Astroloji: Mayıs 2022 aylık burç yorumları

Astroloji: Mayıs 2022 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Mayıs burç yorumları

Astroloji: Mayıs 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

Mayıs ayını etkileyecek Yeni Ay’ın; hayat amaçlarımızı, kariyerimizi, toplum önündeki statümüze işaret eden onuncu evde gerçekleşecek. Hayatımızla, kariyerlerimizle ilgili yeni kararlar almak isteyebileceğimiz bir dönem diyebiliriz. Bu süreçte dikkat çekme isteğimiz artabilir. Kendimizi daha iddialı bir şekilde ifade etmek arzusunda olabiliriz. Eğer çalışmıyor ve arayış içindeysek, bu dönemde bir işe başlamamız da mümkündür.


koç burcu

Koç burcu Mayıs 2022 burç yorumları

Koç burç yorumları: Mayıs ayına başlarken yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde gerginlikler, çatışmalar yaşanabilir. Dedikodu yapılan ortamlardan uzak durmakta büyük fayda var. İletişim trafiğimiz hızlanacak. Ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat! Ayrıca trafikte de aşırı hız yapmaktan kesinlikle kaçınmalıyız.

2 Mayıs’ta Venüs sizin burcunuzda seyahatine başladı. Eğlenceli konulara uzun vakitler ayırmak isteyebileceğin bir zaman dilimindesin. Çekici, sempatik, özgüven yüklü tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Bu süreçte dış görünüşünde değişiklikler yapmak istemen mümkün. Ancak Venüs Koç burcundayken kendine has özelliklerini sergilemekte güçlük çektiği için bu arzuyu yerine getirmek adına Venüs’ün Boğa burcuna geçmesini beklemekte fayda olabilir. Ayrıca çatışmalı durumlar içerisindeki tarafların arasının düzelmesi konusunda aktif rol oynayabilirsin.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro yapacak. Merkür Gerilemesi Koç’ların 3. evini etkileyecek. Bu süreçte ailenizle ilgili iletişim aksaklıkları yaşamanız söz konusu olabilir. Karşı cins tarafından da yanlış anlaşılabilirsiniz. Ani seyahatlere çıkabilir, çıktığınız seyahatlerde konaklama ve yolculuğunuzla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Kaybolan bavullara dikkat!

16 Mayıs’ta Akrep burcunda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuz ağır basıyor. Moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde güçleniyorsunuz. Tutulmanın yarattığı tedirginlikleri kolayca aşabileceğiniz görülüyor. Ne fazla paranın insana mutluluk getirdiğini ne de az kazanmanın dünyanın sonu olmadığını idrak etmemizde vesile olacak. Kuruntu, vesvese, bağımlılık ve endişelerin bizi zayıf düşürebileceğini işaret ederek bizi şifalandıracak.

Enine boyuna düşünmeden alınan kararların bize zarar verme, zor duruma sokabilme ihtimalini göz önünüze almamız gerekiyor. Bu nedenle kredi ile borçlanma, ortaklaşa işlere girişme, başkalarına güvenerek risk altına girmekten, kefil olmaktan lütfen uzak duralım. Eviniz, ailenizle ilgili konularda ilişkilerimize dikkat edelim. Ailemizin borçları veya onlardan elde etmeyi düşündüğümüz yardımlar hususunda sert, taviz vermez, inatçı ve bencil yaklaşımlar içinde olmayalım.

boğa burcu

Boğa burcu Mayıs 2022 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Mayıs ayına başlarken finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda yaşadığımız endişeler, yakınlarımızla sözlü tartışmalar yaşamamıza neden olabilir. Öte yandan bu dönemde önümüze çok güzel fırsatlar da gelebilir. Temkinli olmalı ancak korkak davranmamalıyız. Elimizdekinin değerini bilmek tabii ki çok güzel ama sevdiklerimizle de biraz daha paylaşımcı olmakta yarar var.

