Astroloji: Mayıs 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Mayıs 2021 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

mayıs burç yorumları

Astroloji: Mayıs 2021 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Mayıs ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde hareketli bir döneme giriyoruz. Sık sık bir araya gelebilir, ufkumuzu açacak eğlenceli konuşmalar yapabiliriz. Bu süreçte çok sayıda kısa yolculuk planlamamız mümkündür. İletişimlerimizde daha sakin ve sabırlı olmakta yarar var.


9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, keyifli sohbetler edebilir, güzel zamanlar geçirebiliriz. Ayrıca önümüze bir süredir ilgilendiğimiz bir konuda eğitim fırsatları çıkabilir.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte gelir kaynaklarını gündeme getiriyor. Finansal istikrarını sürdürebilmek senin için her zamankinden daha önemli olabilir. Tahmin etmediğin yeni kazanç fırsatları ile karşılaşabilirsin.

Böylece daha çok çalışman gerekebilir ve sorumluluklarının arttığını hissedebilirsin. Kaynaklarındaki ani ve hızlı gelişmelerle standartlarının ve güvenliğinin sarsıldığını hissedebilir, huzursuzluk yaşayabilirsin. Daha girişken olmayı tercih edebilir ve inisiyatif alarak mücadele motivasyonuyla harekete geçebilirsin.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Daha affedici, empatik ve duyarlı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Spiritüel temalarla her zamankinden daha fazla iç içe olabilirsiniz. Metafiziksel konulara, din ile bağlantılı konulara karşı ilgi duyabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz dönemde meditasyon ruhsal gelişiminize katkıda bulunabilir.

Bunun yanı sıra hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir dönem içerisindesiniz. Bilinçdışınızdaki bastırılmış korkularınızla yüzleşmek ve farkındalık kazanmak için de uygun bir dönem. Jüpiter size ruhsal korunma ve bütünlük vadediyor. Hiçbir karşılık beklemeden başkalarına yapacağınız yardımlar da bu çemberi tamamlama adına bir anahtar görevi görebilir.

26 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanıyoruz. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde daha sakin ve anlayışlı olmamızda yarar var.

boğa burcu

Boğa burcu Mayıs ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında birçok yeni fırsat aynı anda önümüze çıkabilir. Yeni girişimler yapmak için sabırsızlanabiliriz ancak iyice düşünmeden harekete geçmemeliyiz. Gelir kaynaklarımız artabilir, finansal bir sorunla ilgili pratik ve hızlı bir çözüm geliştirebiliriz.

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni bir para kaynağımız ortaya çıkabilir. Aynı anda iki ayrı işten para kazanmaya başlayabiliriz. Yeni tanıştığımız bir kişi bize karlı bir yatırım fırsatı sunabilir. İşimizle ilgili yeni bir beceri kazanma fırsatı yakalayabiliriz.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte kişisel konularını ve girişimlerini gündeme getiriyor. Maddi koşullarını korumak için yeni girişimlerde bulunabilirsin. Kişisel konuların için harekete geçebilir, yeni planlarını uygulayabilirsin.

Ancak hızlı ve seni şaşırtacak gelişmeler yaşayabilir ve bir çeşit uyanışa geçebilirsin. Hayat standartlarını yenilemek adına başlangıçlar yapmak isterken sorumluluklarının arttığını hissedebilirsin. Bu esnada kontrolünün dışında gelişen olaylar nedeniyle daha geri planda kalmayı tercih edebilirsin veya izole kalman gerekebilir.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Yeni arkadaş gruplarına, derneklere, kulüplere katılmanın tam zamanı! Arkadaşlarınızdan destek göreceğiniz bir dönem içine giriyorsunuz. Uzun vadeli planlarınızda ve gelecek ile ilgili umutlarınızda artış olacak. Gelecek ile planlar yapmanın keyfini çıkaracaksınız. Sosyal çevreler de daha aktif bir rol oynayacaksınız, ideallerinizi başkalarıyla paylaşacak ve onların desteğini hissedeceksiniz.

