Astroloji: Jüpiter Koç transiti burç yorumları

Astroloji: Jüpiter Koç burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Jüpiter transiti

Astroloji: 11 Mayıs – 28 Ekim Jüpiter Koç transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

Öncelikle genel etkiler:

Jüpiter neyi temsil ediyor? Jüpiter, büyümeyi, olgunlaşmayı, hem maddi hem de manevi anlamda gelişmeyi, iyimserliği, cesareti, doğal yetenekleri, bilgeliği, ruhsal gelişimi ifade eder. Jüpiter’in bulunduğu noktalarda şans ve destek bekleriz. İyi bir eğitimin yanı sıra, sosyal alanda da gelişmeyi bekleriz. Jüpiter hangi burçta seyahat etmeye başlar ise, o burca ait özellikleri büyüteç görevi görerek daha çok ön plana çıkartır.


Bu transit hepimizi nasıl etkileyecek?

  • Liderlik yeteneklerimiz çok daha ön plana çıkmaya başlayacak.
  • Daha hareketli, girişken, hevesli ve spontane davranabiliriz.
  • Yeni başlangıçlar konusunda hevesli olacağımız bir sürece giriyoruz.
  • Kendimize daha çok güveneceğiz.
  • Çok daha hızlı bir şekilde aksiyon alacağız.
  • Daha meraklı ve daha fazla açık sözlü olacağız.
  • Daha cesur, yeniliklere ve deneyimlere çok daha açık olacağız.
  • Daha enerjik ve risk almaya meyilli olabiliriz.

Dikkat edilmesi gereken birkaç nokta:

  • Kraldan çok kralcı gibi davranabiliriz.
  • Acele etmekten doğan sakarlıklar olabilir.
  • Giriştiğimiz işlerde devamını getirmekte zorlanabilir, çabuk sıkılabiliriz.
  • Bencillik bizi zor duruma sokabilir.
  • Düşünmeden hesapsızca atılan adımlar zararla sonuçlanabilir.
  • Sinirler konusunda daha hassas ve tahrik olmaya meyilli olabiliriz.
  • Ani ukalaca çıkışlar sıkıntılı anlar yaşatabilir.
  • Daha kafamıza buyruk davranabiliriz.

Jüpiter transitinin burçlara etkileri ise şöyle:

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Jüpiter, bu yıl şanslı etkilerini sizin burcunuza yansıtacak, hayatınızın genelinde rahatlama keyif konfor etkisi olacak. Koç burçları çok daha fazla iyimserlik ve fırsatlarla birlikte kendini geliştirecek ve kimliğini ortaya koyabilecektir. Birkaç senedir değişime zorlanan Koç burçları, artık tam bir aydınlanma ve dönüşümün eşiğinde. Fırsatlar söz konusu. İşlerinizin ilişkilerinizin daha kolaylıkla ilerlediğine tanıklık edebilirsiniz, iyi bir planınız bir rotanız varsa hedefleriniz varsa bu yıl ilerleme kaydedeceksiniz. Manevi olarak da rahatlık hissedeceksiniz.

Jüpiter, önemli girişimler, başlangıçlar, fiziki görünümünüzde değişiklikler, kendinizi çok daha net ve özgüvenli bir şekilde ortaya koyabileceğiniz koşullarla karşılaştıracaktır sizi. Daha sabırsız ve aceleci olabilirsiniz, kazalara ve sakarlıklara da aynı şekilde daha açık olabilirsiniz. Çoğu zaman fırsat ve şanslar ayağınıza gelecek, kişisel yeteneklerinizden para kazanabilir, sabırlı ve devamını getirebilmeniz durumunda girişimlerinizden kazançlı çıkabilirsiniz. Atak, heyecanlı, coşkulu ve oldukça hareketli olacaksınız.

Normalin üstünde heyecanlı, ateşli, coşkulu ve hevesli olacaksınız. Dikkat edin, gelişmeniz ve atılımlarınız kontrolünüzden çıkabilir. Duygularınıza öncelik tanırken, mantığı unutmayın, ruhunuz özgürlük arayabilir ama bu arayış bir yere kadar olmalı. Bir yere kadar hoşgörülü olmalı ve yanı sıra da vericiliğinizi abartmamalısınız. Bu çizginin aşımı sadece madden değil, duygusal olarak da sizi üzebilir ama çizgiyi korursanız hem çok sayılır, aranır ve baştacı edilirsiniz.