Venüs Koç burcunda seyahatine başladı. Kendi halinde kalmaktan daha çok keyif alabilir ve sosyal ortamlar içinde boy göstermeye bir süre ara verebilirsin. Bu süreçte hayatında meditasyon yapmak gibi içe dönebileceğin konulara yer vermek içindeki huzur seviyesinin yükselmesinde etkili olabilir. İkili ilişkilerde yanılma payı olabilir. Kalbin platonik bir aşk için atabilir. Ya da gündemini gizli bir ilişki meşgul etmeye başlayabilir.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlıyor. Merkür, ikinci yani para evinizi etkileyecek. Bu dönemde ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta güçlük çekebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol edemeyeceksiniz. Hesapta olmayan masraflar canınızı sıkabilir. Retro bitiş tarihine kadar alışverişlerinizde dikkatli olun. Elektronik aletlerle ilgili konulara dikkat!

16 Mayıs’ta Akrep burcunda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Hem hedefinize varmak hem de güvenliğinizi sağlamak için, inançla ilerlemenizde size yardımcı olacak. Moralinizi bozmadan, inatlaşmadan, endişelere kapılmadan yol almanızda yardımcı olacak. Eşiniz veya iş ortağınızla aranızda problemler varsa, bu ilişkiler sizi zarar veriyorsa mutlaka ele alınmasını gerektirir. Üstünü örtmek yerine, sorunları bilinçli bir şekilde ele almak lazım.

Kıskançlık, kin, öç gibi olumsuz duygular altında yürütülen tüm ilişkiler testten geçeceği için, bizim de kendimize inandıklarımıza, değerlerimize bir bakmamızda yarar var. Bizde mi yoksa karşı tarafta mı yanlış, hangi konularda anlaşmazlık yaşıyoruz. Bunları ele almak durumunda kalabiliriz. Eğer siz yanlış yapıyorsanız, sizin hatalı ve inatçı tutumunuz nedeniyle problemler oluşuyorsa, siz de kendinizle yüzleşiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Mayıs 2022 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Mayıs ayına başlarken, sizin burcunuzda gerçekleşen Yeniay’ın etkisiyle kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçiyoruz. Kendimizi ispat etmek, fikirlerimizi herkese yaymak için çok istekli ve ısrarlı olabiliriz. Ancak abartılı tepkilerden uzak durmamıza, duygusal iniş çıkışlarımız sırasında karşımızdakileri kırmamamızda yarar var. Bu dönemde birçok yeni insan hayatımıza girebilir ve birçok yeni fırsatla karşılaşabiliriz.

Venüs Koç burcunda transit yapıyor. Önümüzdeki bir ay süresince partilerin aranılan insanı olabilirsin. Katıldığın organizasyon ve sosyal aktivitelerde bolca yeni insanla tanışabilir, sanatsal eğilimi yüksek kişilerle ortak paylaşımlarda bulunabilirsin. Bu gruplar içinde bir araya geldiğin kadın figürlerden destek görebilir ya da yine bu gruplar içinde tanıştığın biriyle bir ilişkiye başlayabilirsin. Geleceğe yönelik kazançlı yatırımlar yapmak açısından şanslı bir dönemdesin.

10 Mayıs’ta Merkür sizin burcunuzda retro yapacak. Yani Merkür sizin 1’inci evinizde gerileyecek. Dış görünüşünüz ve imajınızla ilgili konularda etkili olacak retro hareket dikkatinizi dağıtacak ve kendinizi dış dünyaya ifade etmekte zorlanacaksınız. Merkür sizin burcunuzda geri gideceğinden, yazılı ve sözlü iletişim konularında her zamankinden daha dikkatli olmanızda fayda var. Kaybolan mail’lere ve yanlışlıkla silinen dosyalara dikkat!

16 Mayıs’ta Akrep burcunda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparak iş hayatımızda başarılı olabiliriz. Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Burada dikkat edeceğimiz husus, korkularımızın, endişelerimizin esiri olmak yerine, organize işlere yönelmek, inançla ideallerimize sarılmaktır. hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için çabalamak gerekiyor.

