Astroloji: Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Yeniay burç yorumları

Astroloji: Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları (aşağıda) Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Akrep burcu Yeni Ay’ı genel etkileri:

Düşünce kalıplarınızı kırarak yenilerine yol açmak isteyebilirsiniz. Ben demek yerine biz demeye başlayabiliriz. Kuşkucu ve şüpheci yaklaşımların yıpratıcı özellikleriyle yüzleşebiliriz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmak fayda sağlayabilir. Kimilerimiz tutkularının mücadelesini verirken kimilerimizde hayatından çok fazla ödün verdiğinden dm vurabilir. Oysa sevmenin dili her şeye rağmendir.


İçimizi ısıtan haberler alabiliriz. Doğayla iç içe olmak isteyebiliriz. Evcil hayvanlarımızın bakımlarını ele alabilir, geciken muayene ve aşılarını tamamlatabiliriz. Evimizde ya da çevremizde bulunan bitkilerin bakımını üstlenmek isteyebiliriz. Tüm bunları ele almak iyi gelebilir ve motivasyonumuzu arttırabilir.

Hayatın sürekli olumsuz taraflarını görmek yerine, hayatınıza güzellik ve uyumu getirecek olan şeylerin listesini oluşturmak fayda sağlayabilir. Sanata çekilmek, sanatsal faaliyetlere katılmak etkili olabilir. Kötü enerjiyi üzerinizden atmak zihinsel anlamda da güven duygusunu doğurabilir.

Astroloji: Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Gündeminizde kredi, borç, miras ve davalar olabilir. Bu konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Bir diğer yandan beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir. Bu dönemde ortaklık alanında manipülasyonlara açıksınız. Hem iş hem de özel hayatınızdaki partnerleriniz ile ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Ancak bu dönemde yeni fikirler üretmeye daha açık olacaksınız. Yeniayı yeni başlangıçlar için kullanabilirsiniz.

Artık hayatınızda bir değişim süreci başlıyor ve çevrenizdeki fırsatların farkına varmanız çok önemli. Yeni fırsatları değerlendirirken korkularınızın olmaması kendinize tam anlamıyla güvenmeniz gerekebilir. Haftanın ilk gününde ikili ilişkileri vurguluyor gökyüzü. Dengede kalmak ve her iki tarafında ilişkide neler beklediğini sorgulamak çözüme kavuşturabilir.

Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz. Ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat.

Vazgeçilmesi gerekenleri daha rahat fark edeceksiniz. Bu dönemde partnerinizden de destek alabilirsiniz. Arkadaşlarla olan ilişkilerde ise takıntılı olmamaya, yanıltıcı yönlendirmeler yapmamaya dikkat edilmeli. Zorluklarla ve mücadelelerle geçen bir süreci arkanızda bırakmak üzeresiniz. İleriye doğru kendi iradenizle atılabilecek büyük adımlar size huzur getirebilir. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Haliyle gündeminiz de ilişkiler olacak. Yeni bir ilişkiye adım atmak isteyebilirsiniz. Ancak bu dönemde “ben-biz” kavgasından uzak durmanız gerekiyor. Bu dönemde kendinizi daha fazla özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Ancak bu istek ilişkiler alanınızda krizlere yol açabilir. Bu dönemde anlık hareketlerden, dürtüsel davranışlardan kaçınmanız gerekiyor.

Köklü ve radikal değişikliklere hazır olun. Düşüncelerinizde, hayallerinizde ve hayata bakış açınızda tam anlamıyla yenilenmelerin ortaya çıkabileceği eski fikirlerin gidip yeni fikirlerin gelebileceği bir sürece giriyorsunuz. İlişkilerde paylaşılan sorumluluklarla ilgili çatışmalar yaşanabilir. Sağlığınızla ilgili yapılması gerekenleri gündeminize alabilirsiniz. İş ortamında rekabeti abartmamaya, yanıltıcı yönlendirmelere kanmamaya dikkat edilmeli.

Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

İkili ilişkilerinizde kusurları göz ardı etmek, yeniden bir araya gelmek gibi olumlu yönde değişimlerin ortaya çıkabileceği bir dönem olabilir Boğa burçları için. Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: İkizler burcu iş hayatı ile ilgili alanlarda etkileniyor. Yeni proje ve işler anlamında bereketlisiniz ancak bu dönemde kendinizi “ben ne yapıyorum, mutlu muyum” diye sorgulayabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Bu dönemde düşüncelerinizi sakin, rahat bir şekilde ifade etmek, iyi niyetli ve anlayışlı yaklaşımlar sergilemeniz bu zorlukların üstesinden gelmenize kolaylık sağlayabilir.

