Astroloji: 10 Temmuz Yengeç burcunda Yeniay burç yorumları

Astroloji: 10 Temmuz Yengeç burcunda Yeniay burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

yeniay burç yorumları

Astroloji: 10 Temmuz Yengeç burcunda Yeniay burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

Yengeç yeniayı; sevgi, aidiyet, şefkat, öz değer, öz güven kavramlarını yeniden tanımlamamıza sebep olacak deneyimlere ev sahipliği yapacaktır. Hepimizin duygusal güvenlik anlayışı (sevgiye layık olma şartı) ve ihtiyaçları birbirinden farklıdır. Peki siz ne zaman, ne yaparken, nasıl yaşarken, çevrenizde kimler olduğunda, ne kadar para kazandığınızda, hangi işi yaparken, nasıl bir evde oturduğunuzda, insanlar sizinle nasıl iletişim kurduğunda sevildiğinizi, sevilmeye layık olduğunuzu düşünüyorsunuz? Tamamen duygusal güvenceye sahip olmadığınızda da mutlu ve başarılı olmayı başarmalısınız. Aksi halde duygusal, düşünsel, fiziksel esaretler (bağımlılıklar) geliştirerek yaşamı kaçırırsınız. Gerçekleşmeyen olaylar, ulaşılamayan kişi ve imkanların yasını tutarak ilerleyemezsiniz.


Yeniay’ın keşfedici etkileriyle birlikte kendi alışkanlıklarımıza, iç disiplinimize önem verirken, en önemlisi de kendi kurallarımızı uygulamak isteyeceğiz. Yeniay’ın etkileriyle nostalji rüzgarı eserken, çocukluğumuza, memleketimize ve köyümüze dönmek isteyebiliriz. Yılın başından bu yana korku, öfke veya üzüntü aracılığıyla bir şekilde yorgun düştük ve baskı gördük. Hâlâ nefes alıp verebiliyorken ve mücadele ediyorken, Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay yaralarımızı sarma yönünde telkin ediyor bizleri.

Hayatımızda büyük değişimler yaşayabileceğimiz, bir sayfayı kapatıp, yeni sayfalar açabileceğimiz önemli bir döneme giriyoruz. İstemediğimiz değişiklikleri yapmamak için ayak diretebiliriz ancak bu süreçte inat etmemizin bize kazandırabileceği bir şey yok. Yaşayacağımız dönüşümlerde kadersel bir temadan bahsetmek mümkün. Biz fark etmesek bile, hayatımızdaki gereksiz, süresini doldurmuş, eskimiş olan her şeyi söküp atmamız gerekiyor.

Yengeç burcundaki Yeni Ay dönemlerinde yuva kurmak, ev almak ve satmak, aileyle ilgilenmek, annelik etmek, ebeveynlerle ilgilenmek, gıda ve beslenmemizle ilgili adımlar atmak için iyi zamanlardır. Gıda, beslenme, taşınma ve yerleşiminize yönelik işlerde daha önce düşünüp de adım atamadığınız bir konu varsa bu Yeni Ay’da bir kez daha deneme şansınız olabilir, daha iyi bir temel atmak eksiklerinizi tamamlamak ve daha ciddi bir planlama yapmak için bu Yeni Ay’dan faydalanabilirsiniz. Konaklama işleri, oteller, pansiyonlar, lokanta ve kafeler, yiyecek ve içecek sektörü ile ilgili konular bu dönemde canlanabilir.

Astroloji: 10 Temmuz Yengeç burcunda Yeniay burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Temmuz ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu Yeni Ay zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Yeni Ay zamanı Güneş ile Satürn arasında zorlu bir görünüm olacak. Kariyerinizde oldukça zorlanabilirsiniz, yöneticilerle anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar oluşabilir. İstifa etmemeye özen gösterin.

Ailenle bir araya gelmek isteyebilirsin. Aile fertleri ziyaretine gelebilir. Ayrıca kariyer ve finansal konular ön plana çıkıyor. Yeniay sorumluluklarınızın artacağı bir döneme işaret ediyor. Kariyerde bazı baskılayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer ve aile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Yaptığınız iyi şeylerin görünmediğini, çalışan olarak size yeteri kadar değer verilmediğini hissedebilirsiniz.

