Ana Sayfa Gündem TFF, Türkiye A Milli Futbol Takımı’na 3 milyon 750 bin euro prim...

TFF, Türkiye A Milli Futbol Takımı’na 3 milyon 750 bin euro prim dağıttı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde oynadığı 3 maçtan 7 puan çıkaran Türkiye A Milli Futbol Takımı’na toplamda 3 milyon 750 bin euro ödeme yaptı.

tff a milli futbol takımı prim

TFF, Türkiye A Milli Futbol Takımı’na 3 milyon 750 bin euro prim dağıttı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde oynadığı 3 maçtan 7 puan çıkaran Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın primlerini belirlediği öğrenildi. Buna göre TFF, toplamda 3 milyon 750 bin euro ödeme yaptı.

Fanatik’te yer alan habere göre Uğurcan Çakır, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Burak Yılmaz, Mert Günok ve Altay Bayındır 200 bin euro ile en çok prim alan futbolcular oldu.

İşte oyuncu başına verilen primler:

Uğurcan Çakır: 200 bin Euro

Çağlar Söyüncü: 200 bin Euro

Umut Meraş: 200 bin Euro

Ozan Tufan: 200 bin Euro

Okay Yokuşlu: 200 bin Euro

Hakan Çalhanoğlu: 200 bin Euro

Yusuf Yazıcı: 200 bin Euro

Kenan Karaman: 200 bin Euro

Burak Yılmaz: 200 bin Euro

Zeki Çelik: 100 bin Euro

Ozan Kabak 175 bin Euro

Kaan Ayhan: 175 bin Euro

Caner Erkin: 150 bin Euro

Enes Ünal: 150 bin Euro

Taylan Antalyalı: 150 bin Euro

Deniz Türüç: 125 bin Euro

Mert Günok: 200 bin Euro

Mert Müldür: 150 bin Euro

Orkun Kökçü: 100 bin Euro

Emre Kılınç: 50 bin Euro

Dorukhan Toköz: 100 bin Euro

Altay Bayındır: 200 bin Euro

Cenk Tosun: 100 bin Euro

Halil Akbunar: 75 bin Euro

Abdülkerim Bardakçı: 50 bin Euro

tff prim

tff prim listesi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kripto para borsalarından tüm kullanıcı bilgilerini İstedi

Editor
İndigo Dergisi Editör – Haber Merkezi, 2005 yılından bu yana yayında olan bağımsız dijital medya kuruluşu İndigo Dergisi'nin (indigodergisi.com) haber ve güncel içerik ekibidir. İstanbul merkezli ekip, gündem, ekonomi, sağlık, bilim, teknoloji ve yaşam alanlarında araştırmaya dayalı haberler, açıklayıcı içerikler ve rehberler hazırlar. "Editör" imzasıyla bugüne kadar 26.500’ü aşkın içerik yayımlanmıştır. "Editör" imzası tek bir kişiyi değil, İndigo Dergisi Yazı İşleri bünyesinde çalışan editör ekibini temsil eder. Bu imzayla yayımlanan her içerik araştırma, yazım, doğrulama ve editoryal kontrol aşamalarından geçer ve ortak bir ekip çalışmasının ürünüdür. Ekip, Yönetici Editör ve yayın yönetimi altında çalışır. Editör – Haber Merkezi, okurun kararlarını doğrudan etkileyebilecek sağlık, beslenme ve finans konularında ek özen gösterir. Bu alanlardaki içerikler güncel bilimsel verilere ve resmi kaynaklara dayanır. İndigo Dergisi hiçbir siyasi parti, ideoloji, dini oluşum ya da çıkar grubuyla bağlantılı değildir. Editör Masası, Basın Konseyi'nin Basın Meslek İlkeleri'ne uymayı taahhüt eder. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi'ni ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni benimser. Irk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi görüş, köken ya da ekonomik durum gözetmeksizin herkesin eşitliğini esas alır. Ayrımcı ve yanıltıcı içeriğe yer vermez. Köşe yazılarındaki görüşler yazarlarına aittir; Editör Masası habere ve bilgiye dayalı içeriklerden sorumludur.