26 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemeler her ne kadar huzursuz bir ruh hali içinde olmamıza sebep olsa da yine de mücadeleci bir ruh hali içinde olacağız. Spekülatif yatırımlar beklemediğimiz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmaya devam etmeliyiz.

ikizler burcu

İkizler burcu Mayıs ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür sizin burcunuza geçiyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hareketli, enerjik ve neşeli tavırlarımızla dikkat çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Hayatımıza bize yeni fırsatlar sunacak çok sayıda yeni kişi girebilir. Kendimizi ifade etme tarzımızla, çevremizdeki herkesin takdirini toplayabiliriz.

9 Mayıs’ta Venüs de yine sizin burcuna geçiyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremiz tarafından çok çekici bulunabileceğimiz, sözlerimiz ve zekâmız ile herkesin takdirini kazanabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bu süreçte, bize daha sonraki zamanlarda yarar sağlayacak birçok önemli kişiyle tanışabilir, çevremizi genişletebiliriz.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte kontrolünün dışında gelişen gelişmeleri ve bilinç altını gündeme getiriyor. Maddi konular ve finansal istikrarı sürdürmeye dair korkularınla yüzleşebilirsin. İhtiyaç duyduğun güven temasını bulmakta zorlanabilir ve içsel dünyanda huzursuz hissedebilirsin.

Ancak bu süreçte arkadaş gruplarından destek alabilirsin. Geleceğe dair beklentilerinle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsin. Mesleki gruplar içerisinde bulunurken, dernek veya vakıf organizasyonları önem kazanabilir. Hedeflerin doğrultusunda inisiyatif alarak mücadele edebilirsin.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. İş hayatınızda artık iyi bir statü elde etmenin zamanı geldi. Kariyerinizde başarılı olabileceğiniz ve toplum tarafından tanınma elde edebileceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Yeni iş fırsatları veya mevcut iş yerinizde yükselme fırsatları ile karşılaşabilirsiniz.

Jüpiter sizi bu dönemde emeklerinizin karşılığında ödüllendirecek. Üstlerinizde olan ilişkilerinizde daha rahat akışlar söz konusu olacak. Ancak iş yerinizde kibirli olmaktan kaçınmalısınız. Bu transiti doğru değerlendirirseniz kendini kariyerinizde daha üst noktalarda göreceksiniz.

26 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Karşıt burcumuzda gerçekleşen bu dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

yengeç burcu

Yengeç burcu Mayıs ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bilinçaltımızda hareketli günler yaşayacağımız bir döneme giriyoruz. Tüm hayatımızı gözden geçirmek, bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz. Zihnimizin hiç durmadan ışık hızında çalışıyor olması, ruhsal olarak yorulmamıza neden olabilir.

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal olarak hareketli bir dönemdeyiz. Zihnimiz özellikle ikili ilişkiler konularında bir karmaşa yaşıyor olabilir. Hayatımızdaki kişiler hakkında bir karar vermek durumunda olabiliriz. Gözlerden uzakta yaşamak istediğimiz bir ilişkimiz olabilir.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte sosyal çevreni ve beklentilerini gündeme getiriyor. Gelecekte maddi ve manevi güvenliği, istikrarı sağlayabilmek adına yeni adımlar atabilirsin. Bu anlamda bazı mesleki gruplar, dernek, vakıf veya organizasyonlarda yer alabilirsin.

Alacağın hızlı gelişmelerin haberiyle gelecek beklentilerini değiştirebilirsin. Kariyer hayatınla ilgili cesurca mücadele etmen ve girişimlerde bulunman gerekebilir. Öte yandan arkadaşların içerisinde seni şaşırtacak gelişmeler olabilir, güvenin sarsılabilir veya uyanış yaşamana neden olacak konular olabilir.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Sınırlarınızı genişletebileceğiniz, yüksek eğitime başlayabileceğiniz, uzak ülkelere seyahatlere çıkabileceğiniz ve değişik kültürleri tanıma şansı elde edebileceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Öğrenmeye ve entelektüel olmaya yatkın olacaksınız.

Eğer devam eden bir yüksek eğitiminiz var ise, bu alanda rahat akışlar söz konusu olacak. Eğer çalışıyorsanız, işinizle ilintili olarak uzak ülkelere seyahatlere gitme ve yabancı kültürleri daha yakından tanıma şansı elde edebilirsiniz. Yayıncılık ve medya alanları ile ilintili meslek sahiplerini oldukça olumlu bir dönem bekliyor. Hukuki alanlarda da güzel sonuçlar elde etmek mümkün olacak.