Ay Tutulması, endişe yaratıcı olan ve bir türlü tedaviye yanaşmadığınız veyahut önemsemediğiniz sağlık meselelerini tümüyle halledebilmek ve arınmak adına gayet önemlidir. Böylece şikayet etmek yerine bu durumdan kurtulmuş olursunuz. Önümüzdeki dört aylık süreç içinde, hem bu konuda hem de çalışma hayatınızı ilgilendiren meseleler üzerinde kronikleşmiş, gerilim yaratan ortaklıklara, parayla alakalı konulara mutlaka dikkat ediniz ve özen gösteriniz. Zarar verici alışkanlıklarınızı, bağımlılıklarınızı(sigara, alkol, vb.) bırakmaya çalışınız

yengeç burcu

Yengeç burcu Mayıs 2022 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Mayıs ayına başlarken Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Endişelerimiz bizi kendimizi dış dünyadan izole etmeye itebilir. Enerjimiz biraz düşük olabilir. Yeni girişimlere başlamak için çok iyi bir dönemde değiliz ancak yüksek seviyedeki yaratıcılığımız ve hayal gücümüzü sanatsal faaliyetlerde kullanabiliriz.

Koç burcunda transit yapan Venüs iş hayatını güzelleştirmeye geliyor. İlişkiler içerisinde biraz ani çıkışlar olabilir. Bu duruma farkındalıkla yaklaşıp, iş ortamında iyi ilişkiler içerisinde olduğun sürece olumlu dönüşler yaşayabilir, üstlerinden destek görebilirsin. Yaptığın işi güzelleştirmek isteyebilir, sanatsal konulara ilgi duyabilirsin. Zaten sanatsal bir işle meşgulsen bu süreçte öncü tavırlarınla işinin daha görünür olmasını sağlayabilirsin.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro yapacak. Merkür retrosu 12. evinizi yani iç dünyanızı etkileyecek. Retro sürecinde kabuğunuza çekilebilir ve geçmişle ilgili konular sizi derin düşüncelere sevk edebilir. Geçmişte tanıdığınız ve yeniden karşınıza çıkacak kişiler kafanızı karıştırabilir, yanlış kararlar almanıza sebep olabilir. Yarım kalmış aşklara dikkat!

16 Mayıs’ta Akrep burcunda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlayacak. Yuvanızla ilgili konularda hayatınızı garanti altına alacak kararlar vermeniz ve inançla ilerleyerek yenilikleri hayatınıza dahil etmenize destek olacak. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız veya çocuklarınızla alakalı bir sıkıntınız varsa bunlar önümüzdeki dört aylık süreç içinde mutlaka ele alınmayı gerektirir.

Eğer sizi yoran, rahatsızlık veren, bir türlü halledilmemiş aşk sorunlarınız varsa bunlardan kendinizi kurtarınız. Öncelikle ilişkinize bir bakınız. Birlikte olduğunuz kişinin sizi yaralayabilecek davranışlarına maruz kalmamak için mutlaka hem sizin hem de onun bir yüzleşmede bulunmasında yarar var. Eğer ilişkiniz yoksa, o zaman bu uyarıları göz önüne alacak şekilde hareket ediniz, seçimlerinizi yapınız. Çocuklarınızla ilgili konularda sürekli panik, sanki onlara bir şey olacakmış gibi düşünmek yerine, esnek olunuz, tedbirinizi alınız ama çok da baskıcı bir anne ve baba profili çizmeyiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Mayıs 2022 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Mayıs ayına başlarken sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konular gündeme geliyor. Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Etrafımız her zamankinden daha da kalabalık olacak. Hayatımıza yeni insanlar girebilir. Arkadaş gruplarımızda iddialı söylemlerimiz ile öne çıkabiliriz. Ancak özgüvenimizi abartmamalı, tatlı çekişmeleri, gergin rekabetlere dönüştürmemeliyiz.

Alıştığın, senin için süregelen alışkanlıkların dışına çıkmak isteyebileceğin bir dönemdesin. İçinde yükselen yeni şeyler keşfetme arzusuyla farklı kültürlerle bir araya gelmek üzere yurtdışına seyahat organize edebilirsin. Hayata bakış açını değiştirebilecek, yeni felsefeler kazanmanı sağlayabilecek insanlarla tanışabilirsin. Uzaklardan gelen bir aşk kapını çalabilir.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro yapacak. Merkür retrosu 11. Evinizi yani ortaklıklar alanınızı etkiliyor. Beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi etkileyecek Merkür retrosu döneminde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli ve olası fikir ayrılıklarını hoşgörü ile çözmeye çalışmalısınız. Elektronik aletleriniz arızalanabileceğinden bilgileri yedeklemekte fayda var. Yanlış anlaşılmalara dikkat!