Olduğunuzdan çok daha pratik olmanız gerekiyor bunu sağlamak için yeterince düşünün, çabuk karar vermeyin hep zaman kazanın, yaratıcı olun bu size ilham verecektir. Düzeni koruyun ama doğru zamanlamaları gözleyin ve o zaman yeni fikirlere doğru açılın. Öte yandan çevrenizde yaratıcı insanlar olmasına önem verin. Kendinize güvenin ama bunu kendinizi beğenmişlikle karıştırmayın.

Bu süreçte, başkalarının zor gireceği risklere girmekten hoşlanacaksınız, önceki cümle bu yüzden önemli işte bu size hata yaptırabilir. Söz konusu süreçte daha iyimser, sadık, keyifli, nazik, adil, daha akıllı ve daha sportif olacaksınız. Ve bir uyarı, eğer düşüncesiz davranır ve çevrenize birşeyler kanıtlamak için harcamalar yaparsınız bu tehlikeli olabilir…

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Boğalar için; bu dönem bilinçaltını keşfetme yolculuğu olabilir. Karanlıktan aydınlığa doğru sıçramanın işaretleri var. İnandıklarınızı büyük ölçüde sorgulamış ve değiştirmiş olabilirsiniz. Jüpiter size doğal bir koruma kalkanı görevi görecek. Korkularınızın, size endişe ve üzüntü veren konuların üstesinden çok daha rahat ve kendinize güvenir bir şekilde üstesinden gelebileceksiniz.

Gizli düşmanlıklara karşı güçlü bir savunmanız olacak. Eşinizin muhtemel rahatsızlıkları için bu süreçte kolayca çözüm bulabileceksiniz. Okült, mistik, psikolojik  konular hakkında daha çok okuyabilir, araştırabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. Korkularınızı yenmek ve onların üstüne gidebilmeniz için gerekli cesareti verecektir. Sizin için geri planda uğraştığınız konularda alakalı şanslar ve fırsatlar devreye girebilir. İç dünyanızda sizi yoran konularda manevi olgunluğa erişebilirsiniz, sizi yoran sağlık konularınız var ise bu yıl yeni tedavi yöntemlerine başlayabilirsiniz. Psikolojik olarak rahatlama korunuyor hissedebilirsiniz. Bazılarınız için seyahatler artabilir.

Manevi atılımlar ve birçok manevi, ilahi deneyimler olacak. Belki de kaderin üstünde bir kader vardır sözü bu döneminiz için söylenmiş olabilir. Bu yıl en önemli ilgi alanlarınız vücut, imaj ve kişisel görünüm olacak. Bir konuda eğitim alıp statünüzü değiştirmek isteyeceksiniz. Belki yurtdışına açılmak ya da yeni manevi çalışmalar içine çekileceksiniz. Yaşadığınız haksızlıklar ya da size yapılanların durumunu daha net göreceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: İkizler Burcu için, yeni girdikleri sosyal çevreler son derece geliştirici ve aydınlatıcı olabilir. Orijinal arkadaşlar, yeni ufukların açılmasına sebep teşkil edebilir. Birkaç senedir ortak girişimler sizi değişime zorluyor olabilir. Ama artık yaratıcılıklarınızı paylaşarak değişimi yakalayabileceksiniz.

Jüpiter sevgiye olan inançlarınızda büyük bir değişimi gösteriyor. Şimdi ‘ilk görüşte aşk’ türünden bir şeyler olabilir. Aşkta korkusuz görünüyorsunuz. Birinden hoşlanıyorsanız, o kişi bunu öğrenebilir. Sen istediğinin peşinden gideceksin. Aşk ve sosyal fırsatlar, siz gruplara, organizasyonlara ve grup etkinliklerine katıldıkça ortaya çıkaracak ve ayrıca sosyal medya, dijitalde yaptığınız işlerde göz önünde olacaksınız.

Sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklar evinizde hareket edecek olan Jüpiter, hayatınıza bol bol yeni arkadaşlar ve sosyal anlamda sizlere destek olacak kişiler kazandıracaktır. Amaç duygunuz çok daha gelişecek, içinde bulunduğunuz gruplarda ve sosyal çevrede liderlik yeteneklerinizi çok daha fazla ortaya koyabileceksiniz. Kişisel gelişiminize çok daha önem verecek, iyi dilekleriniz gerçekleşebilecek. Fakat aşırı özgüvenli ve sabırsız davranışlar sosyal ilişkilere zararda verebilir, dikkatli olmakta fayda var. Özellikle erkek figürlerden destek görebileceksiniz.

Ekim sonuna kadar devam eden bu süreç, sizin için oldukça şanslı, sosyal etkilerin olduğu bir dönem olacak. Arkadaş çevresinden destekler almaya başlıyorsunuz. Sosyal çevreniz genişliyor, dış dünyada sesinizi daha çok duyurmaya başlıyorsunuz. Bazlar için yeni birliktelikler aşk fırsatı oluşabilir. Bazıları içinse çocuk sahip olma etkisi yaratabilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yengeçler için, kariyerde beklenmedik fırsatlar söz konusu. Tam bir kökten yeniden yapılanma süreci. Kimliklerinizi değiştirmek için birkaç senedir zorlanmış olabilirsiniz. Şimdi şartlar tam olgunlaşmış durumda. Yeni fırsatlar özellikle mesleki alanda son derece umut vaat edici.

Jüpiter; mesleki ve kariyer anlamında size fırsat ve şans sunmaya başlayacak. Toplum içinde prestijinizi arttırabilecek, başarı yakalayabilmeniz adına destekleyici olacaktır. Mesleki anlamda yeni başlangıçlar, girişimler önümüzdeki bu süreçte öne çıkacak konular. Fakat yeni girişimlerinizin peşini bırakmamak, tutarlı olmak oldukça önemli olacaktır. Yapılmayanı yapmak, mesleki anlamda ilk kez yapılacak olan projeler içinde yer alabilirsiniz.

Ekim sonuna kadar devam edecek bu 5,5 aylık süreçte sizler için iş kariyer anlamında fırsatlar devreye girecek. İş teklifleri alabilir, iş hayatında yükseliş enerjisi deneyimleyebilirsiniz. Bazılarınız için ev aile yuva konularında yeni adımlar girişimler gündeme gelebilir. Bu dönem ilerleme kaydedeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Aslan burçları için Jüpiter’in olumlu desteği çok bariz. Yurtdışı ve yabancı kültürlerden sürpriz niteliğinde fırsatlar gelebilir. Rutin düzeni, birkaç yıldan beri büyük ölçüde değiştirmiş olmalısınız. Önümüzdeki süreçte de hayatınızın anlamını sorgulayarak sıra dışı bir hayat görüşü benimseyebilirsiniz.

Bol bol seyahat edebileceğiniz, uzun deniz aşırı yolculuklara çıkabileceğiniz, yabancı ülkelerde ki kişilerle irtibat halinde olacağınız ve onlardan destek alabileceğiniz, bilgilerinizi ve vizyonunuzu daha da genişletebileceğiniz ve geliştirebileceğiniz koşullarla karşılaşacaksınız. Olası hukuksal konularınızın çözümlenebileceği, inançlarınızla ilgili deneyimler yaşayabileceğiniz, ideallerinizle ilgili hatırı sayılır, hareketli, aktif yaşça büyük ve olgun kişilerden önemli destekler alabileceksiniz.

Ekim sonuna kadar etkisini sürdürecek bu 5,5 aylık dönem sizin için umutlarınızın tazelendiği, yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir dönem olacak. Seyahatler artabilir, yurtdışı bağlantılarından fırsatlar görebilirsiniz. Bazıları için  eğitim, yurtdışı yabancılar uzaklar hukuksal konulardan şanslar ve fırsatlar devreye girmekte. Uzaktan eğitimler sosyal medya üniversite eğitimi için bu süreci değerlendirebilirsiniz.


başak burcu

Başak burcu yorumu

Başak burç yorumları: Başak burçları için ortaklıklardan gelebilecek maddi fırsatlar söz konusu olabilir. Finansal konular, bu değişim sürecinde en önemli etken gözüküyor. Yaratıcı alanda değişime zorlanırken, maddi konularda hem disipline girme zorunluluğu hem de risklere atılma ihtimali olacaktır.