26 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Biraz adaptasyon sorunları yaşamamız mümkün. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

aslan burcu

Aslan burcu Mayıs ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımız canlanabilir, hayatımıza yeni insanlar girebilir. Bizi eğlendirirken düşündürecek entelektüel aktivitelere katılabiliriz. Arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelebilir, eğlenceli sohbetler yapabiliriz.

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, birçok yeni insanla tanışabileceğimiz keyifli bir dönemdeyiz. İlişkimiz yoksa entelektüel çevrelere girebilir, bu ortamlarda tanışacağımız kişilerle yeni bir şeylere başlayabiliriz.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte kariyer hayatını gündeme getiriyor. Çalışma hayatındaki istikrarı sürdürebilmek senin için önem kazanacak gibi görünüyor. Bir yandan kariyer hayatındaki başarıyı ve edindiğin statüyü devam ettirebilmek için yeni adımlar atarken beklemediğin gelişmeler huzurunu kaçırabilir.

Hedeflerini değiştirmeni veya yenilemeni gerektirebilir. Finansal çalışmalarına bir farklılık getirerek toplum önündeki duruşuna yenilik katmak isteyebilirsin. Öte yandan uluslararası ticaretle ilgili girişimlerin olabilir, yabancılarla ilgili süreçlerde mücadele etmen gerekebilir veya sosyal medyada cesurca görüşlerini ifade edebilirsin.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Paylaşılan kaynaklar, krediler, miraslar ve spiritüel dönüşüm açısından şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Bu dönem içinde güç savaşlarına karşı daha az duyarlı olacaksınız. Bu konularda daha yönlendirici taktikler uygulamanız mümkün olacak. Başkalarından maddi anlamda destek görebilirsiniz. Ruhsal anlamda gölge yanınızla yüzleşmek ve kişilik bütünlüğe giden yolda önemli adımlar atmanız muhtemeldir. Bunun yanı sıra her şeyi derinlemesine araştırma ve gözlemleme yetenekleriniz artacak.

26 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Macera hevesimiz artıyor. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

başak burcu

Başak burcu Mayıs ayı yorumları

Başak burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde işimizle ilgili değişiklikler yaşanması mümkündür. Yaptığımız işin niteliği değişebilir. Aynı anda iki işin sorumluluğunu almak durumunda kalabiliriz. Öte yandan entelektüel kapasitemiz, pratikliğimiz ve iletişim becerilerimiz, üstlerimizin dikkatini olumlu yönde çekebilir.

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte hareketli ve heyecanlı bir döneme giriyoruz. Zekâmız ve becerilerimiz ile parlama şansını yakalayabiliriz. Aynı anda birçok projeyi kolayca halledebilmemiz, üstlerimizin takdirini toplamamızı sağlayabilir. Bu dönemde yeni iş teklifleri almamız söz konusu olabilir.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte görüşlerini ve uluslararası konularını gündeme getiriyor. Güven, huzur ve sadakat temasına olan bakışını değiştirecek, aydınlanma yaşamana neden olacak gündemler olabilir. Sosyal medyada görüşlerini ifade ederken tahmin edemeyeceğin tepkiler alabilir, ani elektriklenmelerle kriz yaşayabilirsin. Akademik öğrenimine dair hızlı ve beklenmedik haberler alman mümkün. Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan sürdürdüğün projenin istikrarını sarsacak gelişmeler yaşayabilirsin veya seni engelleyen, yavaşlatan koşulları hissedebilirsin.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Evlenmek veya bir ortaklık kurmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Ortaklıklar ve ilişkiler sayesinde kendinizi de daha iyi tanımanız mümkün olacak. Yabancı ülkelerden veya farklı kültürlerden kişiler ile tanışmanız olası gözüküyor.

Bu farklı kişiler sizin dünyaya bakışınızı değiştirebilir ve perspektifinizi genişletebilirler. Ortaklıklar sayesinde finansal kaynaklarınızda da artış olması muhtemel. Bazı durumlarda kendinizi bir danışman konumunda bulabilirsiniz ve siz de bir danışmanın desteğini görebilirsiniz. Özellikle halkla ilişkiler alanında çalışanları olumlu günler bekliyor.