Çalışma hayatı üzerinden etki alacağınız bu yeniayda sizi engellediğini düşündüğünüz konularda yeni düzenlemelere gitmek isteyebilirsiniz. Çalışırken, emek harcarken sizin dışınızda gelişen olayların yarattığı sıkıntıları nasıl aşacağınıza dair farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili de sorunlar yaşanabilir. Aşk hayatından, çocuklarınızdan destek alacaksınız. Bu dönemde sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Bereket kapılarınız bu hafta itibariyle aralanabilir. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız ya da işimizi değiştirebiliriz. Adım atmaktan korkmayın! Büyük değişimlere hazırlıklı olun.

Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edeceğiz. Bir ilişki, bir karar veya size yararı olmayan bazı fikirleri terk etmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte fazla aceleci olmamak faydalı olabilir. Aşk ilişkinizde sevgi terazinizde şaşmalar söz konusu olabilir ve sınanabilirsiniz. Bereket kapılarınız bu hafta itibariyle aralanabilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu yeniayda aşk eviniz hareketleniyor. Yeni flörtler olabilir. Gündeminiz de yeni kararlar üzerine düşünmek olacak. Bu dönemde çevre tarafından çok desteklenmeyebilir hatta onay almayabilirsiniz. Adaylara iyi dikkat etmeniz gerekiyor. Belki de sizin için gerçekten çok da uygun değildir.

Akrep Yeniay’ı bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz yeni bir aşk yolda olabilir. Aynı zamanda üzerinde bir süredir çalıştığımız, emek verdiğimiz bir projemiz, bu dönemde sonuca ulaşabilir. Yaratıcılığımız da en üst seviyede olacağından, yeni bir projeye de başlayabiliriz.

Hayattan keyif aldığınız konular üzerinden etkileneceğiniz bu yeniayda sizi zorlayan maddi konulara yeni düzenlemeler getirmek isteyebilirsiniz. Sosyal hayat ile özel hayatın dengesini kurmaya çalışacaksınız. Çocuklarla ilgili konular da bu dönemde gündemde olabilir. İleri dönük hedefler sebebiyle sürekli ertelediğiniz, aslında kendinizi iyi hissettiren alanlara yönelebilirsiniz. Bu süreçte ailenizden de destek alabilirsiniz.

Artık geleceğe dair kaygılarınızı bir kenara bırakarak küllerinizden yeniden doğmanın vakti. Kendinizi geliştirmeye, olumlu ve yapıcı düşüncelere sahip olmaya odaklanırsanız başarı sizinle olacak. Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: 5 Kasım Akrep burcu yeniayı aile, ev ve köklerinizle ilgili alanlarda gerçekleşiyor. Bu dönemde hiç beklenmedik, radikal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Mesleki konular için eve bazı alanları değiştirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir ev almayı istiyorsanız, bu dönemde çok sürpriz bir karar alarak taşınabilirsiniz. Ancak dürtüsel davranmamaya dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Her neye karar veriyorsanız, iyi bir şekilde ölçüp tartmalı, sonuçlarını iyi hesap etmelisiniz.

Sizleri ailevi konular üzerinden etkileyecek bu yeniayda tıkanıklık olduğunu düşündüğünüz ikili ilişkilere farklılık getirmek isteyebilirsiniz. Toplumsal statünüz ya da işiniz, sizi yuvam dediğiniz alanlarda bazı değişimler yapmaya zorlayacak. Sorumluluklarınız ile aile hayatının dengesini kurmaya çalışacaksınız. Otorite olarak görülen figürlerle çatışma yaşanabilir. Bu süreçte yakın çevreyle olan ilişkiler ve çocuklar sizlere destek olacak.

Hayatınızın tüm alanlarında ivmesi artan enerjiler ortaya çıkıyor. Siz de büyük ihtimalle bunun farkındasınız. Yaşamdan daha fazla keyif alacağınız ve memnuniyetinizin çok fazla olacağı bir sürece girmeniz söz konusu olabilir. Kariyer konusunda bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir ya da evden çalışmaya başlayabiliriz.

Bu Yeniay döneminde ayrıca ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Aile bireyleri ile ilgili bir sorumluluk almamız söz konusu olabilir. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Ya da evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: 5 Kasım Akrep burcu yeniayında Başak burçlarının gündemi yeni eğitimler, arabalar ve seyahat olacak. Verdiğiniz kararlar planladığınız gibi gitmeyebilir. Bu nedenle riskli parasal işlere girmemenizde fayda var. Aynı zamanda trafikte dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Uranüs karşıtlığı size fevri davranışlar getirebilir.