16 Mayıs’ta Akrep burcunda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Girişimciliğiniz, kariyeriniz, ailevi konularınız, sorumluluklarınız, miras, hisseli para, cinsel yaşamınız ve paylaşımlarınız yönünde ideallerinizi şöyle bir gözden geçirmeli, telaş etmeden kendiniz için en uygun olan seçeneği tercih etmelisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek ve arzu ettiklerinize kavuşmak için gözlemde bulunarak kafanıza takılan tüm noktaları ele almalısınız. Maddi ve manevi anlamda hayatınızı garanti altına alabilmek için öncelikle geçmişte yaşadığınız yanlış ilişkileri, kararları bir gözden geçiriniz. Çünkü bu gözden geçiriş, bundan sonrası adına doğruya yönelmenizde sizi şifalandırabilir.

Dış etkenler, endişeleriniz, içinize attığınız sorunlarınız sizi huzursuz edebilir. Öncelikle her durumu ölüm kalım savaşı haline getirmeyiniz. Ne siz birilerini ne de birileri sizi baskı altına alarak yıldırmaya çalışmamalıdır. Geleceğinizi risk altına alabilecek kararlardan kaçının. Kiracı iseniz ev sahibiniz, mülk sahibiyseniz bir başkasına satış, kiralama gibi alışverişlerde mutlaka dikkatli olunuz. Uzman kişilere danışınız. Ailenizle veya eş ile olan ortaklaşa mallarınızın paylaşımında yanlışlıklar, haksızlıklar oluşmaması için dürüst davranılmasında yarar var. Hisseli paraların uygun şekilde pay edilmesine özen gösteriniz. Güvenmediğiniz kişilere evinizi, ailenizi, paranızı emanet etmeyiniz.

başak burcu

Başak burcu Mayıs 2022 yorumları

Başak burç yorumları: Mayıs ayına başlarken kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeler ön plana çıkıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Yenilikten korkmaz, değişen koşullara karşı daha esnek davranırsak bu süreçten çok karlı çıkabiliriz. Bu dönemde ön yargılarımızı kırmalı, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalıyız. Eğer iş arıyorsak, bu süreçte önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

Maddi manevi destek görebileceğin bir dönemdesin. Miras gibi bir ortak paylaşım konusunda uzun süredir çözüme kavuşmamış bir sorun var ise senin de bu konuya ilişkin öncü, atak tavırlarınla istediğin sonucu elde edebilirsin. Uzun süredir tahsil edemediğin bir alacağın ya da bankadan onaylanmasını beklediğin bir kredi varsa bu konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Partnerinin kazancında bir yükselme olması muhtemel.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro yapacak. Merkür retrosu 10. Evinizde yani kariyer alanınızı etkileyecek. Ekip arkadaşlarınız ve üstlerinizle anlaşmanız zorlaşacak ve kendinizi onlara ifade etmekte zorlanacaksınız. Bu dönemde yarım kalmış projelere geri dönmek ve tamamlamak harika sonuç verecektir. Kariyerle ilgili kararlara dikkat!

16 Mayıs’ta Akrep burcunda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Amacınız her ne ise, ona göre bir yola girin. Girdiğiniz, adım attığınız yolda eğer tecrübeniz yetersiz ise, kendinizi geliştiriniz. İddiacı davranmayınız. Bu Tutulma yanlış olan ve zarar veren kişilerden sizi uzaklaştırabilir. Siz üzülürsünüz. Ancak biliniz ki, bu kişiler ileride daha büyük sorunlar yaşamanıza neden olabilirdi.