Jüpiter finansal yükümlülükleriniz ve borçlarınızla ilgili ödeme konusunda sizlere destekler vermeye başlayacak. Eşinizden finansal anlamda destek alabileceksiniz. Yine kredi almayı düşünüyorsanız rahatlıkla alabileceksiniz fakat abartmaktan ve nasıl olsa öderim diyerek daha çok yükümlülük altına girmemekte risk almamakta fayda var. Öğrenciyseniz rahatlıkla burs  bulabilirsiniz, ortak işlerden rahatlıkla kazanç elde edebileceksiniz.

Bu dönem sizin için gelir artışı gündeme gelecektir. Ekonomik koşullarınız düzelmeye başlıyor, özellikle eşin geliri, kredi, miras, nafaka borçlar kredilerle alakalı fırsatlar yakalamaya başlıyorsunuz. Uzun süredir var olan sorunlarınızı çözüm üretmeye başlıyorsunuz. Bu dönem bireysel düşünmek yerine ekip çalışmalarından gelir elde edebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Terazi burçlarına; ilişkiler ve/veya ortaklıklar yoluyla gelişme ve bilgelik kazanma fırsatı sunuluyor. Mesleki alanda, sorumluluklarda ciddi artışla beraber, partnerlerinden gelebilecek umulmadık destekler de söz konusu. Birkaç senedir hayatlarında temel konularda dönüşümün gereği güçlü bir şekilde hissediliyor.

Bu dönem sizin için şanslı koşullar devreye giriyor. İlişkiler cephesinde faydalar görmeye başlıyorsunuz. Evliliğinizden, ortaklı işlerinizden, danışmanlık işlerinden, ikili ilişkilerden faydalar göreceğinize bu dönem ilerleme ve fayda sağlayacaksınız. Risk almak isteyeceğiniz bu dönem daha net sınırlar çizmeye başlıyorsunuz.

Evlilik, ortaklık kurma, sözleşme gerektiren durumlarla ilgili destekleneceğiniz, şans ve fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Yalnız ilişkilerde bencillik ve egoların öne çıkması zarar verebilir, dikkat etmekte fayda var. Birliktelikleri olanlar evlilik yoluna adım atabilirler, yalnız olanlar ise ciddi ilişkiler kurmak için desteklenecekler. İş anlamında yarar getirecek olan yeni ortaklıklar kurulabilir, başkalarından çok rahat destek alabileceksiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ocak 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Akrep burçları için, rutin yaşamın geçtiği alanda, örneğin iş ortamı olabilir değişim ve gelişmeler sürpriz şeklinde ortaya çıkabilir. Kendilerini geliştirmek için beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Yeteneklerinizi artırmak için son derece uygun şartlar mevcut. Sağlıkla ilgili konularda genel anlamda korunabileceksiniz. Başkalarının iyiliği için daha çok zaman ve emek harcayabilirsiniz.

Bu 5,5 aylık bu süreçte hizmet ettiğiniz alanlardan fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş ilişkilerinde desteklendiğinizi hissedeceksiniz, yanınızda çalışanlar tarafından iş birliklerini açık etkileriniz olacak. Sağlık koşullarında zorlandığınız durumlar var ise destekler görmeye başlayacaksınız yeni tedavi yöntemlerini başlanabilir.

Jüpiter sizlere iş ve çalışma ortamınızla ilgili destek vermeye başlıyor, birlikte çalıştığınız kişilerden rahatlıkla yardım alabileceksiniz. Çok özel projeler içinde yer alabilirsiniz, ilk kez denenen, ilk kez yapılan işler olabilir bunlar. Yoğun bir iş temposu içine gireceğinizden kendinize vakit ayırmamayı unutmamalı, özellikle yeme içme alışkanlarınıza dikkat etmelisiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Yay burçlarının iyimserlikleri yükseliyor. Birkaç yıldır değer yargılarınızı silip süpüren koşullar yaşanmış olabilir. Şimdi artık şans faktörünün de yardımıyla yaratıcılıklarınızı ortaya koymanın zamanı. Sürpriz aşklara yelken açabilirsiniz.