Topluma açıldığınız alan ve topluma açıldığınız yerlerde kendinizi ortaya çıkarttığınız müddetçe kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Temmuz ayında bu konularla ilgili aileden destek görebilirsiniz. Ev ve korunaklı alanlarınızı güzelleştirir ve çaba sarf ederseniz ailenizin desteği kaçınılmaz olacak. Otorite figürleriyle, aile büyüklerinizle ilgili sizi yoran ve sorumluluk yükleyen durumlar ortaya çıkabilir.

Aile, yuva, atalar, geçmişle ilgili konular gündeme gelecektir. Çocuk sahibi olma, ev sahibi olma ve taşınma gibi konularda ani gelişmeler beklenebilir. Kararlar alıp yeni bir yola çıkmadan önce yeni bir yuva anlayışı geliştirmelisiniz. Hayatınızda bazı bitişler yaşanabilir. İşinizden ayrılabilir, evinizden taşınma kararı alabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili sağlık sorunları meydana gelebilir, çocuklarınızla ilişkinizde sıkıntılar yaşanabilir. Yaşamınızda değişen konulara karşı direnmeyin, yeniye yer açın.

boğa burcu

Boğa burcu Temmuz ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu Yeni Ay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir. Daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Sağlığınıza da özen göstermenizde de yarar var.

Yeniay, özellikle kardeş ve kuzenlerle ilgili konuları gündeme getirebilir. Komşu ziyaretleri artabilir. Finansal anlaşmalar yapman mümkün. Memleketine gidebilirsin. Tatil programları yapmak isteyenleriniz var ise yakın arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz bu dönemde. Kardeşler, yeğenler, kuzenler, yakın aile dostlarınızla birlikte de tatil programları yapabilir yeni keşif alanları yaratabilirsiniz.

Kardeşinizin hayatında bazı değişiklikler olabilir veya evlilik, ayrılık, taşınma gibi konular ortaya çıkabilir. Eğitim konuları, ticari faaliyetlerde değişiklik ve tamamlanma enerjisi söz konusu; ancak sizi yoran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı konularda önemli gelişmeler olabilir. Aile gündemleri sorumluluk yükleyebilir ve yorabilir. Aracınızda arızalar meydana gelebilir. Trafikte hız yapmayın.

Kendinizi geliştirmek, ufkunuzu genişletmek isteyebilirsiniz. Hayatın farklı tatlarına ilginiz çekilebilir. Kendinizle kalıp ben her şeyi bilirim tavrından kendinizi uzaklaştırmalısınız. Yani biliyorum ki bu istediğim olmayacak, eminim tavrından uzaklaşalım. Komşular, kuzenler, kardeşler ya da kardeş gibi görünen kişilerle yeni yollara çıkmak isteyebilirsiniz. İş, ticaret, eğitim ve iletişimde yeni yöntemlere ihtiyacınız olabilir. Gerekli yenilikleri hayata geçirebilmek için ulaşmanız gereken kişiler ve uygulanması gereken stratejiler var. Kendi sesinizi duyabildiğiniz sürece güvenle ilerleyebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Temmuz ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu Yeni Ay sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz. Özellikle maddi anlamda isteklerinizi elde etmek bu hafta zorlaşabilir, ödemeler, banka işlemleri, vergi konuları canınızı bir parça sıkabilir.

Finansal konularınız hareketleniyor. Aile fertlerine maddi yardımda bulunabilirsin, ailenin gelirlerinden faydalanmam da mümkün ya da yeni bir gelir kaynağı bulabilirsin. Borçlar, ödenekler, alacaklar ve başkalarıyla ortaklaşa, müşterek kazançlarınız, başkalarının kaynaklarını yönetmek hususunda da vurgular söz konusu olabilir. Para kazanç kapılarınızın açılabilme potansiyeli söz konusu.