Çıkarcı insanlara ve aynı şekilde siz de çıkarlarınız doğrultusunda olayları manipüle etmekten kaçınınız. Eğitim yeriniz, çevreniz değişebilir. Fikirleriniz başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir. Sizi yenmek, önünüze geçmek için başkaları türlü oyunlar çevirebilir. Bunlara dikkat ediniz. İyice emin olmadan hiç kimseye yaparım, hallederim, tamamdır gibi sözler sarf etmeyiniz. Siz de sözlere, tavırlara, söylenenlere dikkat ediniz. Hilekar ve negatif insanlardan uzak durunuz. Birilerine kendi tarafınıza çekmek için karmaşık işlere kalkışmayınız.

terazi burcu

Terazi burcu Mayıs 2022 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Mayıs ayına başlarken yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanıyorsunuz. Bol bol seyahat edebileceğimiz, kendimizi ifade etmek arzusu ile yanıp tutuşabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu süreçte hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Yeniayın enerjisi ile biraz sivri dilli ve keskin fikirli olmamız mümkün. Tartışmalara girmekten kaçınmalı, sosyal medyada yazışırken de kullandığımız dile dikkat etmeliyiz.

Fazla lider ya da rekabetçi tavırlar içerisinde olmadığın sürece ikili ilişkilerin içerisinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Özellikle evliysen ve ilişkin içinde süregelen bir sorun söz konusuysa çözümüne yönelik inisiyatif alarak uzlaşmacı adımlar atabilir, olumlu sonuçlar elde edebilirsin. Ortaklaşa bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyorsan uygun bir dönemdesin. Sonuçlanmasını beklediğin hukuki bir sürecin varsa konu çözüme kavuşabilir.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro yapacak. Merkür retrosu 9. Evinizi, yurtdışı ve eğitim konularınızı etkiliyor. Retro dönemde eğitim ve hukuk alanında evraklarınızda oluşabilecek aksaklıklara dikkat etmelisiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminize gelirken, miras, kira geliri, başkalarından gelen paralarla ilgili konularda değişiklikler oluşabilir. Bankacılık işlemlerine dikkat!

16 Mayıs’ta Akrep burcunda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Önümüzdeki dört aylık süreçte, özellikle iş anlamındaki kazancınızda bir miktar düşüşler yaşanmasına, ayarlamalarda bulunmak için mücadele etmenize, bazen gereğinden fazla harcamalara, birileri nedenli kayıplara sebebiyet verebileceğinden, lütfen bütçenizi risk altına alabilecek kararlar vermeyiniz. Bu ister alışveriş ister iş hayatınız, seçimleriniz, ilişkileriniz konusunda olsun fark etmez. Özellikle ortaklaşa paylaşım, birilerine destek olma, bir parayı bölüşme, borç alma ve borç verme gibi konularda dikkatli olunuz.

İşiniz değişebilir, başka bir işe geçiş yaparken lütfen akıllıca hareket ediniz. Nasılsa bir gelirim var, şunu da alayım bunu da yapayım diyerek hareket etmeyiniz. Siz kontrollü olmayı biliniz. İş ortaklığı yapmak, birilerine güvenmek veya birilerini ikna etmek için yanlış işlere kalkışmaktan çekininiz. Çok fazla beklentili olup, önünüze çıkan işleri reddetmek veya fazla kazanacağım diye kısa vadeli yatırımlara itibar etmek, bilmediğiniz kişilere paranızı kaptırmaktan kaçınınız. Bir yerin satışı veya alımı gibi meselelerde acele etmeyiniz. Ortaklaşa yapılan her türlü işte, hem geleceğinizi hem de kiminle iş yaptığınıza dikkat ediniz. Saman altından su yürütmeyiniz ve size de böyle davranabileceğini düşünerek tedbirli olunuz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Mayıs 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Mayıs ayına başlarken ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konular gündemde olacak. Bu konularda endişeli bir ruh halinde olabilir, gerginliğimizi çevremize de yansıtabiliriz. Temkinli olmalı ancak sezgilerimize de güvenmeliyiz. Önümüze çok büyük ve güzel fırsatlar çıkabilir. Spekülatif bir yatırımdan beklemediğimiz bir gelir elde edebiliriz. Yine de dikkatli olmakta fayda var.

