Pakistanlı’ya kaçan 18 yaşındaki Melek: 3 gün eşiyle, 4 gün benimle

18 yaşındaki Melek Şahinoğlu, 4 çocuklu Pakistanlı’ya kaçtı: “4 gün benimle, 3 gün eşiyle olacak. Eşinden de rıza aldım. Dinimiz 4 kadınla evlenmeye izin veriyor, Pakistan’da da serbest.”

pakistanlı melek

Video aşağıda – Fulya ile Umudum olsun programında yaşanan bir olay tartışma konusu oldu. 18 yaşındaki Melek Şahinoğlu, 4 çocuklu Pakistanlı’ya kaçtı. Şahinoğlu’nun sözleri programa damgasını vurdu: “4 gün benimle, 3 gün eşiyle olacak. Eşinden de rıza aldım. Dinimiz 4 kadınla evlenmeye izin veriyor, Pakistan’da da serbest.”

Evli ve 4 çocuklu Pakistan uyruklu bir adama kaçan 18 yaşındaki Melek Şahinoğlu’nun Fulya ile Umudun Olsun programında anlattıkları herkesi çileden çıkardı. Pakistan’da 4 eşin normal olduğunu söyleyen Şahinoğlu, “Ben Mustafa’yı karısıyla paylaşırım. Haftada 3 gün eşiyle 4 gün benimle olacak” dedi.


FOX TV’de yayınlanan Fulya İle Umudun Olsun programında ilginç bir olay işlenmeye başladı. 18 yaşındaki kızları Melek Şahinoğlu’nun kaybolduğunu söyleyen aile, canlı yayına çıkarak yardım istedi. Kısa sürede bulunan genç kız, canlı yayına gelerek ailesiyle yüzleşti.

Evli ve 4 çocuklu Pakistanlı’ya kaçtı

18 yaşındaki Melek Şahinoğlu, İstanbul’da bir döviz bürosu sahibi Pakistan uyruklu Mustafa isimli kişinin yanında işe başladı. Döviz bürosu sahibi ile yasak ilişki yaşamaya başlayan Melek, 17 Eylül’de evi terk etti. Annesi Fatma Şahinoğlu ile babası Ali Şahinoğlu, kızlarının kaçırıldığını düşünüp canlı yayında yardım istedi.


“4 hanım normal, ben eşiyle konuştum rızası var”

Dört çocuk babası evli Mustafa Bey’e kaçtığı öğrenilen Melek Şahinoğlu ise canlı yayına çıkarak yaşadığı durumu savundu. Hayatından memnun olduğunu söyleyen Şahinoğlu, “İyiyim, zorla kimsenin yanında değilim. Sadece ailemin rızasını almak için geldim. Onlar istemiyorsa da tamam. Ben Mustafa’dan vazgeçmeyeceğim. Ailem istemiyorsa elimden bir şey gelmiyor. Ben Mustafa’yı bu şekilde kabul ediyorum. Onun hanımı da bu şekilde kabul ediyor. Pakistan böyle bir ülke. Onun hanımı da evlenirken bu şekilde evlendi. Orada 4 tane hanım normal. Ben Mustafa’nın beni ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum. Benim üzerime birini getirmez. Ben hanımıyla kendim görüştüm ve rızasını aldım” dedi.
Melek Şahinoğlu

Program sunucu Fulya Öztürk’ten tepki

Melek Şahinoğlu’nun anlattıklarından sonra çileden çıkan Fulya Öztürk, “Bu dünyanın hiç bir yerinde normal bir şey değil. Bunu normalleştiremezsin. 3 ayda ne aşkı olabilir? Aklını başına devşir. Yok Pakistan’da 4 eş varmış. O zaman üzerine 4’üncüyü de 5’inciyi de getirir. Senin yaptığın ve söylediğin her şeyi kınıyorum. Senin yerinde olmayı istemem. Aşk biter baki kalan ailedir” ifadelerini kullandı.

“3 gün eşiyle 4 gün benimle olacak”


Şahinoğlu, Öztürk’ün “Adam 3 gün ona gidip 4 gün seninle mi olacak? Bunu kabul ediyor musun?” sorusuna da “Evet kabul ediyorum” cevabını verince stüdyoda ortalık iyice gerildi.

15 yaşındaki genç isyan etti: Okusam da işsiz kalacağım, saçımda 18 tane ak var!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.