Maddi durumunuzla ilgili önemli değişiklikler olabilir. Bu iki haftalık süreçte kazan kazan durumları yaratmak size fayda sağlayabilir. Her şeyden önce finansal hedeflerinizi belirlemenizde fayda var. Yaşamda hangi mali sınırdan sonra değerli ve güvendeyim dersiniz? Para teknolojilerini araştırmak yeni yolunuzda yol göstericidir. Başkalarının kazançları, başkalarının paraları gündeme geleceği için iki katı kazançlar için anlaşmalar içerisine girebilir ve kazancınızı paylaşabilirsiniz.

Ailenizde maddi gündemler, beklenmedik ani harcamalar ortaya çıkabilir. Vergi, kredi, nafaka, gibi durumlarda borçlarla karşılaşabilirsiniz. Yeniay maddi anlamda sorumluluk yükleyebilir. Hayatınızdaki son 2 yılın konuları tamamlanıyor. Bununla birlikte finansal durum ve iş hayatınızda yeni kazançlar hayatınıza gelebilir. Ailenizin sağlığınıza dikkat edin.

yengeç burcu

Yengeç burcu Temmuz ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeniay’ın etkisiyle sizleri şanslı ve başarılı bir dönem bekliyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Evlenebilirsiniz veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmanız olası. En çok vurgunun sizde olduğunuz söyleyebiliriz. Bu Yeni Ay’da hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Güneşin odaklanma enerjisi sizin burcunuzda oluyor. 22 Temmuzdan sonra Güneş artık Aslan burcuna geçecek. Yani sizin 2. eviniz olan para evinize geçecek. Para alanlarınıza odaklanacaksınız. Parasal kaynaklarınızı genişletmek ve daha iyisi için neler yapabileceğinize odaklanacaksınız. Yaklaşık 10-15 gün kendinize zaman verin alışverişlerinizi bekletin.

Yeniay size yeni başlangıçlar getirebilir. Yaşamınızı düzenleyecek yeni kararlar vereceksiniz. Siz başkaları için çaba harcayabilen birisiniz. Şimdi kendinize, beklentilerinize, ilgi alanlarınıza ve bedeninize ilgi göstermek için doğru zaman. İçe dönüşünüz bu defa kendinize dair bir keşfi hedeflemeli.

İkili ilişkilerde ciddi kararlar verebilirsiniz. Bu bir ayrılık kararı olabileceği gibi, bir ilişkinin sorumluluğunu almak anlamına da gelebilir. Kiminiz evlilik kararı alırken, kiminiz ilişkilerinizde problemleri çözmek adına adımlar atacaksınız. Ortaklık, yakın arkadaşlar, rakiplerinizle ilgili dikkat edin. Kendi sağlığınıza ve ebeveyn sağlığına özen gösterin. Bedeninizle ilgilenmek ve kendinize vakit ayırmak asla bencillik değil. Yeryüzüne yeni şefkat ve sevgi yasalarını sizler öğreteceksiniz. Eklemler, dizler, dişlerle ilgili sağlık sorunları çıkabilir. Taşınma, ev ve iş değişiklikleri olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu Temmuz ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar verme ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var. Özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

Yeniay’ın etkisiyle fazla alıngan davranabilir ve içine kapanabilirsin. Ailenin ihtiyaçlarına karşı duyarlı davranabilirsin. Güçsüz görünmemek için duygularını kendine saklaman gerektiğini düşünebilirsin. Endişe etmeyin! Zira 22 Temmuz itibariyle hayatınızın yönü değişiyor olacak. Çok çalıştığınız için tatile ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Değer yargılarınız ile ilgili çok fazla sınandınız. Buna rağmen tatili hak etmiyorum diye de düşünebilirsiniz. Genel anlamda kafanızı dağıtmanız ve rahatlamanız gerekiyor.

Bu iki haftalık süreçte biraz kendi içinize dönmek isteyebilir, kafanızı dinlemek isteyebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Takıntılı ruh haliniz bu süreçte devam edebilir. İş kayıpları ve gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda memnuniyetsizlikler ortaya çıkabilir. Gizli saklı konular su üstüne çıkıyor, korkularınızla yüzleşmenin vakti artık geldi. Sahneden biraz uzaklaşarak daha rafine düşünmeyi başarabilirsiniz. Şöyle biri olmalıyım, böyle davranmalıyım şeklinde zorlamayın kendinizi. Zihninizdeki esaretten kurtulduğunuzda durdurulamaz bir yaratım gücüne sahip olacaksınız.