İş ortamındaki ilişkilerinde barışçıl tavırlar içerisinde bulunman halinde ön plana çıkabilir, ekip arkadaşlarından ve özellikle kadın figürlerden destek görebilirsin. Bu süreçte başka insanlara yardımcı olmaktan keyif alabilirsin. Genel anlamda sağlık konularında şanslısın. Ancak günlük koşturmacalarının içerisinde rahatlamak için bolca tatlı tüketme eğiliminin yükselmesine karşılık dikkatli olmakta fayda olabilir.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro yapacak. Merkür retrosu 8. Evinizde, ortak paralar, doğum ve yenilik alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde uzun zamandır haber alamadığınız kişilerle yeniden iletişime geçebilirsiniz. Uzak akrabalarınızın sağlık sorunlarından haberdar olabilirsiniz. İş arayanlar eski işlerine geri dönme şansıyla karşılaşabilir. Önünüze çıkacak tüm fırsatlara dikkat!

16 Mayıs’ta sizin burcunuzda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Önümüzdeki dört aylık süreçte, uzak yerlere seyahatleriniz, ticari ve iş konuları, yerleşim ve değişimler, yabancılarla alakalı meseleler, eğitimden iş hayatına kadar uzanan alanlarda durgunluklara, beklenenden daha az büyümeye neden olabilir. Gelişim ve büyüme yönünde beklentileriniz başta gayet yüksek iken, sabırlı olmanız gerekebilir.

Tanımadığınız insanlara işinizi, bilginizi, sırlarınızı emanet etmeyiniz. Siz de kararlarınızı verirken ortam şartlarına, yapmak istediğiniz işlere gerçekçi anlamda bakınız. Eğitiminizi, bilginizi, tecrübelerinizi yetersiz bulanlar olabilir. Sizin kararlarınıza karşı çıkabilirler. Siz kendini kendinizi engelleyebilirsiniz veya birileri engel çıkarabilirler. İnatlaşmanın, boş yere tedirgin olmanın veya ben biliyorum diyerek yetersiz donanımla hayati kararlar almanın gereği yok. Bu bir gelişim süreci. Bu şekilde bakarsanız zamanla işler yoluna girecektir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Mayıs 2022 burç yorumları

Yay burç yorumları: Mayıs ayına başlarken ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

Sanatsal bir uğraşın varsa çalışmalarını, yeteneklerini öncü bir tavırla sahneye koymak için uygun bir dönemdesin. Çocuklarınla olumlu ilişkilerin olabilir ve onlarla bolca keyifli vakitler geçirebilirsin. Çocuğun yok ama istiyorsan bu dönemi iyi değerlendirebilirsin. Vaktini daha çok hobilerinle ilgilenerek ve sanatsal faaliyetler içerisinde sosyalleşerek geçirmek isteyebilirsin.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro yapacak. Merkür 7. Evinizde yani ikili ilişkiler evinizde gerileyecek. Retro döneminde partnerinizle aranızda çıkacak anlaşmazlıklar gündeminize oturabilir. Ufak kıskançlıkları ya da yanlış anlaşılmaları gereksiz yere uzatmamaya dikkat edin. Merkür retrosu eski aşklarınızı yeniden karşınıza çıkartarak kafanızı karıştırabilir. Sağlığa ve boğaz bölgesine dikkat!

16 Mayıs’ta Akrep burcunda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Önümüzdeki bu dört aylık süreçte, kimlerle iş, özel veya parasal konularda bir ilişki yaşıyorsanız veya yaşamayı düşünüyorsanız iyice ölçüp biçin. Çıkarlarını öne süren, çeşitli oyunlara baş vurabilecek kişilerle masaya oturmayın. Bir malın bölüşümü, bir mirasın pay edilişi, bir ortaklığın kuruluşu, bir işin bağlanması gibi meselelerde önünüze engeller çıkabilir, elinizde olmayan durumlar yaşanabilir. Bu yüzden ne verdiğinize, ne aldığınıza, ne alacağınıza dikkat edin. Dağılmayın. Hemen bir şeyler yapayım diyerek riskli işlere kalkışmayın. Borçlar altına girmeyin.