26 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir.

terazi burcu

Terazi burcu Mayıs ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri ya da eğitim amaçlı yolculuklar söz konusu olabilir. Ufkumuzu açacak ve bize yeni görüşler kazandıracak entelektüel kişilerle tanışabiliriz. Yeni bir konuda öğrenim görmeye başlayabiliriz.

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları yakalamamız mümkündür. Çok sayıda uzun yolculuk yapabilir, bu yolculuklar sırasında birçok yeni insanla tanışabiliriz.  Eğitimler, seminerler ve akademik açıdan çok şanslı olduğumuz bir dönemdeyiz.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte ortaklı paylaşımlarını gündeme getiriyor. Eşinin finansal kaynaklarında tahmin edemeyeceğin değişimler olabilir, gelir akışındaki değişimleri hissedebilir ve korkularınla yüzleşebilirsin. Ortağınla olan para akışında ani gelişmeler olabilir, koşulların sadece sana bağlı olmadığını fark ederek uyanış yaşayabilirsin.

Giderlerini düzene koymak isterken ani bir ödeme haberi huzurunu kaçırabilir. Banka, kredi, borç, vergi, sigorta gibi konularda finansal güvenliğini ve düzenini sağlamaya çalışırken sosyal ilişkilerini kullanarak mücadele vermen gerekebilir. İnisiyatif alarak yeni adımlar atmak isteyebilirsin.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Günlük rutin işleriniz ve sağlığınız açısından şanslı olacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Problem çözme, analiz etme yeteneklerinizin artması olası. Günlük rutin işlerinizde kendinizi daha faydalı ve yetkin hissedeceksiniz. Ancak fazla detaycı olmamaya çalışmalısınız. Yanınızda çalışanlardan ve astlarınızdan yana şanslısınız. Günlük işlerinizi onların da desteğiyle daha keyifli bir şekilde halledeceksiniz. Evinize evcil bir hayvan almak için de uygun bir dönem.

26 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara destek verebiliriz. Sosyal medyada çok aktif olabileceğimiz bir sürece giriyoruz. Kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Mayıs ayı yorumları

Akrep burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan hızlı hareket etmek istediğimiz bir dönemdeyiz. Çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atmamız mümkündür.

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda önümüze birden fazla yeni girişim fırsatları çıkabilir. Kendimizi risk almaya daha hazır ve yeniliklere daha açık hissedebiliriz. Eşimizin para kaynakları beklenmedik bir şekilde artabilir.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte evlilik konusunu ve iş birliklerini gündeme getiriyor. Eşinle olan beraberliğindeki huzur ve güven teması önem kazabilir. İlişkinize keyif katmak adına birtakım başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Evli değil; ancak biriyle berabersen ilişkinin istikrarını sarsacak gündemleri fark edebilirsin.

Her türlü ikili ilişkinde uyanış yaşamana neden olacak gelişmeler olabilir. Ortağınla olan iş birliğinde finansal konular ön plana çıkabilir veya birlikte giriştiğiniz projelerde beklemediğiniz, ani olaylarla stres yaşayabilirsin. Öte yandan günlük rutinlerini ve çalışma koşullarını düzene koyabilmek adına aksiyon alabilirsin. Ayrıca sağlığına da dikkat etmelisin!

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Eğlence ve romantizm dolu bir dönem sizi bekliyor. Bu dönemde oldukça yaratıcı olmanız ve kendinizi orijinal bir şekilde ifade etmeniz mümkün olacak. Yeni ve yaratıcı projelerde görev alabilir ve başkalarının takdirini kazanabilirsiniz.

Özel hayatınızda ise; sosyal hareketlilik, yeni ilişkiler veya mevcut sevgilinizle romantizm dolu dakikalar sizi bekliyor. Çocuklarınız var ise, onlarla olan ilişkileriniz de rahat akışlar söz konusu olacak. Eğer çocuklarınız yok ise, bu dönem içerisinde hamile kalmanız olası gözüküyor. Sanatçılar için de bir eser ortaya çıkarmak için uygun bir dönem.

26 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Mayıs ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşayabiliriz. Sorunlarımızı rasyonel bir şekilde konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Öte yandan bu dönemde bir evlilik ya da ortaklık için imza atmamız da söz konusu olabilir.