Ruhsal konulara ilgi duyup çalışmalar yaşayabilirsiniz. Ruhsal ve bedensel sağlığa dikkat edin. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tedavi yoluna gidebilirsiniz. Deri, diş, iskelet, kas sistemleri ile ilgili problemlerle karşılaşılabilir. İçsel dünyanızla baş başa kalmalısınız. Diyete, spora, beslenme sisteminizi değiştirmek, zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için güzel bir dönem.

başak burcu

Başak burcu Temmuz ayı yorumları

Başak burç yorumları: Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Yaşamınız hareketleniyor. Hedefleriniz doğrultusunda yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Dostlarınla ilişkilerin güçlenebilir, arkadaşlarına yardım edebilirsin. Onları koruyup kollamak isteyebilirsin. Yeni insanlarla tanışman mümkün. Çocuklarla ilgili gelişmeler de söz konusu olabilir. Gruplar içinde bulunmak, çeşitli iş birlikleri içinde yer almak sizin için doğru olabilir. Özgürlüğe ihtiyaç duyduğunuz bu dönemde abartılı sorumluluklar almamaya gayret edin.


Mali anlamda işler Yeniay’ın ilk günleri pek istediğiniz gibi gitmeyebilir, krediler, ödemeler, borçlar konusu biraz canınızı sıkabilir. Özel hayatınızda da gereksiz kısıtlamalar, engeller söz konusu olabilir. Maddi konularda risk almak için uygun olmadığı gibi, ortaklaşa kazançlarınız varsa o noktalarda endişelenmenize neden olan durumlar söz konusu olabilir.

Kariyerde önemli değişimler söz konusu olabilir. Sosyal çevre ilişkilerinizde yeni tanışmalar yaşayabilir, yeni gruplara, topluluklara girebilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde bazı bitişler, sonlanmalar yaşanabilir. Duygusal hayatınızda göz ardı ettiğiniz sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Maddi konularla ilgili önlem almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

terazi burcu

Terazi burcu Temmuz ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yeniay sizin için önemli gelişmelerin habercisi olabilir. Evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilirsiniz. Yeni bir kariyer fırsatı doğabilir. Meslek hayatında önemli değişimler, dönüşümler yaşanabilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Aileyi ilgilendiren konularda, yaşadığınız alanda ve ortaklıklarınız ve partner ilişkilerinizde zorlanma, engel, gereksiz öfke patlamaları, gerginlikler, kibir ve ukalalık yüzünden sorunlar söz konusu olabilir. Bu dönem partner ilişkileriniz makaslanabilir, gerginlikler, soğukluklar, mesafe gibi durumlar söz konusu olabilir. Aile içinde ise sağlık sorunları, baba ile ilgili problemler veya alım satım işleriniz varsa gecikmeler söz konusu olabilir.

Yapılan işler, organizasyonlar iptal olmasına rağmen güzel günler bekliyor artık sizleri. Var yemez enerjisiyle karşı karşıya geldiniz. Alacaklarınız vardı alamadınız gibi durumlar artık çözüme ulaşıyor olabilir. Belki yine hızlı çözümlenmeyebilir fakat çözüme ulaşmanın filizlerini göreceksiniz. Ailenizle, ebeveynlerle ilgili konularda değişimler ve sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilişkiler yorabilir, sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Özellikle yaşça büyük bireylerle ilgili sorumluluklar ve kayıplar olabilir. Mülk alım satımı, kiralama gibi gündemler olabilir. Evlilik ve boşanma kararı gibi toplumsal statünüzü etkileyen durumlar meydana gelebilir.

Kariyerinizle ilgili bazı değişikliklerin vakti gelmiş olabilir. Çevrenin sizle ilgili ne şekilde düşünmesine ihtiyacınız var? Kendinizi başarılı ve onaylanmış hissettiğiniz ya da hissedebileceğiniz alanlara yönelmek, bu konularda yeni adımlar atmak iyi gelebilir. Mesleki hedefinize ulaşmaya, liderlik pozisyonuna yükselmeye, işinizde parlamaya hazır mısınız? Bu başarıya ihtiyaç duymanızın gerçek sebebi nedir? Gerçekten sizi bu işi yapmak mı mutlu edecek, yoksa bu işi yapıyor bilinmekten mi mutlu olacaksınız?