Bu dönem sizin için aşk ilişkilerle alakalı şanslar ve fırsatlar devreye girecek. İkili ilişkilerde flörtlerden destek görmeye başlıyorsunuz, yeni tanışmalar olabilir. Diğer taraftan çocuklarla alakalı konular veya eğlence hayatı ilgili yenilik enerjisi gündeminizde olacak. Bu geçiş size ilerleme potansiyeli sağlayacak.

Hava buram buram aşk kokacak, eğer görüştüğünüz kişiler arasından bir seçin yapmazsanız, hepsi flört seviyesinde kalabilir. Siz de biraz flörtöz davranabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler şanslı bir süreç içinde olacaklar. Risk almaya daha elverişli olabileceksiniz ama dikkatli adım atmakta yarar var. Yeni hobiler edinebilir, hobilerinizden kazanç sağlayabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ocak 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Oğlak burçları birkaç senedir tam bir kabuk değiştirme sürecindeydi. Bunca dönüşümün neticesinde, ruhsal açıdan büyük bir gelişme dönemindeler. Sürpriz biçimde, aileden gelecek destek önemli boyutta olacaktır. Yerleşim konusu da aniliklere açık ancak çok daha konforlu şartlar söz konusu.

Ekim sonuna kadar devam edecek bu dönemde sizin için ev aile yuva emlak işlerinden fayda ve fırsatlar devreye girecek. Ailenizin desteğini alabilirsiniz, bazılarınız için evlilikler gündeme gelebilir. Ailenizin genişleyeceği bu dönem, desteklendiğini hissedebilirsiniz.

Ev, yuva, aile, yerleşim, gayrimenkul alım-satım konularından yana şans elde edebileceğiniz bir dönem. Yeni bir eve taşınabilir, aileniz ile yaşıyor iseniz özgürlüğe adım atmak için kendi evinize taşınabilirsiniz. Evinizde dekoratif değişikliğe gidebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlar yapmak, hedefleriniz belirlemek ve bu hedefleriniz ile ilgili kişilerle irtibat kurup hareke geçme zamanı…

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Kova burçları için; yakın çevre ve kardeşlerden gelecek destekler var. Kendilerini yazarak veya sözlerle daha iyi ifade etme imkânı olacaktır. Birdenbire algılarında açılma söz konusu olabilir. Yeni eğitimler yoluyla da kişisel gelişim süreci hız kazanabilecektir. Bol bol yurt içi kısa mesafeli seyahatleriniz olacaktır. Özellikle seyahatlerinizden kazançlar elde edebileceksiniz.

Ekim sonuna kadar devam edecek bu dönemde Kova burçları ikili ilişkilerde, yakın çevrede, akrabalarda ve kardeşlerden destekler görmeye başlayacak. Bu süreçte yeni eğitimler alabilirsiniz, yeni yolculuklara çıkabilirsiniz. Buna yakın çevrenizin geliştiği ve genişlediği bir dönem de diyebiliriz.

Yakın çevrenizden ve kardeşlerinizden destek görebileceğiniz bu süreçte kitap, dergi, blog çıkarmak için adım atabilir, iletişim yeteneklerinizi çok daha fazla ön plana çıkartabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, kalabalık gruplara sunumlar yapabilir, seminerler verebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ocak 2022 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Balık burçları birkaç yıldır ruhsal gelişim ve kimliği rahatça ortaya koyma imkânı kazandılar. Bu gelişmenin etkisiyle maddi kaynakları geliştirip bollaştıracaklardır. Değer yargılarında bir yükselme, ahlaki değerlerinde pozitif ilerleme söz konusu.

Ekim sonuna kadar devam edecek bu dönemde Balık burçları için maddi koşullarla alakalı şanslı etkiler olacak. Geliriniz artabilir, uzun süredir beklediğiniz paraları tahsil edebilirsiniz. Maddi konularla alakalı veya iş konularıyla alakalı yeni teklifler alabilirsiniz. Bu dönem daha bilinçli olursanız güçlü yatırımlar yapabilirsiniz.


Napolyon misali para para para diyeceğiniz bir süreç başladı sizler için. Kazançlarınızı artırmanın yollarını bulabilir, işten elde ettiniz gelirleri arttırabilirsiniz. Fakat harcatabilir de. Özellikle plansız spontane harcamalar sizi zor duruma da sokabilir dikkatli olmakta yarar var. Para ile ilgili konularda şans sizden yana olacak.

Astroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.