Gücünüzü aşabilecek, sizi zor durumda bırakabilecek insanlara dikkat edin. Siz de her şeyi abartıp olmayacak endişelere, kuruntulara kapılıp kendinizi hasta etmeyin. Kredi alımları, borçlanmalara dikkat edin. Sırlarınızı, mahrem hayatınızı, gizlilik içinde yürütülmesi gereken işlerinizi başkalarına anlatıp zor durumda kalmayın. Kısa yoldan zengin olayım derken, astarı yüzünden pahalıya mal olabilecek durumlar içine girmeyin. Kendinizle, yaşadığınız olaylarla, geçmişte yaşanmış meselelerle yüzleşin. Yanlışlarınızın sonuçlarıyla karşılaşırsanız bunları bir daha yapmamak için aklımızı başımıza almamız gerekiyor. Sağlığınız her anlamda kıymetli.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Mayıs 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Mayıs ayına başlarken iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Çalışıyorsak iş arkadaşlarımız ve bize hizmet eden kişilerle aramızda gerginlikler olabilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Stres kaynaklı sağlık sorunları yaşamamız mümkün. Kendimize dikkat etmekte fayda var.

Önümüzdeki bir ay süresince aradığın huzuru evinde, ailenle yakın temasta bulunarak yakalaman mümkün. Evini değiştirmek ya da evini güzelleştirmek arzusuyla yeni dekoratif düzenlemelere gitmek isteyebilirsin. Sosyalleşmek isteyeceğin ortamın da yine evin olması muhtemel. Arkadaşlarını evine davet edip onlarla keyifli vakitler geçirebilirsin. Aile içerisinde çözüme kavuşturulamamış konular varsa olumlu sonuca bağlanmasında aktif rol oynayabilirsin.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro yapacak. Merkür retrosu 6. Evinizi yani günlük rutin işlerinizi etkileyecek. Merkür retrosu sizi hızlandıracak ve çok yoğun bir iş temposuna girmenize neden olacak. Artan tempo ile birlikte yaşayacağınız stres bedeninize olumsuz yansıyabilir ve bu dönemde hastalıklara daha açık bir duruma gelebilirsiniz. Yeni sorumluluklar sizleri bekliyor. Aşkta ani gelişmelere dikkat!

16 Mayıs’ta Akrep burcunda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Önümüzdeki dört aylık süreç; ilişki, iş ortaklığı, hedefleriniz, sosyal hayatınız, başkalarıyla olan tüm paylaşımlarınız yönünde derinlikli olarak gözden geçirilmesini gerektiriyor. Kimlerle nasıl ilişki kurmaktasınız, bu kişilerin güvenilir olup olmadıklarını, sizin işiniz veya uğraşılarınız konusunda yetkin biri olup olmadığınızı mutlaka dikkate alınız. Eğer gelişmek, büyümek istiyorsanız, mutlaka bir alanda amacınız, hedefiniz olmalı. Öylesine değil, bizzat gelişmek adına kendinizi gözden geçiriniz.

Sosyal yaşamınız değişebilir. Sorumluluklarınız artabilir. Bunlar sizi korkutmasın. İlişkilerde doğru kişileri tercih ediniz. Devam eden ilişkinize partneriniz başka bir hedef seçebilir veya seçtiği yol size uymayabilir. Eğer bekarsanız, karşınıza çıkan kişilere, seçimlere dikkat etmeniz gerekebilir. Yol ayrımına geldiğiniz bir ilişkinin bitişi, siz de kendinize bir yol seçebilirsiniz. Aşk hayatınızdan ziyade, sosyal sorumluluklarınız artabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Mayıs 2022 burç yorumları

Kova burç yorumları: Mayıs ayına başlarken ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir.

Kardeşlerinle ya da yakın çevrenle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Fikirlerini konuşarak ve yazarak ifade edebileceğin konularda başarı sağlama potansiyelin yüksek. Sanatsal bir konuda eğitim almaya başlamak isteyebilirsin. Kısa süreli, sana keyif veren yolculukların olabilir. Yapmayı planladığın bir anlaşma varsa uygun bir dönemdesin.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro yapacak. Merkür 5. yani aşk ve sanat evinizde geri gidiyor. Bu dönemde sevgilinizle ilgili konuları gereksiz bir şekilde büyütebilirsiniz. Retro tarihlerde ilişkinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçının. Çocukları olanlar retro sürecinde karar almaktan kaçınmalı… Bu süreçte eski aşklara da dikkat!