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Temmuz ayı yorumları

Akrep burç yorumları: Diyalogların artacağı, bağlantılar kuracağınız, anlaşmaların, imzaların gündeme geleceği bir döngü geliyor. Ortaklaşa ticari kazançlar, eşinizin geliri, borçlar, krediler, bankalar, yatırımlar, miras, nafaka, prim, sigorta gibi konular ön plana çıkıyor. Eşinizin gelirinde bir güncellenme olabilir, kredi başvurusu yapabilirsiniz, yatırım planlarınız varsa hayata geçirebilirsiniz yeniay ve sonrasında.

Yeniay, hayata bakış açınızı yenilemek için güzel bir fırsat sunabilir sizlere. Yurt dışından misafiriniz gelebilir ya da siz yurt dışına seyahate gidebilirsiniz. Eşinizin, partnerinizin akrabalarıyla bir araya gelebilirsiniz. Miras, mal paylaşımları, nafaka gibi meseleleriniz varsa, o alanlarda da gelişmeler ve ilerlemeler sağlayacaktır. Yeni bir uzmanlık alanına yönelmek, geleceğinizi yepyeni yapılar üzerine kurmak, yani gelişmek ve genişlemek isteyeceksiniz. Aşka, iş hayatınıza, hatta ruhsal yolculuğunuza yepyeni bir yön vermek için harekete geçebilirsiniz.

Evinizin boyası-badanası gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Yakın akranlarla birlikte olmak, içe çekilmek bu dönem fayda sağlayacaktır. Hukuksal durumlar, mahkemeler, bir davanın sona ermesi ve tamamlanması söz konusu olabilir. Seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı ticari faaliyetlerde planlarınızda bazı stresler çıkabilir. Eşinizin akrabalarıyla, kardeşlerle ilişkilerde gerginlikler, anlaşmazlıklar olabilir. Kariyerde bazı baskılanmalar olası. Eğitim alanında, akademik konularda bazı sorumluklar alabilirsiniz. İletişimde zorluklar ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Yenilik için cesaret gösterin ve kendinizi geliştirin.

Hem sosyal çevreniz, eğlendiğiniz konular, hobileriniz, flörtleriniz veya çocuklarınız hem de akademik konular, uzaklarla ilgili konular, eşin akrabalarından alacağınız destekler mevcut. Bu dönem yolculuğa çıkıp eğlenmek için kusursuz bir dönem. Yeni Ay’ın ardından Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir ay bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda daha hızlı ve çabuk bir şekilde organize olabilecek, konuları daha kolay idare edebileceksiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Temmuz ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: Yeniay etkisiyle, yaşamınıza bir partner dahil olabilir, bir ilişki başlayabilir. İyi giden bir ilişkide evlilik konuşulabilir, bu yönde kararlar alınabilir, tarihler belirlenebilir. Ayrıca sözleşmeler, imzalar, anlaşmalar, ortaklı işler bu evin kapsamındadır. Yeniay, size yeni iş bağlantıları da getirebilir, bir iş ortağı da. Bir süredir sizleri düşündüren maddi konuları çözmek için harekete geçebilirsiniz.

Borçlarınızı ödemek için kredi kullanabilirsiniz. Aile içindeki küslükler sona erebilir. Aile içinde mal paylaşımı yapılabilir. Yeni girişimler yeni başlangıçlar söz konusu olacak bu iki haftalık süreçte. Yeni gelen tekliflere hemen cevap vermek yerine ve direk hayır cevabını vermek yerine, kendinize süre tanımalı ve düşüneyim diyebilmelisiniz.