Güçlü bir yenilenme duygusu hissedebilirsiniz. Bir süredir planladığımız bir eğitim veya proje varsa, başlamanın tam sırası. Akrep Yeniay’ı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir.


Bu yeniay sizleri daha çok kurduğunuz iletişimler üzerinden etkileyecek. Sizi engelleyen şeyin aslında kendi düşünceleriniz olduğunu fark edebilirsiniz. Eleştirileri abartılı çıkışlarla karşılamamaya, ön yargıdan uzak olmaya gayret edilmeli. Yakın çevreyle olan ilişkileriniz gündemde olacak. Bu süreçte evde, aileyle olmak size iyi gelebilir.

Mantığınızla hareket etmekten ziyade sevginizle hareket etmek kazandırabilir. Hayatınızda değişiklikler yaparken hızlı davranmanız gerekebilir. İşleri zamana bırakmak aksiliklerle karşı karşıya kalmanıza sebep olabilir. Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: 5 Kasım Akrep burcu yeniayı Terazi burçlarının para evinde gerçekleşiyor. Yeni kaynaklar bulabilir, yeni iş imkanları sağlayabilir, yeni gelirlere merhaba diyebilirsiniz. Çevrenize iyi bakın, fırsatları iyi değerlendirin. Para evinizde gerçekleşen yeniay aynı zamanda size gereksiz ve büyük harcamalar yaptırabilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız, iyi planlama yapmanız gerekiyor.

Bu dönemde flörtlere açıksınız. Üstelik güzel fırsatlar çıkacakmış gibi görünüyor. Bu dönemde çevrenizden övgü dolu sözler almanız olası. Maddi dünyanızda size yardımcı olabilecek ya da yol gösterebilecek insanlara karşı kendinizi açmanız gerekebilir. Çünkü bu dönem çevrenizdeki insanlar tarafından desteklenmeye ihtiyacınız olabilir.

Akrep Yeniay’ı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. İkili ilişkilerinizde; partnerinizi ya da iletişimde olduğunuz kişileri değiştirme çabasına girmeden, olduğu gibi kabul etmek rahatlatıcı olabilir.

Ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz ya da biz finansal destek için onlara başvurabiliriz. Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ya da mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: 5 Kasım yeniayı sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu dönemde size iyi gelecek şeylerle ilgilenin. Bir süredir zorlu bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Artık yeniden başlamaya hazırsınız. Bu dönemde hem dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilir hem de hayata bakış açınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Ancak bu dönemde özellikle ortaklıklar ve ilişkiler alanında beklenmedik olaylar veya tepkiler söz konusu olabilir. Hiç beklemediğiniz bir anda gerçekleşen kavuşma, hızlı bir şekilde sonlanabilir.

Kişiliğinizi ortaya nasıl koyduğunuzu gösteren olaylar üzerinden etki alacağınız bu yeniayda ikili ilişkilerde denge kurmak adına bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Bireysel kararlar alırken ailevi sorumluluklar sebebiyle zorlanmak mümkün. İlişkilerde sahiplenme, kıskançlık konuları iyi yönetilmeli. Yeteneklere odaklanmak bu döneme daha yardımcı olacak. İkili ilişkilerde de hırsları abartmamaya, fevri kararlar almamaya dikkat edilmeli.

Hayatınızın artıları ve eksileri üzerine düşünebilirsiniz. Alınması gereken kararlar kafanızda netleşebilir. Bu dönemde kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Birçok gezegenin de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor.

İsteklerinize adım adım ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekebilir. Size mutluluk getirebilecek gelişmeler, içinizi ısıtabilecek haberler ve daha pozitif duygular yaşamanız söz konusu olabilir. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: 5 Kasım Akrep burcu yeni ayı, size yeni sosyal ortamlar vaat ediyor. Yeni ortamlara girebilir, yepyeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu dönem hiç beklemediğiniz flört fırsatları da sizi bekliyor. Ancak bu dönemde seçtiğiniz insanlar çevreniz tarafından istenmeyebilir. Sosyal konum anlamında size denk olmayan biri ile flört edebilirsiniz. Bu dönemde manipülasyonlara karşı dikkat etmeniz gerekiyor; özellikle de iş çevresinde…

Daha çok geri plana attığınız konular üzerinden etkileneceğiniz bu yeniayda sizi engellediğini düşündüğünüz fikirlerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Gündelik hayatın sizi zorladığı bir dönem olacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz önemli. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz de gündeme gelecek. Sizin dışınızda gelişen olaylarda kontrolcü olmayı bırakmanız gerekecek. Bu süreçte arkadaşlarınızın vereceği fikirler size yardımcı olabilir.