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde eğlenceli ve hareketli bir döneme giriyoruz. Partnerimiz ile keyifli bir zaman geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza birlikte çok eğleneceğimiz, sohbetinden keyif alacağımız yeni birisi girebilir. Yeni bir ortaklığa imza atabiliriz.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte çalışma ortamını ve sağlığını gündeme getiriyor. Çalışma ortamındaki istikrarı korumak, iş arkadaşlarınla huzurlu ve keyifli çalışmak önem kazanırken belli bir düzende süreçleri yürütmek ve projelerini somutlaştırmak için çalışabilirsin. Ancak ani gelişmelerle huzurun kaçabilir, stres yaşayabilirsin.

İçinde teknolojinin olduğu bir projeye girişmen mümkün. Öte yandan günlük düzeninde huzuru ve sakinliği yakalamak adına yeni düzenlemeler getirmek isteyebilir; belki de işlerini yavaşlatmayı tercih ederek sağlığını korumak yönünde tercihler yapabilirsin. Bu dönemde hayattan tat almak için harekete geçebilir, yaratıcı çalışmalara girebilirsin.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Kendinizi evde veya ailenizle huzurlu ve şanslı hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Evde daha çok vakit geçirmek isteyebilir ve bundan keyif alabilirsiniz. Eğer kendinize ait bir eviniz yok ise, bu dönem içerisinde bir ev almanız veya mevcut evinizi yeniden dekore etmeniz olası.

Hem evinizi hem de aile ilişkilerinizi iyileştirmek isteyeceksiniz. Aidiyet ve güvenlik güdüleriniz bu dönemde ön planda olacak. Uzun zamandır halledilemeyen ailevi sorunların da bu dönem içerisinde çözümlenmesi olası gözüküyor.

26 Mayıs’ta sizin burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebileceğimiz, bu sayede çevremizin hayranlığını kazanabileceğimiz bir süreçteyiz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Mayıs ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda, hareketli, pratik, becerikli tavırlarınla herkesin dikkatini çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Ancak detaylardan çabuk sıkılmamız, hatalar yapmamıza sebep olabilir. Sağlık açısından zihnimizi çok yormamalı, ara sıra dinlendirmeye çalışmalıyız.

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında heyecanlı ve hareketli bir döneme giriyoruz. İş yerimizde yeni insanlarla çalışmaya başlayabiliriz. Entelektüel kapasitemizi kullanmamızı gerektiren yeni projelere dahil olabiliriz. Sağlık konusunda, zihinsel olarak kendimizi çok yormamaya çalışmalı, sinirlerimize dikkat etmeliyiz.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte aşk ve çocuk konularını gündeme getiriyor. Birlikteliğindeki istikrarı ve güveni korumak bu dönemde önem kazanabilir. İlişkine keyif katabilmek adına yaratıcılığını kullanarak sevdiğine küçük sürprizler hazırlayabilirsin.

Ancak beklemediğin bazı gelişmeler seni şaşırtabilir, ani elektriklenmelerle huzurun kaçabilir, güvenin sarsılabilir. Çocuklarınla daha çok vakit geçirdiğin bugünlerde sakinliğini korumakta zorlanabilir hızlı ve beklenmedik çıkışlar yapabilirsin. Farklı hobilerle ilgilenmek isteyebileceğin bir dönem olabilir. Öte yandan hızlı gelişmeler ev hayatında da bazı başlangıçlar yapmana yardımcı olabilir veya kariyer hayatını yeniden düzenlemek isteyebilirsin.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Eğitim ve iletişim konularında şanslı olduğunuz bir döneme başlıyorsunuz. Öğrenmek ve iletişim yeteneklerinizi geliştirmekten keyif alacaksınız. Yeni fikirler üretebileceksiniz. Eğer bir yazarsanız, yeni bir kitaba başlamanın tam zamanı. Kısa seyahat fırsatları da bu dönem içerisinde karşınıza çıkabilir. Sıkıştığınız konularda ise; yakın akrabalarınızdan (özellikle kardeşlerinizden) ve komşularınızdan destek göreceksiniz.

26 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay bizi bilinçaltımızla yüzleştirecek gibi görünüyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Mayıs ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle çok sayıda eğlenceli aktiviteye katılabilir, birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza entelektüel, konuşmaktan keyif alacağımız biri girebilir.