Para konuları mercek altında. Eşinizin maddi durumu, kazançları 15 gün boyunca gündemde olacaktır. Aileyle iş ortaklığı, bankalarla ilgili maddi gündemler oluşabilir. Ailevi sağlık sorunlarına dikkat etmenizde fayda var. Geleceğinizle ilgili maddi konularda bazı kaygılar duyabilirsiniz. Ödemeler, miras, nafaka, vergi borcu, kredi gibi ödemeler yorabilir. Meslekte zorlayacak durumlar ortaya çıkabilir. İş değişikliği ve yeni planlar gündeme gelebilir.

Eşinizin gelirleri, ortaklaşa gelirler konusunda yeni gelişmelerin yaşanabileceği, yeni gelir kaynaklarının oluşabileceği veya yeni bir yatırım, yeni bir borç altına girebileceğiniz bir dönem. Ailenizden de bu konularda destek alabilirsiniz, yeni yatırımınız gayrimenkul üzerine olabilir. Ortaklıklar sayesinde gelirinizi arttırmanız mümkün olabilir. Geçmişte yaşanan zorluklar, kayıplar veya hatalar için üzülmek yerine yeni hedefler belirlemeye odaklanmakta fayda var.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Temmuz ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: Etkisi iki hafta sürecek Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde olacak. İş, çalışma ortamı, çalışma hayatı, iş arkadaşları, günlük rutinler, görevler ve sorumluluklar ön planda olacak. Yeniay, tüm bu konular üzerinden yenilikler getirecektir size. Yeni bir iş arkadaşınız olabilir, işinizde yeni görevler verilebilir size. Evlilikle ilgili adım atmak isteyebilirsiniz.

İş arayışında olanların karşısında yeni iş fırsatları çıkması muhtemel bu dönemde. Karşınıza size fayda sağlayacak ya da sizi anlayacak insanların çıkması da olası. Ayrıca sorumluklarınız artıyor. 3 yıldır devam eden baskılanmalar sonuca doğru gidecektir. Temizlik yapmaktan, dolapları düzenlemekten, kişisel bakıma, sağlıklı beslenmeye kadar, yaşamınızı düzene sokacak eylemler olabilir.

Olumlu ya da olumsuz artık bir karar vermeniz gerekecek. Kime güveniyorsunuz, kime vekaletinizi veriyorsunuz bunları bir bir tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde zorlanmalar, ayrılık kararı alabilir, ortaklığınız varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Kiminiz için de bir beraberliği ciddiyete dönüştürüp, evliliğe taşıyabilirsiniz. Ebeveynler ve kendi sağlığınıza dikkat edin. Eklemeler, dizler, dişlerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Yaşamınızda yenilenmek için bazı şeylerle vedalaşabilirsiniz.

İkili ilişkiler ve evlilik ile ilgili yeni ve şanslı, büyütücü gelişmeler olabilir. Bu gelişmeler akrabalarınız, yakın çevrenizden gelebilir. Evliliğiniz ve akrabalarınız ile ilgili güçlü bağlantılar veya yakın çevrenizde tanıştığınız kişilerin yeni ilişki potansiyeli gibi konular gündeme gelecektir. İlişkilerde alma-verme dengesi kurmaya ihtiyacınız var.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Temmuz ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: Sizlerin artık yapacağınız hamleler ve stratejiler değişiyor. Bu ay itibariyle artık kendi istediğiniz şeyi yapabilecek güce ulaşacaksınız. Temmuz ayında artık kendi senaryonuzu yazabileceksiniz. Yeniay, iş ortamınızla ilgili gelişmeleri gündeme getirebilir. Terfi alabilirsiniz ya da iş yerinde size faydası dokunacak kişilerle tanışabilirsiniz. Alışkanlıklar, rutin yaşam, sağlık ve beslenme konularında düzenlemeler yapmak için harika bir dönem. Hayatınızı daha üretken, verimli, mutlu hale getirmek, iş ve para kazanma koşullarınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. İş ortamınızda büyük bir değişim olması beklenebilir. Bu değişimi doğru karşılamak için kendinize sormanız gereken sorular var.