Elinize hiç beklemediğiniz bir anda toplu para gerebilir. Kendinize güvenerek hareket edebilir ve yeni girişimleriniz olabilir. Akrep burcundaki Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz.

Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir. Hayatınıza güzellik ve uyumu getirebilecek şeylere odaklanabilirsiniz. Kendinizi başarılı bulabileceğiniz ve ağır bir yükten kurtulacağınız bir dönemde olacaksınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: 5 Kasım Akrep burcu yeniayında sosyal çevrenizden etki alacaksınız. Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Aynı zamanda beklemedik flört fırsatları da var. Ancak flört ettiğiniz kimseler çevrenizden destek görmeyebilir. Bu dönemde sizi engellediğini düşündüğünüz maddi konularla ilgili birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak keyif ile hedeflerin dengesini iyi kurmanız gerekiyor.

Bu dönemde ön planda olmak istemeyeceksiniz. Gruplar arasında yer almak daha iyi gelecek. Bu dönemde iş hayatınızla ilgili finalize etmeniz gereken konular varsa, onlara yönelmeniz sizin için oldukça olumlu sonuçlar doğuracak. İş hayatında manipülasyonlara açık olun ve her şeyi kendiniz ayrıca ölçüp tartın.

Rekabet etmek; engeller ve sorunlar karşısında yılmadan çaba harcamak her ne kadar yorucu olsa da başarı elde etmeniz söz konusu olabilir. Sevginizi vererek yaptığınız her iş filizlerini verebilir. Akrep burcundaki Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz.

Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Mücadeleli geçecek bir dönem geçirmeniz söz konusu olabilir. İş hayatınızda bıkmadan ve sürekli çaba harcamak durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Sizi iş hayatınızdaki olaylar üzerinden etkileyecek bu yeniayda aile ilişkilerinde denge kurmak adına bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. İş ve ailevi sorumluluklar sebebiyle kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bu dönemde iş hayatındaki hırsın iyi yönetilmesi önemli. Baskıcı tutumlardan uzak durulmalı. Sosyal hayata yönelmek, arkadaşlarla vakit geçirmek bu sürece yardımcı olacak.

Hayatınıza dair korkuların aşılması için zihinsel ve farkındalık olarak daha pozitif düşüncelere sahip olacak olursanız içinde bulunacağınız ruh halinden kurtulabilirsiniz. Bu dönemde ev alanında beklenmedik sürprizler söz konusu. Ev-iş dengesini kurmak sizin için biraz zor olabilir. Yeni teklifler alabilir, yeni işlere girebilirsiniz.

Arzu ettiğiniz yeni bir projeye dahil olabilirsiniz. Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz.

Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: 5 Kasım Akrep burcu yeniayı Balık burçlarını uzaklarla ilişki alanını tetikliyor. Bir seyahat planlayabilir, eğitim almak isteyebilir, farklı kültürlerden insanlarla tanışabilirsiniz. Bu dönemde kararlarınız nedeniyle yakın çevrenizden şaşırtıcı tepkiler alabilir, onlar tarafından onay görmeyebilirsiniz. Bu nedenle gerginliklere karşı hazırlıklı olun ve sakinliği elden bırakmayın. Ani tepkilerden kaçının.

Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz. Araç kullanıyorsanız, bu dönemde trafikte de ekstra özen göstermenizde fayda var. Hayatın sürekli olumsuz yönlerini değil de olumlu yönlerini keşfedebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi bir anda hayatın anlamını sorgularken bulabilirsiniz.

Yeniayda eğitim konuları, hukuki süreçler ve inançlarınız üzerinden etki alacaksınız. Size engel olan belirsizliklerle ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizde soyut-somut karmaşası yaşamanız mümkün. Elde olmayan gelişmeleri mantığınıza oturtmakta zorlanacağınızdan bu dönemde daha çok iç sesinizi dinlemeye çalışın. İş hayatındaki fırsatlara farklı gözle bakarak bu konudaki şansınızı da ıskalamayın.


Akrep Yeniay’ı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Eğer bir beraberliğiniz varsa ciddi bir konuşma, ciddi bir teklif alabilirsiniz. Eğer duygusal hayatınızda birisini bekliyorsanız bu hafta müjdeli bir haber alabilirsiniz. Kendinizi huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz.

İndigo Dergisi‘ni Facebook, Twitter ve Instagram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.