16 Mayıs’ta Akrep burcunda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz. Tutulma zaten iş ve ev arasındaki konular üzerinde etkili olacağından, hesabımızı bilirsek ona göre hayatımızı tanzim ederiz. Önümüzdeki bu dört aylık süreçte, çalışma hayatınızla ilgili alanlarda kariyer yapabilmeniz, toplumda kendinizi tanıtabilmeniz yönünde sizi bir hayli mücadeleye sevk edicidir. Mücadele ederken işiniz pek kolay değil. Onun için, öncelikle birilerine, eşinize, dostunuza güvenmek yerine, önce ayaklarınızın üzerinde durmak için ne gibi eksikleriniz var bunları ele almaya çalışmalısınız.

Zirveye çıkmak veya ben güçlüyüm, ben hallederim demek yerine, şuralarda yanlışlarım var, seçimlerine dikkat edeyim, öğreneyim, gelişeyim, kendimi geliştireyim demeniz gayet yararlıdır. Bazı kişilere önünüze engeller koyabilir, dişli rakiplerle karşılaşabilirsiniz. Sizin yerinizi almaya çalışabilirler veya bulunduğunuz konuma göz dikebilirler. Sağlığınıza özen gösterin. Eğer işinizde başarılı olmak istiyorsanız, planlı çalışın. Hiç kimseyi hafife almayın. Canla başla işinize gücünüze eğilin. Sırf rahatınız kaçacak diye, hiçbir geleceği olmayan işlere girişmeyin. Siz işinizle öne çıkın. Artık keyif zamanı değil, çalışmak ve ter dökmek zamanıdır. Bunlar daha sonra size artı olarak geri dönecektir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Mayıs 2022 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Mayıs ayına başlarken ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Uzaklardaki aile bireylerinden de haber alabiliriz. Öte yandan ailemizle geçmişten gelen, çözümlenmesi gereken konular üzerinde tartışmalar yaşamamız mümkün. Evde yenilikler yapmak, tadilata girişmek için istekli olacağımız bir süreçteyiz.

Finansal gelirinde artış olabilir. Kazançların artarken harcama eğilimin de yükselebileceğinden bu süreçte dikkatli olmakta fayda var. Sanatsal ya da yaratıcılığın ön plana çıktığı işlerden kazanç elde etme potansiyelin yükselebilir. Yatırıma yönelik planların varsa gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesin.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro yapacak. Merkür retrosu 4. Evinizi yani ev ve aile ile ilgili konuları etkiliyor. Evinizde yarım bıraktığınız tadilat, onarım ve bakım işlerine yeniden başlamak için harika bir zaman dilimi! Retro dönemde ailenizle yaşayabileceğiniz iletişim aksaklıklarına hazır olmalı ve anlaşmazlıkları sakin bir şekilde çözmelisiniz. Kısa yolculuklara dikkat!

16 Mayıs’ta Akrep burcunda Güneş Tutulması ve Dolunay gerçekleşiyor. Önümüzdeki dört aylık süreçte, aşk hayatınızla ilgili konular başta olmak üzere akademik kariyer, farklı bir yere yerleşim, eğitim hayatına adım atma, bir alanda uzmanlaşma, bilgilerinizi paylaşma anlamında verilecek mücadelenin ancak ileride başarılı olmanın işaretçisidir. Şimdi engeller, zorluklar, kendinizi ispat etmek için ter dökme zamanıdır. Eğer gelişmek, büyümek, değişimde bulunmak istiyorsanız şikayetçi olmak yerine, neler yapmalıyım diyerek önünüze bakma zamanıdır.


Maneviyatınız, gerçekçi düşünmeniz, eksiklerinizi tamamlamanız, ilişkilerinize dikkat etmeniz son derece önemli. Bu yol kolay değil ama gelişimin sırrı da bunlarda yatıyor. Tuhaf kişilere, bilginizi test edebilecek yolunuza çıkabilecek insanlara kızmak, içerlemek yerine daha fazla çalışarak onları susturabilirsiniz. Karşınıza beğenebileceğiniz, tutkuyla bağlanabileceğiniz kişiler çıkabilir. Uzak bir yere yerleşim, tayin, terfi, parasal meseleler, ortaklıklar, hukukla alakalı konularda sorunlarınız olabilir. Bunları çözümlemek için konusunda deneyimli insanlara başvurun.

Astroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.