Hobiler ve sanatsal faaliyetler de öne çıkıyor yeniay etkisiyle, bir kursa kayıt yaptırabilirsiniz. Çocuklarınıza, yeğenlerinize, kuzenlerinize yani yaşamınızdaki genç ve çocuklara dair yeni gündemler ve gelişmeler yaşanması mümkün. Akraba ziyaretleriniz de artabilir. Günlük işler, ev hayvanları, iş arkadaşlarınız ve sağlığınız, diyet rutininiz gibi konular ön plana çıkıyor. Burada ihtiyaçlarınızın farkında olup ona göre hareket etmeniz gerekiyor. Para konuları da iş ve sağlık konularını destekleyecek.

Arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyal ortamlarınızı değiştirebilirsiniz. Sorumluluk alanlarınızda birazcık daha güvencelere sahip olabileceksiniz. Ya devredeceğiz ya da kendimiz çözümleyeceğiz. İkili ilişkilerde bazı problemleri çözüme kavuşturmanız olasıdır. İş ve mesleki konularda değişimler meydana gelebilir. Yeni sorumluluklara hazır olun. Çalışma arkadaşlarınızda, hizmet aldığınız kişilerle ilgili değişimler olabilir. Çalıştığınız yerde işten çıkarılmalar yaşanabilir ya da siz işinizden ayrılabilirsiniz. İş ortamında baskı yaratan durumlar söz konusu olabilir. Yaşamınızda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Fiziksel ve ruhsal anlamda kendi sağlığınıza ve ailenizin sağlığına dikkat etmelisiniz. Bağışıklık sistemimize ve sağlığımıza özen göstermeliyiz. Sudan gelen sıkıntılarla ilgili kendinizi gözlemlemelisiniz. Duygularınızı açamıyor aktaramıyor olabilirsiniz. Evlerinizde su tesisatları ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Temmuz ayı yorumları

Balık burç yorumları: Yeniay ile birlikte hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Genel olarak şanslı, biraz tembelliğe, kilo almaya meyledebilen fakat güçlü desteklerin olduğu bir dönem. Bu Yeniay aşk, hobiler, flörtleriniz, sportif konular ve varsa çocuklarınız ile ilgili yeni ve çok şanslı bir dönem olacak. Evinize, yaşam alanınıza yenilikler getiriyor. Tadilat, temizlik, dekorasyon değişiklikleri gibi değişimler ve yenilenmeler mümkün. Bu dönemde aşık olmanız ve bir romantik ilişkiye başlamanız olası. Oldukça şanslı bir dönemde olacaksınız. Sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuklarınız var ise çocuklarla ilgili konularda yenilikler, tatil planları, hobileriniz, spora başlamak gibi etkileşimler söz konusu olacak. Daha çok tanıdık aşina olduğunuz kişilerle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Daha çok size güven veren kişilerle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Yeniay aşk hayatınız, partner, çocuklarınızla ilgili konulara vurgu yapıyor. Çocuklarınız varsa onların hayatıyla ilgili bazı sorumluluklar gündeme gelebilir. Hamilelik haberi alabilirsiniz. Torunları olanlar için onların hayatıyla ilgili gelişmeler gelebilir. Bitmesi gereken bir gönül ilişkisini, bazı yakın arkadaşlıkları sonlandırabilirsiniz. Sosyal gruplar, üye olduğunuz dernek gibi kuruluşlardan ayrılabilirsiniz. Parasal bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Aşk, çocuklar, hobiler, riskli yatırımlar konusunda yeni bir bakış açısı geliştirmelisiniz. Duygularınızı dile getirme motivasyonunuz, yalnızlık hissinden kurtulmak olmamalı. Aile bireylerinizle iletişimlerinizin, onlara dair konuların ön planda olacağı etkiler olabilir. Daha çok tanıdık aşina olduğunuz kişilerle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Daha çok size güven veren kişilerle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.


Hem fiziksel hem de ruhsal olarak güvenlik ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz. Aidiyet ve güvende hissetmek sizin için son derece önemli ve bu yeniay size, güven duygunuzu biraz sorgulatabilir. Duygu durumunuzu iyileştirecek bir şeyler yapmalısınız. Bazı durumlarda elinizi korkak alıştırmamalısınız. Değer görmek istiyorsanız kaybetmeyi göze almalısınız. Oyunu kuralına göre oynamalısınız.

Instagram’da takip edin / Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.