alarak hareket etmenin faydası olacaktır.


21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Finansal gelirinde artış olabilir. Kazançların artarken harcama eğilimin de yükselebileceğinden bu süreçte dikkatli olmakta fayda var. Sanatsal ya da yaratıcılığın ön plana çıktığı işlerden kazanç elde etme potansiyelin yükselebilir. Yatırıma yönelik planların varsa gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesin.

Astroloji: 1 – 7 Mart 2021 haftalık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.