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkileri açısından hareketli bir döneme giriyoruz. İlişkimiz yoksa, aynı anda birçok kişiden etkilenebilir, seçim yapmakta zorlanabiliriz. Mevcut ilişkimizde, çok eğleneceğimiz, birlikte gezip tozacağımız bir süreçteyiz. Hobilerimiz ile ilgili eğlenceli eğitimlere katılmamız mümkündür.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte ev ve aile konularını gündeme getiriyor. Yaşadığın ortamdaki huzur ve sakinlik senin için her zamankinden daha fazla önem kazanabilir. Evinde ailenle geçirdiğin zamanı keyifli hale getirebilmek için yeni adımlar atabilir, hoş sohbetlerin olduğu sofralar kurabilirsin.

Ancak aile üyelerinden ya da büyüklerden alabileceğin beklemediğin haberler keyfini kaçırabilir. Öte yandan dinlenmek adına kendine daha çok vakit ayırmak isteyebilirsin. Evde beklenmedik arızalar canını sıkabilir. Ayrıca fikirlerini paylaşabilmek adına yakın çevrenle olan iletişimini arttırabilirsin.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Kişisel finansal kaynaklar açısından şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Maddi sorunların bu dönem içerisinde çözülmesi muhtemel görünüyor. Üretken olacağınız ve yaptığınız işlerden kâr elde edebileceğiniz günler sizi bekliyor. Para kazanma konusunda kendinize olan güveniniz artacak. Kendinizi daha değerli hissedeceksiniz. Ancak kişisel zevkleriniz ve tutkularınız adına fazla para harcamaktan kaçınmalısınız.

26 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Keyif alacağımız organizasyonlara katılabiliriz. Arkadaşlarımızdan her konuda destek göreceğiz. Bize yeni kapılar açacak farklı insanlarla tanışmamız da mümkün. Bize zarar verdiğini düşündüğümüz birini hayatımızdan çıkarabiliriz. Gelecek planlarımız bu dönemde daha da netleşecek. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Mayıs ayı yorumları

Balık burç yorumları: 4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde iletişim ve misafir trafiği artacaktır. Uzaktaki aile bireyleriyle haberleşebilir, evimizde arkadaşlarımızı ya da diğer aile bireylerini ağırlayabiliriz. Evde keyifli sohbetler ve zaman zaman hararetli tartışmalar yaşanabilir. Ailemize karşı fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz.

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle eğlenceli, bol sohbetli, fikir alışverişleri yapacağımız bir döneme giriyoruz. Bu dönemde eve giren çıkan sayısı artabilir. Çok sayıda misafir ağırlayabilir, arkadaşlarımız ile ev ortamında keyifli sohbetler yapabiliriz.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte yakın çevre ve ticaret konularını gündeme getiriyor. Kardeşlerin, akraba ve arkadaşlarınla keyifli sohbetler yapmak isteyebilirsin. Ancak onlardan beklemediğin haberler alabilirsin ya da ani elektriklenmeler yaşayarak strese girebilirsin.

Öte yandan ticaret hayatın varsa projelerinin istikrarını devam ettirmek için daha çok çalışman gerekebilir. Bazı anlaşmalar beklemediğin şekilde iptal olabileceğinden huzurun kaçabilir. Finansal bir konuda eğitim alıyorsan ani yön değişimine gitmen gerekebilir. Ayrıca bu süreçte gelirlerini arttırmak adına yeni başlangıçlar yapabilir, kaynaklarını korumak için mücadele vermen gerekebilir.

14 Mayıs’ta Jüpiter sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Artık kendinizi oldukça iyimser ve neşeli hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Geçmişte olanların sizin için fazla bir önemi kalmayacak. Geleceğe umut dolu bakacaksınız. Kişisel yeteneklerinizi farkına varacaksınız. Kendinize ve kâinata olan güveniniz artacak. Kişisel hedeflerinize ulaşmak adına harekete geçmek için uygun bir dönem sizi bekliyor. Ancak fazla iyimser olup, aşırı risk almaktan kaçınmalısınız.


26 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeler ön plana çıkıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle iyi iletişim kurabileceğimiz, fikirlerimizi dinletebileceğimiz bir süreçteyiz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşabiliriz. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip edin / Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.