Türkiye’nin En Büyük Psikoloji Zirvesi

Youtube sosyal medya platformu, Türkiye’nin en büyük psikoloji zirvesi için hazırlanıyor. 1 Mart – 10 Mart 2022 tarihleri arasında, 8 gün boyunca psikoloji alanındaki en önemli konulara değinilecek seminer, insanların hayata karşı doğru hazırlıkları yapması ve psikoloji alanındaki gelişmeleri ele alacak.

psikoloji zirvesi

Zirve Gerçek İnsan Dokunuşlarını Size Sunuyor

Canlı ve interaktif oturumlar şeklinde, online düzenlenecek bu büyük organizasyon; eğitim ve gelişim alanında başarılı işlere imza atmış Alfa Etkinlik tarafından gerçekleştiriliyor.

Daha önce Türkiye’de böylesi büyük bir organizasyonun yapılmadığının da altını çizen organizasyon firması, kısa süreliğine 129 TL karşılığında seminere katılım yapılmasını sağlayacak.

Aynı zamanda 20 gün süreyle, oturumları tekrar izleme olanağı bulacak olan seminer katılımcıları, Alfa Etkinlik imzalı elektronik belge alma fırsatını da yakalayacak. Seminerin online olarak sunulması, seminere katılmak isteyenlerin, istedikleri her yerden seminere bağlanma fırsatı sunacak.

İlkan KARAMAN, Emre UZUN ve Barış Can SAĞIR önderliğinde kurulan Alfa Etkinliğin organize ettiği, Türkiye’nin en büyük psikoloji zirvesinde; Kemal SAYAR, Gülseren BUDAYICIOĞLU, Sinem DURUSAL, Beyhan BUDAK, Sinan CANAN, Gökhan ÇINAR, Acar BALTAŞ, Hakan TÜRKÇAPAR, Öget Öktem TANÖR, Binnur YEŞİLYAPRAK, Ayşe Bilge SELÇUK, Rukiye KARAKÖSE, Zümra ATALAY, Bilge UZUN, İbrahim BİLGEN, Uğur DALAN, Ziya ÜNLÜTÜRK, Dilay SÜLOĞLU, Tuba DADAŞOĞLU, İrem OTURAKLIOĞLU yer almakta.

En Büyük Zirveyi Kaçırmak İstemeyeceksiniz

Psikoloji alanında ilerlemek, kariyer yapmak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği büyük zirve; katılımcılara farkındalık kazanmalarında da büyük destek olacak. Nöropsikologlar, psikiyatr yazarlar, klinik psikologlar, uzman psikologlar gibi konusunda uzman kişilerin konuşmacı olarak katılacağı büyük zirve; alacağınız dijital belge sayesinde, öz geçmişinizi daha da kuvvetlendirme olanağı sunacak.

Büyük zirve 1 saatlik oturumlardan oluşacak ve online katılım hakkı kazananlar; 10-15 dakikalık süreler içinde, uzmanlara istedikleri soruları da sorabilecek.

Konusunda Uzman Konuşmacılar

Seminere indirimli bilet fiyatı ile katılacak dinleyiciler, 20 farklı konuşmacının tecrübelerinden ve bilgisinden yararlanırken; her bir konu için hazırlan, isminize özel dijital belge alma fırsatını yakalayacak.

Bilet aldığınız andan itibaren; kişiye özel kod sistemi sayesinde, SMS alacak ve alacağınız dijital belgeleri, bu özel kod sistemi sayesinde sorgulama fırsatını da bulacaksınız.

Belgelerin kişiye özel olarak hazırlandığı seminerde, alacağınız belgeler; Alfa Etkinlik organizasyonu onaylı olmasının yanında, özgeçmişinizi de güçlendirmenizde büyük etki sağlayacak.

Konusunda uzman konuşmacıların bilgi ve tecrübesinden yararlanarak; farkındalığınızı artırabilir ve gelişiminizi daha yönlü şekilde gerçekleştirebileceksiniz. Türkiye’de düzenlenecek bu özel seminer için yerinizi ayırtmak ve indirimli bilet fiyatlarından yararlanmak için; alfaetkinlik.com sayfasına giriş yapmanız ve ön kaydınızı oluşturarak, bilet satın alma işlemlerinizi gerçekleştirmeniz yeterlidir. Aynı zamanda biletleri kredi kartına 9 taksit şeklinde ya da havale/EFT yöntemiyle kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Etkinliği düzenleyen şirket:
Alfa Etkinlik Organizasyon Danışmanlık Menajerlik Yazılım ve Ticaret LTD. ŞTİ.
Websitesi: alfaetkinlik.com
Instagram adresi: @alfaorg

Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.